|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kajenje
17.1.2007 12:27:49   
Anonimen
Zanima me vaše mnenje o naslednji situaciji: ko sem spoznala mojega moža in vanj nesmrtno zaljubila je bil nekadilec vedno lepo dišeči po toaletni vodici. Zdaj pa kljub mojemu nasprotovanju kadi že tri leta. Najino intinmo življenje je s tem umrlo, kadilci me pač nikoli niso privlačili. Razmišlam celo o ločitvi, saj je ta odtujitev pripeljala do perada, ki se zdi nepremagljiv. A sem res tako čudna glede kajenja? Ampak meni se zdi kot neznanec, ne pa moj mož.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kajenje
17.1.2007 12:29:49   
total
Razmišljaš o ločitvi,ker mož kadi??? A se ne bi raje pogovorila in povedala,da te moti in ga spodbujala da počasi neha.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 12:30:29   
Anonimen
Uf....
Ne vem no moj je tudi totalno proti kajenju pa mislim da ni nikoli premišljal o tem da bi šel stran zarad tegauser posted image
Pač doma ne kadim ker vem da ga to nervira.
Pogovorta se. Ne vem no sigurno je še kkšna druga rešitev kot ločitevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 12:32:45   
Anonimen
Glupa fora za ločitev! Moje mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 12:35:35   
pety78
Kako pa to, da je sploh začel v tem času, ko sta bila skupaj? A te ni motilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 12:36:43   
tanikaa
V dobrem in slabem.

Je pa bolj majava ta tvoja ljubezen, če mene vprašaš. No, saj na koncu koncev tudi njegova. Ne vem.
Saj na razpolago mata samo tri stvari:
ločitev
on neha kaditi
kompromis

Ne vem pa ti pametno odgovoriti. Ker pametnega odgovora po moje tu ni. Smo kadilci, so nekdadilci ... in vsak vleče na svojo stran. Koliko pa sta pripravljena partnerja narediti eden za drugega pa je v veliki meri odvisno od njune medsebojne ljubezni.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2007 12:37:54   
sevenka
Pogovori se z njim. Odkrito povej, da ti kajenje ne paše.
Vem pa kako je to zoprno, tudi moj fant kadi, a to vseeno prenašam...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2007 12:43:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: total

Razmišljaš o ločitvi,ker mož kadi??? A se ne bi raje pogovorila in povedala,da te moti in ga spodbujala da počasi neha.

user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2007 12:45:17   
lukec
Kajenje ja za nekadilca sicer res lahko zalo moteče,  če pa zaradi tega razmišljaš o ločitvi pa po mojem tu še kaj drugega ne "štima". Poskušaj se pogovoriti in ga spodbujati, da bi nehal. Opustiti kajenje za nekatere pač ni tako preprosta zadeva. Ča ga imaš rada, mu boš stala ob strani.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2007 12:49:23   
Anonimen
user posted image Ločitev zaradi kajenja? Moj odgovor: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S tabo nekaj ni ok, al pa je to kajenje samo paravan za vse druge težave.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2007 12:52:32   
kofetek2010
uf, kak izgovor si si našla user posted image  

mogoče pa zato, ker je moderno bit proti kadilcem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2007 13:19:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

uf, kak izgovor si si našla user posted image  

mogoče pa zato, ker je moderno bit proti kadilcem user posted image

ja zdaj ste pa spet kadilke prišle na svoj račun. Pa sploh ni smešno. Jaz te razumem.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2007 13:25:45   
atiM
jaz te pa čisto razumem...
prvo pogovor, če kljub temu nič ne dosežeš, mu poveš za naslednji korak.

Sicer pa, zakaj bi bila ona čudna. Pa se naj on cigaretom odpove, če mu je toliko do nje, zakaj bi morala pa ona biti tista in trpeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 13:26:11   
Dejča
Jaz te tudi razumem - tudi sama ne bi mogla biti skupaj s kadilcem - še med prijatelji-cami jih je le peščica, ki kadi. Mislim pa, da je pri vama v ozadju še kakšen problem in je kajenje le kaplja čez rob. Dokler sta se razumela in imela rada, je še šlo (tudi s smradom po cigaretih), zdaj pa je problem očitno postal prevelik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2007 13:33:39   
tanikaa
Nismo prišle na svoj račun kadilke. Sem lepo napisala, da se da skleniti tudi kompromis. Kadi naj zunaj, nikoli v stanovanju. Tudi moj kar nekaj časa ni kadil, pa mi ni omenjal ločitve...ah, saj res, midva nisva poročena. user posted image  Občudujem nekadilce, spoštujem njihovo željo po "svežem" zraku, probam biti obzirna do njih, ker zastrupljanje je moja izbira in ne njihova. Pričakujem pa od nekadilcev, da spoštujejo mojo odločitev. In ne pljuvajo po meni. Seveda, dokler jim jaz s svojim dimom dam mir.

In naj mi nihče ne tupi v glavo, da je to edini razlog za ločitev v primeru anonimne. Človek kadi že tri leta in kar na lepem je to zdaj postal problem. Ja seveda. In na Marsu je življenje.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 13:37:01   
teri
Ma lepo vas prosim 2 anonimni,ki si dajata prav.Imejte "jajca" pa odgovarjajte s svojim linkom.Najlažje je bit anonimen in napisat tako glupa vprašanja oz. tako glupo odgovarjat.Ljudje se ločijo iz resnih in tehtnih razlogov,ne pa zaradi kajenja.Najta en komromis.Moj je tudi po 1 l začel non stop igrat playstation pa zaradi tega ga nisem pustila,ampak sva se pomenila in sva najdla kompromis.Malo se prilagaja eden malo drugi.Očitno imate preveč časa za se ukvarjat s takimi bednimi vprašanji.Kot je nekdo pred mano že napisal:verjetno je že prej kje drugje škripalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 13:38:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Ma lepo vas prosim 2 anonimni,ki si dajata prav.Imejte "jajca" pa odgovarjajte s svojim linkom.Najlažje je bit anonimen in napisat tako glupa vprašanja oz. tako glupo odgovarjat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 13:49:24   
žirafica
Dober razlog za ločitev. Samo a o tem pa nista spregovorila, ko ji začel kaditiuser posted image  Kako se odziva na tvojo odtujenostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2007 14:10:23   
fricka
Ne, to ni kar na lepem nastal problem. Poročena sva dve leti in preden sva dogovorila poroko sem jasno in glasno povedala, da kadilca nočem za moža. Dolgo časa je mečkal in skrilal, zdaj pa je na škatli in pol. To pa ni sam občasni smradek. Potegne za sabo pa ogromno laži, bežanja od doma in podobno. Zaradi takih dejanj sploh nisem za kompromise. Še vikend ne moremo več preživeti skupaj.

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2007 14:10:55   
fricka
Zdaj pa še vesto kdo sem. Pa kaj potem...

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2007 14:13:43   
srki

ja zdaj ste pa spet kadilke prišle na svoj račun.

Nisem kadilka, pa se vseeno strinjam z drugimi, da kajenje ni razlog za ločitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2007 14:13:51   
Kuba
ok si mi že odgovorila medtem ko sem pisala post

sem strastna nekadilka pa tudi menim da to ni razlog za ločitev.

< Sporočilo je popravil Kuba -- 17.1.2007 14:18:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2007 14:14:54   
teri
Ne razumem zakaj ne morete preživet vikenda skupaj?user posted image Res mi ni jasno.Kar se tiče pa laganja in skrivanja pa normalno,če pa mu prepoveduješ stvar v kateri on očitno uživa.če mu ne bi nič prepovedala,ti sigurno ne bi lagal.In moški so pa sploh kot otroci,če jim neki prepoveš...zanalašč naredijo!user posted image
Ampak vseeno vašega zakona oz. odnosa ne razumem?!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2007 14:15:57   
teri
Kuba:se popolnoma strinjam s tabouser posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2007 14:19:52   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Dolgo časa je mečkal in skrilal, zdaj pa je na škatli in pol. To pa ni sam občasni smradek. Potegne za sabo pa ogromno laži, bežanja od doma in podobno.

No vidiš, zaradi tega, ker je hotel tebi ustreči, je bežal oz. beži od doma, da lahko kadi. Če skleneta kompromis, bo zaradi tega doma in bo kadil doma, mogoče se bo celo odvadil kajenja. Kot je rekla tanikaa, naj kadi zunaj, ne v zaprtem prostoru. Prilagajati se morata oba, ne samo eden. Verjetno imaš tudi ti kakšno napako, ki moti njega.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?