|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
7.3.2011 20:48:58   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

naja17 - dobrodošlauser posted image

Hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Evo gorenjke (a se mi zdi, al vas je ful kranjčank tule?), se še tu pofočkam...

Neki me zanima... Kako je z dojenčkovim sluhom? Zadnji dan v porodni ti ga pregledajo in moj je mel vse BP. Včeraj me je pa moj ustrašu, da kaj če je kej narobe, k na močne zvoke ne trza, ko spi? In valda jaz v jok in sploh ne neham user posted image ... Ko je buden, se mi vseen zdi, da se odziva, ampak valda, da zdej prevladuje un strah in kaj če user posted image

Če je na pregledu bilo BP, ti pa res ni treba jokat. user posted image
Naša dva najbolj trdno spita, ko sesam stanovanje. In če ju hočem pomirit, navijem radio.

Sem pa res čudna, če se pač ustrašim za svojega otroka, a ne user posted image Tud hormoni so verjetno še nekje, tko da pač jokam ja...

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
7.3.2011 20:58:09   
trsica
sorry, sem šele potem videla, da si noseča (bila). user posted image  ja, takrat malo več jokamo. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 7.3.2011 21:06:23 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
7.3.2011 21:17:14   
BabyKitty
naja17 vem, da te skrbi za svojga pikca, sej vse... ampak polagam ti na srce, da ne skrbi po nepotrebnem, ker bo to vplivalo na tvoje mleko in posledično na otročka... mene je tudi prve dni vse tako skrbelo, potem sem pa postala malo bolj samozavestna okoli otročka in si vzamem stvari malo bolj na izi... tvoj otroček seveda sliši in vidi, moraš vedeti, da je to še tako majceno bitje, da sploh še ne registrira stvari okoli sebe... počasi se začenja zavedati, kaj se dogaja... moj mali je komaj kdaj odprl očke prva dva tedna... je bil tak polhek, da tud učk ni hotu odpret user posted image kaj šele da bi reagiral na zvoke... zdej je star pa 3 mesece pa šiba z razvojem, kot da se mu kam mudi... tako, da uživaj v vsakem obdobju posebej, crkljaj svojega sončka in UŽIVAJ mamica user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.3.2011 11:07:11   
antoninap
Mi smo bili pa včeraj v razvojni ambulanti in smo slišali same dobre novice! user posted image Brina se je namreč rodila z asimetrijo, ki se rahlo vidi na obrazu, poleg tega pa glavico raje obrača v eno stran kot drugo, ker ima na eni strani rahlo odebeljeno mišico. Baje se je v maternici tiščala v eno smer, čeprav noben ni čisto ziher, zakaj je do tega prišlo. V glavnem, nas je IZREDNO prijazna dr. Andreja Kovač pregledala in dala pozitivno mnenje, da se bo 99% vse porihtalo s časom, poleg tega pa je Brino pohvalila, ker glavico dviguje, sledi predmetom in zadrži sredino, kot bi bila stara že nekaj mesecev user posted image Ja, moram se mal pohvalit user posted image Pa Airex blazino, tisto, ki full stane, nam je dala na recept in jo moram v Vita center iskat. Kdo bi si mislil, da naše zdravstvo še kaj zastonj da user posted image

Smo bili zaradi asimetrije prejšnji teden tudi na pediatrični kliniki v LJ, kjer nas je (ne preveč prijazna) zdravnica precej prestrašila na začetku, ko je omenila, da bomo delali ultrazvok vratu in glave. Meni je šlo že vse sorte po glavi in sem bila tako živčna, da sem se šla, medtem ko smo čakali na dodatne preglede, zjokat na WC user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.3.2011 15:08:02   
naja17
babykitty - hvala... sej po moje me še hormoni tko dajejo, da sem vsa adijo... včeri je mel krčke, sem spet vekala... katastrofa... sej po moje, da se mi spodnji del telesa porihta, da gremo na sprehod, bo že boljše...

antoninap - jaz bi tud to blazino mela, pa je ful draga... bomo probal nekak prit do nje....

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.3.2011 19:14:50   
BabyKitty
naja17 sej vem kako je s hormončki, pa kako grozno je ko otroka kaj boli pa mu ne moreš pomagat... a pa kej veš od česa ima krčke? Si mu slučajno dala plivit kapljice? Drugače pa pošlji najdražjega v lekarno po biogaia ali kaj podobnega pa mu malo nakapljaj... škoditi ne more... našemu sem dajala biogaio pa ni imel nikoli krčkov... pa nisem mu dajala plivit kapljic user posted image

Mi smo šli pa danes okoli Brda in punce vam še ne priporočam user posted image blata za znoret, pa led pa... fin je samo "zadnji del"... smo se pa nahodili, da sem čist konc, za malega je bilo pa tudi že predolga, ker mora jesti na uro in pol princ mali user posted image smo pa kar nekaj lepih slikic naredili user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.3.2011 19:39:18   
antoninap
naja17 dobrodošla user posted image

BabyKitty, tudi mi smo šli danes "okoli" Brda, pa smo se bolj samo parkirišča držali in asfaltiranega dela. Off road smo vsekali samo par metrov, potem nas je pa blat odgnal in smo obrnili user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.3.2011 21:33:14   
trsica
kva zdej, babnce. a bo kava jutr a kva? jst grem ven, ve pa kokr hočte user posted image

a okol brda še ni za hodt? hvala za info. zadnjič nisem šla, ker je bilo preslabo vreme, pa mraz. user posted image

evo, mi smo pravkar z dveurnega (dvojnega) zvijanja. oba imata krče za ****. sploh ne vem več, katero mleko naj jima dam. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.3.2011 10:03:05   
antoninap

antoninap - jaz bi tud to blazino mela, pa je ful draga... bomo probal nekak prit do nje....

Lahko tukaj povprašaš, če so kaj ceneje: http://www.mpikranj.si/program Imajo Airex blazine, pa tudi blazine, ki naj bi jim bile zelo podobne in jih prodajajo po željeni velikosti. Cena za kvadratni meter je 16€.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.3.2011 10:04:20   
antoninap
Mi imamo vnet uček, tako da ne smemo ven na sonček in s kavico za zdaj ne bo nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.3.2011 11:10:27   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

naja17 sej vem kako je s hormončki, pa kako grozno je ko otroka kaj boli pa mu ne moreš pomagat... a pa kej veš od česa ima krčke? Si mu slučajno dala plivit kapljice? Drugače pa pošlji najdražjega v lekarno po biogaia ali kaj podobnega pa mu malo nakapljaj... škoditi ne more... našemu sem dajala biogaio pa ni imel nikoli krčkov... pa nisem mu dajala plivit kapljic user posted image

Za krčke sumim jajca tisti dan, ker je blo edino, da sem drgač jedla od prejšnjega dneva (moj je tud občutljiv na jajca), bom poskusla čez kak teden spet, če si bom upala. Kapljice za krčke pa tud mam une s Tržiča-Deteljice... A to kar dam kadarkol se mi zazdi, da ga zvija? D3 kapljice sempa včeri začela dajat po eno, nadaljevala bom pa z dvema pol... Kolk časa je pa potrebno te kaplce jemat?

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Lahko tukaj povprašaš, če so kaj ceneje: http://www.mpikranj.si/program Imajo Airex blazine, pa tudi blazine, ki naj bi jim bile zelo podobne in jih prodajajo po željeni velikosti. Cena za kvadratni meter je 16€.

O ful hvala... Če ne pridem do razvojne, bo tole super. Bi pa rada šla na fizioterapijo zarad handlinga user posted image . A če bi že kuj rekla na pregledu, bi blo čudno, prehitro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.3.2011 11:36:34   
Izabelina
a ni fino ko je sonček? se kr voha pomlad user posted image user posted image

učeri smo ble s septembrkami v kranju na kavici u planet tušu... majo gor take fajne fotelje zravn biljard miz, pa dopoldne ni nobenga skor tam in je mir!!

zdejle pa tut midve vn pičiva ko je tak sonček, čeprou Eva ne mara bit v vozičku, tako dretje je to, da pol obupam in mam njo v naročju z eno roko pa voziček nekak naprej porivam user posted image user posted image to verjetno zato, ker jo mam še vedno v košari, ko bo šla pa v športni del, da bo kej vn vidla bo pomoje mir... no usaj upam, da!!!

lepo, lepo se mejte v telih sončnih dnevih!!! 

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.3.2011 12:03:21   
BabyKitty
naja17 našega ni drugače skoraj nikoli zvijalo... samo tisti dan ko sem mu dala d3 kapljice je bil hudič... tko da smo jih takoj ukinili in sem šele nekaj tednov nazaj začela dajati oleovit... jaz sem 99% da ima težave zaradi plivita...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.3.2011 18:03:35   
nov2010
Hej!

No upam da ful uživate na tem sončku. Midva sva šla danes na obisk k sodelavki v Kamnik, ki ima deset dni starejšega pobča kot Rok.
Smo se odpravl na sprehod v arboretum Volčji potok in se napolno naužil sončka user posted image .

Tršica - jutri bova midva zagotovo ponovno v mestu, tako da kakšna kavica komot padeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.3.2011 18:04:57   
BabyKitty
nov2010 jst bi rudi prišla ju3 na kavico user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.3.2011 19:00:56   
nov2010
Tršica in BabyKitty - a rečemo potlej jutr za kavico v Carnioli tam nekje med 11-11:30. Lahko pa tudi kje nižje v mestu, so drgač te dni tam pri Prešernovem gledališču odprl novo kavarno

Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.3.2011 19:01:44   
nov2010
Seveda pa ste dobrodošle tudi vse ostaleuser posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.3.2011 19:46:26   
BabyKitty
nov2010 lahko... samo bi raje ob 11.30 user posted image mi smo pač zaspančki in zmrzljivčki user posted image ponavadi pred 14.00 ne grem ven user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.3.2011 20:06:24   
trsica
jaz sem ZA user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.3.2011 20:37:22   
nov2010
no zmenjeno okol 11:30 v Carnioli, potlej se pa lahko tudi kam drugam premaknemouser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.3.2011 20:53:07   
Nina33
Hoj!
Naja dobrodošla!!! A te že imamo na seznamu? Se mi ne da pogledat user posted image . Če še ne, poj dej podatke user posted image pa si gor user posted image . Hormoni so pa res user posted image , ne pusti se jim, zjokaj se (solze morajo ven) pa sem prid "pojamrat" pa bo kuj mal bolš. Mene je v prvo tut tkole vrglo in sem rabla dober mesec, de sem hormone mal ukrotila, zdej v drugo sem pa ko rožca že od štarta user posted image .
Antoninap - fajn za dobre novice iz razvojne (pa za šenkano blazino tut user posted image ).
Jaz sem tut (še vedno) za kufe - sem dons sprobala voziček s skoraj dve-in-pol-letnikom v kombinaciji s slingom napolnjnim s 5 - in še nekaj dni- tednikom in je šlo user posted image user posted image user posted image Sem sicer utrujajoč šoping udarla in sem tovorila k našim dvema ko ena kamela (sem pav H&M tak cort kompletek za Nandeta kupla user posted image ), ampak kavica me pa ne bo zmatrala user posted image . Za jutri nič ne rečem, bom verjetno kr doma, mogoče pa v petek? Sej ena kavica na dan ne škodi user posted image .
Tršica - pa ne de si na Pungert hodila user posted image . Pred leti sem bla kuhana in pečena tm user posted image .
Eko, tolk za ncoj - me je dragi milostno za 15 minut gor "spustil" user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.3.2011 22:02:48   
Peli
Airex blazino je v času dr. Veličkovičeve dobil vsak, k je pršu tja na pregled ;). Je pa ta ta nova ortopedinja tud ful prjazna, naš ta mal bi zadnjič kar tam ostal, mu je blo tko všeč.

D3 kapljice sm jest pr mojihdveh po nasvetu P zamenjala za Oleovit D3, to so Avstrijske, se jih je pa včasih dobil tud v Lekarni na Deteljici , te naj nebi povzročale krčkov.

Punce uživajte na kofetku, jest mam trenutno ta malga namen imet še jutr doma, k ga mal prehlad matra, pa fino kašla, jutr ma Aljaž sistematiko pr psihologu, tko da bomo šli vsi 3 tja... upam da bomo v petek tolk v redu da gresta maladva v vrtec in da gremo popoldan Gregorčke spuščat.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.3.2011 10:31:00   
Mišyka
Sam na hitr... tud mene zanima kje se dobi oleovit kaljice? Arnike v škofji loki ni vec. pišem z malo v naročju...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.3.2011 10:35:20   
pikapolona2
Arniko lahko dobiš po telefonu in pošlje po pošti ...mobi je pa 040 850 770

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.3.2011 10:52:19   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hoj!

Naja dobrodošla!!! A te že imamo na seznamu? Se mi ne da pogledat user posted image . Če še ne, poj dej podatke user posted image pa si gor user posted image . Hormoni so pa res user posted image , ne pusti se jim, zjokaj se (solze morajo ven) pa sem prid "pojamrat" pa bo kuj mal bolš. Mene je v prvo tut tkole vrglo in sem rabla dober mesec, de sem hormone mal ukrotila, zdej v drugo sem pa ko rožca že od štarta user posted image .

Oj... Ja tam pri gorenjskih nosečkah sem ti dala, zdej pa ne vem, a je tu isti seznam, nisem brskala? Kere podatke pa moram tu dat? Drgač pa hvala, s cmeravostjo sem že bolje, sam da bi se še na noge postavla, hudiča 10 dni od poroda, pa mislim, da mi bo pičuro razneslo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Airex blazino je v času dr. Veličkovičeve dobil vsak, k je pršu tja na pregled ;). Je pa ta ta nova ortopedinja tud ful prjazna, naš ta mal bi zadnjič kar tam ostal, mu je blo tko všeč.

D3 kapljice sm jest pr mojihdveh po nasvetu P zamenjala za Oleovit D3, to so Avstrijske, se jih je pa včasih dobil tud v Lekarni na Deteljici , te naj nebi povzročale krčkov.

Sej to bi jest rada, da bi pršla do tja, pa da bi dobla blazino, ker vem, da jih je precej na ta način doblo...

In ja, tele kapljice si moram nabavit, sem vedla za njih, pa mi je ušlo z glave... Pa moj je bil na deteljici v ponedeljek, je šel po tiste kapljice proti krčkom....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?