|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
25.1.2007 20:23:59   
Crnitulipan
Evo, da se še jaz javim s kratkim stavkom, da je situacija danes nespremenjena - še vedno zvijanje po trebuhu, napete prsi..
ja, okoli poldneva me je nekaj tako zavrtelo, da sem skoraj skup padla... Ko sem se pogledala v ogledalo sem bila bela kot stena... Med tipkanjem kar naenkrat nisem najbolj čutila prstov, vse mi je šumelo ... Tudi ni bilo po progesteronu, tako da upam, da se kaj čudnega ne dogaja ravno zdaj z menoj.
A ima katera podobno izkušnjo od prej???
Me je kar malo zaskrbelo, ker se je v blažji obliki ponovilo kako uro kasneje..
Na test bom pa še malo počakala...
Punce držte se!!!

PS
Kar se tiče stop injekcije, ki se daje intramuskularno so pa tudi mene sestre opozorile, da ne glede - da tudi če si  iz stroke, ti jo mora dati uradna oseba.. zanimivo..

Lahko noč,
Čarna

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.1.2007 14:26:26   
citrončica
Crnitulipan, upam, da nas te dni razveseliš z lepo novicouser posted image ,
ne obremenjuj se s simptomi, po moje nimajo veze, (mene je zeblo skoz),
pa potem ne veš več, je to dobro ali slabo.....
Ti uživaj še te dni do testa, pa držimo pesti zauser posted image !!
Ostalim tud veselo špikanje, čakanje.........,
in pozdravček!!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.1.2007 16:14:34   
Crnitulipan
Citrončica, na žalost so se stvari danes obrnileuser posted image user posted image user posted image .
Na deseti dan se je zjutraj začel rahel rjavi izcedek, kasneje pa še močnejši .. Močno me zvija po trebuhu; test bom vseeno naredila, jutri ali pojutrišnjem, saj res nikoli ne veš... glede na izkušnje nekaterih, ki so ves čas krvavele...

Ja, če ne bo nič iz tega, me čez kak mesec čaka en zamrznjenček...
Sem pa čist čudna, ker sem imela (kot verjetno večina, ki gre prvič v postopek) zelo dober občutek.. 10 dan se mi je zdel res vzpodbuden..
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.1.2007 17:04:07   
pika74
Crnitulipan... držim pesti zate... ni še zamujeno... mogoče pa bo.

Jaz sem danes izvedela, da jih imam fuuuuuul. Je G štel in štel.. in potem rekel, da jih je na vsaki strani po 10 in da so velikosti 19-20. Zato mi je danes dal čisto malo Gonala in Suprefact. Jutri spet kontrola. Potem pa bo. Krvni test pa je pokazal, da je hormon že ful visok. Ne vem točno, ma se mi zdi, da je blo 11 pa še nekaj. Me je pa ful spraševal G, če sem imela zadnjič hiperstimulacijo... ker jih je res veliko. No, na koncu je rekel, da se vseeno ne bo odločil za delno punkcijo in da bomo počakali še en dan in potem videli, kako bo.

Sem pa tolk na konc, da komaj hodim. Pa čist zadihana in zmatrana. Komaj še živim. V bistvu odštevam ure, do punkcije, tolk težko čakam, da bo konc tega. Po drugi strani pa me je strah, da bodo jajčeca počila in šla po gobe...user posted image .

Mi je kar čudno, ker pri kratkem postopku dajejo Cetrotide na koncu, da se zadržijo jajčeca in da ne počijo prehitro. Pri dolgem pa ne dajo nič Cetrotidov. No, upam, da bo kmalu punkcija in da ne bo prišlo res do hiperstimulacije.

Držte se bejbike!

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.1.2007 17:36:00   
citrončica
Crnitulipan, ne obupaj,
tudi jaz sem bila zelo optimistična: prvič, vse super, 16 celic, 8 zarodkov, 2 sem dobila, za zamrznit pa niso bili??!!to me je malo skrbelo, zakaj??
Vseeno pomaga optimizem, jaz sem do zadnjega upala, da to še ni to, potem pa sem imela 1 teden močno,bolečo,grozno user posted image ,zdaj pa je ok!?No, ok, in gremo naprej!!Še vedno držim pesti!!

Pika74, zdrži do punkcije, meni je malo napetost popustila zadnje dni,
ko pa so bili prej veliki folikli okrog 18+,pa sem bila, kot balon, tud hodila sem težko, kakšno sedenje!??!Stat ali ležat, to je bilo izvedljivo...malo še zdrži, pa bo....potem pa kar veselo štrikat copatke, veš kolk jih boš rabila za tolkuser posted image !!!
Drži se!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.1.2007 18:04:10   
Špelka
Čao, Pika....

K sem tole prebrala, si se mi kr zasmilila.... K si kar predstavljam, kako grozno ti mora bit. user posted image  Ampak jutri po mojem 100% dobiš stopko, in pol v ponedeljek punkcija. Sej vem, 3 dni se sliši ogrooomno, ampak glej na tela svoja jajčeca kot na polovičke svojih otrok - pa ti bo lažje... user posted image  Sploh pa - če se spomniš, sem jaz v prvem postopku, ki je bil dolgi, tudi imela okoli 20 foliklov od 16-18 na predzadnjem UZ - no, na koncu je bilo le 9 celic, nato pet zarodkov in nobenega zamrznjenčka... user posted image  Tko da - več jih je, več je šans, da bodo izbrali najboljšega, in da ti za drugega otročka ne bo treba ponovno zabadat telih igel v svoj trebušček. Zato potrpi še malo.... Mislim s tabo... No, hkrati se pa že bojim svojga novga postopka.... user posted image

Ob tej priliki pozdravčke tudi vsem ostalim borkam. Vsem, ki čakate želim jeklene živce, vsem ki vam pa ni uspelo, pa pošiljam en velik koš poljubčkov.... user posted image in seveda tistim, ki vam je uspelo, čestitke in veliikooo sreče user posted image .

P.S.: Sej ne vem, če bi spet odprla naš seznam IVF-jevk, ampak jest grem 12.2.2007 po injekcije za kratek postopek. user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 26.1.2007 18:05:05 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.1.2007 19:45:57   
pika74
Oooooo Špelka - a ti lohk čestitam zdej, k si postala MAGISTRICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej si imela 19.1. zagovor ane. upam, da sm si prou zapomnla user posted image

Sem pa vesela, da greš po municijouser posted image . Itak ti bo kratek postopek tok hitro minil, da še opazla ne bošuser posted image . Boš vidla!

Jest sm glih tko, kokr je Citrončica napisala - ležim težko... hodim kot en star decuser posted image . Sej pomoje jih ne bo tolk...na punkciji. Tolk sm zmešana, da si že mislm, kaj pa če sm narobe slišala... sam zakaj je pol omenjal delno punkcijo...user posted image najbrž ne bi razmišljal o delni punkciji, če bi jih imela sam 10 skupej. NEki je reku 10 na en stran pa na drug 12... čist sm zmešana kot kurauser posted image user posted image user posted image ...ja kot kura... nesnicauser posted image

Glede seznama - ti kr odpri - imaš moje dovoljenje.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.1.2007 19:49:52   
pika74
Pa še neki me ful matra....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......

smučat bi šla jutr, k bo ful lepo vreme za smučat... pa snega tolk dolg ni blo... pa ne vem, če bo zdržal do ... pol, k bom jest lohk šla smučat...user posted image user posted image user posted image user posted image

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.1.2007 19:53:22   
Špelka
Eh, Pika, magistrica še nisem, ker je 3 dni pred predvidenim zagovorom prišlo neki vmes.... user posted image  Bom - čez kakšne 3 mesece. Morm še mal nalogo popravt. Sej bo... Sam zdej se grem najprej mal razplojevanje, pol pa naprej z magisterijem.... Noseča al pa nenoseča - sej je vseen. user posted image  Pika - jest mislim, da so teb zdej kr našponal dozo - a nisi mela prejšnjič 150 enot Gonala? zdej pa kr 225? Nek se že mora poznat. Sej pravim - če jih bo velik, tolk boljš - boš mela enkrat za vselej mir z hormoni, punkcijami, itd. user posted image  Sam držim ti pesti, da ne bo hiperstimulacije.... pa sej je ne bo. Si me pa kr mal ustrašla, kva če men tud našponajo Gonal v nevemkakšnih dozah? AAAAAAAAA, straaaaahhhhh!

Ti pa počivej zdej še tele tri dni do punkcije... Ne preveč lomastit po stanovanju, da se ne boš zdej kam zataknila. user posted image  Hecam.... pač po svojih močeh, ne. pa pazi se hitrih zasukov telesa zaradi povečanih jajčnikov.

Pa javljaj, kako ti gre!!!!! Lahko nočko!

LP, Špelka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.1.2007 19:59:11   
pika74
Ej Špelka - glede magistrske... ti si na konju - zapomn si. In sam glej, da zdej ne obupaš. JEst sm šla na zagovor par dni po operaciji (laparoskopija!) in se spomnem, da sm kak mesec pred zagovorom kupila en fajn kostimčk... in pol na zagovoru komi dihala, ker so mi ble hlače čist preozke čez trebuh. Komi sm zdržala, k sm bla čist švoh. AMpak sm dala skoz in sam to je važn. In ti boš tud. In hkrat boš tud zanosila. Boš vidla - vse se bo poštimal. Letos je naše leto!!!user posted image

V prvem postopku sm mela 225 Gonala. Se pravi isto kot zdej. Sam razlika je ta, da mam zdej dolgi postopek (kar pa že poznašuser posted image ). V prvem je torej sam Gonal in nič Suprefacta... Doza pa ista. no edin dons mi je dal čist malčk Gonala, drgač bi me pomoje raznesl...user posted image .

Sam čudn... ko je 2 dni nazaj Drobnič gledal, kolk je jajčk... se mi zdi, da jih je blo pol manj. Dons jih je pa narajmou ginekolog... je kar debel gledaluser posted image .

Pomoje bojo teb dal tud 225 gonala. Se mi zdi, da največkrat kar tako dozo dajo. Sploh, če je blo pri prvem postopku vse normaln.

Ma kok je fajn, da si se spet oglasla user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.1.2007 21:17:23   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image   

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek)
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI
11) leli - začetek špikanja 11.1., pred. punkcija 6.2
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na

user posted image  user posted image  Neža jutri stiskamo pestke zate!!! user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
26.1.2007 23:43:09   
nenna

Tosja,ne vem a nisi opazila kaj sem pisala oz spraševala punce.
No sej nič hudega,sam ti sporočam,da sem se začela danes špikati,
tako,da boš vedela napisat tudi mene pravilno na seznam.
Sej je ql.user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.1.2007 9:31:12   
pika74
Sveže novičke:

levo 14
desno 12 jajčk

velikost okoli 21

danes zvečer stop inekcija

v ponedeljek zjutraj punkcija

Estradiol zelo povišan: dva dneva nazaj 11, zdaj že 21,6!!

Na meji hiperstimulacije

Delne punkcije ne bo, ker so vsi približno enako veliki in jih je škoda, da bi jih zavrgli ob delni punkciji.

Napotki: počivat in piti veliko tekočine zaradi hiperstimulacije.

Napotki za vse, ki nimate takih ali podobnih težav: PEJTE VEN NA SONCE, PA UŽIVAJTE ŠE ZAME, KER SO TAKE SOBOTE FUL REDKE!!!!!!

user posted image
pa-pa

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.1.2007 10:16:17   
Bety upa
Pika74.....uffffffffffff.....ti si pa dobila resnično preveč Gonala, da ti je tako napihalo jajčnike. Vzemi en list papirja, svinčnik in riši krogce, premera 22mm. Ko narišeč na eni strani 14, potem še na drugi strani 12 krogcev. In pusti vmes še prazen prostor za tiste majhne, ki so še nevidni. Tako boš dobila jasno slikico svojih jajčnikov. Mislim, da ti je resnično težko dihati, hoditi....

Držim pesti, da vsi srečno dozorijo in pridelajo vsaj 2 zdrava otročička.

Za ponedeljek pa upam, da boš dobila narkozo. Tudi ti si lahko na soncu. O smučanju ne sanjaj. Lahko pa sediš in uživaš na zraku.

Moj prvi UZ (8.dan)je pokazal veliko število majhnih foliklov (do 10mm).

Za seznam podatki:

4.ICSI postopek, dolg postpek prvič, začetek špikanja s Dipherelinom je 13.1., M je bila 18.1. in začetek špikanja s Menopurjem 19.1.

Srečno vsem v postopkih!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.1.2007 11:18:26   
citrončica
Pika74, bravo,
pridelala si celo farmouser posted image , zdaj pa počivaj ta dva dni, ja pa na sonce pejd,
smučanje pa še malo pozabi, lahko pa te npr.tvoj dragi s sankami pelje na sprehod..user posted image

Ostalim pa veselo špikanje, čakanje...,
izkoristite sončen vikend,pa kakšne lepe novičke sporočite drug teden!!!!

pa-pa

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.1.2007 13:58:58   
pika74
Neža81 jest sm čist pozabla, da imaš ti danes punkcijo....skoz sem imela v mislih, da jo imaš v nedeljo... kako je? Držim pesti, da je vse OK in da si iz tahudga že mimo (držim pestiiiiiiiii - mi smajliji ne delajo, drgač bi ti jih nalimala celo vrsto...)

pa-pa
pika74

P.S.
sem skoz v horizontali... in odštevam urce do punkcije....:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.1.2007 17:34:14   
Špelka
Pika....

Če verjameš al pa ne, jest sem mela dons pravo nočno moro zarad tele tvoje intenzivne proizvodnje. user posted image  V sanjah se je zgodba malo obrnila, in cele sanje sem nihala med mnooogooo folili in nič folikli - mislim v mojem bodočem postopku. In pri obeh možnostih me je bilo grooozaaaa. Vmes so se v časovno in prostorsko čist mem zaporedju prikazovala še tista vrata v sobo za punkcijo... user posted image  Pa vse skup je blo taakooo živo... Ti povem, da sem bla prou vesela, ko sem se zbudila.... user posted image  Zdej veš, da mi je šla tvoja zgodba mooočnooo pod kožo. In kar bojim se že odpiranja tele strani in tvojih novic... In zato ti želim, da ti čim hitreje mine čas do punkcije.... Po drugi strani se pa že veselim tvojih bodočih novičk o številnih novih prebivalčkih frizerjev na GK ter o dveh lepih blastocistah, ki bosta pristali v tvojem terbuščku.... Ej, stara drži se!!!!!! Če kdaj, zdaj!

Enako velja tudi za Nežo, k je mela dons Punkcijo. upam, da je šlo kot po maslu in da je bilo dosti lepih, zdravih celic!!!!

V mislih z vami, LP, Špelka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.1.2007 17:58:55   
pika74
O hellouuser posted image

zdele je bla huda ura za mano user posted image . Pismu več al manj skoz ležim... in prej od 4h do 5h sem bla čist čist čist fuč. Si predstavljate? Ležala sem in komi dihala, komi ležala. Glava je bla ful čudna. NE morm rečt, da me je bolela glava, bolj je blo podobn vročini in nekim "blodnjam"... kot da bi bla bliz tega, da me kr mal zmanjka...user posted image  vam rečem čist adijo. In sem sam čimbolj mirovala in počivala in sproščala svoje telo, kar se je dal. Da ne omenjam, da ves čas nekaj spodaj dela. Čeprav dons nisem dobla nč inekcije ne Suprefacta ne Gonala. Bo zvečer poslastica ala Stop inekcija user posted image user posted image .

No, zdej sem spet mal boljšuser posted image user posted image user posted image . Še dobr, da je vikend pred punkcijo, drgač bi v službi pomoje dol padla, če bi dons bil navadn dan. V kratkem postopku junija sem delala do konca in še to se spomnem, da je bla punkcija sred tedna enkrat.

Ma to vam ne pišem zato, da bi vas strašla... bolj zato, da vas pripravljam na vse mogoče...Špelka, ti pa mal z rezervo beri tole... ne si preveč v živo predstavljat, ker te nočem prestrašit še preden se ti začne postopek. Res. Ma ne morem verjet, da si me celo sanjala....res sm ti zlezla pod kožo user posted image . Mi je kr nerodn user posted image .

Držte se, jest grem pa nazaj mal počivat.

P.S.
Upam, da ste dons izkoristle ta dan kokr sm vam naročla, ker je bil res fantastičn (vsaj kokr sm vidla skoz oknouser posted image ).

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
27.1.2007 18:19:15   
pika74
U še neki vam moram povedat... mogoče bo katero zanimal.

Ful me je zanimal tale ESTRADIOL, ki je pri meni tako skokovito narastel.

Sem vidla, da je ena zravn mene imela dons mal čez 1 tale E2, jaz pa čez 21. In sem pobrskala še mal po starih izvidih prejšnjega IVFja in vidla, da je blo tam 6,8 al neki tazga.

Višja ko je cifra Estradiola (E2), več je zrelih foliklov. Zato to v krvi merijo hkrati z merjenjem velikosti foliklov. In če je 2, pomeni, da je en folikel zrel. Se pravi je pri meni bilo včeraj 10 zrelih. In če nadaljujem... v prvem IVF sem imela pri merjenju ene 10 foliklov in je bil estradiol 6,8... na punkciji so punktirali 7 jajčec, od katerih so se 3 oplodili in 2 sta dosegla pravo stopnjo, tretji pa je bil premalo zrel, da bi ga zmrznili.

Sam se lahko zadeva do punkcije še spremeni.

...tolk o estradiolu in foliklihuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.1.2007 22:57:35   
Neža81
Čer!

Celo popoldan po punkciji sem spala in sem zlooooooo dobre volje. V četrtek ko sem zvedla da imam danes punkcijo sem imel 6 foliklov, a danes so mi jih vzeli 18 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhuuuuuuuuuuuu!!!!!
Bla sem vsplošni narkozi. Med narkozo sem se baje začela prebujat, tako da so mi še hitro stisnili eno dozo. Ko so me prebiujali me je dohter vprašal če sem kaj lepega sanjala. ReklA sem mu baje da sem sanjala, da sem se poročila. Vprašal me je : kje? In rekla sem baje v nebesih user posted image user posted image user posted image user posted image To mi je vse dohter povvedal in se smejal skupaj z sestrami. Potem sem se pa baje še začela jokat in me je sestra tolažla, naj se ne jočem, če pa sem ravnokar imela tako lepo poroko v nebesah user posted image user posted image user posted image .

In še ena novica... omara mi je padla na nogo in imam zraven že zlomljene roke počeno še stopalo, tako da sem danes dobila še gips na nogo. user posted image user posted image

Aja še to, v četrtek grem na transfer, če bo kaj oplojenega  user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.1.2007 8:04:48   
pika74
Oooo kokica (Neža81) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr si ti tole zrihtala user posted image user posted image user posted image user posted image .

In praviš, da so jih vzeli kar 18 user posted image  uauuu. Mislim, da imaš veliko šans, da boš v zelo kratkem času zagledala user posted image user posted image .

SAm... tist z nogo... ti imaš pa res smolo... a je še kej, kar se lahko nate spravi? Zdej si še gips dobla. Madonca madonca...ne vem, kaj nej rečem... upejmo, da boš potem imela s temi zadevami vsaj 10 let miru.

Jaz imam pa samo še... 24 urc do punkcije...juhuu. Včeraj sem dobla stopko in čez noč sem se še mal napihnila (predvsem v joške - "smajli ki farba"). Zdajle vzamem še dve tabletki za odvajanje in zvečer en apaurin, pa bo.

Upam samo to, da mi prej ne popoka moja farmica user posted image . Me pa že mal stiska, ker ne vem, kako bom preživela tako ultra punkcijo... Neža81 jaz ti zavidam narkozouser posted image . Kaj bi dala, da bi jo imela... tko bom pa odvisna od ketonalove inekcije tik pred posegom... me že stiska.....ajajaj....kr vidim se - jutri bom čist zelena v glavo user posted image .

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.1.2007 9:08:04   
Neža81
Pika,  kaj pr vam nedajo narkoze??? aBaje vsaki bolnici pripada, samo rečt moreš. V mb moraš tudi rečt. Samo mene je kr sama zdravnica vprašala. Hvala bogu. Še zdaj ne morem verjeti, da sem pridelala 18 celic. V četrte pa sem jih mela samo 6.

Celo noč me je  malo špikalo v jajčnikah. Sicer je to normalno, saj pa so me 18 krat piknili. Upam, da jih bo veliko zdravih. Vstavili mi bodo 2 in to že v četrtek user posted image user posted image user posted image . Potem bom pa res kokica, ki bo grela svoje kokice user posted image user posted image user posted image

Kak me bodo šele v četrtek gledali v bolnici, ko bom zraven poškodovanje roke na mizi tiščala v luft nogo v gipsu. Že včeraj so me zvezali na mizo, da mi ne bi poškodovana roka padla na doktorja, ker je težka zaradi gipsa. Mislim, da mi bodo potem še nogo. Za znoret!user posted image user posted image

Pika, jutri bomdržala pesti zate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.1.2007 9:33:30   
Bety upa
Pozdravljene!

Jaz sem danes bila na drugem UZ-ju. Moj največji folikel je 13mm. Naslednji UZ bo v torek in zdravnik nekaj sanja, da bom verjetno že v sredo dobila stop injekcijo. Pri njemu se estradiol nič ne meri. Jaz bi ga šla na lastne stroške izmeriti. Se vam zdi to pametno?!?! Kar jezi me malo, ker mislim, da folikli v sredo ne bodo dovolj zreli za stop injekcijo.

Mi lahko poveste vaše mnenje?

Držim pesti, punce, za vaše foliklčke in majhne pikice, ki čakajo ET.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.1.2007 10:00:45   
citrončica
Bety upa,
zaupaj zdravniku, pa saj bodo počakali, da folikli še malo zrastejo, tudi meni so  samo na prvem UZ merili estradiol, ker sem potem vedno med prazniki hodila tja, pa laboratorij ni delal....user posted image

Neža81,
sem ti povedala, da boš prava koklja nesnica, kot jaz!?!
Super, zdaj pa čimveč zarodkov in uspešen transfer!!!user posted image
Naj pa te potolažim, da v Lj ne dajejo narkoze za punkcijo, jaz še ketonala nisem dobila,ker so malo pozabili name, pa sem po punkciji dobila tableto proti bolečinam, pa sem isto preživela...16 celic!?!!user posted image
Ja, pa čuvaj se,gips praviš?Kaj si stanovanje preurejala??

Pika74, ti pa počivaj še do punkcije, potem pa držim pesti za čimveč celic!!user posted image
Na tele hormončke se zgleda vsako telo drugače odzove, tudi jaz sem bila napihnjena, a pred punkcijo že manj, me je pa zeblo skoz,ponoči sem se zbudila in šla še po eno deko....
Ti uživaj še ta vikend,potem čimbolje opravi, pa kaj sporoči!!user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.1.2007 11:55:57   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image   

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ,
punkcija 29.01.
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija 27.01., TRANSFER (četrtek) 1.2.
3) mekeke - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 25.01., začetek špikanja
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek)
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI
11) leli - začetek špikanja 11.1.
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, 26.1. začetek špikanja
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI( LJ),začetek špikanja 13.1., dolg postopek, 28.1.UZ 
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Saša27

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?