|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
27.2.2011 11:07:00   
BabyKitty
Mišyka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.2.2011 11:09:28   
antoninap
Mišyka čestitke za Nežo! user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn se cartajte! user posted image

Mi smo pa v petek prvič vozičkali! user posted image Okoli 15 minut smo se podili okoli hiše in po dovozni poti. Zdaj pa čakamo spet na sonček. Je tako pasalo biti zunaj na zraku in loviti sončne žarke, da sploh ne morem opisat user posted image

Popek nam pa še kar noče odpasti user posted image Pa je Brina stara že 16 dni! Matramo se in čistimo, pa me kar boli, ko tako joka zraven.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.3.2011 17:59:36   
Peli
Mišyka - čestitke za punčko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.3.2011 19:28:43   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mišyka sporoča:
"Danes ob 2:04 je prijokala na svet naša čudovita punčka Neža, dolga 54cm in težka 3370g. Pa sem se le pridružila mamicam. Lp, Mišyka!"

Čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in neži!!!

ko berem te objave me kr stisne, da bi nahitr še enga user posted image naštimal user posted image

Ja no pa daj ne... Bova skupaj k 'najini' Dr. KKK (da ne bo pomote, ji je ime na K in še 2 priimka) hodili. Pa imava isto gin. in se poznava z Izabelino od septembrk.

Čestitke seveda Mišyki!

Aja, kam naj pa jaz zdaj grem user posted image . A moram nazaj k Gorenjskim nosečkam al lahko ostanem kar pri mamicah? user posted image

Skratka, spet čakamo...

Fajn bodite!

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.3.2011 20:01:51   
Izabelina
Teodora ti spadaš zdej pod vse... pod septembrke pod gorenjske mamice in pod gorenjske nosečke pa še pod nosečke od mesca ko maš rok user posted image ne vem če boš sfolgala vse forume user posted image

bejbi nr. 2 pa pride enkrat od avgusta naprej... tko, da se res mejbi še srečava pr dr. KKK (samo da res ne bo kšne pomote mislm, da nima nobenih rasističnih teženj) user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
4.3.2011 18:06:48   
Mišyka
Evo mene! Hvala vsem za čestitke.

Sam na hitr, v sredo sva pršle z Nežo iz porodnišnice in je res pridna punčka. Ponoči je ponavadi sicer bolj pestro, podnevi pa res skor sam spi in je. Veliki bratec se mi zdi, da jo je ful lepo sprejel.
Drugač mam pa spet ful bolečine pri dojenju oz. v dojkah ves čas. Ampak si pridno masiram in vedno komej čakam da se zbudi, da jih sprazni, pa stiskam zobe ko mala vleče.

Kej več pa kdaj drugič...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
6.3.2011 11:39:12   
trsica
Jutri bo menda toplo in sončno. Kavica v mestu?user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
6.3.2011 14:03:10   
Nina33
KAVICA!!! Jaz sem za, samo upam, de mi bo zneslo: imam namen it k mojima z obema pobčema, pa bi starejšga tam pustila in šla z vozkom mal okol...  na kavico user posted image . Te lahko SMSjnem, ko bom kaj več vedela? Okol desetih?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
6.3.2011 14:11:33   
trsica
nina33 user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
6.3.2011 15:16:46   
BabyKitty
trsica jst bi tud kavico... samo bi raje malce pozneje, ko se malo segreje...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
6.3.2011 16:41:36   
trsica
babykitty, jaz upam da bo ob desetih že primerna temperatura user posted image  meni je pravzaprav vseeno. če je nina33 za to, lahko tudi kasneje. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
6.3.2011 17:35:11   
BabyKitty
trsica naš princ se ob desetih še zbudi ne... to je taka nemogoča ura zanga user posted image mamo pa zjutraj ob 8ih posvetovalnico, tko da bo mogu vstat user posted image bodo pa naslednji dnevi še toplejši jupiiii user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
6.3.2011 17:57:22   
trsica
mi imamo pa v torek posvetovalnico user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3313
6.3.2011 19:08:50   
antoninap
Joj kaki lepi dnevi! Mi smo na veliko vozičkali! user posted image

Kavica? Bi bila super. Jutri sicer dobim obiske s Štajerske, pa mogoče bom morala še na hitro na fizioterapijo Brino peljati, če me pokličejo, se pa priporočam za naslednjič, ker je že malo dolgčas doma user posted image

BTW, v katerih lokalih v centru KR imajo previjalno? Če sem prav videla, mi na misel pridejo le Brioni.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.3.2011 19:45:52   
trsica
previješ koneckoncev lahko tudi v vozičku user posted image  ko to storiš prvič, te nič več ne ustavi user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
6.3.2011 19:48:12   
pikapolona2
previjalno in WC lahko tudi v rajariji uporabiš...samo je od 12 pa do 15 zaprto.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.3.2011 13:13:15   
Nina33
Eh, jaz sem zabluzu user posted image .
Sem delala račun brez krčmarja oziroma mojih dveh staršev, ki ju (na tak lep dan razumljivo) sploh ni doma user posted image . In sem samo nujni šoping udarla pa mal še sonček izkoristla pa je blo. Za jutri mi tut švoh kaže (baje imata neke obveznosti, ti penzionerji so res brez cajta user posted image ), za poj pa še ne vem. Z obema pa (še) ne upam it oziroma poj cela poanta kave "mal" zbledi user posted image . Je pa tko fino, ko sonce sije, čeprav je na polju pa še vedno takooo blato, de je groza.
Lep dan še naprej, upam, de se kmalu uspešno za kufe zmenmo user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.3.2011 13:24:03   
trsica
smotka user posted image

evo, jaz sem nazaj z dveurnega sprehoda. sem obhodila kranj user posted image

tamal je pa laaaaačenuser posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 7.3.2011 13:26:10 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.3.2011 13:55:25   
Nina33
Sej vem, sej vem user posted image
Kam si pa vse šla? Si bila kej na Pungertu? Mene še najbl ke vleče user posted image , mi je tak lep konc (sem hodila včasih še ponoči za obzidje vlake gledat), sploh na take sončne dni. Razen, če ne piha preveč? Pr nas čez polje tako vleče, de ni za zuni bit skor user posted image . Dopoldne še gre, zdej je pa že "prepozno" user posted image
Si me pa s sliko na FB spomnila, de mam kengurujčka user posted image . A se ti obnese? Si šla ven tut kej z njim? No, ne samo z njim user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.3.2011 14:19:06   
nov2010
Hej!

Evo končno mamo sončka user posted image . Tazadn cajt, saj je bil prejšnji teden res čist morast k je bil tak slab vreme.

Tršica - tud midva sva bluzila skoraj 2 uri po Kranju. Tako da jutri okol 11 ure bova zagotoo tudi kje v mestu, se lahko kaj zmenmo.

KAVICA - seveda bi se ta teden lahko kaj dobile ko nam tako lepo z vremenom kaže

Uživejte in naužijte se sončnih žarkov

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.3.2011 14:27:31   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Sej vem, sej vem user posted image
Kam si pa vse šla? Si bila kej na Pungertu? Mene še najbl ke vleče user posted image , mi je tak lep konc (sem hodila včasih še ponoči za obzidje vlake gledat), sploh na take sončne dni. Razen, če ne piha preveč? Pr nas čez polje tako vleče, de ni za zuni bit skor user posted image . Dopoldne še gre, zdej je pa že "prepozno" user posted image
Si me pa s sliko na FB spomnila, de mam kengurujčka user posted image . A se ti obnese? Si šla ven tut kej z njim? No, ne samo z njim user posted image

Kolikor vem je Pungert razrit in blaten. Nekaj kopljejo. AAAAA zdaj se spomnim od kje te poznam. user posted image
Sem naredila veeelik krog: planina-mesto-A banka-365 semaforjev-mercator-tuš-planina. user posted image
Zaenkrat imam samo enega kengurujčka (kupila na bolhi za 45 €). Enega še čakam, da mi pošljejo. Pa itak ne morem z obema ven. user posted image  To je bolj za doma, ko se oba dereta. user posted image

Nov2010, pa te nisem nič videla. user posted image  Jutri imamo posvetovalnico ob pol dvanajstih. V sredo potem, če bo še lepo. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.3.2011 16:52:30   
naja17
Evo gorenjke (a se mi zdi, al vas je ful kranjčank tule?), se še tu pofočkam...

Neki me zanima... Kako je z dojenčkovim sluhom? Zadnji dan v porodni ti ga pregledajo in moj je mel vse BP. Včeraj me je pa moj ustrašu, da kaj če je kej narobe, k na močne zvoke ne trza, ko spi? In valda jaz v jok in sploh ne neham user posted image ... Ko je buden, se mi vseen zdi, da se odziva, ampak valda, da zdej prevladuje un strah in kaj če user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.3.2011 17:08:12   
BabyKitty
naja17 ne skrbi... če so izmerili sluh in je ok je ok... to je še tok majhno bitjece...

Kdaj pol kavica? Jutri? user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.3.2011 19:08:55   
nov2010
BabyKitty - midva bova zagotovo tam nekje okol pol 12ih v mestu, tako če se bosta tudi vidva namenila proti mestu kar sporoči (lahko mi sporočiš tudi na FB sem tudi na telefonu online)

naja17 - dobrodošlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.3.2011 20:39:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Evo gorenjke (a se mi zdi, al vas je ful kranjčank tule?), se še tu pofočkam...

Neki me zanima... Kako je z dojenčkovim sluhom? Zadnji dan v porodni ti ga pregledajo in moj je mel vse BP. Včeraj me je pa moj ustrašu, da kaj če je kej narobe, k na močne zvoke ne trza, ko spi? In valda jaz v jok in sploh ne neham user posted image ... Ko je buden, se mi vseen zdi, da se odziva, ampak valda, da zdej prevladuje un strah in kaj če user posted image

Če je na pregledu bilo BP, ti pa res ni treba jokat. user posted image
Naša dva najbolj trdno spita, ko sesam stanovanje. In če ju hočem pomirit, navijem radio.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?