|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
21.5.2008 10:10:39   
lutiropan
anny a si s 6,5 mislila Kajine mesece , drugač je Kaja stara 4,5 mesece

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.5.2008 10:17:11   
lutiropan
barba mi imamo freestyla mi ga je soseda dala (L&L)

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.5.2008 10:30:53   
Sandra*
Pozdravljene

No, mi smo pa danes že s sprehoda, čeprav ni nič kaj prijetno zunaj. Smo šli en krog okoli vasi, zdaj pa smo že notr. Mark kuha, Anže pa je v lupinici in se gunca. Danes pa sploh nimam ideje kaj naj kuham, se mi zdi da je hladilnik čist izropan. Kaj boste kuhale danes?

ok, lp

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.5.2008 10:32:51   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: barba

dory - od kje naj bi se pa midve poznali?

oh dej no...meta pa maj sta ornk kolega no matr... vsaj mislim, ker v naš vas itak nikol ne veš :)

< Sporočilo je popravil dory -- 21.5.2008 10:33:35 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.5.2008 12:04:41   
Urša08
Ojla!

Lutriopan res je fletkana tvoja princeskauser posted image

Vreme je res bolj kislo ampak ni za vse tok slabo, mi je vsaj ratalo stanovanje popedenat, pa cunce oprat, zvečer se bom spravila peglat in potem sem frej. user posted image Za vikend imamo namen it v Čateške in se prov veselim. Sploh ne vem kdaj sem bla nazadnje tam, mislim, da že kakih 5 let nazaj.

Sandra včer je bil tud moj hladilnik čist prazen, ampak mi je ratalo do štacune pridt tako da je sedaj hladilnik poln, denarnica pa malce bolj prazna user posted image user posted image user posted image . Drugače pa jaz kuham rižoto z zelenjavo in piščančkom.

Anny1 hvala za lepe želje. A imaš ti oba otročka doma?

si grem eno

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.5.2008 12:05:40   
Urša08
ups napaka user posted image user posted image user posted image

Sem hotela napisat, da si grem eno kavico skuhat, potem pa nazaj veselo na delo.

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.5.2008 12:44:50   
barba
Sorry, sorry Dory zdej mi je vse jasn! Še enkrat oprosti!
Sem mela v glavi, da maš drgačn ime tle na RR, pol sem pa še vidla št. objav in mi res ni blo jasn kera si.

lutiropan - in ste zadovoljni s tem vozičkom?

< Sporočilo je popravil barba -- 21.5.2008 12:49:53 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.5.2008 12:53:23   
lutiropan
Ja, super je.user posted image Jaz kar kilometre nabiram z njim, sploh dopoldne, ko so fantini v šoli.Tudi smo ga imel s sabo za v Krško k mojim, pa še harmoniko v prtljažniku, pa še druge reči, sam za na morje bo pa treba kaj drugega omislit.

J az mam Kajo tudi že mal dvignjeno v vozičku, ker drugač kar protestira, ko nič ne vidi ven, pravi mož, da je firbčna kot babica..user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.5.2008 14:27:18   
anny1
Hallo,
lutiropan  ja ne vem zakaj sem imela v glavi 6,5 muser posted image -oprosti , morem reč da je že kar fajn punca, no naša bo konc mesca 4m- koliko je kaj velika? No povej mu da kera pa ni, jaz mam dve pa sta obedve firbčne k...user posted image
Urša08 ni zakaj. Držim pesti. Javi kako si opravila.O.k?
Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.5.2008 14:32:03   
lutiropan
Sej ni panike. Naša je bla velika pri treh mesecih v posvetovalnici 60 cm in težka5730

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.5.2008 19:00:20   
Peli
lutiropan - Kolk je fletna tale punčka, pa tako fletno okrogla.
Te loh vprašam kaj tale tvoj nick pomeni - ma se ti jezik zavozla da tole preberešuser posted image .

barba - ma mislm da je tale 3xl veliko boljši od speedya. Jest sm skor diplomirala zdej iz vozičkov, sicer smo nazadnje kupil Peg Peregota GT3, sicer se ga ne da proti sebi obrnt, samo je pa cenejši, oz več dobiš zravn...

Mi smo dons dopoldan šibali v KR, seveda sm s sabo vzela še sestro, da mi ni blo treba povsod otrok s sabo vlačit - sm šla še na davčno, da sm nesla ugovor, pa v Muellerja - mater sej bom še bankrotirala zarad teh plenic user posted image , upam da se vsaj enih znebimo čez poletje. Ma sm že mal pozabila kolk pleničk se za tako mejhno rito ponucauser posted image .
Pa kdo bi si mislil, da me je dons obiskala patronažna, dobr da sm jo prejšn tedn celo sredo in petek čakala doma user posted image .
Sm dobla obiske...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.5.2008 19:43:10   
lutiropan
lutiropan  To so začetnice mojih fantov, no takrat še kaje ni bilo, pan je pa začetek priimka.
Zato je pa soseda (L&L) enkrat omenila tle gor, da bo treba menjat, mogoče na lutiropankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.5.2008 7:59:11   
Peli
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.5.2008 8:42:16   
barba
Peli - sej speedy je čist OK, sam čist poležat se ne da in dat čist v sedeč položaj, pa naš še loka ni imel. Itak je ta 3XL boljši. Bom pa tega kupila ker je trenutno v akciji in skupaj z lupinico pride 420€. Pa še košaro imam od prejšnega quinniya, ki paše tud na tega. Ej, a ta voziček k ga maš zdej je tud na 3 kolesa?

Tko, da neki bo že. Itak se mi še ne mudi in  bom šla v nakupe jeseni. Morem prej še Meti sobo zrihtat.user posted image  Morem mal po netu pogledat kje mamo kakšno lepo za 2, pa da ni čist punčkasta.user posted image

Uživajte ....

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.5.2008 9:10:30   
Peli
barba- Ja tud ta je na tri kolesa, pa se da skor čist poležat. No sigurn pa je Quinnyev 3xl boljši! Mislm pa da je zdej v baby centru v spletni trgovini en dan cenejši, drugač se ti pa še splača mal počakat, bodo sigurno še v akciji. Drugač pa maš zdej paket za novorojenčka, ki ga lahko sama sestaviš in v njem je na izbiro tudi maxi-cosijeva lupinica, ki paše na ta voziček.
Mi bomo tud začel sobo rihtat za tamaladva samo res pooočččassss, je treba vse od okn, podna, strop, elektrika...user posted image kje je šele oprema...

Joj, dons pa nimam miru, Urban je mal sitko...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.5.2008 11:00:11   
barba
Jaz morem za Metino sobo kupit še samo opremo, pa jo bom verjetno jeseni. Bo rada dobila tako sobico za 2 user posted image , kar kakšna mladinska varianta. Pol bom pa mal raznih junakov iz risank napopala in bo otroška sobica.

Za voziček bom pa itak počakala do jeseni. Samo na cajte me prime in morem mal to opremo gledat.user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.5.2008 11:45:35   
Peli
barba - Jest sm na začetku študirala okol vozička, potem sm pa mela vsega dost in sm rekla da ga ne bomo menjal, ko pa sm šla parkrat na sprehod z Urbanom, sm bla odločena da je treba voz zamenjat user posted image .

No, punce kje pa ste dons, ko je tako vreme?
Midva z Aljažem se valjava po kavču in gledava risanke, sm lena ko ****s, dobr da je zunej dež da mam izgovor za lenobo user posted image .

Ma katera idejo kaj za kosilo? - Pa nej še enkrat povem da sm lena- se mi ne da preveč packat...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.5.2008 12:26:04   
lutiropan
No jaz bom danes mela kumare v omaki, pire krompir ,hrenovke. Pa ta hiter peciv; otroški piškoti, puding in smetana ,na vrhu pa še mal kakava. Se men tudi danes kaj pretiran ne da, to vreme je obup, komaj čakam sonce, ...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.5.2008 13:45:21   
Urša08
ojla

Se še jaz malce javim, dokler Nejc še spi. Midva sva se dons malce potepala po Kranju. Zdejle se pa mal sonček kaže, tako da imava namen it mal na sprehod, ko vstane in poje kosilo.

Nejc svojo sobico že ima, tud ta velika postelja ga že čakauser posted image . Samo še poslikat jo je treba pa bo ful cortkana. Slikanje pa pride na vrsto junija. Jupiuser posted image user posted image user posted image komi čakam.

Lutriopan kumare v omaki mava midva z Nejcem tud ful rada, sam user posted image štrajka. A ta ta hiter peciv zgleda tako da baby piškote daš na pekač, preliješ s pudingom in povrhu smetanca? Dobra ideja. Bom kdaj probala.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.5.2008 15:50:27   
lutiropan
 Urša08  ja samo piškote mal s sokom, ali malinovcem navlažim ,da je vse to mal bolj sočno (5 min dela, pa otroc imajo radi)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.5.2008 21:30:39   
Sandra*
Oj!

Tole pecivo tut jaz kdaj naredim, samo, da piškote u mlek namočim. Ful dobr!

Zdj pa sam še pripopam slikco od fifi in čmrleka!

sm dobr narisala?

user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.5.2008 21:52:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.5.2008 21:43:09   
lutiropan
Sandra super ,a sama si narisala? Uf, midva bova tudi dve podstrešni sobici delala na novo potem jeseni, a boš prišla narisat kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.5.2008 0:11:40   
anny1
Hallo, sem ti pozabla napisat da ja obe sta doma, no še mal pa bo treba v vrtec in šolouser posted image - starejša mislim.
Lutiropan- kolk je bla pa pri porodu? Naša mlajša 53cm in3680g, 3m;62cm in 6740, radi mamico mučimouser posted image , stari pa 51cm in 3640g, 3m;59,5cm in 6590guser posted image ,.
Ostalim pa lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.5.2008 8:52:41   
lutiropan
 Anny  Ob porodu je bla 50 cm in 3150g

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.5.2008 12:21:28   
anny1
Dobro jutro, kako smo? A ste kaj terenske? No pri nas je en čuden vreme, pa ne vem če bi šli kaj ven, k je tamala nekej bolna in si ne upam, da nav še boj bolela. Kaj pravite?
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.