Mehičanka
|
Z mojo G sem tako nezadovoljna, da sem ravno v fazi zamenjave. Že pred nosečnostjo dr. Križaj ni bila prav nič prijazna, pa sem to nekako požrla, ker sem jo videla enkrat na leto. V času nosečnosti pa je bila prav obupna. Imela sem kup težav, pa se sploh ni zavzela zame. Poleg tega sem bila celo nosečnost slabokrvna, pa mi je šele na mojo prošnjo predpisala Retafer. In ker ga nisem dobro prenašala, sploh ni hotela slišat za alternativo, ampak je na vsak način želela, da ji nerabljene tablete vrnem nazaj. Tudi njen odnos do mojega moža je bil katastrofalen. Na nuhalni ga je nadrla, še predno je dobro stopil skozi vrata. Ves čas pregleda je bila živčna, pritiskala me je na trebuh tako mično, da sem imela še teden dni boleč trebuh. Ker se otroček ni hotel obrnit, mi je na zelo grob način naredila še vaginalni pregled. Ko sva prosila, da nama posname CD, pa je odgovorila, da ga za naju že ne bo snemala, ker je utrujena kot žival. Od 20 tedna naprej sem imela lažne popadke. Ko sem jo en petek zjutraj, po noči lažnih popadkov, klicala, je sploh nisem dobila na telefon. Okoli 12 ure se mi je le oglasila in me najprej nadrla, zakaj kličem šele zdaj. Ko sem ji odgovorila, da jo kličem že od zjutraj, pa mi je rekla, da ona danes nima časa, ker je v ordinaciji sama, da nima sestre, in da je petek in da je mogla it na pošto položnice plačat. Ko sem ji rekla, da potrebujem do nje le 5 min, mi je rekla, da me ne bo sprejela, ker zaklučuje ordinacijo. Ura je bila nekaj čez 12, ob petkih pa dela do 14-ih. Žalostno, res žalostno... V času pregledov, ji kar naprej zvonita dva mobitela in v pričo mene je opravljala privatne in službene pogovore. Enkrat pa sem mislila, da me bo kar konec. Bila sem že odprta, zato sem se morala slečt, da bo preverila MV. In ko sem tako ležala gola na mizi, ji zazvoni mobi. Javi se, in iz pogovora sem razbrala, da jo kliče zavarovalni agent. Bila sem čisto šokirana, ker ga je v pričo mene nadirala, in to kar 20 min. Izvedela sem vse o njenem avtu, pa stanovanju, pa še o vikendu. Hotela vedeti, ali pa ne, plačala sem s hudim prehladom! Joj, še bi lahko naštevala, kaj je bilo... Zato pa sedaj kar bežim od nje
|