|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
22.11.2007 8:52:10   
Urša08
Jutro!

Ste se naspale? Jaz niti ne , me je Nejc ob 5 pokonc spravuuser posted image sem mu dala za jest in mislila da bo nazaj zaspal, pa ni bil zainteresiran user posted image . Sej po pol urnem matru sem ga k nama vzela, ampak ni spal , je sam letal od enga do druzga tko da potem ni noben več spal. Ob pol sedmih je pa user posted image vstal, ga previl in dal k igračam.
Sedaj je pa v zabojniku za igrače in se igra že pol ure. Zadnje čase se skoz raje not baše, da pol igrač vn in uživa. Sem popila ta veliko user posted image kave, pa ne vem če je kej nucala.
Vreme je bolj za en drek, tako da se bom po vsej verjetnosti spravila mal stanovanje pospravit. Nejc izredno uživa ko sesam. On leta okrog sesalca, skuša na vsak način pomagat, tako da ponavadi skupaj posesava, ko ga dam pa spat grem pa še pomit po tleh.

Se grem s pidžame vn dat, pa posodo pospravit.

papauser posted image



(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: gorenjske mamice
22.11.2007 9:04:42   
lencyyy
Jutro mamice!
Tud jest sem ena iz med gorenskih nosečk,julijk,sem šele začela sodelvat mal na rr,prej sem bila več al man na mami.
user posted image Urša 08,tu mene je dons Taja vgla iz postle normalno ob 6ih kot zmerom,z razliko da ni hotla nazaj zaspat ko je pojedla,je šele zdej mrknilauser posted image user posted image ,ja no jest pa tud pruser posted image kofeta zej tlele meditiram pa vas berem.Vidim da ste pr pisanju tlele ful bol aktivne pa mi je to kr všečuser posted image .Uglavnem se še kej beremo čavči-bavči


_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: gorenjske mamice
22.11.2007 10:12:25   
Peli
lencyyy - pozdravljena!

jest sm dons tud lenoba, sm zjutraj za tasta in zame naštimala kavo in zajtrk, k nama je tašča ušla k dohtarju...ponavadi pri njej zjutraj pijemo kavo.
Aljaž mi sitnari, men se ne da vn, hvalabogu za Nodija, da mam mir...
Mam občutek da sm že pravzasvojena s tem čvekanjem na forumih, sm kr cel dan za računalnikom, in bi blo bolš da bi kdaj kkšno cunjo v roke prjela, pa mogoče kakšen polen na ogen vrgla, ne da 3x na dan zakurim, kljub temu da sm cel dan doma...

Urša v soboto je lunca... jest se zdej s tem tolažim - da je Aljaž zato pravi user posted image .

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: gorenjske mamice
22.11.2007 11:16:50   
Urša08
lencyyy dobrodošla user posted image user posted image user posted image je Taja tvoj prvi otroček a maš še kakšno pikico doma?

Peli zgleda da je dan za lenobo past user posted image user posted image user posted image pa ti maš vsaj razlog, ker morš počivat user posted image jaz pa nimam nobenga izgovora. Mah tole pospravljanje me pa včasih kr jezi user posted image čistiš, pa čistiš zato da je zvečer spet isti svinjak.  Ker me zaspanost po prvi kavi ni minila sem si sedaj še eno user posted image privoščila in upam, da bo mela ta kej več učinka.
Mi je pa poštar prinesel popravke od mentorce in mam kr neki za dodat. Ja, ja še se bom mučila.

Kaj boste pa danes kuhale? Jaz sem brez ideje. Itak bom sam za naju kuhala, ker gremo popoldan v Ljubljano.

Grem v dnevno v miru kavico spit.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: gorenjske mamice
22.11.2007 12:01:46   
Peli
Midva bova dons jedla zelenjavno juho.

Jest pa kr dežuram pred rač. dons, je že prej tašča gor pršla, potem še enkrat tast, pa sm bla obakrat pred rač. ... spet bodo pripombe user posted image .

Punce men se pa nekej premika po trebuščku user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 8:25:35   
lencyyy
jutro!
hvala za dobrodošlicouser posted image

Urša08 ja Taja je moj prvi otrok,taprava navihanka Je žeuser posted image
Peli nč se sekirat zaradi pospravljana,ker nisi edina jest vsak dan dopoldne pospravljam pa je zvečer isto,za zmešatuser posted image user posted image
Dons je ful grd vreme spet bomo kr not verjetn,edino če nav dež padal pa na hit na en sprehoduser posted image user posted image




_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 14:34:59   
Urša08
Ojla!

Včeraj popoldne sem šla v Ljubljano k ginekologinji in nisem opravila nič. Sej ne vem al sem bla bolj jezna k user posted image al žalostna user posted image . V glavnem pri mojmu user posted image so mi pozabili zrihtati zavarovanje in bi mogla pregled plačat, kar se mi je zdelo pa totalno trapasto, saj vsak mesec dodatno zavarovanje plačam, da pa nisem zavarovana pa nisem jaz kriva če oni niso zrihtali. Že tako je težko skombinirati varstvo, pa avto, pa...user posted image   saj bo sem se mogla mal izkašljat.

Danes sem šla pa do ene kolegice, k ma 2 meseca starega fantka. Je blo prov luštno mal počvekat, pa še Nejc je bil tko priden, da sem bla kr mal ponosna.user posted image no sej je vso pridnost tam pozabil, saj ko sva prišla domov ni hotel jesti, pa ne bi spal,...

Peli sem te vidla v Dupljah pred pošto. Sem mahala pa nisi opazila.

Sedaj ko je Nejc le omagal in zaspal sem si pa skuhalo eno kavico in se spravla mal na rr. Mam malce potuhe dons k mi ni treba kosila skuhat, se je tašča javila, da bo štrukle naredila.user posted image

Nč, sem mal napisala, pa na prvo stran nas poslala.

papauser posted image

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 20:46:22   
pikapolona2
Urša tud men se je že to zgodilo pr zobarci......ampak moja je bla tako prijazna da me ni domov poslala :-))) Je pa res smotano ko si vse organiziraš za prazen nič. Slikanje bo najbrž jutri ali v nedeljo...tele 3 dni je bilo noro...v sredo sm še celo na štajersko k okulistu skočila. Za torek velja te poberem tam okoli 8 45.

Peli pa kaj ti tašča kr uleti v stanovanje da vidi da zi za compom. Jst sm svojga sedaj preselila čisto na podstreho...pa bi mogla dvojne štenge prehodit da bi me vidla...ampak itak tko redko gor pride...ponavadi pa prej itak pokliče po telefonu.

Lencyyyy dobrodošla.....pa celo slikce sm pofirbcala ...pridna k si albume naredila...jaz imam samo stare...nimam energije za nove delat. Aja pa čedni ste ...se tamala vedno samo smeji.


Moj ima danes momački večer...ga grejo žurat pa plesat pa ga srat....ojoj...jutr bo pa cel dan nataknjen ker bo imel mačka. Sm si kr en obisk naročila dopoldne da bo hitrej minil.....ven očitno nebomo mogli ker je napovedan dež. Tako turobno vreme je....nej že začne padat sneg...komaj čakam da gremo mal z sankami v hrib.

lepo pančkajte

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 21:18:03   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Zdej vas pa že tkoooo zanemarjam, da ni več opravičilauser posted image .

Urša šele zadnjič sem "pogruntala" da sta najina mulčka rojena čisto skupajuser posted image . Če bi dobre 4 urce kasneje rodila, bi skupaj praznovala.

Peli, dans si bila pa na veliko opažena - mi smo te videl spodaj v Supernovi. Sem hotla potrobit, pa pol nisem. Pa kar Aljaža po naročju nosiš - dej se mal merkat nouser posted image !

A tebi drugače resno kar vletavajo v štukuser posted image . Pa jaz dobim živčni zlom madona! Pri nas nobeden "ne upa" pridt. Sploh pa ne nenajavljen. Al prej pokličejo, al pa vsaj potrkajo. Itak pa mogoče 1x na mesec kdo pride gor. Jst ne maram tega! Da bi se mi pa še kdo kar naslikal brez opozorila... user posted image . Ja matr kva pa če bi naga okol letala?! Al pa da vaju dobijo kje "v akciji"user posted image .

Drugač pa user posted image  za prve brcikeuser posted image .

Lencyyy "velkam" user posted image . Pa saranik tudi.

No flancat se mi niti ne da več, bom še par slikic prlimala. Men se zelo malokrat da po albumih firbcat - rajš slikice tkole v postih pogledam.

Paseva kravceuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Dudlarja:
user posted image




(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 22:16:25   
Peli
Ja madona, a grem loh kam brez de me kdo vid user posted image
Sicer pa to nism bla jest, jest sm doma cel dan lepo ležim, sej mam predpisano mirovanje, da me nau kje poj kšna spet spljuvala na kakšni temi, a ne Sandra? user posted image


In kaj bi naj naredila da mi Aljaža nebi blo treba nosit? Nej ga zapnem na vrvico in vlečem za sabo, če je bil trmast ko user posted image in bi letal po svoje al pa bi se na tla vrgu...sm bla že čist živčna.

Ma sej drugač nimam velikokrat kontrole, samo tašča je lih od dohtarja pršla, pa je pršla do mene vsa žalostna ker gre na inzulin. Ona je kr v redu.
Tast ma pa občasne prevbliske - sploh jutri je luna pa to...user posted image No drgač, če ni nč nujnga ponavad ne hod gor, al pa se je zdj že skorajžu user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Ja matr kva pa če bi naga okol letala?! Al pa da vaju dobijo kje "v akciji" .

user posted image user posted image user posted image
No ponavad v večernih urah ni nobenga gor, čez dan pa zaklepamo user posted image .

drgač je pa Ana ful velka že! Kaj ji futraš?

Pikapolona - Jest bi tud sneg! Bi se šle lahko z Uršo skupej sankat, kdaj zvečer, ko bodo otroc spal, no sam ne letosuser posted image user posted image .
kako ti pa uspe desca mal od bajte spravt?user posted image Jest bi tud mojga kdaj kam poslala, pa je edin kolega k mata še vedno stike ratal pravi zapečkar...potem še jest ne morm nikamor user posted image .

Naš mulo pa ga je dons zvečer mal sračkal, ni hotu zaspat, ker je šu popoldne bol pozn spat. No nazadnje sm mu nardila "šotor" v špampku in zdej spi v "šotoru". To je pa čist navdušen, in je prav hitro zaspal.
Moj mož tud že smrči na kavču...jest pa spet tle vztrajam.

Kje pa je Sandra? Kaj je zdej, te ničveč nespečnost ne muči, da bi mal poklepetale?





(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: gorenjske mamice
23.11.2007 22:32:12   
pikapolona2
Peli....super si se tole z šotorom spomla. MOj gre z veseljem na vsako žurko...ni zapečkar sploh ne....sm jst bolj....se mi kr ne da.......da pa bi se v LJ peljala na pir....to pa me res ne mikauser posted image user posted image

AjdaN....dudlarja sta mi sploh všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 8:04:39   
lencyyy
jutro gorenke!
Pikapolona2 ja naša Taja se drgač ful smeje joka pa skorej nikol,no vsaj za enkrat neuser posted image user posted image user posted image .No za album sem pa kar nekej cajta porabla,preden sem sploh pogruntala kako to gre ker še nimam tok pojma o računalniku,no ja pol mi je pa kar ratal,samo nisem vedla da se to tolk cajta nalagajouser posted image .
Kako pa ste drgač kej mamice,malčki so pridni (po mamicahuser posted image user posted image )ane.povejte mi iz kerega konca gorenjske pa kej ste?Jest sem drgač Radolčanaka,živim pa zdej na Bleduuser posted image user posted image


_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 8:36:59   
pikapolona2
jutro......pikapolona, Urša in Peli smo čist skup doma....pa večkrat vozičkamo skupaj (no vsaj smo k sm bla še na porodniški) smo pa blizu Tržiča. Ostale se naj pa same pofočkajo s kod so.

Veš da sm poleti mal s tamalo po radovlci bluzila....pa me je razočarala tud ene slaščičarne al pa nekega luštnega kafiča nimate tam zraven glavnega trga blizu lectarja.....sva potem rito kar pod enim drevesom blizu cerkve previleuser posted image user posted image user posted image . A je hudo na Bledu živet k je tooolk turistov nonstop?

Greva zdej v trgovino po nov koš za smeti....včeraj se je stari zlomil pa se sploh ne zapre večuser posted image

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 9:12:50   
ancka1
Živjo!

No z varstvom smo rešili. Preko ene agencije pride varuhinja. Sem se pa še z eno dobila, k je imela v Gorenjskem glasu oglas, pa je bla čisto nablojena. Po eni strani razmišljam pač tako, da pri agenciji nekdo stoji za osebo, ki pride pazit malčka pa strokovno so usposobljene in z izkušnjami.

AjdaN, kakšna cukra!!! user posted image  Se pa že dolgo nismo nikjer srečali. user posted image  
Pikapolona2, en lep pozdrav tudi tebi!!! No pa ostalim tudi, samo ostalih žal ne poznam. user posted image

LP, mačke!!!

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 9:17:59   
ancka1
Aja, AjdaN, lepo, da si se tudi pri majčicah pofočkala. So se babnice iz Lj konca malo pogrupirale za kofetkanje, pa bi lahko še eno kranjsko kofetarijo udarile, a? Preden grem jaz delat in sem potem itak out.

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 14:37:10   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Se pa že dolgo nismo nikjer srečali. user posted image   


Ja zgleda premal okol hoditauser posted image . Ne sej zadnjič sem vaju videla v Supernovi, pa smo se ravno v avto basali, mulc je neki histerijo zganjaluser posted image , pa nism še vpila za tabo.

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
So se babnice iz Lj konca malo pogrupirale za kofetkanje, pa bi lahko še eno kranjsko kofetarijo udarile, a?


Za kofe sem načeloma za, ampak z malim je to nekako utopija, razen če se dobimo v Planetu, da mi mulc zraven po igralnici letauser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 20:57:11   
ancka1
AjdaN, ni problema, kjerkoli, samo v Qlandii ne. user posted image

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 21:38:57   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

AjdaN, ni problema, kjerkoli, samo v Qlandii ne. user posted image


danes sm šla v merkur dopoldne in je blo tkoooo prazno...najbrž so bli res vsi v Qlandiji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 22:20:30   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
danes sm šla v merkur dopoldne in je blo tkoooo prazno...najbrž so bli res vsi v Qlandiji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Včerej popoldne je bil pa parkirplac pred Mercatorjem fuuul prazen. Zdele do novega leta se bo ostalim feeeeejst poznal.

No itak pa "kulandija" nima igralnice, tko da...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: gorenjske mamice
24.11.2007 22:34:36   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
danes sm šla v merkur dopoldne in je blo tkoooo prazno...najbrž so bli res vsi v Qlandiji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pikapolona a ne veš da je danes DAN BREZ NAKUPOV?

No v merkurjo pa tud v Obiju ni blo kej dost ljudi, sm pa govorila s kolegico k je šla pogledat v Qulandijo, pa je rekla da kakor je veliko avtomobilov na parkirišču, ljudi po trgovinah sploh ni toliko, res pa da je bila tam pozno popoldan...mi še nismo šli ke firbcat...
Danes smo iskali kej pametnga za igrače spravlat - no razn svečk in venčka nismo najdl nč user posted image .

Danes sm mela generalno, me je na koncu že kar pošteno križ bolu, pa ni blo dost, sm mogla it še v gmajno po mah, potem me je še glava začela bolet, tako da sm šla po kosilu in enem tabletu lepo v postlo, no po eni uri sm bla spet ko nova user posted image . Mam pa še vedno celo korito posode user posted image , sm se trdno odločla da grem drug mesec po pomivalca!!!(pa če ga takoj v špajzo postavm) mislm da mi je uspel tud user posted image prepričat user posted image .

 Sandra kaj je s tabo? Dej se kej jav!!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: gorenjske mamice
25.11.2007 10:06:59   
lencyyy
jutrooooooo!
No jest tko sam zjutrej čvekam zgleda da že vse delate jast sem še domauser posted image .
Ja no PIKAPOLONA2  ja tele slaščičarne v Radovlici so bol tko ,je pa res da so pa glih polet odprli zraven Lectarja eno novo prov slaščičarno, tko da če sem glih v Radolci  grem ponavad na sprehod do mesta pa se tm usidram je kr fletn.Bled je pa men čist mem čez poletje al jezero tko smrdi al pa kanalizacije ,fuj sploh mi ni,pa še če greš do jezera se moreš vsakmu omikat.Tko da grem ponavad zmeram kr  kam drgam,prej sem bla več po Bledu k pa zej k sem tle domauser posted image .
A pol ste blizu tržiča tri doma,mi mamo pa pod goram na Mlaki hiško zej je še vikend in smo tud skos gor,ma ful uživam tm upam da bomo zrihtal enkrat in se tja pol preselil user posted image .Sej tisti koni so slikani na travniku pred našo hišouser posted image user posted image .
No zej sem pa cel roman napisala.Nč uživajte pa vas pol kej preberem ,grem me že Taja kliče.

ČAVČI-BAVČI



_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: gorenjske mamice
25.11.2007 17:03:15   
lencyyy
haloo!
No kje pa ste dons vseuser posted image


_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: gorenjske mamice
25.11.2007 17:16:45   
Urša08
Ojla!

Joj kok ste ble pridne! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa na polno zasedena tko da sem šele sedaj mal časa našla, da mal pokomentiram in mal napišem.

Lencyyy tud jaz sem še doma, tko da ponavadi že koj zjutraj mal napišem, ker sem zvečer preveč utrujena.

Peli  user posted image user posted image za pomivalni stroj, to je pa res nepogrešljivi  "član gospodinjstva" Pa ne tok pospravlat, sploh pa če maš user posted image doma, se pa res lahko mal čuvaš, pa nej on mal miga. Moraš pazit na user posted image

Pikapolona v Radovljici je ena super super dobra slaščičarna, midva hodva tja že par let in imajo božanske tortice, sploh tiramisu, pa še ambient je odličen. Bomo šle enkrat na tortico user posted image Kako pa tvoj user posted image ? So ga dobr polumpali?

AjdaN tvojedva sončka sta pa tok fletkana tkole skupej user posted image ko tkole dva user posted image na kupu vidim me kr malo zamika, da bi še enga naročl user posted image

Sandra kje si? Kaj je s tvojo bolniško? So ti podaljašli?

Včeraj smo šli naročit sedežno. Sam čakal jo bomo pa dva meseca. Sedaj pa še omare, potem se bo pa treba odločit kako bova sobo pobarvala,.. še kar nekaj za poletat. Sva pa tud mal za božička nakupovala in sedaj vem že za vse kaj bom kupila sam za taščo in tasta ne user posted image Kakšna ideja?  Danes sem bla pa pridna in sem se spravila na diplomo, ampak gre tok počas, ampak si ponavljam, da počas se daleč prideuser posted image user posted image user posted image

no tkole, sedaj grem pa še mal stanovanje pospravit, pa cune v sušilca dat.

papauser posted image



(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: gorenjske mamice
25.11.2007 20:38:47   
pikapolona2
Evo se še jst pofočkam...smo bili v čateških in smo se kopali...potem smo šli pa še k moji bivši sošolki ki je blizu Brežic doma pogledat njenega tretjega otročka....je bil tako heckan...skoz se je smejčkal. Brino je pa njihov pez čez cel obraz polizal...sploh ni vedela kaj jo je doletelo...sam gledala jeuser posted image user posted image user posted image .

Urša mogoče je pa ta slaščičarna ven iz centra....do tja pa jst nism pršla.....pa ja nalumpali so se ga orng....včeraj je skoraj celi dan poleževal...vstal je šele ob trehuser posted image user posted image ....pa še to sm jst mal Brino v spalnico poslala....drgač bi on še kr spaaaaaaal.

Peli...pomivalec je zelo dobra stvar....kupi itakuser posted image

Lencyyy.......super za vikend hišo...morm mojga vprašat kje točno je to....jst sm se namreč sem preselila iz bele Ljubljane....pa mi niso glih čist vsi zaselki znani.......je to ob tej cesti k greš iz Tržiča proti begunjam zgoraj je pa Dobrča?


Lep večer...jutr pa akcija

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: gorenjske mamice
25.11.2007 22:26:12   
lencyyy
čerrrrrrrr!
Urša08no pol bova pa midve kdaj kero ta jutranjo udarleuser posted image .
Pikapolona2 ja to je točno tm pod Dorčouser posted image user posted image user posted image .
Nč mamice lepo se naspite,tiste k greste zjutraj v službo pa pridno delajte,pa malčkam en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nočkooo


_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?