|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
1.3.2007 23:10:14   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

27.8. tikca, 1n, Ljubljana

28.8. surya, Posavje
29.8. Nikki24

29.8. Anonimna D, 2n, okolica Doba
?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. bodoča, 1n
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

5.9. lasekP, Velenje
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27, 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea, 1n, Severna Primorska
23.9. naja07

24.9. tianna, 1n, Postojna
24.9. nejca79, 2n
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale
27.9. tanja981, 2n, Mežica 
27.9. katjuša79, 2n, Celje

28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83, 1n
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: lasekP!!!

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

Anonimne, ko pišete sporočila, se podpisujte enako kot ste navedene na seznamu, da vas lahko po tem spoznamo.

Lili17, *Marty*, *ribica*, _mala_, kje ste???

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.3.2007 8:01:16   
Anonimen
Jutro!

1:8000 ma to je izvrsten rezultat.
Spraševala sem, po širini v cm, ker jaz si nisem dala izračunat vrednosti, samo po širini smo ocenili, da je rezultat vredu. Pri meni je bil 1,1cm, to pomeni da imam verjetnost sigurno večjo kot 1:5000. No to pa je kr vredi rezultat.
V glavnem, jaz ne bom komplicirala s temi kromosomskimi napakami, ker itaq ne more iti narobe. Zaenkrat so vsi znaki popolnoma vredu. Kot rečeno mehki markerji.

Sandra85: kak sem ti fouš, da si šla v McDonalds....pa še dragi te je tja peljal. Mene moj nebi kar tako zlahka. Zadnjič me je kr malo postrani pogledal, ko sem kokakolo naročila. Jaz pa sem imela kar iskrice v očeh, ko sem izgovorila ti magični besedici.
Pa nič ne bodi žalostna, glede CD-ja, tudi meni se je zgodilo podobno. Smo tuhtali pa shranjevali pa vse je šlo ok, ko pa sva prišla domov pa sta na CD-ju ostala samo dva 1s trajajoča inserta. Pa še ta dva sta bila slaba.
Ampak ko sem kasneje razmišljala: kdaj pa bom to sploh še gledala. Bolje je meti slikico, spravljeno v albumu, pa pazite deklice: dajte si slike poskenirat ali poslikat ali skopirat, po kakem letu se kar nekak uničijo te slikice.
Moja sestra si je posnela kake 2 videokasete iz UZ, pa je še nisem videla gledat. Po drugi strani: najprej so bile videokasete, potem CD-ji, potem ključki, kaj sledi? Redki še sploh imajo videorekorderje. Podobno bo verjetno tudi s CD-ji in DVD-ji....

danes je pri nas prav siv in zjokan dan. Primerno za službeno delo....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.3.2007 9:34:31   
Rozmarinka
Punce in vse vase pikice pozdravljene ! Naj javim, da je pocutje dobro (razen precej zmanjsanega apetita), tedni bezijo in ze komaj cakam NS, na katero sem se danes narocila. Imam jo 12 marca v LJ porodnisnici. Ima mogoce katera od vas izkusnje z dr. Alenko Sketelj. Ker moj ginekolog v Bezigrajskem dvoru namrec nima NS, sem se narocila tam. Vsako vase mnenje bi bilo dobrodoslo !

Lepo se imejte in pobozajte vase trebuscke ter bitjeca v njih !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.3.2007 9:40:28   
taja83
Dobro jutro punce!

ja najprej tole: helenav ja tudi jaz mam probleme z vetrovi in tudi komaj čakam da sem sama. najbolj je blo pa smešno zadnjič enkrat, ko sva z mojim lubitom v pojstli ležala, pa me je tok napenjal, da nism več mogla, pol je pa moj reku a tko ti golobčke spuščaš, zdle marca bova imela 7 obletnico odkar sva skupi, pa še ni imel te časti slišati. user posted image user posted image user posted image .

ja drugač pa tko, men so se spet začele slabosti in bruhanje, včeri zvečer sem pojedla breskov kompot s smetano in sladkim grehom (njami), pol je šlo pa vse skupi še s kosilom v odtok. komaj čakam da se to neha  in da nosečniško zažarim.

pa spet mam eno vprašanje: tiste ki ste že bile na NS, bi vas vprašala naslednje: ko sem bila na prvem pregledu v 8 t, naj bi bila pikica stara 7t4d (PDP 30.9), vendar je po UZ bila 6t6d (PDP 5.10). to je 5 dni razlike pa me zanima če je pri vas blo ful razlike, da so vam pol tud datum PDP spremenili na NS. sej vem da sem malo sitna s tem vprašanjem, ker bom itak čez 14 dni vidla kaj bo, ampak sem že tko nestrpna, da grem. pa še če bom mela rok oktobra, se bom mogla od vas izselit in it k oktoberkam, tukaj sem se namreč že prav udomačila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.3.2007 9:46:56   
lemavrica
Pri meni se je PDP prestavil na 3.9. tako da Guppy ko boš imela čas prosim popravi. Je sicer da je lahko en teden gor ali dol, kar pomeni da je možno da bom rodila že v avgustu. Bomo vidli.
Meni začuda že dva dni ni bilo orenk slabo. Upam da je konec. Me pa malo glava danes boli, samo to bo pomoje zaradi vremena, ki je za user posted image .

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.3.2007 10:24:35   
Anonimen
lemavrica a tebi ticker ne dela prav, al sem že jaz čisto zmešana. Ti bi mogla bit skor 13t že zdaj ne?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.3.2007 10:28:01   
lemavrica
Ja nej bi bila 13t in 4d po UZ. Očitno mi neki šteka.Bom popravla, hvala za opozorilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.3.2007 11:01:11   
Anonimen
Pozdravljene,

preživela sem obupno noč. Zaspala sem zgodaj - me je kar zmanjkalo, ampak sem se zbudila ob enih in do polštirih sem imela:
želodčne krče kot pri čiru...
bruhanje non stop, na koncu samo še refleks in nič drugega...
temperatura mi je padla pod 36 in me je treslo, mrazilo...

jasno, bila se sama doma. Hči na morju (počitnice) mož na služb. potovanju...

Najprej sem vzela Rupurut, a sem ga takoj zbruhala.

Klicala sem na urgenco, kjre so mi rekli da za nosečnice NISO pristojni, da naj kar kličem v Klinični center in zahtevam ginekološko urgenco. Direktne številke ne dajo. Kličem UKC, receptorka me veže, zvoni v prazno. Še enkrat. Še enkrat. Vmes jokam, se zvijam od bolečin (ja, sem "star" želodčni bolnik", ampak vsa zdravila zdaj odpadejo), kličem še in še. Kličem spet UKC rečem receptorki naj da drugo cifro, ker se tam nihče ne oglasi. Me veže, oglasi se sestra, ki pravi da moram poklicat dežurnega zdravnika, da cifro - za vsak slučaj jo pišem, če bo kateri pomagala 01 522 2342 - ampak na tej cifri se spet nihče ne oglasi. 1x, 2x, 3x, 4x, 5x....

Vmes na svojo pest vzamem Lekadol (silno problematičen za moj želodec), skuham metin čaj, ga zbruham...

No potem je pa počasi se umirilo, vsaj krči in bruhanje. Zaspim od utrujenosti z pekočo tupo bolečino v želodcu.

Danes sem seveda cunja.  jem nič, pijem po požirkih metin čaj.

No, od zdravniške pomoči ni bilo to noč nič....

Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.3.2007 11:06:00   
lemavrica
Od kdaj pa na urgenci niso pristojni za nosečnice. Jest sem v 5t nekaj malega krvavela pa sem šla sredi dneva v sobot na urgenco, preje sem poklicala in niso nič tacga rekli. Pa to naše zdravstvo je za kozlat.
Upam da ti bo danes bolje in da se ti stanje umiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.3.2007 11:08:50   
Anonimen
saj to je najslabše - da ti na urgenci rečejo da niso pristojni za to - pazi - saj nismo bedaki - vemo da je urgenca notranje povezana z UKC in da od tam komot prideš tudi do "ginekološke" urgence....

pa saj danes vsaj krčev nimam.  Slabo mi je seveda še kar naprej. Hkrati pa mi kruli po želodcu... Kaj naj jem?

To je sedaj dilema. da bom pa ležala ves da, o tem pa ni dvoma. Če se bo le dalo - delam doma in lahko me nujno kaj povleče iz postelje....

Hvala za tolažbo!

Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.3.2007 11:12:46   
lemavrica
Probaj s kakšnim prepečencem al pa mogoče juho. Meni je juha ful pomagala med slabostmi, nekaj časa sem lah sam juho jedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.3.2007 11:22:42   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

pa spet mam eno vprašanje: tiste ki ste že bile na NS, bi vas vprašala naslednje: ko sem bila na prvem pregledu v 8 t, naj bi bila pikica stara 7t4d (PDP 30.9), vendar je po UZ bila 6t6d (PDP 5.10). to je 5 dni razlike pa me zanima če je pri vas blo ful razlike, da so vam pol tud datum PDP spremenili na NS. 

Tudi moj škratek je bil na prvem UZ v 8 t kao premali in je pasal po merah v 7 t, zdaj na NS pa je bil ravno prav velik za svojih 13 t. Meni je moja G dala tri vzroke zakaj je manjši:
možno je, da si res bolj pozno zanosila, kot misliš;
ali pa da ga tvoj G ni pravilno izmeril;
ali pa zdaj na začetku še bolj počasi raste,pol pa se bo potegnil.
Sicer pa so te tabele kolk naj bi bil pikec v katerem tednu star samo približne in lahko pride do odstopanj.

Lepo nosečnost še naprej in dati čas do NS čimprej mine, vem kako je nadležno to čakanje.

mojeustvarjanje

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.3.2007 11:41:06   
tikca
Misska, joj pa to je za prijavit kam!! V takem primeru naj nosečnica kar izkrvavi ali kaj?? Vsi se izgovarjajo en na drugega, grozno res.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.3.2007 13:37:49   
Pikica pokica
Pozdravček!
Moram vam samo povedat, da sem si privoščila obilno malico - šla sem v Mcdonalds in si naročila solato, piščančji hamburger in velik krompirček..
Ravno sem popapcala.
Le kaj bo rekel mož, ko se vrnem iz službe in bo kosilo pripravljeno user posted image
Nič, bom morala pa še to pojesti user posted image

Ja, imam grozen apetit in to kljub temu,da mi je še vedno slabo. Upam, da se bo stanje normaliziralo, drugače se čez par mesece ne bom mogla več premikati user posted image .

V prvi user posted image sem pridelala +13, ampak sem imela -2 že na prvem pregledu mesec dni po porodu. Zdaj pa..
Glede na to, da jih imam že zdaj +3,5 me je prav zanima, kaj šele bo. Ampak se še ne obremenjujem preveč s tem user posted image .

Lep pozdravček!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.3.2007 14:08:30   
Anonimen
Pikica pokica: jst mam tudi +3 user posted image  že zdaj.
Pa apetit tak, da se komaj kontroliram. Mene je pošteno strah, kaj bo. Hvala bogu, da bom zdej še imela mal stresa, da malo pridem v ravnovesje spet. Čisto brez obveznosti tudi ni luštno živet.

Danes sem si privoščila kokakolo....jupiiii....dvolitrsko sem kupila. Se že hladi in seveda sem jo že zdegustirala. Ampak bi jo mogla skrit, da me možek ne bo kregal. Grozno ga skrbi, da jem in pijem samo zdrave reči. Bi mu prav privoščila, da bi bil v moji situaciji.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.3.2007 14:12:41   
Anonimen
Guppy: Še en predlog imam. Kaj ko bi na seznam še napisali, kam bi si želele it rodit. Jaz bom šla v MB, če bo vse po sreči in me grozno zanima, če gre še katera druga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.3.2007 14:15:06   
lemavrica
Ja moj user posted image  se je tud v pravega zdravnika spremenil. Ves ča svetuje in je naspošno zelo pameten. Sicer mu ene stvari ne gredi čist skupaj, kot npr.: kako je eni lahko samo 1 teden slabo meni pa že dva meseca. Nej se postavi na moje mesto pa bo videl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.3.2007 14:38:35   
annie
Pozdravljene, septemberke! Najprej vsem čestitke user posted image ...tudi jaz se vam pridružujem. Zadnjo menstruacijo sem imela 11.12.2006, PDP pa je 17.9.2007 user posted image NEFRETITI, glede poroda pa grem jaz tudi v MB (jaz imam teden dni razlike). Kaj veš, mogoče se takrat srečave user posted image . Pa lep pozdrav in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.3.2007 16:24:42   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Guppy: Še en predlog imam. Kaj ko bi na seznam še napisali, kam bi si želele it rodit.

Jaz grem spet na Ptujuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.3.2007 16:26:29   
guppy
user posted image user posted image user posted image  annie !!! Je to tvoja prva nosečnost? Od kod drugače prihajaš (zaupaj nam tiste podatke, ki bi jih rada imela na našem seznamčku)?

Punce (VSE): nefretiti je predlagala, da na seznamček zapišemo, kje želimo roditi. Če katera želi, lahko napiše, bom dodajala!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.3.2007 17:03:29   
Anonimen
Joj boga revca Guppy, sem ti delo naložila. Upam, da nisi preveč huda name user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.3.2007 17:10:13   
guppy
Nefretiti, NE, itak ažuriram seznamček redno, bom pač še to dopisala user posted image . Ne vem, kaj naj naredim z nosečkami, ki se niso oglasile po PP (Lili, Marty, ribica, mala). Upam, da ni kaj narobe. Ne vem, a bi jih umaknila s seznama... ali..?

Roditi planiram v Ljubljani. Predvsem zato, ker so druge variente malo "tvegane", ker ti lahko dvojčke ob kakih zapletih odpeljejo ravno v LJ, jaz pa ne bi rada ostala v kaki drugi porodnišnici takrat.

Danes sem zopet imela redni pregled pri svojem ginekologu in bilo je super. Tokrat nismo delali UZ, smo pa poslušali srčke. Iiiiiiiiii, kok je to lepo, kot ena sopihajoča lokomotiva se sliši "čiha-puha-čiha-puha" user posted image

Še naprej moram ostati na bolniški. Malo sem se pritožila, ker imam bolniško z mirovanjem, pa je rekel G, da je tako najbolje zame. Bruham še vedno, zadnjič sem kri in sem še vedno čisto prestrašena od tega... drugih težavic pa za zdaj nimam. Vsaj ne takih, ki ne bi bile normalne. Trganje po spodnjem delu trebuha naj bi bilo posledica hitrejšega širjenja maternice zaradi dvojčkov, urin smo imeli b.p., tako da sem zadovoljna odkorakala ven. Naslednji pregled imam čez 4 tedne.

Pridne bodite drage sonosečke, pa čim več lepih trenutkov vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.3.2007 17:41:01   
helenav
Ojla vsem skupaj

Jaz sem danes spet zelooo zeloo dobro user posted image user posted image user posted image , nevem ali zaradi sončka in tooooplega vremena na primorskem al je kaj drugega v zraku.

Zjutraj sem bila na pregledu, sicer bolj kot pregled , je šlo bolj za administrativne stvari. Odprle smo knjižico in dobila sem en kup papirjev za laboratorij, ki ga imam v ponedeljek na tešče.

V torek pa bomo skupi z mojim možem pogledali malo na UZ. Na NS se nisem naročila, vendar mi je danes moja ginekologinja rekla, da to lahko tudi ona pregleda, vendar da mi ne bo izračunala tveganja, ampak samo zmerila...
Nefretiti tudi ti vidim da imaš samo izmerjen podatek ne pa izračun tveganja..Ali veš od koliko do koliko je norma?
SEm pa dobila tudi ponujeno presejalni test? Ali ga gre katera delat, to je tisti, ko nosečnici iz vzorca krvi ugotovijo možnosti?

Hvala za pomoč

V torek pa bom moj PDP potrdila ali pa ga popravila. Naslednji pregled pa imam 30.3, en dan pred mojim rojs. dnem:-))))

Vsem želim lep vikend in tiste ki imate možnost
PRIDITE NA OBALO, NA SPREHOD OB MORJU. tAKO ZELO JE ŽE TOPLO IN ČE OB OBALI ZAPRETE OČI, SE BOSTE POČUTLE KOT DA JE ŽE POLETJE IN BO VSAK TRENUTEK NAPOČIL ČAS ROJSTVA...................

ciaoooo

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.3.2007 17:42:06   
helenav
aja guppy jaz bom rodila v Izoli....v zastrašujoči izoli...upam, da bom jaz en aizmed redkih, ki bo odšla domov z lepo izkušnjo...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.3.2007 18:25:39   
Anonimen
Helenav: pravijo, da vse kar je manj kot 3cm je vredu, ampak 3 je že kr veliko baje. Manj kot je, bolje je. Mislim pa, da se meritve gibljejo tam nekje med 1 in 2.
Pa baje narašča verjetnost s starostjo, pa še....(ne spomnim se) . To je vse kar vem.
Drugače pa je z NS takole: licenco izdaja nek londonski zdravnik, ki je pogruntal računalniški program. Za to, da zdravnik dobi in obdrži licenco mora vsako leto poslati mislim da 30 meritev, ki jih kasneje on lahko uporabi v svojih študijah.
Torej je licenca marketinška poteza, ki pa se je zelo dobro prijela, saj ljudje rajši slišijo vrednosti 1:2153 kot pa NS=1,5. Bolj predstavljiva številka. Poleg tega pa je treba upoštevati tri spremenljivke, gubo, starost in še nekaj (se ne spomnim zdaj), pa če je vidna nosna kost,.... In računanje na pamet bi bilo mučno, zato je lažje "kupiti" tak program. Kam pa gre ta denar? V žep G.
Zakaj ima torej tako malo G licenco: preprosto se jim ne da za to da bo nekdo uporabil podatke v svojih študijah delati ekstra meritev.
Evo to je informacija iz prve roke. In jaz sem si rekla, da ne bom podpirala nekega G in da mi naj kar moja G izmeri, pa je kar brez ostalih pripomočkov ocenila, da je rezultat zelo dober.

Po drugi strani pa sem razmišljala tudi takole: kdo sem jaz, da bom sodila kateri otrok je dovolj dober zame.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

A se počutiš seksi?
Paštetka

V svojem telesu se počutim seksi.

Ja (53%)

Ne (47%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!