Nasy
|
Vidim, da je Križajeva res ena >cvetka<. Jaz imam z njo tudi slabe izkušnje. Sem že o tem pisala, večinoma ste napisale druge. Pri meni je bilo tako, da sem zanosila in je bila prazna vrečka, to sem razbrala sama potem iz drugih izvidov, ona ni hotela povedat. Bila sem prvič noseča in ko sem jo vprašala, kaj naj, naj povem doma ali ne, da ne bi šlo kaj narobe, je vsa vzhičena rekla, ja normalno, vsem povejte, saj ste noseča, madona in čez 14 dni je sledila abrazija..še dobr, da res nisem vsem povedala..na urgenci mi je G sumila pregrado, sem križajevi povedala, je zamahnila z roko rekoč, da ona je ne vidi. Brez drugih besed. Šele kasneje sem izvedela, da se to vidi le v določenem obdobju cikla. Sem jo spraševala o intimnih milih, če je to ok, pa me zabije nazaj, če mislim šampon za glavo umivat V glavnem, adijo pamet..groba je bila, pa ne zdej, da bi rada, da me kdo ujčka, k tja pridem..ampak malo je pa le treba imet občutka. Med pregledi je imela vedno zasebne pogovore tako, da se ji z mano ni dalo nikoli kaj prida ukvarjat. Sem skušala biti prijazna z njo, včasih pač res lahko ima slab dan, ampak, ko se je to njeno obnašanje stalno ponavljalo, sem raje menjala G. Kolegica se je vpisala k njej, pa še ni imela spolnih odnosov. Ji je rekla, če čaka princa na belem konju Še dobro, da lahko izbiramo