|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kajenje
17.1.2007 14:25:34   
Anonimen
Kuba, ne boš verjela, tudi jaz se popolnoma strinjam s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa, draga moja fricka, odkrito polagam na srce: v vajinem odnosu ni problem samo kajenje, ampak nekaj globljega. NO, če bi jaz bila na mestu tvojega moža, se s tabo sploh ne bi hotela poročiti, ker meni pred sklenitvijo zakonske zveze ne bo nihče postavljal pogojev. Npr. moj mož je ostal v letih zakona brez las, pred tem pa je imel goste lase. A se ne sliši neumno, da bi mu pred poroko postavila pogoj, da se bom z njim poročila samo, če mu ne bodo odpadli lasje, sedaj, ko pa jih več nima, pa se bom ločila?user posted image

Glede na to, da pa je začel kaditi šele v zakonu - a se nisi nikoli vprašala, zakaj?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.1.2007 14:30:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: raho

, da bi mu pred poroko postavila pogoj, da se bom z njim poročila samo, če mu ne bodo odpadli lasje, sedaj, ko pa jih več nima, pa se bom ločila?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.1.2007 14:30:45   
teri
Raho čisto prav imaš.Moj je bil športnik in mišičast-zdaj pa ima trebušček...hmuser posted image kaj ga pustim,se izselim,grem nazaj živet k mojim staršemuser posted image !!!????
In meni tudi nobeden-niti moji starši mi ne bodo postavljali pogojev kaj smem in kaj ne.Imam svojo pamet,dovolj sem stara in delam kar mi paše,seveda vedno v mejah normale,da koga ne prizadenem!Z nekom,ki bi mi dal ultimat al po njegovo al nič,bi raje izbrala nič!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.1.2007 15:03:31   
mika
Moj je tudi po 1 l začel non stop igrat playstation
user posted image user posted image user posted image user posted image

teri, brez zamere, ampak sem se temu ful nasmejala, ker se je mojemu očetu tudi  spipalo, ko je moji sestri kupil playstation za r.d. tako ga je not potegnilo, da še dnevnika ni gledal, ki ga nikoli ne zamudiuser posted image user posted image user posted image . po 14 dnevih je spet prišel k sebi. iz sobe se je včasih slišalo: o p.m....je...be....ti....user posted image user posted image

fricka, mogoče pa ga delaš živčnega in zato kadiuser posted image .

< Sporočilo je popravil mika -- 17.1.2007 15:06:26 >

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.1.2007 15:09:01   
teri
Mika:ampak ta playstation te lahko res čisto prevzame-je bolezen.Zdej se tudi meni zdi smešno,ma takrat mi ni blo.Mojuser posted image  ko si ga je kupil (kao da bova gledala dvd-je)ni mogel nehat.Hodil je pozno spat,namesto da bi šli kam pohajat je bulu vanj,v glavnem vsako prosto min ki jo je imel.Pol sva se pogovorila in naredila komromis.Hvalabogu se z njim da kaj pomenit,ker je tudi sam videl da je ratal odvisenuser posted image Ne moreš verjet!Zadnjič mi je kupil eno igrico in ko ga ni bilo doma sem čisto not padla.Boljše da on to ne izve.Pa glih jaz ko sem govorila da to ni mogoče in ga nisem razumela!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.1.2007 15:12:56   
Kuba
Moj pa bo mene pustu ker visim stalno na RR-ju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.1.2007 16:20:20   
Marogica
Joj, kakšni problemi. Najbolje, da si najdeš kakšnega nekadilca, saj vse ostalo ni važno, ne?

Aja. Ti pa nimaš nobene napake, logično....

No sicer pa vedno znova ugotavljam, da je med nekadilci zelo malo strpnih ljudi. Aja. Tudi to je negativna lastnost.

SEdaj pa z užitkom enege prižgem in čakam, kaj bom še lepega prebrala. Predvsem kaj novega.....tisto lajnanje mi gre resnično na živce.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.1.2007 17:11:58   
LARIKA
Mene osebno kadilci precej motijo. Pač ne kadiva ne jaz in ne moj dragi. Ampak zaradi tega se pa še ne bi ločila od njega. Bi ga pač spodbujala da bi prenehal. Ker bi s tem škodoval sebi, meni,..in seveda drugim.
Se mi zdi da ti tole kajenje prav pride in je razlog za ločitev nekje drugje. Kje, boš pa vedela edino ti. Jaz vama svetujem tako kot že skoraj vsi pred mano en temeljit pogovor.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.1.2007 17:14:50   
Magi*
jaz bi mu pa zelo zamerila, če bi skrival to pred mano (in tudi pred sabo). to se mi zdi popolnoma enako kot skrivanje pred flašo.

drugače pa moj dragi kadi, samo jaz sem to vedela od vsega začetka. pa tudi toliko je obziren, da ne kadi doma in zaradi tega ne "uhaja" od doma.

v bistvu bi bil potreben kompromis, prilagajanje z obeh strani.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.1.2007 17:53:57   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: fricka
Zdaj pa še vesto kdo sem. Pa kaj potem...

Fricka, v bodoče: vedno imaš 10 minut cajta, da spremeniš postuser posted image

Kar si povedala - DA, meni je to dober razlog za ločitev - v tvojem primeru. Š vedno je res, da za rpesojanje premalo vemo o vama...

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.1.2007 19:41:55   
Sonček28
oprosti ampak zaradi tega, ker kadi, razmišljaš o ločitvi? ja, kje pa je tu ljubezen???

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.1.2007 19:42:23   
Anonimen
U dimu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonček28)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
17.1.2007 21:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

U dimu. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2007 23:05:26   
plenicka
Fricka, verjetno te pri možu moti še vse kaj drugega kot kajenje. Mogoče ga pa res nimaš več rada in ne najdeš skupnih točk, pa pač njegovo kajenje uporabljaš kot izgovor. Za prepir sta potrebna dva, za pogovor pa tudi. Preden se ločita, se vsaj pogovorita.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.1.2007 1:12:11   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Ne, to ni kar na lepem nastal problem. Poročena sva dve leti in preden sva dogovorila poroko sem jasno in glasno povedala, da kadilca nočem za moža. Dolgo časa je mečkal in skrilal, zdaj pa je na škatli in pol. To pa ni sam občasni smradek. Potegne za sabo pa ogromno laži, bežanja od doma in podobno. Zaradi takih dejanj sploh nisem za kompromise. Še vikend ne moremo več preživeti skupaj.

Hudo ! Ali bo po tvoje ali ne bo nikakor. Ima da uboga in glas da se mu ne slisi user posted image  Zatri prasca! Ti si mu lepo povedala pred poroko kaj sme in kaj ne sme in on se drzne usvojiti navado, ki mu jo nisi odobrila. Si pa upa user posted image
Dej, loci se, bo vsaj lahko zadihal malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kajenje
18.1.2007 1:31:15   
Anonimen
Poročena sva dve leti in preden sva dogovorila poroko sem jasno in glasno povedala, da kadilca nočem za moža. Zaradi takih dejanj sploh nisem za kompromise. Še vikend ne moremo več preživeti skupaj.

Najbolje bi bilo, da pred poroko narediš copy-paste svojih navad in jasno in glasno poveš, da je zate semo to in izključno to sprejemljivo. Kompromisi ne bodo več potrebni in vikendi bodo idealni.

Samo kaj, ko je najtežje shajati s seboj. Potem si boš zaželela, da bi kdo zraven tebe enega prižgal. 

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.1.2007 7:41:44   
Anonimen
Vsak izgovor prav pride... Pa če tudi malo zadimljen... Daj bodi resna no... Če te že taka stvar pripravi do ločitve, kaj bi šele bilo, če bi bilo kaj resnega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
18.1.2007 9:10:06   
Jutra
Ej, pa to je brez veze! To je spet postala debata o kadilcih in nekadilcih!!!
Za dotično, ki je odprla temo je to problem, je moteče in pred poroko so bili neki dogovori.

Kaj bi pa rekli, če bi namesto kajenja bil razlog: da je začel kaditi marihuano; da postal pacek in se noče več umivati ali pa da si je omislil čudno navado, da lula v umivalnik (taka tema je že bila!) - torej en tak razlog, ki oddaja smrad in partnerja moti.

Dajte še gledati z drugimi očmi. Če boste gledali samo skozi "očala dima od cigaret" ne boste čisto nič bolje razumeli Frickinega problema.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.1.2007 9:25:09   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A sem res tako čudna glede kajenja?

Ne. Meni se tudi zdi to ogabno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.1.2007 9:25:58   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ja seveda. In na Marsu je življenje.

Ja itak da je na Marsu življenje..ne bi en planet kar za brezveze obstajaluser posted image
Fricka,meni se tudi zdi,da samo kajenje ni zadosten razlog za ločitev.Midva ne kadiva, ampak ,če bi moj partner začel..bi ga probala prepričat,da neha;ne bi se pa ločila zaradi tega.V vsakem odnosu so problemi,vajin je kajenje...tudi,če bi bila z drugim,bi slej ko prej našla nekaj kar te zelo moti.Tako pač je.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.1.2007 9:32:49   
Anonimen
da lula v umivalnik (taka tema je že bila!)

Pa res, kaj se je potem zgodilo s to zgodbo? user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
18.1.2007 9:33:39   
Nixxon
Zakaj je pa začel kaditi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.1.2007 9:48:11   
fricka
Zanimivo je brati vaše mipljenje. Najbolj pa mi je hecno vprašanje zakaj je začel kaditi. Ja valjda sem ga umorila in zatrla, pa se je od vsega hudega zatekel k cigareti. Trapasto. Pač ni kadil 8 let in je brez veze pokadu cigaro in padel noter. Sicer pa tudi jaz nisem idealna, daleč od tega. To me pa pač moti. Kaj pa če bi jaz vsak dan pojedla strok česna, ker je naravni antibijotik. Saj užitek je užitek, smrad pa smrad. No, pa nikar ne napadajte. Me to pač moti. Mogoče pa včasih vsi preveč dramatiziramo,ne?

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.1.2007 9:56:19   
Nixxon
Ja, npr. ti sedajle. Nisem namigoval da je zaradi tebe začel. Čudno mi je pač bilo, ker nisem zasledil da je prej kadil, pa se mi je zdelo glupo, saj ni star 13 let, da bi se mu zdelo kul,...

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.1.2007 10:01:43   
Anonimen
Ko sem spoznala sedanjega moža mi je v najinem prvem pogovoru rekel,da nikoli nebi živel z žensko,ki kadi.
Ni vedel,da kadim,sama mu pa tega nisem povedala,saj pred nekadilci nisem kadila,tako da tega ni vedel.
Po nekajmesečnih zmenkih sem mu povedala,da ne moreva biti skupaj,ker jaz kadim in prenehala bom,ko se bom za to sama odločila.Bil je šokiran.
Nekaj časa se nisva srečala in videla,na kar me nekega dne pokliče in reče;Imaš toliko dobrih lastnosti,da me kajenje ne bo motilo,sama veš,da ni zdravo in ko boš želela prenehati,ti bom stal ob strani.
Od takrat še nisem nehala,čeprav o tem veliko razmišljam.Prenehala bom,ko bom sama hotela in nebi prenesla,da me nekdo sili k temu.Da bi se pa ločil zaradi tega? S tem bi mi pokazal,da me nima rad.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?