|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
22.3.2011 8:17:12   
iskrca
Hej gorenjske mamice,
še ena mamica (iz Kranja) se vam pridružuje. No sej z nekaterimi smo že na nosečkah čvekal...Tam je zdaj bolj tišina, pa se vam tukaj pridružim. Doma imam že dveletno navihanko, zdaj pa kmalu pričakujemo še četrtega člana, še malo pa bo user posted image potem se vam pa tudi jst z veseljem pridružim na kavicahuser posted image
Dejte mi prosim povedat, kako je že z epiduralno v Kr, kdaj imajo posvetovanja...se moram naročit v laboratorij ali samo na naslednjem pregledu omenim še to...sej ne da sem to pred dvema letoma delala pa vse pozabilauser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.3.2011 10:06:45   
trsica
kvajzdej s kufetam? user posted image
jutri zjutraj imam tehničnega pri G user posted image  in potem sem frej. ste za okrog 11-ih? nekje, kamor se lahko zbašem z mojim širokim vozom. gremo v central cafe (nasproti cerkve)? je nova slaščičarna user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 22.3.2011 10:07:34 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.3.2011 10:21:22   
nov2010
Hej!

Ja Trsica komot velja jutri za kavo. Tam mal čez 11 bova midva prfurala do dol.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.3.2011 19:44:58   
antoninap
Midve mogoče privozičkava mimo. Moja se ravno takrat enkrat zbudi ali pa se že hranive, to pa traja pri nas user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.3.2011 10:35:00   
flik
živjo,

je tako lepo vreme, da sploh ne sedem več za računalnik :). No, pa se le malo javljam ;).

Upam, da se dobite dons na kavi v mestu ;), midve z Manco bova vozičkali tule pri nas - antoninap, a nisi ti z Bele  -loh se kdaj zmeniva za vozičkanje, ko sva bolj blizu domauser posted image .

Kar se tiče  vrtca, sm tut jest bl pesimist, da ga dobimo, čeprav je tavečji že notr - itak je tolk navala, da bodo do oktobra, ko naj bi šla manca, oddelki verjetno polni... čeprav pr ta večjem smo mel vseen srečo, pa je oktobrček, tko da..upanje umre zadnje al kako žeuser posted image . Je res problem s temle varstvom, ampak bo že nekako.

Kopanje - mi Manco kopamo 2x na teden. Vmes pa umivanje s krpico. Če / ko ima suho kožo, jo namažem s ribjim mazilom ali bepantenom. Druge ''kozmetike'' pa ne uporabljam zanjo.

Imejte se max lepo in uživajte v sončku (dokler je še)user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.3.2011 13:02:45   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image in 1.2011   user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , 1.2011 user posted image   in user posted image , user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, 2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image
user posted image iskrca, 1.2009 user posted image , PDP: 23.4. 2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   in  2.2011 user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image
user posted image nadinne, 11.2010 user posted image
user posted image teodora75, 9.2010 user posted image

user posted image
user posted image naja17, 2.2011 user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 24.3.2011 13:03:14 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.3.2011 13:06:22   
Nina33
Hoj!
iskrica dobrodošla! user posted image
Kufe: jaz planiram in planiram in samo živce s tem zgubljam user posted image . Tršica, te lohk rufnem ali sms-jam če/ko bom kje bliz in zmožna kufetkanja? Sem mislila včeri it z obema v KR, pa dons isto...pa ne znese user posted image . Jutri grem v LJ, poj je pa že slabš vreme user posted image . Upam, de sam za kratek cajt - bi mi kufetek res sedel user posted image .
Lep sončen dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.3.2011 13:24:04   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Aja, kam naj pa jaz zdaj grem user posted image . A moram nazaj k Gorenjskim nosečkam al lahko ostanem kar pri mamicah? user posted image

Skratka, spet čakamo...

Fajn bodite!

T.

Ej, a jaz to prav razumem: sta že novga "naročla"? Uf, hitra sta user posted image Čestitke!!! Povej/napiši kej več, de posodobim seznam user posted image , drgač sploooh nisem nč firbčna user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.3.2011 13:35:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

jutri zjutraj imam tehničnega pri G user posted image  in potem sem frej. ste za okrog 11-ih? nekje, kamor se lahko zbašem z mojim širokim vozom. gremo v central cafe (nasproti cerkve)? je nova slaščičarna user posted image

A je to tm kjer je Šink bil včasih?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.3.2011 15:51:26   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hoj!
iskrica dobrodošla! user posted image
Kufe: jaz planiram in planiram in samo živce s tem zgubljam user posted image . Tršica, te lohk rufnem ali sms-jam če/ko bom kje bliz in zmožna kufetkanja? Sem mislila včeri it z obema v KR, pa dons isto...pa ne znese user posted image . Jutri grem v LJ, poj je pa že slabš vreme user posted image . Upam, de sam za kratek cajt - bi mi kufetek res sedel user posted image .
Lep sončen dan vsem!

ti kar. itak imam neskončno časa user posted image  baje bo v nedeljo sneg user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.3.2011 15:53:37   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

A je to tm kjer je Šink bil včasih?

to JE šink. upam, da se ta obdrži kaj dlje, kot ostalo, kar je bilo notri. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.3.2011 20:54:19   
Nina33
Jp, baje sneg, ampak prehoden user posted image .
V Šinku sem bila svoje cajte tut kuhana in pečena user posted image .
Poj bo kavica padla drug teden enkrat, če bo sneg res, "vabim" v Tuša ali tko kam user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.3.2011 20:56:53   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: flik

Upam, da se dobite dons na kavi v mestu ;), midve z Manco bova vozičkali tule pri nas - antoninap, a nisi ti z Bele  -loh se kdaj zmeniva za vozičkanje, ko sva bolj blizu domauser posted image .

Komot! Mogoče predlagaš kakšno novo pot, jaz se že malce dolgočasim po enih in istih stezicah hodit user posted image Od kod pa si? Mogoče sva se pa že srečale, tukaj okoli vozička par mamic ... jaz imam strupeno zelen voziček, s košaro seveda.

Sem tok besna, ker bo ponovno slabo vreme. Se je pot okoli Brda v teh dneh verjetno posušila in bi bila končno za sprobat z vozičkom, zdaj bo pa spet vse blatno user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.3.2011 11:25:34   
nadinne
ČEČSTITKE VSEM MAICAM ZA MATERINSKI DAN! UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.3.2011 22:27:32   
DeVilla
Ojla,

Da se spet malo pofočkam... Pri nas mali mož pridno raste, v teži je še vedno nekje na spodnji meji - pri 3 mesecih 5,6 kg in velik 59 cm. Kakšen mesec sva že na dodajanju z Novalacom, ker je dojenje premalo prispevalo k povečevanju teže. Mali je priden sto na uro, ponoči spi cca. 6 ur, dopoldne je živahen in se veliko igra z vrtiljakom, se pogovarjava in crkljava, popoldne pa sva večino časa zunaj v vozičku, če je le lepo vreme.
V svoji okolici vidim kar nekaj vozičkov, za kakšno srečanje pa se someščanke še nismo zmenile. Zdaj bo treba itak počakat na kakšno lepše vreme, nas je danes prepihalo da je joj. Na srečo smo se do zdaj virusom uspešno izogibali, da bo le še tako naprej.

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
27.3.2011 10:41:32   
flik
antoninap:sm z olševka. ampak pomoje se tuki okol še nisi sprehajala, vsaj nobenega takega zelenega vozička se ne spomnm user posted image user posted image user posted image ....?

Včer je tut pr nas ful pihal. Ampak sva šle vseen ven. Sam hec je v tem, da se je naša mala zdele v teh sončnih dneh čist spremenila - popoldne mi ful manj spi, tut v vozičku spi veliko manj. Košaro na vozičku bo potrebno zamenjat za športni del, ker je po novem vsa nesrečna, ker nič ven ne vidi :). No sej, je še dolg zdržala, tavelik je bil že od 3-h mes v športnem delu, ker je blo v košari eno samo drejte. Jah, mamo fejst firbčne otroke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo!

< Sporočilo je popravil flik -- 27.3.2011 10:42:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.3.2011 22:06:23   
antoninap
Olševk ima fajn potke tam po poljih user posted image Sem videla, ko smo hodili eno parcelo gledat, če bi jo kupili. Pa šola mi je simpatična, samo škoda, da so samo prvi razredi.

Mi smo opravili 1. posvetovalnico, tamala je bila full pridna, se je hvala bogu drla šele zunaj, ko smo jo začeli oblačiti. Jaz sem se tudi skoraj začela, vročina da te kap! Pa moj je šel zraven in smo si potem privoščili sprehod po mestu in sladki zajtrk na Brionih. Tam je tudi fajn plac na vrtu za vozičke user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
29.3.2011 16:53:23   
trsica
kafe user posted image

kak sta bla včeraj oba sitna, ko je bil dež.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3393
31.3.2011 14:03:40   
nov2010
tršica - sm zdej k je tak lep vreme bl mal tle gor in nisem vidla da si 2 dni nazaj na kavo vabla. Sva skoraj skoz zunaj, samo jest vmes prideva pol pa gasa spet ven.
Lahko v ponedeljek če bo še lepo vreme

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
31.3.2011 21:34:15   
trsica
Tudi mi se potepamo cel dan. Domov pridemo le skuhat kosilo. user posted image
Danes smo zaarali novi peugeot partner. Juhuhu! Dobimo ga sredi maja.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.4.2011 9:07:54   
antoninap
Velik avto za veliko družino user posted image

Jaz sem pa jezna, ker je danes končno izšel razpis za vpis v Preddvorske vrtce in dejansko sprejemajo šele otroke stare 18. mesecev ali več. Sem upala, da bodo vseeno imeli jasli, ker se je o tem govorilo. Pa ne bo nič s tem user posted image Zdaj se pa začne živčna iskalna akcija varuške oz. zasebnega varstva user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.4.2011 15:38:39   
Peli
teodora, čestitam za user posted image !

Punce jest pa tele lepe dneve preživljam ob ležanju v P, kok sm vam fovš.
Maledva me kr mal pogrešata, a ko prideta na obisk sta težko pr mir, danes gresta "na počitnice" k mojim, no če bosta tam prespala, se bo še vidl... tam jima bo vsaj mal dogajal.
Jest mam na srečo oba v vrtcu, tako da ni panike, jih bom pa čez poletje imela doma, nej mata počitnice, če sm že jest doma.

Pikapolona - kako ste vi? Kdaj začnete z vrtcem?

Urša - pridno vozičkaš?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.4.2011 22:23:52   
Nina33
Hoj!
Kufe?!? A se zmenmo, da se zmenmo za en datum in eno lokacijo in poj "zbiramo prispevke" ? user posted image
Jaz sem sprobala kako gre samo z mlajšim it v mesto in starejši ni nič protestiral (očitno sva preveč skupi in mu čist paše, jaz sem si pa skrbi delala user posted image ), tako de...jaz lohk pridem (skori) kadarkoli user posted image .
Lep začetek tedna!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
4.4.2011 7:32:11   
trsica
kafe danes okrog 11-ih v cafe centralu? user posted image  jutri bo pa baje dež. pa jaz grem k frizerki, če mi uspe. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
5.4.2011 8:02:39   
flik
Živjo pucne!

a ni super, k je tako lepo vreme (pustimo včerajšnje nenadno poslabšanje z vetrom ob strani) - tut mi smo več al manj zunaj, notri le kuhamo in papamo :). Včer sva meli z Manco 2 cepljenje, nakar pediater omeni, da so sedaj spet neka nova priporočila glede uvajanja goste hrane - zdej naj bi se z GH začel že pri 4 mes. Eh, skos je neki novga. Midve bova kmal štartali (zdej je stara 4,5 mes), ker se ji kar sline cedijo, ko nas gleda pri kosilu ;). Drug teden bo akcija :).

Drugač smo jo pa prestavil v špotni del vozička in je sila navdušena, ko lahko spremlja, kaj se dogaja okoli nje. To jo seveda takooooo zelooo utrudi, da hitro mrkne za kake pol urice, potem pa ponovi vajo....

Peli - kako to, da si v porod.? Oprosti, bolj slabo sledim tule na forumu...

Antoninap - me ful čudi, kako to, da ima preddvor jasli šele od 18 mes naprej... no, je pa res, da tut v cerkljeh nimajo jasli v centralnem vertcu, zgolj v marijinem... Do takrat (če seveda potem sploh dobiš mesto) pa se znajdi, kako r veš in znaš... Tole varstvo je res kriza....

uživajte!

< Sporočilo je popravil flik -- 5.4.2011 8:03:06 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?