sandra85
|
ojla punce... mi pa smo dali danes NS skozi sem tko vesela... sam mi je dr. Strah priporočala, da grem še en laboratorijski pregled naredit, za večjo sigurnost!? to me je kr precej zaskrbelo ...je rekla, nej grem dat v laboratorij kri in da bom nekje v enem tednu dobila izvide pol sem šla sam v 1. nadstropje dat kri in šla domov... pa me še zdaj skrbi, zakaj mi je to priporočala!!! spola ni videla ker je imela popkovino med nogami (js govorim o punčki, pa ne zato, kr si prav želim da je punčka, ampak ker sem že na začetku tak pisala) je rekla, da mi bo mogoče G v 21. tednu lahko vidu spol ufa... drugače pa je velika 62.8 mm, je rekla, da lepo raste, da ima glavico primerno, telo primerno, lepe rokice in nogice, lepo miga, srček normalno bije(sva ga tudi slišala za trenutek)... vse je v glavnem OK! pol sma se usedle skupi in mi je še druge stvari začela razlagat, koliko možnosti imam 1:8641 , da je to na meji normale, PDP mi je premestila na 9.9. (sam naj kr 11. ostane) noseča pa nisem 12 t in 3 d ampak 12t in 4 d nevem če bi kej spreminjala...bom še malo počakala no glede CD-ja ...ko sva videla pikico na ekranu, sva kr na cd pozabla...pol sem se js spomnila...sam je blo že prepozno in mi je sam par slikic dala na cd, posnetka pa ne zato sem malo žalostna...ful je lepo brcala, se odrivala, odpirala ustka...fullllll lep občutek!!! moj je bil kar tiho in sam gledal pikico... pol-js grda- se mi je zluštal mc¨donalds- na primorskem ga nimamo, zato sem hotla izkoristit in sva šla jest dragi mi je kupu majčke eno roza eno belo- poletne za vlkega bušija... no da se ne razpišem preveč (kdo bo tolko bral) bom počasi zaključla... cel dan sem se dobro počutla, zaj pa me v želodcu tišči ( mcdonalds sigurno )
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 1.3.2007 21:40:06 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|