|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
21.4.2008 13:15:00   
PAJO
lep pozdrav

tudi mi smo bli vcerej v zivalskem vrtu.kdaj pa ste bli vi?
nas blaz je bil tud full vesel pa je bozal koze pa ovcke,res je blo
lepo pa toplo.

kako drugac?a peli se ni doma??
kaj ste ostale kej pocele??

lep dan,papa user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.4.2008 9:02:52   
Urša08
Ojla!

Peli še tukaj čestitke ob rojstvu Urbana.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj prišli nazaj iz Portoroža. Imeli smo se super, veliko sprehajali, malce posončali, najedli sladoleda, se relaksirali,... Skratka bilo je lepo. Nejc je zelo užival tako da smo se po cele dneve sprehajali, opoldanski spanec je prespal v vozičku, zvečer se je pa kar sam postavil pred postelco in hotu spat. Spal je do osmih, pol devetih zjutrej tako da sem se končno naspalaaaaa.

Sem se mal javila, kaj več kasneje, grem mal stanovanje v red spravit.

papauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.4.2008 9:37:50   
Sandra*
Oj!

No pa  bo spet en deževen dan.

Peli pride dans z Urbanom domov.

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.4.2008 21:31:26   
Peli
Ojla!

Ja midva sva doma. Mali je kr priden, zaenkrat je in spi - bomo vidl kako bo doma. Zaenkrat se dojiva in dodajava, ker nimam zadosti mleka, upam da se količina kaj poveča, no drugače bomo pač šli samo na flašo. Jutri naju že prvič obišče patronažna.
Aljaž je v soboto dobil noričke, zdej je še ves prehlajen in kašlja...upam da se kmalu pozdravi. Morm pa rečt da sm ga ful pogrešala.
No če vas kej zanima si lahko pogledate slikce v mojem albumu - http://picasaweb.google.com/hudamravljicapeli

Tolko zaenkrat.

LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.4.2008 7:38:46   
pikapolona2
Peli kuku....super da sta e doma....in verjamem da si pogreala Aljaa....si ne predstvljam kako je to...ampak jst jo vasih en dan ne vidim pa sem e ist zmeana.user posted image

Lepo se cartajte...ti pa poivej ...sej ima moeka doma kajne?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 23.4.2008 7:41:27 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.4.2008 7:41:05   
pikapolona2
pogledala e slikce....

kok ste edniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.4.2008 7:42:09   
pikapolona2
zakaj mi sumnike izbrise...in jih tud popravit ne morem???

Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.4.2008 7:58:15   
Urša08
Peli lepo da si domauser posted image so te kar hitro spustili. Sem pogledala slikice in ste prav luštna družinicauser posted image . Sedaj se pa pusti razvajat. Glede dojenja se pa ne sekirej, če bo steklo bo, če ne pa ne.

Že Nejc protestira, se kasneje oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.4.2008 14:05:39   
PAJO

peli dobrodosla spet doma user posted image user posted image

kako ste?si komej cakala da gres domov,kaj?
sm pogledala slikce pa ste fulll cotkani user posted image user posted image

kaj pa ostale kej pocnete??
kako ste?ste zdravi??

lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.4.2008 8:06:39   
Urša08
Dobro jutro!

Pr nam se pa sonček kažeuser posted image user posted image user posted image jupiuser posted image user posted image user posted image tako da greva čez dobro uro mal vn na zrak. user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.4.2008 17:12:45   
Peli
Ojla!

Mi smo kar v redu, ja smo šli kar hitro domov, k je blo na srečo vse OK. Moram pa rečt da je tole kr pestro, še bolj bo ko bo šel mož nazaj v službo...
Urban je kar priden, sicer ne vem če ga mal ne zvija, k ma vmes kakšno obdobje ko ne more zaspat, pa vsake tolko mal zajokca, dokler se ne pokaka...potem je bolš.

Mož in Aljaž trenutno sestavljata voz, če bo jutri lepo bomo šli najbrž že mal vn, drugače pa v nedeljo. Smo pa šele zdej ugotovil, da ne bomo mogl uporabljat košare za dojenčka, če bomo hotl imet namontiran buggyboard, sej potem Aljaž sploh ne more gor stat, dobr da mamo športn del k se da čist poležat...user posted image

Drugače je Urban ful zmrznjenček, tako da ga mam v dvojnih žabicah in trojnih dolgih rokavih+ štumfki+copatki, s tem da mamo notr 24 - 25°user posted image . Je imel karnaprej ledene noge in roke, pa me je patronažna, naj ga kr bolj oblečem, da potrebuje več, ker nima nobene maščobne zaloge. No upam da se kmal porihta...

Drgač, se nč posebnga ne dogaja, mamo pestro, Aljaž pa je že boljše samo malo še kašla...

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.4.2008 20:04:10   
novopecena
ojla

a sprejemate tudi odseljene gorenjske mamice user posted image ?
trenutno živim v celju vendar sem kar veliko na jesenicah pri starših, sploh bom pa sedaj še večkrat ker smo povili fletnega fantiča Reneja

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.4.2008 21:26:36   
anny1
Pozdarvček vsem skupaj, večkrat sem že zasledila vaš čvek pa me zanima kako ste in kaj najraje delate ob deževnem vremeni, imam ga že čez glavo- ven ne mormo doma pa je že dolgcajt, imam namreč 2 nagajivki, in sem precej visoko da bi lahko hodila z vozičkom naokrog.LP

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
28.4.2008 9:25:20   
pikapolona2
helou..
a ste vse na sončku...kolk je bil včeraj lep dan....še veeeelik takoh si želim!

novopečena...potem se pa midve menjava...hehe...jst pa sem priseljena na gorenjsko s štajerske.....pa velikokrat za vikend šibamo proti petrovčamuser posted image ....pa dobrodošla na čveku

anny...povej kej več o svojih nagajivkah....in iz kod si?

peli ste šli na sprehod?

urša......imaš dragega doma?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
28.4.2008 12:41:46   
anny1
sonček je bil lep, tko k don, naši nagajivki...user posted image  ena je 3,5, druga pa je bila včeraj 3 mesece. Kakor je lepo je včasih hudo user posted image , mlajša je drugače user posted image  na pram starejši k je včasih velikuser posted image , nagajata pa enkrat ena drugič druga pa kaj bi, če jih nebi bilo bi bilo pa dolkčas user posted image  a neuser posted image  sem trenutno iz tržiča se pa kmalu selimo v preddvorski konec.  Lepo bi pa bilo da bi srari kaj poslušala pa ni nič od tega user posted image , pa pri tebi? kaj novega?

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 1790
28.4.2008 13:21:39   
Urša08
Ojla!

Anny1 in novopečena dobrodošli user posted image user posted image

Pikapolona moj dragi te tri dni kar dela tako da sva z Nejcem dopoldan kar sama. A maš ti svojga doma?

Peli tud mene zanima, če je sprehod uspel? Pa drugače, kako se počutiš? Te šivi še močno bolijo? Pa tvoja dva sončka, sta pridna,... ja, ja cel milijon vprašanj.

Sandra pa pri vas? Sem ravno dons se spomnila, da ma Anže že 3,5 mesece. Joj gre hitro čas.

Barba tebi pa želim, da čimprej zagledate +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo bli včer v živalskem vrtu in je blo super. Nejc je užival, mi pa tudi. Bi bla pa tok vesela da bi imeli tako vreme še med prazniki. Drugače mava pa z mojim plan mal vrt zrihtat, da preselva tobogan iz Nejčkove sobe na vrt. Čeprav se je tok navadu na tobogan v sobi, da mi bo kar mal žal ga vn dat. Pa peskovnik mormo it kupit, ... kar nekaj planov še mamo.

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
28.4.2008 14:06:37   
anny1
hallo punce mi mamo dons en velek problem user posted image  cel dan a je normalen da so koliki po 3muser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
28.4.2008 14:22:42   
Peli
Anny1 in novopečena pozdravljeni!

Mi smo bli včeraj celo popoldne zunaj na sončku, glede na to da je pihal pa nismo šli nikamor, smo bli kr na vrtu, Aljaž se je lepo igral jest pa lepo uživala na sončku...
Ja moji šivi...mal se je zdej pocelil, čeprav imam na enem delu še vedno malo ognojeno, drugače si zdej že upam kašljat, pa smejat...seveda se še vedno zraven držim za trebuh user posted image . Drugač se kr dobr počutm - no glih za plesat še nism, mogoče bomo šli popoldan do postaje in nazaj.

Urša in kaj počneta z Nejčkom? Oh atiji...
Jest mam moža skos doma, pa karnaprej nekej dela, se še ni v miru dol vsedu pa mal počil... no sej če sam nč ne najde za počet, ga pa jest okol sprehajam user posted image . Morm rečt da je ful ustrežljiv, karkol se spomnem vse nardi, pa bognedaj da vid da sama kej delam...

Danes je spet tak lep sonček da bo kar za iskoristit! Lepo se imejte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
28.4.2008 17:04:04   
barba
Kr držite pesti za +, ko se bo pa narisal vam seveda sporočim.user posted image  

Midva sva oba ta teden doma. Smo šli danes na "izlet" oz. sladoled z avtobusom v LJ, potem se še s trolo peljat in nazaj z vlakom. Meti se je kar trgalo, na troli je sama stala in se držala kot kakšna velika.user posted image Še zaspat ni mogla, ker je tolk podoživljala.

Sem si ravnokar eno veliko kavo skuhala, k me je tok glava bolela. user posted image  Neki me pritisk zeza in mi kava kar mal pomaga.

Sploh ne morm odklopit, da sem na dopustu. Kar neprej me služba neki "preganja".user posted image user posted image user posted image

Peli - tvoji fantje so si res ful podobni. user posted image

Aja, dobrodošle nove čveke.user posted image

Grem še mal vrt v red spravit. Sem mojga poslala do konca preštihat.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
28.4.2008 21:43:21   
lutiropan
Hello!
Še z moje strani en pozdrav.
Mi smo tudi danes kar neki jokcali zvečer ,ampak samo sedaj smo pa kar vredu, je končno zaspala. Čez cel dan je bila pridna, samo zverčer je bilo pa eno uro joka , pa v naročju, pa v ležalniku,.user posted image ..
Mi smo se čez vikend tudi kar potepali, smo izkoristili lepo vreme. Včeraj smo bili v Predvoru. Jaz vedno moža dražim, da mi je v Predvoru skala na glavo padla.user posted image (spoznala sva se namreč v biši diskoteki Skala v Prdevoru)user posted image user posted image

anny1 pol bomo kar blizu, jaz sem namreč iz Šenčurja˙( drugač priseljena na Gorenjsko iz Krškega)
barba  naš Tim pridno vadi harmonikouser posted image   ,a Meta trenira petjeuser posted image ?

Upajmo da ne bo ves teden slab, da bo tudi kaj lepega vremena, mi bomo šli verjetno k meni domov, v Krško za praznike, pa še brata imam tudi v Krškem, ki pričakuje dojenčka te dni , ja še nekaj dni pa bom ponovno tetauser posted image user posted image
Lepo se mejte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
28.4.2008 21:44:59   
lutiropan
Ups, kar nekaj napak, upam ,da je za prebrat.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.4.2008 10:40:42   
anny1
No kolike smo odgnali da lahko bi ven se podali, pa nam dež jo je zagodil, tko da v stanovanju smo ostali.user posted image . Upam da se končno zbolša da se na potep podamo, dolčas je doma sedet k ti eden hod po glav, da maš koncu dneva glavobol od joka tega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.4.2008 15:16:37   
anny1
Hali halo, sem upala da bo dala katero kako pritožbouser posted image  za mojo pesnitev pa se raje niste več pogovarjale naprejuser posted image , upam da nisem koga užalila ali prizadela, no ja kakorkoli kako smo? Hvala za sprejem na forum, in ja če bova skoraj sosede greva lahko kdaj na kako kavouser posted image user posted image ?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.4.2008 17:49:12   
lutiropan
Kdaj se pa selite v Predvor?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
30.4.2008 9:17:32   
lutiropan
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
No nekaj slikic mojih nagajivcev, lep dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.