|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
30.6.2007 22:28:39   
pikapolona2
dobr večeeeeer,
evo nas nazaj....imeli smo se krasno....zdej pa je tko faj bit spet doma na domačem terenu....peli drug tedemn pa sprehod pade obveznouser posted image

pa še slikca kako lovimo vodo..

user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.6.2007 22:38:39   
Urša08
Pikapolona lepo da si nazaj prišlauser posted image user posted image user posted image Kako je bilo?

Peli včer je blo pa super na sprehodu, mi je prov pasal, pa nejcu tud.

Mi smo prišli iz Ljubljane. Smo šli mal k mojim, pa seveda po štancuncah mal zapravljat user posted image in na kosilčka. Nejc je bil tako priden, pravi mali angelček. Smo pa včer dobr spali -joj sej se sploh ne upam hvalit, da ne bo dons spet (že trkam nales, tok,tok,tok) polomija. Ga je dal moj spat ob 8 in je spal do dveh, se hitro nahranila in je spal do sedmih user posted image user posted image user posted image Seveda sem tud jaz bolj spočita.

Jutri mamo pa piknik in bomo dobro mljackali, joj, jaz mam spetr tak apetit, ne vem kaj bo iz tega. Če se bomo pa dost zgodi zbudl (beri, če naju bo Nejc zgodi iz postle vrgu), pa gremo zjutrj še do Prevala mal na sprehod.

Sedaj grem pa k user posted image na kavčka.

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.6.2007 22:40:20   
sončnica13
Fajn, da ste užival, mi pa upam, da bomo tud-še en teden pol pa gremo in nas 14 dni ne bouser posted image .
Ful lepa slikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
30.6.2007 22:43:26   
sončnica13
No, pa tud drugi piknikujeteuser posted image , mi smo bili ravno danes na pikniku, jutri pa spet-pa še torto moram prej spečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
1.7.2007 0:16:50   
Peli
Ojla!
Pikapolona moj je pravkar komentiral ime Brina - če je to ime mogoče pršlo iz Ne joči Petra?

Jest sm dons mal posparvlala, cel kup cunj speglala, popoldan sm se spravla še voziček zdret in oprat, no potem pa se je še Aljaž mal zbudu pa smo šli mal v Sebenje pogledat, zdej pa smo mal s tastom zunej debatiral...

Mi bomo pa jutr za kosilo zunej pekl.

Jest sm pa dones za kosilo nardila filana rebra, Aljažu sm dala samo pire pa špinačo - no nazadnje pa je jedu samo filo user posted image . Ma sploh mu nam več kuhalauser posted image !

Lepo se mejte pa se zmenmo kej za drug teden.
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 705
1.7.2007 21:43:11   
pikapolona2
Peli jst sploh nism gledala Ne joči Petra...je pa to vprašanje že velikokrat padlo....ime mi je pa všeč že od mojega 10 leta ko sem na taborenju eno prjatlco Brino dobila user posted image ...in nato sem imela vmes tudi muco Brino...no sedaj imamo pa še bejbiko Brinouser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.7.2007 22:47:21   
Peli
No tko je blo men všeč ime Neža, sm tud že mejhna imela punčko Nežo, pa skos sm govorila da če bom mela punčko bo neža, no nazadnje sm to razlagala še moževi sestri ko je bla ona noseča, pa še ni vedla za ime, no 3 tedne po tem pogovoru tašča sporoči da ma Nežo user posted image .

Žiža  - sam tolk me zanima a smo se mi dons srečal, a sm te jest zamenjala?

Upam da se kaj vidmo
LP

Neposredna povezava do sporočila: 707
2.7.2007 9:17:48   
Urša08
Dobro jutro!

No mi smo spet dobro spali - sedaj že tri noči samo enkrat vstajam. user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo tako tud naprej. Za vikend naju je pustil spati clo do pol osmih. Luksuz.

Včer smo imeli piknik - je svakec naredu piknik za diplomo. Blo je luštno, pa tud Nejc je bil pridkan. Glede hrane je pa tako, da včasih nadomestimo en obrok, včasih pa ne. Sedaj probavava marelice, pa so mu mal prekisle.

Peli tista kašica je pa ok. Je iz riževe in koruzne moke.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.7.2007 9:21:25   
Urša08
No me je pa prehitro vn vrgl.
Danes je pa vreme bolj tko tko. Upam, da bo ta teden kej sončka, da gremo mal skup na sprehodka.

Pikapolona super slikica. Je Brina uživala. Se je kej v bazenu namakala?

Nejc mi leze v rikverc in ga mam že po celi dnevni. Prov lušen ga je gledat kako leze.user posted image

Sedaj se pa Nejc neki oglaša, ga grem pogledat.

Se še slišimo!

Papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.7.2007 13:09:45   
barba
Jst sem se dons dopoldne začela učit za zagovor. user posted image  Sam nevem kaj mi je ko tolk časa rabim, da se skoncentriram.user posted image Meto sem poslala s taščo ven, ki mimogrede sploh neve da se učim za zagovor. Ji ne mislim povedat do zagovora, ker bi me potem vsak dan vsaj 5x vprašala »a bo šlo?«user posted image user posted image user posted image user posted image

Prejle pa nesem v klet prat cunje in je nekaj tok čudno praskalo. user posted image  Sem še malo poslušala in našla na čisto zgornji polici v škatli mačko z mladiči. Ne me vprašat kolk jih je, ker me je skoraj s pogledom ubila. Sploh nevem čigava mačka je? Očitno je notr prišla skozi okno.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.7.2007 21:09:07   
pikapolona2
Urša...ne ni se kopala ker se ni smela...pediatrinja odsvetovala dokler se ne pozdravi njen mehur, ta teden proti koncu pa kak sprehod pade kaj praviš?

Barba....ojoj....kaj boste pa zdej z mačkami?

zdej grem pa likat...bljek

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.7.2007 22:13:15   
barba
Pikapolona - bomo počakal, da mama mačka sama odnese svoje otroke. Kakor sva ugotovila z možem so 3 majhni mucki stari kakšnih 14 dni. Sam ni mi pa jasn kako, da jih ni noben prej opazil.user posted image  Pri nas jih ne bomo imeli.

Grem rože spravit, ker tok grozno piha, da mi ne polomi vsega.user posted image

Lahko noč

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 712
2.7.2007 22:35:28   
ajdaN
Čer!

Pri nas nič novega. Mulčka sta straaaašno pridna! Upam, da jih ne hvalim prezgodajuser posted image .

Trenutno je pri nas ravno nevihta, celo malo toče je bilouser posted image . Po mojem ni bilo hujšega.

Barba a je možno, da sem dans okrog 10 videla tvojo Meto s taščo na sprehodu? V enem bež trikolesniku. Je imela punčka taka fejst lička, da sem takoj pomislila na Metouser posted image .

Urša koliko je sploh star tvoj Nejc? Domnevam da okrog pol leta, ko ravno intenzivno uvajata gosto hrano.

No saj se mi ne da več pisat, tako da pozdravček vsem in mirno noč.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.7.2007 13:48:24   
Urša08
Ojla!

No jaz sem si naredila kapučin in uživam v tišini in za škatlo.user posted image user posted image user posted image

AjdaN, Nejc bo star 6 mesecev čez slab teden. Koliko sta pa tvoja stara? Predvidevam, da sta oba še zlo micena. Lepo, da maš tko pridne otrokeuser posted image user posted image user posted image

No tudi pri nam se je stanje izboljšalo. Že 4 noč sem samo enkrat vstala in sedaj pa res upam, da se ne bo več slabšalo. Sem user posted image oblubla, da ga bova dala v njegovo sobico avgusta, pa mi nč ne diši. user posted image Bomo videli. Tud čez dan sedaj dosti spi, ga dam dvakrat spat in seveda lahko jaz kej naredim. Drugače ga mam pa po celi dnevni dost, saj leze v rikverc in je tok fleten user posted image
Včer sem mela ta leno in nisem dopoldan čist nč nardila, tako da sem potem popoldan mal nadoknadila in posesala in pomila po tleh. Dons mam pa peglanje čez, pa mislim, da bom cel teden peglala, ker mam tolk.user posted image user posted image Ma počas bo že.

Pikapolona kdaj je pa fasala vnetje mehurja? A je to to k si govorila, da ima njen urin vonj? Boga revica tako majhna pa že vnetje.user posted image Za sprehod pa seveda velja.

Lep dan, user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.7.2007 13:52:42   
orhideja75

Grem rože spravit, ker tok grozno piha, da mi ne polomi vsega.user posted image

Lahko noč
[/quote]
ja meni je včerajšnja nevihta potolka rože in sem jih danes vse z oken dol pobrala. jih je že enkrat prej, pa so si komej upomogle, zdej je bilo pa "totalka".
me ni bilo doma, da bi lahko reševala tako kot ti.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.7.2007 14:26:13   
barba
Ja, AjdaN lahko si ju srečala. Kje pa? Saj veš jst se učim, Meta je pa s taščo na sprehodu.

urša, ko boš doma končala si še k nam povabljena na pospravljanje user posted image  Kako sta se zmenila za diplomo? Bo ugodno? Jst mam zdej dokončno potrjeno, da imam zagovor v pon. ob 10h.

Se grem učit, ker sem dopoldne zabušavala in popolnoma nič naredila user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.7.2007 16:12:05   
pikapolona2
Ja Urša to je to....smrdeč urin pa tečkasta je bila in sem jo peljala ni zaenkrat nič hudega...samo od zdej naprej jo bodo baje skoz spremljali na vsakem pregledu bova dali vodo in pregledajo kolk je bakterij. Je pa to lahko dedno...tudi jaz sem imela do par let nazaj nonsto uroinfekte al pa smo jo na bazenu okužili...kdo bi vedeluser posted image

grem kuhat...gospod prihajajo
P

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.7.2007 19:00:56   
Urša08
Pikapolona si pa ti pridna ko možeka tako crklaš s kosilčkomuser posted image  (se pa priporočam za recept za špinačno lazanjo).

Če bo jutr lepo vreme a šibamo na en sprehodek?

Jaz sem se čist polenila. Tako da sem se dons prsilila in šla na sprehod in sem si rekla da bom šla sedaj spet vsak dan - le če ne bo dežja.

No sej morm letet Nejca v čebrička dat.

Se še oglasim, papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 718
3.7.2007 20:05:49   
pikapolona2
urša sej kuham za oba...itak moram zase .....pol pa še za njega...smotano je samo to ker pride tako pozno pol ga pa jst čakam in čakam in na koncu vmes same neumnosti jem!

ZA lazanjo ti povem recept na sprehodu....sm pa v petek ko sem bila doma imela navdih in sm scumprala tako dobro prilogo namesto krompirja.....mmmmm....vzela pekač od maffinov .....razvaljala listnato testo (malo bolj na debelo) ga razrezala na kvadratke in v vsako odprtino dala en kvadrat testa....potem sem na sredo dala filo in povrh potresla z naribanim sirom. Za filo sem na koščke narezala paradižnik, olive, malo kruha, česen, petršilj, origano. Dala pečt v pečico 200 stopinj ene 20 minut.....vsi so se oblizovali....poskusi!

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.7.2007 20:06:32   
pikapolona2
aja urša na zs sm ti poslala moj siol telefon pa se slišiva zjutraj za sprehod...če bo lepo vreme sm takoj za!

P

Neposredna povezava do sporočila: 720
3.7.2007 20:11:29   
Urša08
eto Pikapolona sem ti jaz še svojo poslala. Baje bo grdo vreme jutr user posted image user posted image user posted image Upam da se motim, se slišive.

nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
3.7.2007 20:45:43   
ajdaN
Čer!

Ja Urša mojadva sta še kar precej micenauser posted image . TA "velik" bo ravno leto in pol, malecka ima pa 2 meseca. Dolgčas nam niuser posted image .

Barba Meto s taščo sem pa videla na konc Šenčurja - tam ko se čez gmajno pelješ v Britof. Z enega makadama sta pršle. Fajn se uči pa srečno na zagovoru.

Pri nas bo kmalu mir v bajti - Lovro itak že spi, tamala pa mogoče tud, če ne bo pa vsak čas. Dragi pa spet na špiluuser posted image . Jaz pa itak nimam drugega dela kot viset za računalnikom. Program na TV je pa za kozlatuser posted image .

Jutri bo vreme obupno! Še ne vem kam naj se dam z obema dopoldne. Po možnosti bosta oba prav zgodaj vstala in bla celo dopoldne tečna na kvadratuser posted image . Eh nekako bomo že.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.7.2007 8:56:51   
Peli
Ojla!

Mamo tako lepo vreme da ni za nikamoruser posted image , v ponedeljek sm bla prav vesela tiste večerne nevihte, sm se lih domov pelala in sm komej kej vidla...
Pr nas nč posebnga razn tega, da smo končno avto zamenjal. Aljažu se kaže nov zobek in upam da nav kakšnih neprespanih noči - spet.
Dons sm taka da še ne vem al bi še eno user posted image  spila a bi šla rajš user posted image . Aljaž je mojmu včerej že ob 18h dol padu, dons pa teži že od 4:15 (pikapolona tud nate mal pomislm), in jest k sm šla šele mal pred polnoči spat sm čist out, danes pa že ob 11h šibam v službo user posted image . Joj kdaj bo sobota?

Punce kdaj gremo na kavo?

Ane Urša zadnjič sva ble dobr postrežene, k sva šle na kavo user posted image .
Sva naročili dve beli kavi, vodo in deci gostega soka (v steklenički je kelnar reku da ga nimajo), dobili pa sva dva jagodna soka v steklenički, pa čez 15 minut še dve sadni kupi user posted image .

Ohja , tete lepo se mejte, jest grem pa kr mal dol ležt.

user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.7.2007 9:38:39   
Urša08
Ojla!

No tole vreme je pa res za zjokat user posted image .
Pikapolona dons ne bo nič s sprehodom, mogoče jutri. Se nama bo še Peli pridružla če bo mela čas. Ker je že tak vreme sem se odločla da bom za kosilo naredla fižolovo juhico in palačinke. Pikapolona dober recept, ga bo treba sprobat.

Peli je pa tvojmu včer Aljaž prov hitr zaspal, a pa je bil to že večeren spanec?
Nejc mi je mal pred deveto nazaj zaspal in mam mal miru. Sem pa ravno včer na sprehodu premišljevala kako gre hitro čas in da je treba izkoristit zdej ko se hočjo zrklat, saj bodo hitro zrasli in bomo mamice na drugem tiru.
ajdaN dobra si z dveme tako majhnimauser posted image . A imaš oba doma, al si tastarejšga dala v vrtec?

Barba glede diplome sem mislila da se mi bo že mešat začel. Od mojga menbtor je bil čist zaseden in ni dal naslovne strani v referat. Živčki so nama že močno delaluser posted image No v glavnem včer je končno dal v referat in seveda v Kranju čakaš dva dni na izdelavo, to pa je prepozno in sem šla na lov kje dobiš hitreje. Sem našla v Ljubljani, tako da moj dons šiba v Ljubljano po naslovno stran in dat vezat, jutri dopoldan gre pa dvignit in oddati. Upam da bo zneslo - sej mora.user posted image Potem pa zve kdaj bo mel zagovor, baje do 20.7. Dolgčas nama ni.

Grem fižol pogledat, kako se kuha, pa posodo iz stroja zložit.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.7.2007 9:53:07   
Sandra*
Ojla!

Evo mene. Mi smo v ponedeljek prišli z morja. Pokvarili smo zappauser posted image user posted image user posted image , ker se nam je začel blago stikat dol z ogrodja. Pa še računa nimam, ker sem ga od ene kupila, ampak imam pa malo sreče, da ima barba prav tako zappa in mi je poslala njen račun, upam da mi ga bodo uštimal.

Mark je ful užival v vodi. Ta fredov obroč je pa bol en drek, saj za slano vodo, tamalmu je skos rit gor nesl, glavo pa v vodo, mormo še v toplicah probat, drgač pa smo se imeli fino.

Jaz sem imela včeraj zadnji dan porodniške, zdaj imam pa še dopust, 16.7. pa morm v službo.

Se še kaj pišemo, morm jit na fruštk!

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!