|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
5.2.2007 17:24:47   
citrončica
Sayuri, vso srečo,
tudi jaz sem prvič slišala, da moški je klomifen,
gonal sem že slišala...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.2.2007 17:33:26   
Sulfinija
Klomifen in gonal,da bi užvali moški tole pa prvič slišim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.2.2007 17:36:48   
Anonimen
Oprosti,morda si bila pa zmedena in nisi zdravnika prav razumela.
Kaj takega prvič slišim,čeprav že dolgo hodim okoli ginekologov.Toda vse je mogoče,zato je
najbolje,da še enkrat pokličeš in vprašaš.Srečno.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
5.2.2007 17:42:41   
citrončica
Zdaj sem šla prebrat na navodila za Gonal-f:
kako deluje hormon,,ki spodbuja nastanek foliklov:
pri moških spodbuja tvorbo spermijev v testisih.
vendar pa še prej piše,da Gonal-f spodbuja tvorbo sperme pri moških, ki so neplodni zaradi hormonskega primanjkljaja.....
klomifen- pa izgleda nisem nikdar prebrala navodil, zato mi je bilo nenavadno za moške....pa saj se res vsak dan kaj novega naučimo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
5.2.2007 17:55:52   
Sulfinija
Zdaj mi je pa kar malo user posted image ,ker tega nisem vedela.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.2.2007 19:08:47   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcija
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image

Držimo oooooooooooogromne pestke, pa fige.................

in komaj čakamo dne, ko boste zagledale user posted image  user posted image   in končno mirno zadihale.

V zvezdah je zapisano user posted image , da boste prve srečke user posted image  iz seznama januarčic februarčic user posted image

Zdaj pa je že mal gužve user posted image  user posted image ,
               dajmo punce gužvajte se user posted image  user posted image  user posted image

Naj prihajajoči dnevi prinesejo še več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To leto bo prineslo velikooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
  in velikoooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.........Kaj ste pa mislile? user posted image  
             Saj je vendar 7 pravljično število user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bety, upam da nisi huda, ker sem že poimenovala tvoja cekinčka user posted image  user posted image

Je tako laže navijat, imajo ime pred rojstvom in po rojstvu user posted image  user posted image

Držte se pupike in pridno grejte user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
(vsaka svoj par user posted image )

Jaz sem že nazaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , so hitro poštimali user posted image  user posted image  user posted image

Hecam se - pol ure pred dogovorjeno uro sprejema so me poklicali, da OP ne bo, ker so anestezisti zboleli user posted image  user posted image  user posted image  
Verjetno se niso dali cepit proti gripi user posted image  user posted image  user posted image

Sem že iztočla vse tekočine user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image , tako da spet pridno stiskam pestke za vas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.2.2007 7:46:12   
Elysabeth
Ojla Punce!

Že dolgo se vam nisem nič oglasila, naj pa povem, da za vse vas navijamuser posted image user posted image user posted image ! In Crnitulipan zate en objemček, šele zdaj sem opazila. Pika in Neža pa - dajmo, izboljšamo tole povprečje!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.2.2007 7:57:09   
Bety upa
Hej tosja!!!! To je pa smola!!!
hmmmmm...Mogoče pa ti to prinese tudi kaj dobrega, ker se nikoli ne ve, zakaj so slabe stvari dobre. Ker pravijo, da vse stvari pridejo ob svojem času.

Pika se prav nič ne oglasi. Kaj je narobe??!!! Njeni malčki so se že začeli vgnezditi in zdaj že rastejo. 14 dni od punkcije bo test zagotovo pokazal rezultat in

JAZ SEM PREPRIČANA; DA BO user posted image user posted image !!!!!

LP

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.2.2007 9:02:55   
Neža81
Morgen!

JAz sem pa žalostna, ker me je celo noč tam doli bolel trebuh pa jajčniki, tak da mislim, da se vse skup pripravla na Muser posted image  user posted image user posted image user posted image . Ponavadi me en teden prej začne šraufati tam doli, in zdaj se mi to dogaja. Pa boli tak fejst, da me še stegna bolijo user posted image user posted image user posted image . Bo pa še vseeno treba počakati, da se prikaže. smrk smrk

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.2.2007 9:04:50   
Neža81
še nekaj.... takšen čuden izcedek imam namomente, kot da mi voda teče od spodaj ven.... res.. večkrat sem že mislila, da se mi je M ulila in ko sem pogledla je bilo videti kot voda  Nikoli še nisem imela takega izcedka. Je mogoče imela katera od vas?user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.2.2007 9:10:24   
Sulfinija
Neža,ne puške vržt v koruzo no.Jaz ko sem bila user posted image  sem še na dan,ko naj bi prišla M dobila izcedek take barve,vendar se ni vlilo in sem pol zagledala user posted image .ja to je običajno no,da te šraufa kot pred M znkai so si fejkst podobni no,pa tudi jaz sem imela povečano neko tekočino.Kateri dan si ti danes po ET?Jaz semn po ET začela izcedek rjave dobiti na 7.dan in osmi dan se je vlilo kljub povečani dozi Utrogestana.Mi lahko poveš katere tabletke jemlejš dabraston ali utrogestan?Mogoče pa imaš takole tekočino zaradi tabletk.Ti kar pozitvno misli in kmalu sporoči veselo novičko.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.2.2007 9:22:16   
Neža81
Mojca Dabraston imam. Zakaj sploh moram jemati te tablete - 3 na dan.
Danes je 6 dan, odkar sem mela ET. Prejšnji četrtek sem mela ET.
Doktor mi je na dan ET rekel, to je četrtek, da je v petek odvisno, ali se bo obdržalo ali ne. ET sem imela 5 dni po punkciji in takrat sta bil azarodka tako velika, da ko jih je doktor vstavil sta se že prilepla, tako da nista nič oklevala. Vprašanje pa je, če sta se obdržala. Zraven mene je bila ena ženska, ki je imela ET 3 dni po punkciji. Njej pa je rekel doktor, da njena dva zarodka pa še bosta oklevala, če se bosta sploh prilepla in nato šele obdržala, ker sta bla mlajša.

Bomo videli kaj bo, Trenutno sem optimist, čeprav imam slab občutek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
6.2.2007 9:32:35   
Sulfinija
Neža!

Kriza kaj vse vam tole tam govorijo,meni pa tole ni noben nič rekel pa sem imela ET tretji dan,ker sem imela le dva zarodka.
Dabroston moreš jemati od punkcije naprej,takrat dabrstona ni bilo in sem jaz imela Utrogestan in to kar 3x2 na dan ali popiti ali pa dajati v nožnico.Te tabletke so da ohranjajo rumeno telesne in preprečijo splav,če bom srečka user posted image  jih boš jelda vse do tretjega meseca eno pa jih celo do petega.Meni je bil utrugestan veliko boljši le vrtelo se mi je ko enemu user posted image .No tolk o tem no.Neža jaz ti iz srca privoščim,d bi bila naša nova srečka user posted image ,da popraviš malo povprečje v tej temi.
In kako se sploh ti obnašaš po ET?Si kaj počivala ali nič.

Milsim na tebe in na tvoji dve user posted image user posted image  Jankota in Metko.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.2.2007 9:33:24   
petraps
Pozdravljene!
Jaz se začnem špikat 7.2.2007 in nato UZ 21.2.2007.Počutim se dobro in upam na uspešen rezultat.LP, Petra 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.2.2007 9:38:12   
Sulfinija
Petras!

Dobrodošla med nami čvekicami.Si pa tudi ti iz mojega kraja fino.Jaz v tejle temi le navijam se bom pa kmalu pridružila čvekicam,ko dobim vabilo.Ti hodiš v MB?Kako dolgo si čkala na vabilo?

(odgovor članu petraps)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.2.2007 10:24:39   
soncek.djukelica
ojla,
kako ste punce?Jaz nisem preveč dobro! user posted image
V službi so me na suho "n........." user posted image
Zdej je pa skrajni čas,da si najdem nekaj drugega! user posted image
Sicer pa, kaj se sploh pritožujem! Ni bil moj namen! user posted image
Neža,tebi pa želim vliti čim več upanja! Sej vem,da si v strahu,da se približuje Muser posted image , ampak sej morda pa ne bo prišla!Ne izgubi upanja, prosim!
Pika, kje si pa ti? Pogrešamo te!  Jaz posebno pogrešam tvojo dobro voljo, tvoj nagajivi duh user posted image , tvojo pozitivno stran! user posted image  Oglasi se kej,čeprav le za 1 sec.! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 391
6.2.2007 10:54:11   
Bety upa
Neža.....M nikakor ne more biti. Nekaj se dogaja in bodi umirjena, da se vse srečno izteče.

Zamrznjenčki so stari toliko kot tvoja dva pikeca, ki sta jih dobila. Pri zamrznjenčkih se spomnim, da sem bila hudičevo utrujena, vse me je bolelo, desno nogo sem vlekla, ker me je v križu nekaj hudo špikalo....groza...pisla sem lekadol, da mi umiri vse skupaj...in bil je user posted image ...

Lahko test narediš že danes, če te kaj matra. Mogoče kaj pokaže. Če ne, počakaj še 2 dni in ponovi. Meni je pokazal + že 7.dan.

Jaz bi vseeno upala, da bo vse OK...Srečno...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.2.2007 11:01:48   
ija
Ojla,

tudi jaz postajam februarčica. Jutri začnem s špikanjem, to bo že najin 4. ICSI ...
Držite se, punce, v slogi je moč user posted image

ija

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.2.2007 11:29:36   
Sulfinija
Ija!

vso srečo v tem 4.postopku.Na kateri kliniki si ti?

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.2.2007 11:53:16   
Mijavček
Oj!

kako ste kej? Neža, še mal potrpi, nič še ni izgubljeno, držim pesti!
Piko tud jaz pogrešam, mogoče je pa šla mal na off.
Tosja, to  je pa čist mem.. operacija odpade ker ni anestezistov, ...mislim a smo res taka banana republika?!

EN pozdrav tud vsem ostalim! Pri nas je stanje tako, da smo imeli danes prvi UZ po Gonalu (7. dan ciklusa), ...ja mi smo imeli UZ; jaz in 5 foliklov (15.,13,13,13 in 12). Ni nas nevem koliko, ampak upajmo, da se nam še kakšen pridruži. Sicer ne vem, a je to dober rezultat, no meni se zdi še kar. Kaj ve pravite?
Sem pa dobila še eno injkcijo (Citrotide al nekej tacga), ki sem si jo šla domov dat in ...sem čist zmutila s tistimi iglami; sem nardila ful mehurčkov v flaški user posted image  in nisem mogla vsega polovit, potem sem mela pa te mehurčke še v injekciji in, ko sem hotla jih ven spravit mi je šlo še ful zdravila ven... upam, da ga je zadosti ostalouser posted image . Koker vem ta Citro-karkoliže zavre naravno ovulacijo, da ne pride prehitro do pokanja foliklov... zdaj me je pa strah, če sem slučajno premalo tega si dala, da bodo do pojutrišnjem popokali, ker mam šele v četrtek naslednji UZ... jao, jao... sem si zakomplicirala življenje user posted image .
Kaj mislite, a čem it kar jutri na UZ preverit zadevo?
Help!

Neposredna povezava do sporočila: 395
6.2.2007 12:04:02   
soncek.djukelica
ojla,
Mijavček, saj ni tako hudo! Oprosti,sam mene si nasmejala! user posted image user posted image  Morda za tebe ni smešno,sam mislim,da te ne rabi skrbeti! user posted image
Najbolje je,da res jutri vprašaš!
Drugače pa čestitam, dobra kokljica si user posted image user posted image user posted image
Pa ne zamerit, prosim! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.2.2007 12:39:03   
Neža81
Mijavček, naj te razveselim. Ko sem šla na prvi ultrazvok (to je bilo po 6 inekciji Gonala), so mi rekli, da sem pripravljena na punkcijo in res sem si zvečer dala stop inekcijo. To je bilo v četrtek in takrat sem imela 6 foliklov. 2 sta bla 22, ostali pa mali - 17. V soboto, ko sem imela punkcijo, pa sem imela 18 FOLIKLOV!!!!! Mislim, da si lahko brez skrbi, saj še boš zagotovo kakšnega več imela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.2.2007 12:52:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Oj!

Tosja, to  je pa čist mem.. operacija odpade ker ni anestezistov, ...mislim a smo res taka banana republika?!

user posted image  user posted image  user posted image  ja mijavček - to bo!!! Pa tok zanič, da še banane ne uspevajo user posted image  user posted image  user posted image

Morm se mal nasmejat, kaj hočem drugegauser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.2.2007 13:02:20   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcija
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

Dajmo punce: NEŽA, PIKA in BETY (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(seznam se že daljša; pridružile so se nove borkeuser posted image )
Pozdravljene punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mijavčekuser posted image  user posted image  user posted image  lepoooooooooooooo -  5 foliklov

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 6.2.2007 13:04:12 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.2.2007 14:52:50   
Mijavček
O hvala punce, ste me pomirile!
Saj ne vem kaj mi je, ko tok kompliciram user posted image  Ampak grem od faze totalne panike, do faze "frozen cool" pa vse vmes.. to je pomojem od hormonov. .. saj se tud jokam, sam če mi prst pokažeš (včeri mi je šlo med JAG-om na jok, ne-vem-zakaj-že user posted image , čez 10 sekund sem se pa sama seb smejala), pa napihnjena sem ko žaba, pa.. khm... vetrovi me dajejo user posted image . Itak mam zdaj generalnega dežurnega krivca za vse... če ga kej pihnem (dobesedno in ne-dobesedno user posted image ) lahko rečem... "to so hormoni " user posted image

No, držte se, pa se še kej beremo!

PS: močno, močno držim pesti za Jankota, Metko, Mihca, Urško, Ano, Gašperja in za vse druge pikice in pikce! 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......