|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kajenje
18.1.2007 10:47:50   
Anonimen
Meni se tud zdi čudno da bi nekoga pustila zato ker kadi. Moj kadi jaz ne, moji starši tudi kadjio, pri njemu samo ati, pa vso ostalo sorodstvo. Pa da ga zaradi tega nebi htela met? Potem še je najboljše da moje vržem iz njihovega stanovanja, ker vsi kadijo, samo jaz ne? user posted image

Pa omenila si česen, moj je čebulo jaz je ne morem pa si pač potem gre umit zobe pa malo ustne vodice in mu zvečer nič več ne smrdi iz ust. Pa žvečilni tudi obstajajo. Ne vem no meni se zdi to mal preveč banalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
18.1.2007 11:27:47   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Kaj pa če bi jaz vsak dan pojedla strok česna, ker je naravni antibijotik. Saj užitek je užitek, smrad pa smrad.

Ja fricka, pa ga pojej, a misliš, da si edina, ki ga? Probaj, boš videla njegovo reakcijo in če se bo zaradi tega hotel ločit, bo problem rešen, ker bosta oba imela tehnte razloge za to in se sploh ne bosta kregala.

Smrad po česnu si pa ublažiš s petršiljem. So pa seveda tudi drugi načini.

Aja, zdaj mi pa samo reci, da pri vaši hiši nikoli nihče ne prdne, ker prdec pa ja smrdi.....

Ne morem pomagat, tole sem morala napisat, čeprav vem, da je čisto kontra od kajenja, ampak če smo že pri česnu, zakaj ne bi šli še naprej....in ker je napisala, da smrad je smrad.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.1.2007 11:29:32   
tanikaa
Hudo Srki user posted image  Moram reč, res ta boljš primerjava. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.1.2007 11:37:06   
Anonimen
Srki, si ga zdele pihnila kar tapravga, pa ne prdec, da ne bo pomote.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
18.1.2007 12:02:38   
srki
Ja, sem se mogla "spihat", če ne bi me razneslouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.1.2007 12:12:36   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: nati
Srki, si ga zdele pihnila kar tapravga, pa ne prdec, da ne bo pomote.user posted image

Hm... to se pa lahko razume tud drugače... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.1.2007 12:13:56   
srki
IZVIRNO SPOROČILO:
Hm... to se pa lahko razume tud drugače... user posted image user posted image user posted image  

Kaj pauser posted image ? Povej, da vidim, če misliva istouser posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.1.2007 12:18:19   
Kuba
Saj veš... je podobno cigareti... user posted image user posted image user posted image  dost... če ne nas bodo preselili na forum SPOLNOST... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.1.2007 12:30:45   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Saj veš... je podobno cigareti... user posted image user posted image user posted image  dost... če ne nas bodo preselili na forum SPOLNOST... user posted image user posted image user posted image

Ti ti, jaz nisem tega mislilauser posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.1.2007 12:32:27   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Ti ti, jaz nisem tega mislilauser posted image .

A ne? user posted image  Kaj pa? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.1.2007 12:41:19   
srki
Na cigaro user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.1.2007 12:42:51   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Na cigaro user posted image

Ja seveda... na ''cigaro'' .... valda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.1.2007 12:45:14   
Anonimen
user posted image  In to kubanko,je bolj debela.user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
18.1.2007 12:48:46   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

user posted image  In to kubanko,je bolj debela.user posted image

valda... pa tud kvalitetna ....  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kuba -- 18.1.2007 12:49:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.1.2007 12:59:58   
tanikaa
Punce, takoj po milo in si usta oz. roke umivat. Ja kaj vam pa to hodi po glavi user posted image  A ne veste, da se to ne spodobi? So vas mame tako učile?

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.1.2007 13:01:34   
Kuba
Dobro dobro.. priznam, zdaj ste me dobili... zdaj je jasno zakaj ne maram cigaret... ker mam doma dobro cigaro, ki se nikdar ne obrabi user posted image user posted image user posted image  ... oops...

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.1.2007 13:03:08   
Anonimen
Tista je pa sigurno ekološka.user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
18.1.2007 13:07:18   
Kuba
Pa še kako... prizvaja le user posted image  (vsaj upam, da bo...user posted image ) in user posted image user posted image ...  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.1.2007 13:12:48   
teri

Jaz sem pa pomislila še na neki drugega....đointuser posted image
100 ljudi 100 čudi...ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.1.2007 6:50:57   
srki
U, teri, tega pa ne, ta okus je pa res ogabenuser posted image . Enkrat probala-nikoli več.  

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.1.2007 8:15:23   
iva01
Men se pa zdi, da bi se ti rada ločila, pa iščeš vse možne vzroke, da bi se kdo loču zaradi cigaret, kaj takega pa še nisem slišala, pogovorita se povej mu da te to zelo moti, mogoč pa te bo poslušav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.1.2007 8:43:18   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Kaj pa če bi jaz vsak dan pojedla strok česna, ker je naravni antibijotik. Saj užitek je užitek, smrad pa smrad. No, pa nikar ne napadajte. Me to pač moti. Mogoče pa včasih vsi preveč dramatiziramo,ne?

no, tukaj se pa meni konča. jaz pa ne bi mogla bit z moškim, ki ne je česna, čebule in pora, ker ga to tudi jaz obožujem in jemuser posted image in je tako fletno, ko se skupaj najeva česna. mljask.

ja nič, če te to tako moti, potem pa se loči. predpostavljam, da otrok še nimata, zato ne bi smelo biti hujših zapletov. dvomim pa, da ti bo uspelo najti takega čistuna, ki ne bo nikdar potegnil kakega dima, jedel česna, prdnil, mu ne bodo zokni smrdel, se bo zjutraj zbudil z vonjem po vrtnicah. smo samo ljudje in včasih je tako fino, če si to priznaš, se sprostiš in uživaš življenje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.1.2007 9:15:32   
srki
Magi* user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.1.2007 9:25:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

dvomim pa, da ti bo uspelo najti takega čistuna, ki ne bo nikdar potegnil kakega dima, jedel česna, prdnil, mu ne bodo zokni smrdel, se bo zjutraj zbudil z vonjem po vrtnicah. smo samo ljudje in včasih je tako fino, če si to priznaš, se sprostiš in uživaš življenje.

user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
19.1.2007 10:11:34   
Anonimen
zdaj morem pa še jaz nekaj napisati, to je totalna neumnost, vsak moški ko spozna žensko in jo povabi na zmenek se vsakič spedena, sam da se bi odločila zanga, ko pa te ujame in mu obljubiš večno zvestobo, se pa zadeva obrne 100% procentov na slabi, doma riga, prdi, kadi...... in ga boli **** za vse sam da on dobi kar hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image
no ja pri men ni čisto tako se je pa res spremenil, ko sva še hodila je vedno dišal po vodici za britje zdaj pa diši samo takrat ko greva kam na obisk! pa mi ni čist nič hudo, moj je in tazga mam rada!

LJUBEZEN DELA ČUDEŽE!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?