|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 17:12:12   
lemavrica
Ja povsod grem z žiletko. V kombinaciji z peno za britje in malo previdnosti gre. Do sedaj se še nisem urezala. Tam kjer ne vidim gre pa po občutku oz. pretipam če so kje še kake dlake.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11601
9.9.2007 17:13:48   
Anonimen
No, pa ste me sprovocirale in sem si noge "pobrila" s silkepilomuser posted image . Do kolen. Višje ni varijante, tam bo spet pela želetka. Mi pa to mož naredi, ker tamale še vidim ne več. Najprej jaz sama pobrijem kolikor gre, pol pa on sfiniširauser posted image .
Pri kozmetičarki še nikoli nisem bila na voskanju, slišim pa zadnje čase da hodijo ne samo na voskanje bikinija in nog, ampak tudi na brazilsko voskanje, torej na nulo oz, črtico. A katera od vas to hodi delat h kozmetičarki? Kako dolgo pa drži? Kolko pa stane voskanje kompletnih nog in bikinija? Kako pogosto greste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11602
9.9.2007 17:22:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, pa ste me sprovocirale in sem si noge "pobrila" s silkepilomuser posted image . Do kolen. Višje ni varijante, tam bo spet pela želetka. Mi pa to mož naredi, ker tamale še vidim ne več. Najprej jaz sama pobrijem kolikor gre, pol pa on sfiniširauser posted image .
Pri kozmetičarki še nikoli nisem bila na voskanju, slišim pa zadnje čase da hodijo ne samo na voskanje bikinija in nog, ampak tudi na brazilsko voskanje, torej na nulo oz, črtico. A katera od vas to hodi delat h kozmetičarki? Kako dolgo pa drži? Kolko pa stane voskanje kompletnih nog in bikinija? Kako pogosto greste?

Srček: jaz se voskam spodaj na nulo. Začela sem enih 5 let nazaj in takrat sem mela spodaj smreke in ne dlake (črne, goste, močne), tko da si jih skoraj žagal. Začele sva postopoma in kmalu po rednem voskanju so postale svetle (mam skoraj blond), tanjše in redkejše. Prej bi bilo voskanje dovolj na 14 dni, zdaj lahko počakam tam do 4 tedne, je pa fajn če hodim na približno 3 tedne za pazduho in bikini, noge bi lahko komot samo 1x na 2 meseca. Jaz dam za pazduho, spodaj in noge malo nad koleni  35 Eur, hodim pa 1x mesečno. Avgusta sem si sicer sama, pa mi je žal. Sam ravno napisala 1 post nazaj, da bi bilo zate res primerno. Ker če to redno delaš (res redno) in se vmes ne briješ ali s kremo, je z vsakim voskanjem bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11603
9.9.2007 17:27:14   
Taja339
Punce,

zdaj sem dobila en mail od kolegice na temo "Ali je velikost res pomembna?" - gre za eno skrito kamero - jaz sem se skoraj polulala od smeha ...
to morate videt, link:

http://www.glumbert.com/media/sizematter

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11604
9.9.2007 17:29:03   
Anonimen
Tanja Lina, dobra si! Mene bi bilo kar sram iti k kozmetičarki, da me na nulo. No, saj vem... Prvič, pa drugič bi bilo malo nerodno, potem pa se navadiš, ampak zaenkrat nimam še tega poguma. Verjamem pa, da se splača.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11605
9.9.2007 17:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Dobra fora! user posted image
Ne vem kako bi jaz reagirala, če bi me v restavraciji presenetila takšna natakarjeva oprema. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11606
9.9.2007 17:39:59   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Srček: jaz se voskam spodaj na nulo. Začela sem enih 5 let nazaj in takrat sem mela spodaj smreke in ne dlake (črne, goste, močne), tko da si jih skoraj žagal. Začele sva postopoma in kmalu po rednem voskanju so postale svetle (mam skoraj blond), tanjše in redkejše. Prej bi bilo voskanje dovolj na 14 dni, zdaj lahko počakam tam do 4 tedne, je pa fajn če hodim na približno 3 tedne za pazduho in bikini, noge bi lahko komot samo 1x na 2 meseca. Jaz dam za pazduho, spodaj in noge malo nad koleni  35 Eur, hodim pa 1x mesečno. Avgusta sem si sicer sama, pa mi je žal. Sam ravno napisala 1 post nazaj, da bi bilo zate res primerno. Ker če to redno delaš (res redno) in se vmes ne briješ ali s kremo, je z vsakim voskanjem bolje.

35 eur? Tanja povej kam gres? Jaz bi tudi za to cenouser posted image Julija sem sla h kozmetičarki in za isti tretman kot tvoj mi je 70 eur zaračunalauser posted image user posted image sem si rekla nikoli več ne grem tja. Moja kozmetičarka, ki me je dolgo nazaj depilirala se je poročila in odšla, zdaj pa rabim srečo, da dobim dobro kozmetičarko in poceniuser posted image Drugač pa sem jaz isto mnenje kot ti..voskanje je zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11607
9.9.2007 17:41:32   
*tajda*
user posted image taja men je tus skor ušlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11608
9.9.2007 17:41:39   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ne vem kako bi jaz reagirala, če bi me v restavraciji presenetila takšna natakarjeva oprema. user posted image

Jah, jaz vem ... glede na to .. da se poznam kaka sem in vse moje kolegice, da smo precej direktne ... da bi padali hudi komentarji  ...  potem pa bi samo upala, da moj dragi tega ne bi videl hahahahahah

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11609
9.9.2007 17:42:00   
Anonimen
Po moje je teh 35€ posebna cena za Tanjo Lino, al ne? Glede na to, da je napisala, da hodi tja že 5 let in to redno. Meni moja kozmetičarka vedno spusti ceno glede na stalnost in rednost.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11610
9.9.2007 17:44:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jah, jaz vem ... glede na to .. da se poznam kaka sem in vse moje kolegice, da smo precej direktne ... da bi padali hudi komentarji  ...  potem pa bi samo upala, da moj dragi tega ne bi videl hahahahahah

Ja, ampak jaz se natakarju ne bi upala nič reči. Med nami za mizo pa bi seveda padali pikantni komentarji hihi.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 11611
9.9.2007 17:48:44   
nora

Punce,

zdaj sem dobila en mail od kolegice na temo "Ali je velikost res pomembna?" - gre za eno skrito kamero - jaz sem se skoraj polulala od smeha ...
to morate videt, link:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boge punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11612
9.9.2007 17:49:00   
Taja339
Ja, ampak jaz se natakarju ne bi upala nič reči. Med nami za mizo pa bi seveda padali pikantni komentarji hihi.

ja, jaz verjetno tudi ne.
Sam, če bi pa bila s prijateljico Tejo, ki pa je pravi user posted image , ti pa povem, da bi bila scena takšna, da niti Pamperske ne bi pomagale! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11613
9.9.2007 17:49:43   
Anonimen
Jaz imam doma letak od kozmetičarke in je pri nas cena depilacije celih nog 23 evrov in depilacija dimelj in pazduh 6.30 evrov, torej skupaj 28,30 evrov. Tako da je bil tistih 70 evrov cel rop.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11614
9.9.2007 17:54:28   
Anonimen

Tako da je bil tistih 70 evrov cel rop.

Ja, 70€ je res dokaj velika vsota za zaračunano delo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11615
9.9.2007 18:05:35   
Anonimen
Ma ne dokaj velika vsota, ampak velika vsota!! Šele zdaj sem vklopila koliko je 70€... user posted image  Jah, ti € me še vedno zmedejo, tako da ni čudno, da preveč zapravim, ker se mi vse zdi tako malo in poceni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11616
9.9.2007 18:17:33   
ašun
Bom še tukaj sporočila, ker vem, da sodeluje tudi na tem forumu.

Sms od Žarnice....
Prosim povej forumkam, da grem v P. Mi je odtekla voda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11617
9.9.2007 18:25:45   
nora
ŽArnica, srečno!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11618
9.9.2007 18:34:55   
Anonimen
Kak je enim fajn, meni kar nič noče odtečtuser posted image . Srečno Žarnicauser posted image .

Danes mi je sestra rekla, da je fajn datum za rodit, da so same srečne številke. Torej 9.9.2007. Tri devetke, če gledaš tako da je najprej 9.9., in 2+0+0+7=9, torej 999.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11619
9.9.2007 18:39:17   
Anonimen
Nora: 70 Eur? No, za ta denar bi jaz drugo poiskala. Meni se zdi 35 Eur kar zmerno, pa se mi ne zdi, da manj plačam, ker tolk dolg tja hodim. Lažje pa se zmenim za termin, ko ima gužvo, pa podobne stvari. Zdaj to delajo kar v številnih salonih, če se ne motim. Ja na začetku ti je nerodno, potem pa nič več. Saj je bilo s pregledi pri ginekologu podobno. Zdaj dam noge narazen pa sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe user posted image . Če pa se spomnim prvih pregledov, takrat bi se pa najraje skrila.

Žabonka: stiskam pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo. 

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11620
9.9.2007 18:41:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Žabonka: stiskam pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo. 

Žabonka?? Kje je kaj govora o Žabonki???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11621
9.9.2007 18:45:34   
Taja339
ŽARNICA - DRŽIMO PESTI ZATE IN ZA TVOJ PRODUKTEK! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11622
9.9.2007 18:52:34   
ašun
Srček enkrat se spomnim, da si rekla, da ena ne bo imela tistega spola, kot so napovedal. Je una že rodila?

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11623
9.9.2007 18:54:11   
Anonimen
Ja, je že rodila in jaz sem se motilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11624
9.9.2007 18:58:08   
ašun

Ja, je že rodila in jaz sem se motilauser posted image user posted image user posted image .

No nič za to. Si pa puncam krepko pognala dvom med kostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?