|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
4.5.2007 9:56:46   
barba
Ej, Gorenjke premalo čvekamo, ker smo spet čist spodi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.5.2007 10:47:00   
Pikicapokica6
user posted image še ena uvoženauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.5.2007 12:05:23   
pikapolona2
OOO Mamica 81 pozdravljena...povej še kej več o sebi in ouser posted image .

Peli a viš ko že maš namen it ven pa dežuje.....kdaj se pa svetuje cepljenje za klope?

Urša ne ni bila prav nič bolj sitna kot drgač....celo fuuul pridna je bila na morju tak da ne vem mogoče jo pa ni preveč matral!

Pečem jagodne muffine...pride ktera na njihuser posted image
P

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.5.2007 13:26:51   
Peli
Ojla!
Midva sva bla zunej, sva šla že ob 9h v gmajno pa sva bla do dežja doma. Potem pa sva šla k Urši08 na kavico, ko sva pa pršla domov, pa je bil moj otrok tolk zlo sestradan, da je pr tašči pojedu cel talar župeuser posted image , ja se vid, de mu jest nč ne dam.
Pikapolona ti nas kr zavajej s sladkarijam - gre poletje not user posted image . Sicer pa sm jest nora na sladoled, temu pa se ne uprem kr tko, sm se ga na morju nažirala do onemoglosti user posted image .
Za cepljenje proti klopnemu meningitisu mora bit otrok star 1 leto, za popolno zaščito pa so potrebna 3 cepljenja, najprej eno, nato čez 14 dni še eno, potem pa po enem letu tretje, nato se obnovi cepljenje po 3. - 5. letih z enim odmerkom.

Maca81 pozdravljena! Povej kej o sebi.

Če kero zanima mam nov album narjen pa ji loh na ZS pošljem geslo.

LP

< Sporočilo je popravil Peli -- 4.5.2007 13:32:03 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 454
4.5.2007 17:01:30   
pikapolona2
pošlji meni prosim
:-)
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.5.2007 10:39:24   
barba
Ojla, čveke!

Midve sva ta vikend same, ker je šel moj s sodelovci na barko. Je kar mal dolgcajt, sploh zvečer.user posted image

Mamica81 dobrodošla!user posted image

Ma kera v pon. dopoldne cajt za kavo? Midve mava posvetovalnico ob 10h, pol mava pa še kakšno uro cajt kofetkat v KR. user posted image user posted image user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 456
5.5.2007 17:33:51   
Peli
Barba midva mava ob 7:15 FT pa je potem predolga za čakat do takrat, glih 2x se mi pa ne da v Kr hodt.
Mi smo dons po dolgem času nesl mal slikce razvit za Aljažev album, ma računalnik je sam potuha...
Drgač sm tolk lena, sm šla popoldan z Aljažem mal spat. Ko se je zbudu mu naštimam sadje pa ga je samo vn pluvov, potem pa moj mož odpre pašteto jo je pa takoj jedu, zravn pa je pojedu še pol žemlje... jest mu pa sadje tišim user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.5.2007 20:46:37   
Urša08
Ojla!

Se še jaz malce javim. Pri nas smo skoz v gibanju in letanju. V petek sem pospravljala stanovanje, pa Nejčku postelco pripravila. Je prvič v postelci spal. Mi je blo tako hudo, ker je zibka premejhna, pa tako fletna je. Ni kej sej je postelca tud fletna. Dons smo šli pa na upravno enoto rihtat potrdilo o skupnem gospodinjstvu, da bomo od občine 200 e dobil - je ta nov župan uvedu.user posted image user posted image user posted image Potem pa mal po štacunah, sem si kar tri cunce kupla. Končno nekej zame. Potem smo šli še k mojim na kofetka, pa naprej na piknik k svakovi punci, ki je mela roj. dan.

Peli lepo da sta dala slike razvit. Kam sta jih pa nesla? Jaz sem rekla da jih bom ta vikend pripravila, pa ne vem če bo kej časa.
Pikapolona2 mjamsi za mufine, ko bi vedla kolk jih mam jaz rada. Drugič bom kr prletela probat user posted image user posted image user posted image
Sandra a si nas čist pozabla?

Lahko nočko vsem, pa se še kej oglasim.

Papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.5.2007 21:09:58   
Splet.Ka
Ojla Gorenjke.

Da vam še tukaj napišem. Midve z user posted image  sva hodili na plavanje za dojenčke v Jelovico na Bledu. Zaradi njene bolezni ne smeva nadaljevati. Ostalo je še pol tečaja (mislim, da 5 ali 6 obiskov od skupno 10).

Denarja nam nočejo vrniti. Pravijo, naj najdeva zamenjavo.

Bi katera hodila na plavanje s svojim user posted image  v Jelovico na Bled? Je ob torkih (8. 5. je prvič po praznikih). Ure pa lahko še izbirate.

Če katero zanima, naj se mi čim prej oglasi na ZS!

Pozdravček!

Cvetim...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 459
6.5.2007 2:47:32   
pikapolona2
Urša maffinov ni več user posted image . Le kdo jih je pojedel....kr naenkrat jih je zmanjkal.....user posted image .

Hruška hvala za ponudbo ...meni ne znese!

Peli pašteta praviš...hm fant bo pa res ta prau mesojedec

Mal bluzim ampak se mi že meša....tamala se dere v sosednji sobi jst pa sem kao nepopustljiva...tolk je lepo spala na morjiju....evo pridemo dam...pa konec....in še slabše kot prejuser posted image user posted image user posted image . Od polnoči dalje bi ona skoz vstajala in bedela...vsake 15 minut jo popravljam...in obračam v postelji....danes sem se pa odločla da jo pustim...ker po 3 neprespanih nočeh pa mene že prav fajn glava boli .....ona pa itak čez dan nadoknadi.....grrrrr

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
6.5.2007 10:50:04   
pikapolona2
Barba jst tudi ne morem v ponedeljek...mogoče se lahko zmenimo za drug teden za kakšno kavo....tam sredi tedna...je še katera za?
P

Neposredna povezava do sporočila: 461
6.5.2007 10:51:32   
barba
hruska - men je mal daleč, pa še znese ne

No, dejmo se zment en drug dan za kavo. Jst predlagam četrtek ob 10h.

< Sporočilo je popravil barba -- 6.5.2007 10:52:56 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 462
6.5.2007 10:51:58   
pikapolona2
Urša ti lahko zapravljaš ja...hehe...k si letos rodila...mi k smo pa lani smo pa izviseliuser posted image . Ampak super da ne bodo samo po drugih občinah talal denarja za novorojenčke!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 463
6.5.2007 12:24:11   
Peli
Pikoapolona - potem pa še za računalnikom sediš, namesto bi bla v postli? In to ob treh zjutrej? Ma dobra si.
Hruška- lepo da si tolk dobra da bi dala možnost komu drugmu, da bi plaval, a na žalost ma tud moj otrok odsvetovano plavanje ( v fredovem obroču).
AjdaN- vsaj tolk se jav da vemo če si še v enem kosu!

Kavica - bi v četrtek šlo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 464
7.5.2007 8:24:47   
pikapolona2
No tud medve lahko v četrtek...sam nisem zdej ziher a ta ali drugi teden!

Peli...ja kaj pa nej počnem...ob treh zjutraj....zraven nje k se joče ne morem bit....in kao spat....sm v drugi sobi in malo prisluškujem kdaj bo popolnoma znorela.....da hitro uletim...
danes je bilo malo boljše
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 465
7.5.2007 14:23:18   
barba
Jst sem mislila za kavo ta teden Pikapolona.user posted image  Se vidmo pol v čet. v Lumpiju v KR?

Midve sva ble dons v posvetovalnici in na cepljenju. Vse je OK.

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 466
7.5.2007 14:29:19   
pikapolona2
a se dobimo rajsi kje zunaj....gibigib pri bazenu al pa pungart?  Skoda not sedet...prav za ta teden
P

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.5.2007 16:20:40   
Peli
Ja mogoče bi blo res bolš bit zunej če bo tkole toplo, pa to kje tko da se otroc lahko mal igrajo.

Neposredna povezava do sporočila: 468
7.5.2007 19:09:37   
žiža
pozdravček še od mene. V četrtek bi tud jaz imela čas. Sem pa definitivno za varianto na prostem. Če imate vse prervozna sredstva na razpolago jaz predlagam Šobec. Je super fino za igrat, za tiste mal večje. Za mamice so klopce, za tamičkene pa travca. Samo predlog user posted image  

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.5.2007 20:34:01   
pikapolona2
Žižaa a to misliš Šobec pri Bledu...a ni tam vstopnina? Drgač jst lahko tud tja pridem...sem vedno za nove lokacije
Puser posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 470
8.5.2007 9:49:57   
barba
Men ni problema kjer koli že.user posted image  Sem avto že rezervirala za četrtek. user posted image user posted image user posted image

Žiža sam jst bi rabila še mal bolj točne koordinate, ker ne poznam lih najboljš Šobca.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 471
8.5.2007 10:27:37   
Urša08
Punce jaz sem za četrtek, sam sem bolj za Kranj. Je bliže za kofetkat. Pa še ena bi se nam pridružla k je s Kranja in nima avta. Je pa iz našega foruma in ima 4 mesece starga fantka. Kaj pravte? A vas vse bolj mika šobec? Toliko zaenkrat, se še javim, sedaj pa šibam k Nejcu.

Papa

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.5.2007 16:17:39   
Peli
Helou!
Moj otrok trenutno dons že 2. spi user posted image , prej je 2 uri...
Končno sm pršla do polic v špajzi in zdej me čaka mal dela, da šaro iz spalnice preselim v špajzo. Mislim da se bo v spalnici kar dan naredu user posted image .

Glede četrtka bom pa tko rekla - mi glih ne diši Šobec, sploh ne samo za eno kavicouser posted image  Nebi mela nč proti če bi npr. predlagale krog okol Blejskega jezera...ampak samo za kavico mi pa bol paše kakšna bližja varianta.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.5.2007 19:21:02   
pikapolona2
Potem pa se ta četrtek zmenimo v Kranju pa se nato zmenimo če je kateri do Šobca kdaj drugič...a prau...a rečemo pri igrišču gibigib ob 10h?
glih tako lahko malo plezajo pa kej za usest je tudi ....
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.5.2007 21:15:51   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Žižaa a to misliš Šobec pri Bledu...a ni tam vstopnina? user posted image

Pozdravljene

Jaz sem tudi Gorenjka - uvožena, bi pa samo pripomnila nekaj glede vstopnine na Šobcu če katero zanima.

Vstopnina je samo v času poletnih šolskih počitnic. Tiste ki greste poleti večkrat tja pa se vsakokratni vstopnini lahko izognete tako, da se na recepciji včlanite v Turistično društvo Lesce in plačate letno članarino, ki znaša toliko kot enkratna vstopnina (mislim da je bilo lani 800 SIT) in imate tako tisto poletje brezplačne vstope

Lp Andreja

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?