|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.8.2007 20:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

tianna, ne se sekirat vse bomo zmogle porod. Sem pa slišala od sošolke, da zato, ker je imela že premočne popadke, tako ali tako EA ne bi prijela in ji ji niso dali. A misliš, da je to res?

Čisto možno. Čeprav težko, saj z vsako EA gre v njihov žep 170€. Vsaj v Postojni no. Na posvetu so nam rekli, da rabi 20min, da EA sploh prime. In kao če vidijo, da boš ti v tem času že rodila (torej hudi popadki, si že proti koncu itd), ti jo niti ne dajo, ker se ne splača. Koliko je to res, ne vem.
Kje pa je rodila ta sošolka?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10326
31.8.2007 20:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
Fant se že zafrkava in pravi, da bova prišla v porodnišnico, v pol ure opraviva in greva kar domovuser posted image .

Iz njegovih ust v Božja ušesa! user posted image  No, ne takoj domov; da opravita v pol ure pa. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10327
31.8.2007 21:05:03   
jacklyn
Pozdravljene sonosečke in mamice

buškica ko sem prebrala tvoje pisanje sem se zjokala ker točno vem kakšni so občutki ob pogledu na nebogljeno dete priklopljeno na miljon aparatur
vendar bodi močna in optimistična
vse bo dobro
vse ostale na novo pečene mamice čestitke in veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki

glede Postonjske porodnišnice pa moram povedati vse lepo
iz lastnih izkušenj
in po pripovedovanju prijateljic
tam nisi številka
res pa je da so sestre včasih preobremenjene in ne zmorejo vsega postoriti
odvisno pa je tudi od nas porodnic , kaj zahtevamo
vedeti moramo da bolnišnica ni hotel, da ti vse k riti prinesejo( čeprav se v Postojni trudijo ustreči vsaki mamici)
Jaz sem bila med zdajšnjo nosečnostjo 2x v Postojni po nekaj dni in verjemite vse osebje prijazno in ustrežljivo
danes pa  sem bila na predavanju za epiduralno in odločila sem se da rodim z
pomočjo lete.
pridno še tipkajte in čuvajte svoje otročičke in svoje bušite

marijana 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10328
31.8.2007 21:06:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn

danes pa  sem bila na predavanju za epiduralno in odločila sem se da rodim z
pomočjo lete.

Kdo pa je predaval? Ko se bila jaz, je bila direktorica.

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 10329
31.8.2007 21:08:42   
NalLa
tianna, rodila je v Ljubljani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10330
31.8.2007 21:13:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ampak danes je ogromno user posted image  kar izginilo. user posted image  
A naredimo seznam pogrešanih? user posted image
1. Nana - danes je sploh ni bilo
2. Pikica Pokica
3. Žabonka
4. Duškamb

A še katera?

Pa PBJ. Če se ne motim je šla danes k ginekologu. Pa se ni nič oglasila... Mogoče pa so jo zadržali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10331
31.8.2007 21:17:48   
guppy
CUKRČEK, imamo DM Babylove newborn. Res sem žalostna, ker so mi boljše od Pampersk (smo imeli oboje doma), tele pikice pa kar nočejo izginiti. Ne vem, katere naj naslednje probam... hmmmm.

Upam, da ti ne zmanjkuje mleka? Mi bomo šele od jutri poskusili izključno z dojenjem (patronažna nama je pustila tehtnico za čez vikend), čeprav dvomim, da se bosta najedla, ker imam mleka, ko ga črpam, zdaj ravno toliko, da se eden pošteno naje, nekaj pa ostane. Kaj jima pa dodajaš? Koliko ti pa pojesta? Tale dva lumpka sta se zdaj navadila na 80 ml in več, jaz pa načrpam na vsake tri ure okoli 125.

P.S: Krčki so back... user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10332
31.8.2007 21:19:24   
jacklyn
tianna danes je predaval anesteziolog Grmek
res je da epiduralno ne dajo če so popadki že prepogosti
na 3-4 min je idealen čas
in epiduralna prime prej kot v 20 minutah oziroma zelo hitro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10333
31.8.2007 21:33:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Tudi Žabonka je sumljivo tihouser posted image ..........

Žabonka se pokorno javlja. Ves dan sem dirkala okoli. Najprej sem doma pospravljala, prala in likala, potem pa v tgovine po hrano za ves teden. Naslednji teden bo v Ljubljani noro, ker je prvi teden pouka. In v taki norišnici se meni kar mešat začne. Zato sva danes nabavila vse - do mojega PDP sva založena s hrano kot da bo III. svetovna vojnauser posted image

Pa še netopirčka smo reševali - je zašel v vežo. Skratka - ves dan se mi je dogajalo. Sploh ne vem, kdaj je minil dan... Sedaj sem se pa končno usedla in dala noge u luft.

In da ne pozabim: LUMPA - ČESTITKE za Žigauser posted image
user posted image No, katera bo pa prva septembrka, ki bo rodila septembra? A si upa katera stavituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10334
31.8.2007 21:39:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image No, katera bo pa prva septembrka, ki bo rodila septembra? A si upa katera stavituser posted image

Torej te damo dol s seznama pogrešanih user posted image . user posted image

Nane ni že cel dan. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10335
31.8.2007 22:28:42   
Taja339
ČESTITKE LUMPI TUDI Z MOJE STRANI user posted image  PA DA SVOJEGA SONČKA POCARTAŠ DO ONEMOGLOSTI!

No, tudi jaz sem uspela priti do računalnika, kljub moji slabosti.
Še vedno se ne počutim OK, slabo mi je in cel dan sem že tečna kot "driska".
No, za dežjem vedno posije sonce ne?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10336
31.8.2007 22:39:59   
sandra85
LUMPA ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JS SE SPET NA HITRCO JAVLJAM-ENOSTAVNO MI VSAKA SEKUNDICA OB ENEJU POMENI ZLO ZLO VELIKO---ŠE SE GA NISEM NAGLEDALAuser posted image

bi pa pojamrala-da se je danes ponoči zbujal na 1 uro in poluser posted image JOŠKA JOŠKA JOŠKA... pol pa je ob 7h zjutraj rekel moj user posted image nej ga pustim pri naju v pojstli...pol pa je spal ko top do 9h30 user posted image
sem ga v P razvadilauser posted image
punce, ne ga imet pri sebi v P, razen med dojenjem!!!

js sem ga imela SKOZI ob sebi na postelji (spala sem vsa skrivljena, da me še zaj vse boli) in zaj pa bi še naprej spal pri meni-sam da me voha, že zaspiuser posted image

TKO DA user posted image IZKORISTITE SPANJE KOLIKOR SE LE DAuser posted image

krčki - guppy vrjamem da je hudo-še vse to nas čakauser posted image

NAJINEMU SONČKU PA JE ŽE DANES PONOČI ODPADLA POPKOVINAuser posted image user posted image user posted image

mi je bilo tak zoprno povijat z unim-ker sem se vedno bala, da bi kak potegnila...user posted image

je pa bila danes patronažna in ga prehvalila kako je lepuser posted image ...pa kako se jaz dobro držim, kot da sploh nebi rodila...
edino user posted image rumankast ratuje-tako dauser posted image bo dobil zlatenico po vsej verjetnosti...

mamice ste ve že dale to skozi?

aja tanja lina...sem videla, da nisi popravila mere najinega user posted image 3260g

no, si grem naprej past oči user posted image

držte se user posted image in mamice!!!

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10337
31.8.2007 22:43:39   
Taja339
NAJINEMU SONČKU PA JE ŽE DANES PONOČI ODPADLA POPKOVINA

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, moji tamali je komaj po 3-eh tednih. Rekorderka a ne?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10338
31.8.2007 22:46:25   
cuma
Dober večer!

Naj se še malo javim, da nadoknadim za nazaj ... user posted image
Cel dan nisem imela niti enega popadka ... niti blagega ... zdaj pa mi spet otrdeva trebuh ... kaže, da domače okolje bolj spodbuja "dogajanje" kot ležanje v porodnišnici user posted image .  Ne morem reči, da me prej ni zanimalo ali, da nisem bila pozorna na te stvari ... me pa sedaj sigurno veliko bolj zanimajo metode za boljše odpiranje MV in mehčanje .... torej pospešitev poroda.

Dejte mi pomagat in sestavimo skupaj seznam:
torej:

čaj iz malinovih listov
masiranje točke (četrti prst nad gležnjem na not. strani noge)
hoja
hoja po stopnicah
user posted image
....? Še kaj?

Najbolj pomaga itak to, da je "zrelo" in dete hoče ven ... ampak če si že malo nestrpen .... user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10339
31.8.2007 22:53:16   
cuma
sandra: user posted image  za Eneja in zate, da si že v formi!!! Glede spanja imaš prav - jaz sem tudi večkrat imela Emo kar pri sebi - ker je prve dni nisem mogla sama vzeti iz posteljce zaradi infuzije ... in sem morala klicati sestre ... posledica: prve par dni doma, je spala le pri naju. Potem sva pa vztrajala in jo dajala nazaj v njeno (ob moji postelji) in je bilo ok. Glede zlatenice nimam izkušenj, ker je Ema ni imela ... mogoče bosta morala nazaj v P pod lučko ... user posted image  Držim pesti, da ne bo treba!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10340
31.8.2007 22:54:01   
PBJ
Oj, jaz sem še tu. user posted image
Danes teden pa me ziher ne bo več tukaj gor, če ne že prej. CTG je danes že kazal, da se nekaj dogaja, me pa šraufa že cel dan. Lahko pa da se vse umiri, kdo bi vedeluser posted image ...

Lumpa, čestitke in vse lepo celi družiniuser posted image ....

Zelo težko sedim, mojim nogam pa so se danes v porodnišnici kar čudili... pa kaj hočem, čez nekaj dni bo vse za mano in komaj čakam, da vidim moje stare nogiceuser posted image , pa seveda našo drugo detece.

Nana je pa danes res sumljivo izginilauser posted image ... in Pikica Pokica tudi...

Cuma, tvoja deklica se tudi heca s tabouser posted image .... baje da user posted image user posted image  pomaga, zato pa hitro v horizontalo.

Mene spet zvija ...lahko noč.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 31.8.2007 22:55:52 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10341
31.8.2007 22:57:54   
Anonimen
Sandra, user posted image user posted image user posted image  za vaju z Enejčkom.

Cuma, meni nič drugega ne pride na misel; si kar vse naštela kar bi lahko pomagalo. Ena avgustovka je spraševala za čaj hribje rese, ki sproži porod. Prvič slišim za ta čaj oz. to zel. Sploh ne vem kaj je to. user posted image
Po moje najbolj pomaga user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10342
31.8.2007 22:58:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

s mogoče bosta morala nazaj v P pod lučko ...

ma mi je rekla danes patronažna, da ni nič takega-to se doma pozdravi...
od kolegice mala je tut imela,pa ni hodla nazaj v P...JS UPAM DA NE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KOLKO DNI PA LAHKO TO TRAJA???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10343
31.8.2007 22:59:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Po moje najbolj pomaga user posted image user posted image user posted image .

TIANNA TI SE PA NISI ŠE PRAV NIČ ZRESNILA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10344
31.8.2007 23:00:16   
Anonimen
O PBJ, si tu. user posted image  Sem mislila, da so te danes kar zadržali v porodnišnici. Če te šraufa že ves dan... Mogoče pa se bo nadaljevalo v noč... Pa boš kmalu spoznala svojega user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10345
31.8.2007 23:01:05   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Dober večer!

Naj se še malo javim, da nadoknadim za nazaj ... user posted image
Cel dan nisem imela niti enega popadka ... niti blagega ... zdaj pa mi spet otrdeva trebuh ... kaže, da domače okolje bolj spodbuja "dogajanje" kot ležanje v porodnišnici user posted image .  Ne morem reči, da me prej ni zanimalo ali, da nisem bila pozorna na te stvari ... me pa sedaj sigurno veliko bolj zanimajo metode za boljše odpiranje MV in mehčanje .... torej pospešitev poroda.

Dejte mi pomagat in sestavimo skupaj seznam:
torej:

čaj iz malinovih listov
masiranje točke (četrti prst nad gležnjem na not. strani noge)
hoja
hoja po stopnicah
user posted image
....? Še kaj?

Najbolj pomaga itak to, da je "zrelo" in dete hoče ven ... ampak če si že malo nestrpen .... user posted image

malo še tukaj pošpegaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1767532&mpage=2&key=

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10346
31.8.2007 23:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

TIANNA TI SE PA NISI ŠE PRAV NIČ ZRESNILA user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 10347
31.8.2007 23:03:54   
Anonimen
Aja cuma skorajda bi pozabila. Veš kaj še pomaga?
Sandrina taktika user posted image : generalno čiščenje stanovanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10348
31.8.2007 23:10:41   
Anonimen
Punce,
grem jaz...

Lahko noč. user posted image
Mirno noč vam želim. Tiste, ki bi to noč rade že šle v Rim, pa želim veliko akcije. user posted image  Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10349
31.8.2007 23:18:28   
cuma
tianna: user posted image user posted image  jah, sem pozabila ja! Pa mogoče tudi peka peciva in palačink user posted image !Lepo se naspi, tako mirnih noči ne boš imela kar nekaj časa, zato izkoristi!

PbJ: ja, naše dete je ubogalo G in se obrnilo na glavo... mene pa noče, ko ji pravim, naj ven pride user posted image . Upam, da se kmalu rešiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.