|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
1.3.2007 9:14:25   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Tiste, ki ste na bolniški: boste še šle kaj delat ali boste do konca doma?

jaz upam,da grem čez dva tedna delat. Delam sicer v vrtcu, samo imam letos starejšo skupino.user posted image Nevem pa kako je z dvigovanjem ležalnikov, ki tudi niso najbolj lahki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.3.2007 9:22:47   
Anonimen
A nimaš pomočnice zraven?
Jst nareč res ne vem, kako je v vrtcih. Zaenkrat.

Zadnjič sem gledala oddajo Preverjeno, ko so govorili o vrtcih.
Malo že tudi razmišljam za naprej. Ampak, da bi pa 80 jurjev in več plačevala za vrtec, mi pa tudi ni ravno. Če bosta lahko babici popazili, če ne pa bom verjetno najela kako varuško. Po moje bo ceneje, pa še toliko infektov ne bo otrok prinesel domov.
Kaj boste druge?

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.3.2007 9:24:51   
CUKRČEK
Najina 2,5 letnica se še vedno čuva pri tašči in smo zadovoljni. Imamo pa namen jo dat nasl. letro v vrtec, da se navadi malo "režima". Pa tamaledva bosta tud šla v vrtec, ker ne bi zneslo vsakega na svoj konec vozit v varstvo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.3.2007 9:27:15   
taja83
Živjo punce!

jst sem včeri spet mela probleme mi je blo spet tko slabo, dones sem bla pa zjutri ful žejna in sem spila kozarec ribezovega soka, ki je seveda takoj pristal v WC.user posted image pol mi je pa zapasal en sendvič s slanino in sem ga z užitkom zmazala. user posted image
hvala punce da ste mi mal razložile s to velikostjo, glede na to da je to moja prva nosečnost se še glih ne znajdem.

Živjo Sevenka, glede na to da si iz Domžal predvidevam da maš NS v Domžalah, jst mam tud.

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.3.2007 9:32:59   
taja83
še enkrat jaz vidim da imaste ravno temo o vrtcih. jaz bom tud verjetno dala v vrtec, sicer je tašča doma ampak bova vseeno dala v vrtec. upam pa da imajo študentje kaj cenejše pa še doma živim pri starših. smo pa z eno kolegico zadnjič govorile, da res je da so v vrtcih kar naprej bolani vendar pa je tud fajn, da so skupi z drugimi otroci kot pa da so skoz doma pri babici. mi je ena pravla da hčerka prej ful ni hotla popoldan zaspat, pa ful ene stvari ni jedl, v vrtcu pa druge otroke vidi in pol tud sama vse poje, za spat pa tudi ni problem 

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.3.2007 9:47:16   
Rožica*
ŽIVJO!

Tudi jaz sem jo dočakala NS!  user posted image
Včeraj sva se skupaj z user posted image  peljala v Velenje k dr. Mohorko. Pregled je trajal malo več kot pol ure. Bilo je čudovito, sva zelo zadovoljna, dr. je bila ZELO  prjazna vse nama je razložila pokazala, vsakemu posebej in nama natisnila slkc za cel album user posted image  , tako da je bilo tudi doma veselo, ko sva povedala babici in dedku, ter stricem in tetam. Nekateri so ugotavljali kaj je na slikci,... Skratka vsi so bili vseli novice.
Rezultati so bili odlični 1:8585, pikica je velika že 7,4 cm in po tem pregledu je ugotovila, da je najverjetneje teden dni starejša in mi prestavila rok v avgust 29.8. Bomo videli kaj bo rekel G.
Drugače pa smo se malo namučili preden se je želela prestaviti, je rekla G, da počiva, da se vidi, da se je pravkar nahranila in miruje.
Za spol nisva vprašala, ker ne želiva vedeti. Naj bo presenečenje.

Se pa tudi jaz počutim slabše, spet bruham in ta neznosni glavobol me ubija.user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.3.2007 9:55:19   
Marelica
Jota, pozdravljena in čestitke za novo pikico!!!! user posted image user posted image  Še drugič bova imeli bebici čisto blizu po starosti.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.3.2007 10:05:33   
Anonimen
Rožica*
Čestitke!!!!! Super, kot sem rekla, da ekstaza traja še nekaj dni, tako da posebej uživaj v njej....

A si iz Veleja?

Lahko napišeš, koliko je bila velika vratna guba v mm?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
1.3.2007 10:09:19   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

A nimaš pomočnice zraven?
Jst nareč res ne vem, kako je v vrtcih. Zaenkrat.

Sem žal pomočnica. Imam pa super vzgojiteljico zraven, samo popoldan sem vseeno sama,ko se zbujajo.

Naša punca ni v vrtcu, jo imamo pa namen septembra vpisat. Full pogreša družbo in ko pride k meni v skupino,je ne dobim več ven.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.3.2007 11:25:47   
buškica
Kako ste pridne.user posted image  lepo , da poročate kako in kaj.

Danes mi je po dveh tednih full slabo, glava me boli in kar spala bi. Da pa ne govori o hrani. Zadnje dni je bilo tako, da sem se morala prav prisiliti da nisem skoz na hladilniku visela. Poedla bi vse kar sem videla. obub. Dons pa tudi če ne dam nič v moj želodček. Se mi vse obrne. Pa sem upala, da je šlo to mimo, sedaj ko se blizam 12 tednu.
Kar pa si mislim o vrtcih. Moj bo šel sigurno v vrtec , sicer šele pri 3 letih, saj sem sama delala v vrtcu pri dojencih in videla marsikaj. tako da a prej ne dam. Pa tudi mami mi ga ali jo bo pazila.

dobrodošle vse nove nosečke in mirno nosečnost vam želim.

lp

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.3.2007 11:34:33   
lumpa6
ojlauser posted image user posted image user posted image

naši pa so bili vsi v vrtcu od enega leta dalje, no ja najmlajši je še vedno, mi nimamo babic katere bi jih bile pripravljene čuvatuser posted image

moje počutje je pa ok ,samo ta nosečniški diabetes me mučiuser posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.3.2007 11:45:38   
helenav
Žvijo punca.....

jaz pa že dva dni pohajkujem ob morju in mi svež zrak zeloo paše. Slabosti so vsak dan manj nadležne in komaj čakam da povsem izginejo.
Sempa opazla, da imam zelo grozno kožo na obrazu....groza.. KOT DA BI BILA SREDI PUBERTETE, polna sem mozoljčkov, pa suha koža je.. Grozno..Prav nič lepa ne zgledam:-))))

Vi ste pa vse ful pridne, ker toliko pijete.. Jaz vem, da je to ful zdravo..ampak jaz sem še v fazi, ko če spreveč spijem vse zbruham ven;.(((((( Tako, da pijem le donat i kašne gazirane pijače...vse skupaj mogoče pol litra na dan..Vidi se to tudi po temu, ker ne grem pogosto na wc..

Drugače pa imam jaz jutri pregled, ko bom upam, da končno dobila materinsko knjižico in ko upam, da mi bo dala napotnico za ultrazvok, na katerem sem bila na zadnje 31.1.

Jem pa še vedno velikoooo velikoooo rdeče pese.-)))) to mi full paše..

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.3.2007 12:31:03   
lumpa6
helenav blagor tebi ,morje, jaz pa živim v tej gnili ljubljani bljakuser posted image user posted image edino za letošnji dopust razmišljam da bi šli za 14 dni v izolo v kakšen apartma

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.3.2007 12:34:15   
helenav
Hm..ja morje....res ga imamo na pretek in skozi celoleto....vendar pletja mene vlečejo na hrvaško na jUg dalmacije in res ne vem, kako bo letos......zelo si želim, nevem pa ali v 6 mesecu sploh greš lahko na tako dolgo pot...

Bojim se...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
1.3.2007 12:50:05   
katjuša79
O ste pridne. Tud jst se moram nalivat s tekočino, sem bla včeraj kregana od G, da premalo pijem, pol se pa na vodi pozna. Men paše kak bebe čaj ali pa biter lemon. sam sem pol skos na Wc al bruham ali pa lulam. sam se moram potrudit za user posted image .

Vidim, da imate debato glede vrtcev. Pri nas bo kar pestro. Septembra gre naš malček v vrtec, ker bo dopolnil 2 leti in še novega člana bomo dobili. Mal me skrbi, da ne bo to prevelik šok za tamalga (vrtec, dojenček) in da ne bi bil preveč bolan. Sicer je pa zelo živ in zelo pogreša družbo, sploh otroke je sedaj med samimi odraslimi in če pride kakšen otrok je čist drugačen. Mislim da mu bo kar odgovarjalo.

Vsem novim user posted image  čestitke!
A ni lepo videt svoje pikice. Sem včeraj mojmu pokazala slikco iz UZ je biv čist srečen. Sem mal dvomla če bi šla  na NS pa moj vstraja da gremo, da mora tud on videt pikico kak skače po mamiciuser posted image . Za spol pa ne boma vprašala. Tud prvič nisma in je tako lepo presenečenje nakoncu. Je blo pa kar zanimivo kakšne stave so padale kaj bo.user posted image

Babnice dršte se

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
1.3.2007 14:26:18   
LINA31
TUDI JAZ SE ŽE NEKAJ DNI NISEM JAVILA. UF, SEM SKOS ZMATRANA, POL PA TAKO IZGLEDA KT, DA NISEM SREČNA.user posted image user posted image user posted image
HAVLA BOGU MOJE SLABOSTI NISO TAKO POGOSTE IN TRAGIČNE KOT PRI NEKATERIH, MORAM PA REČT, DA SEM DANES V SLUŽBI KOMAJ SLEDILA NA ENEM SESTANKU, TOLK SEM BILA LAČNA. user posted image  NEVEM PA KAJ NAJ NAREDIM, SAJ ME VSAK DAN BOLJ NAPIHUJE, ALI IMA KAKŠNO IDEJO?????

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
1.3.2007 14:32:17   
helenav
joj kako te razumem...jaz sem tudi zelooo napihnjena...grozno..

najlepše je ko sem doma sama in ko lahko brez slabe vesti spuščam vetrove.....grozno.....a ima katera še take težave? Mene me po prav vsaki hrani napihne.....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
1.3.2007 15:27:13   
Anonimen
helenav pod tvoj post se podpišem...

res pa je, da jemljem vse to s filozofijo, da je pač to tudi nekaj normalnega.

pomaga mi nič ne, tako da se je treba pač sprijaznit

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
1.3.2007 15:48:08   
Rožica*
Nefreti guba je merila1,2mm, največ mi je namerila1,4, po daljšem ležanju ploda, ker je bil user posted image   kot sem že napisala malo len in je kar spal, se sploh ni hotel premakniti, takšni rezultati merjenja pa niso relativni.
Je bila pa G zelo zadovoljna in je rekla da imam res odlične rezultate.

Kako je pri vas ste že vse povedale domačim?
Prinas se novica širi z nadzvočno hitrostjo. Ravno zato sva tako dolgo počakala, preden sva povedala. Vseeno pa si nisem mislila, da se bo tako hitro razvedelo. user posted image  

Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
1.3.2007 15:56:46   
lemavrica
Midva sva do zdaj povedala le njegovmu bratu. Ta vikend imava namen pa še ostalim povedat. Imam ful tremo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
1.3.2007 21:39:09   
sandra85
ojla punce...
mi pa smo dali danes NS skozi user posted image
sem tko vesela...
sam mi je dr. Strah priporočala, da grem še en laboratorijski pregled naredit, za večjo sigurnost!? to me je kr precej zaskrbelouser posted image ...je rekla, nej grem dat v laboratorij kri in da bom nekje v enem tednu dobila izvide
pol sem šla sam v 1. nadstropje dat kri in šla domov...
pa me še zdaj skrbi, zakaj mi je to priporočala!!!
spola ni videla user posted image ker je imela popkovino med nogami (js govorim o punčki, pa ne zato, kr si prav želim da je punčka, ampak ker sem že na začetku tak pisala)
je rekla, da mi bo mogoče G v 21. tednu lahko vidu spol user posted image
ufa...
drugače pa je velika 62.8 mm, je rekla, da lepo raste, da ima glavico primerno, telo primerno, lepe rokice in nogice, lepo miga, srček normalno bije(sva ga tudi slišala za trenutek)...
vse je v glavnem OK!user posted image
pol sma se usedle skupi in mi je še druge stvari začela razlagat, koliko možnosti imam 1:8641   , da je to na meji normale, PDP mi je premestila na 9.9. (sam naj kr 11. ostane) noseča pa nisem 12 t in 3 d ampak 12t in 4 d user posted image
nevem če bi kej spreminjala...bom še malo počakala

no glede CD-ja user posted image ...ko sva videla pikico na ekranu, sva kr na cd pozabla...pol sem se js spomnila...sam je blo že prepozno in mi je sam par slikic dala na cd, posnetka pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem malo žalostna...ful je lepo brcala, se odrivala, odpirala ustka...fullllll lep občutek!!! moj je bil kar tiho in sam gledal pikico...

pol-js grda- se mi je zluštal mc¨donalds- na primorskem ga nimamo, zato sem hotla izkoristit in sva šla jest user posted image

dragi mi je kupu majčke eno roza eno belo- poletne za vlkega bušija...
no da se ne razpišem preveč (kdo bo tolko bral) bom počasi zaključla...
cel dan sem se dobro počutla, zaj pa me v želodcu tišči ( mcdonalds sigurno user posted image )

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 1.3.2007 21:40:06 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
1.3.2007 22:04:59   
lemavrica
Kako je rekla da je 1:8641 na meji normale, če je meni za 1:5700 reku da je super rezultat. Zdej me pa malo skrbi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.3.2007 22:17:19   
manca79
lemavrica; jaz mislim da je rezultat NS odvisen tudi od starosti in glede na starost se potem ta rezultat "prilagaja". Brez panike, če so rekli da je ok, potem je ok user posted image

lp
M.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.3.2007 22:20:15   
lemavrica
Aja, no sem se že malo ustrašla. Kot sem rekla dr.Pušenjak ni bil glih ravno zgovoren in smo kar hitro zaključili.

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.3.2007 23:04:52   
guppy
Joj, punce, ne se sekirat!!! Vsi rezultati, ki so pod 1:300 (torej je verjetnost manjša in tista številka desno od dvopičja večja) se ne smatrajo za tvegane. Sandra85, to, da te je poslala s takim rezultatom na dvojni hormonski test, je brezveze. Samo nabiranje denarja....... Zdaj bo samo panika, če ti bo ta test malo "pokvaril" rezultat, ampak ne smeš pustit, da to sploh kaj vpliva nate, namreč zagotovo ne boš padla na 1:300 in večjo verjetnost!!! Joj, kok brezveze, res...

Torej: 1:8641 ni na meji normale ampak je zavidljivo dober rezultat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!