|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.8.2007 9:05:18   
nora
Meni je ginekologinja rekla, da če se mi zdi , da se malo giblje, naj probam se najprej za nekaj časa na hrbet uleč in ker ji to ne paše začne običajno kaj migat. Poskusi!

Dorotea, hvala! Bom takoj sla probat, mogoče pa se bo zbudilauser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10201
31.8.2007 9:09:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ
duska - a hodiš v porodnišnico na ctg? Jaz imam jutri uro 9.20, ampak bi šla že prej, ker se bojim, da bo potem gužva. Prejšnji teden sem šla prvič in sem bila ob pol osmih tam. CTG sem takoj opravila in bila nekaj po deveti gotova...
Ti se držiš ure, ali greš prej??

Žal sem šele sedaj videla kaj si napisala. Navadno sem naročena 9,20, ampak jaz grem ob 9,00!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10202
31.8.2007 9:09:02   
lemavrica
To jest naredim če premalo miga in skoraj zmeraj rata. Se skor sigurno premakne.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10203
31.8.2007 9:11:20   
LINA31
nora....meni pa full pomaga, če pojem kaj sladkega...npr. žlica evrokrema. Sem pa imela jaz v torek zelo podoben dan. Sem bila kar panična, ampak je bil potem v sredo zelo živahen.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10204
31.8.2007 9:13:55   
dorotea
user posted image Dober tek tistim , ki ste pri zajtrku! Kmalu bodo zajtrki zgledali tako!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10205
31.8.2007 9:18:41   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

user posted image Dober tek tistim , ki ste pri zajtrku! Kmalu bodo zajtrki zgledali tako!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10206
31.8.2007 9:50:50   
Anonimen

Nick         tedni       pridobljeni kg   pridobljeni cm   obseg

Žabonka               39t       +12kg          +36cm      (108cm)

Pikica pokica       39t        +14kg         +33cm      (102cm)

Duskamb           38t7d     +15kg                             (110cm)

nena80             38t5d     +20/21kg                      (114cm)

aljab                 38t4d    +14-15kg      +25cm      (101cm)

Jst86                  38t        +20kg                             (121cm)

Mateja82         38t           +15kg                            (107cm)

Srček                 38t        +14kg       +16cm           (134cm)

Carmy,               37t4d     +9.5kg                            (98cm)

Taja339             37t3d      +8kg                              (112cm)

_mala_ ,             37t2d    +14,5kg                          (103cm)

dorotea            37t1d      +11-12 kg     +31cm       (101cm)

Lumpa6             37t1d      +7kg,                             (140cm)

Lina31             36t1d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

Lemavrica        36t1d      +7kg                               (102cm)

tianna             36t1d        +16kg                              (101cm)

Nana27             36t         +15kg                             (110cm)

Tanja Lina      35t6d        +6kg                                (97cm)

PBJ                   35t5d      +10,5kg                         (104cm)

Cuma               35t5d       +13kg                             (111cm)

mony79           35t1d       +10.5kg       +30cm       (105cm)

Aldina               35t1d      +13kg                             (119cm)

tajda                35t           +10kg                             (128cm)

Bodoča            34t6d       + 7kg            +30cm       (128cm)

Andreja32        34t          +6kg                                (121cm)

nalLa                33t           +11.5kg                          (103cm)

Taja83           32t,2d        +12kg      +27cm

sevenka         31t2d         +7kg        +13cm            (103cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10207
31.8.2007 9:51:45   
ašun
Jaz sem bila včeraj na CTG-ju in je mala zaspala. Ni bilo variante jo zbuditi. Sem se vlegla na hrbet......NIČ, sem pojedla eno frutabelo.....SAMO PREMIK BLIŽJE DOVODU HRANEuser posted image , sem tresla cel trebuh.....NIČ.
Me je sestra vstrašla, da se mora bolj premikati. Ampak ko sem v čakalnici čakala je skoz neki gruvala, pol k se pa mami uleže je pa treba spatuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10208
31.8.2007 9:58:23   
Anonimen
Dobro jutro. Kaj je to spanje? A kaj za na kruh namazatuser posted image . Že dva dni nisem spala, medenica me tako hudi boli, da sploh več ni položaja da bi mi pasal za spat. Ponoči sem tako moža s plišastim Tweety-em po glavi rukala in se smejala zraven, pa mikalo me je da bi mu en mozolj na hrbtu stisnila.....hja, toliko o mojem nočne početju, razem hojenja na WC in pit.

user posted image sedaj mi je končno ratalo priti do malinovih listov, poslala pa mi jih je teta iz štajerke. Jao koliko dela za en blesav čaj.......In ker sem v šoli pridno sedela na ušesih, me sedaj zanima naslednje (pri bogu milem ne grem nazaj iskatuser posted image ).
Kako se pripravi čaj?
Koliko listov uporabim?
Ker so še čisto sveži me zanima ali jih moram prej posušit, ali lahko uporabim tudi sveže?
Koliko tega je treba vsak dan popit?
Kako naj jih posušim (vrla gospodinja sem, priznamuser posted image )?
Ali lahko v čajniku skuham več čaja za dva dni, ali mora biti vsakič za vsako šalco sveže skuhan?
Kdaj se poberejo listi iz vode?
Ali lahko čaj sladkam?
Ali lahko še malo bolj kompliciram okoli enega čajauser posted image user posted image user posted image ?

A še kar nobena ni rodila? Pa kaj čakate, na meneuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10209
31.8.2007 10:00:09   
Anonimen
Nekam slabo pišemo zadnja dva dneva.
Kaj samo pospravljate ali ste vse šle rodit.

ZADNJI DAN AVGUSTA!!!!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa prihaja NAŠ MESEC - SEPTEMBER!!!!!! (Mislim tiste, ki še čakamo)

Ravnokar sem pojedla zajtrk, zdaj pa uživam ob svoji user posted image . Dan je spet primeren za lenarit, ampak zdaj čakam, da mi opere stroj (nove stvari za moja šolarja) in nekaj malega še moram zlikat. O.K. priznam tudi postelje bi rada preoblekla, ampak to bom mogoče pustila za soboto.

Lumpa - DRŽIM PESTI!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10210
31.8.2007 10:35:56   
NalLa
Evo sem že nazaj iz pregleda. Sem povedala ginekologu za sluz in je reku, da je najbrž res čep. Tako, da mi je reku, da lahko rodim že danes al pa čez tri tedne. Poslušu je srček od tamalga, to je pa tud vse. Reku pa je, da se najbrž že odpiram, čeprav se mu ni zdelo vredno, da bi me dejansko vzpodi pregledu al pa na ctg poslal. Mi je pa rekla sestra, naj ne bom preveč presenečena, če me že dons kaj prime in naj grem kar v porodnišnico. Tako, da zdejle hitim še neke obnove za faks napisat, če je slučajno tamalček že pripravljen da naju spozna.

Lumpa, tebi pa srečno. Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10211
31.8.2007 10:38:52   
Anonimen
Zakaj mi nobena ne pove kaj naj naredim s čajemuser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10212
31.8.2007 10:46:35   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Dobro jutro. Kaj je to spanje? A kaj za na kruh namazatuser posted image . Že dva dni nisem spala, medenica me tako hudi boli, da sploh več ni položaja da bi mi pasal za spat. Ponoči sem tako moža s plišastim Tweety-em po glavi rukala in se smejala zraven, pa mikalo me je da bi mu en mozolj na hrbtu stisnila.....hja, toliko o mojem nočne početju, razem hojenja na WC in pit.

user posted image sedaj mi je končno ratalo priti do malinovih listov, poslala pa mi jih je teta iz štajerke. Jao koliko dela za en blesav čaj.......In ker sem v šoli pridno sedela na ušesih, me sedaj zanima naslednje (pri bogu milem ne grem nazaj iskatuser posted image ).
Kako se pripravi čaj?
Koliko listov uporabim?
Ker so še čisto sveži me zanima ali jih moram prej posušit, ali lahko uporabim tudi sveže?
Koliko tega je treba vsak dan popit?
Kako naj jih posušim (vrla gospodinja sem, priznamuser posted image )?
Ali lahko v čajniku skuham več čaja za dva dni, ali mora biti vsakič za vsako šalco sveže skuhan?
Kdaj se poberejo listi iz vode?
Ali lahko čaj sladkam?
Ali lahko še malo bolj kompliciram okoli enega čajauser posted image user posted image user posted image ?

A še kar nobena ni rodila? Pa kaj čakate, na meneuser posted image ?

hej srček - glede čaja.
lahko ga piješ, ne da bi si posušila liste, ampak jaz jih raje bi. Daj jih na kak list papirja na zrak - najbolje kam shrambo, da niso na direktnem soncu.
Potem jih malo razdrobi in jih kuhaj tako (vsaj meni na čaju tako piše) - 1-2 čajni žlički listov prelij z 2,5 dcl vode in počasi kuhaj do vrenja - nato odcedi in še toplo, po požirkih pij. Lahko tudi sladkaš po okusu. To pij 2 x na dan - enkrat zjutraj in enkrat zvečer po skodelico.
Jaz bi na tvojem mestu kuhala svež čaj, ker po svojih izkušnjah ti povem, da če ga skuhaš za naprej - pogreni, bljek user posted image user posted image  !!!!!!!!!

No, upam, da sem ti vsaj malo odgovorila.

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10213
31.8.2007 10:49:08   
dorotea

Ker žal ne vem in ga še nimam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10214
31.8.2007 10:50:47   
dorotea
No, NaILa, user posted image , pol bo pa hmali! Pridna! Pa ne naprezaj se preveč s seminarjem, da ne bo res danes...na september pa že lahko počakaš!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10215
31.8.2007 10:52:57   
Taja339
No, sem pa res ena prava packa!
Niti pozdravila vas nisem ...user posted image
user posted image  DOBRO JUTRO SEPTEMBERKE!

Včeraj zvečer nisem bila nič kaj aktivna ... Naenkrat mi je postalo tako zeloooooooooo slabo user posted image , da sem mislila, da umrem ...
Moja noč je zgledala takole - luč v spalnici, pa vrečka (za vsak slučaj, če ne pridem pravi čas od Wc-ja) v eni roki ... pa z enega boka na drug bok in seveda pripadajoče stokanje in jamranje, tako, da je moj user posted image  mislil, da imam popadke ...user posted image
Hmmmm, mislim, da se je malo zamislil nad mano user posted image user posted image user posted image .
Ne vem kaj bi mi tako zelo škodilo ... v glavnem, še danes nisem OK, sem ful slabotna in še kar mi je slabo ... tako da si grem sedaj po en Hibiskus čaj, da dobim nekaj v želodec ... potem pa verjetno še malo pod "kouter" ...
Kako ste pa kaj ve?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10216
31.8.2007 10:55:12   
Anonimen

Jaz nevem, ker ga ne pijem ŽAL!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10217
31.8.2007 10:57:35   
Anonimen
Taja339 - skuhaj si Metin čaj. Mislim, da je bolj pametno - umiril ti bo želodec. Hibiskus ima kislino, če se ne motim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10218
31.8.2007 10:58:59   
Anonimen
Hvala za nasvet o čajuuser posted image . Pri meni je že skrajni čas da ga začnem piti, imam 12 dni do pdp........

Meni je tudi bilo ponoči slabo, se mi je enih 2x kar malo dvignilo, samo bo za to kriva kar pizza, ki sem jo včeraj zmazala za večerjouser posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10219
31.8.2007 11:01:31   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Taja339 - skuhaj si Metin čaj. Mislim, da je bolj pametno - umiril ti bo želodec. Hibiskus ima kislino, če se ne motim.

imaš prav glede Hibiskusa.
evo, že namakam Meto ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10220
31.8.2007 11:05:43   
nora
Dober tek tistim , ki ste pri zajtrku! Kmalu bodo zajtrki zgledali tako!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oh odahnila sem si, user posted image migauser posted image me je kar ustrasila. Vceraj sem imela tudi jaz cuden dan, sem se zelo slabo počutila. Nisem mogla jest, karkoli sem dala v usta je bilo user posted image tako da sem trpela lačna. Upam, da danes bom imela malo več apetita. Taja, moje vcerajsno počutje je bilo pododno tvojemu. JAz si bom tudi čaj naredila in v postelji.
NaILa, ti kar pohiti s seminarjem, da ne bo user posted image prehiteluser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10221
31.8.2007 11:06:49   
PBJ
Duska vseeno hvalauser posted image ...
Sem bila ob 8.40 tam in čez 40 minut gotova.

Na CTG- ju se že nekaj dogaja tudi spodaj (je bilo kar nekaj hribčkov) in danes ponoči me je na vsake toliko časa grabilo in trebuh je otrdeval. Sedaj pa me že ves čas tako po malem ščiplje. 
Če bom čutila še močnejše in ritmične kontrakcije moram not, ker bom imela elektivni CR (oči- mrežnica). Drugače pa bom sprejeta v četrtek,naslednji dan: 7.9.2008 pa se naj bi rodilo našo drugo detece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je bila  v porodnišnici ena fajna zdravnica, ki si vzame tudi čas, pa še urinski test mi je naaredila, ko je vidlea, kako zatekam.

Tako, sedaj pa še grem na pregled k svoji G...user posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10222
31.8.2007 11:08:49   
nora
Sem pozabila napisat, v Leclercu je akcija vse kar je za dojenčke (če je kdo zainteresiranuser posted image ). IMajo kar velik stvari. Skoda, da imava že vse. 

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10223
31.8.2007 11:15:27   
Anonimen
PBJ - Pa ja ne, da boš ti tudi avgustovka?

Meni se pa sedaj nič ne dogaja.user posted image  tako sem norela dva tedna nazaj (mogoče več), Kar nekaj časa me je zelo bolela medenica, trebuh mi je otrdeval,...., zdaj pa se tako dobro počutim, kot, da sem v 6. mesecu. Razen pogostega lulanja in neokretnosti, me nič ne boli, otrok pridno brca in jaz sem polna energije. Mogoče pa bom po PDP štela v +.

Zdaj odhajam! Pridno pišite, da bom imela kaj brat, ko se vrnem. Grem si po novi mobitel, da bom lahko otrokom iz porodnišnice polala čisto svežo slikico.

Kje je tianna? Je že šla?

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10224
31.8.2007 11:17:11   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Jutri je prvi dan v mesecu septembru. Bravo punce, smo ga le dočakale. Zdaj pa le samo čakajmo na prihod naših sončkov.

Sem uspela pospravit večino stanovanja, ostala mi je le kopalnica. No, to pa bo malo težje, je ogromno sklanjanja v kabini in za školjko ter podobne stvari. Bom že nekako.

Srček: jaz si čaj skuham tako, da prelijem 1-2 žlički z 2 dcl vrele vode in počakam 5 min. Tako piše na navodilu. Zdaj sem vstopila v 37. teden in sem včeraj ponovno poskusila s pitjem. Čez 4 ure sem dobila blažje 4 redne popadke  z razmiki 20 min. Pa že pred 1 tednom je bilo podobno, le da niso bili tako redni. Tako da mislim, da meni čaj res prime. Zdaj mislim nadaljevati, ker je otrok pač že donošen in se res želim pripraviti. Se je pa pri meni spustil že pred 3 tedni in sladkor se mi je zdaj neverjetno uredil, kar se običajno (tko je rekla diabetologinja) pred porodom vedno zgodi. Tko da mislim, da bi bilo tudi brez čaja podobno. Jaz tako samo še čakam, zato sem tako pospravila stanovanje, danes res samo še sestaviva posteljico, torbo dam v fantov avto in sva v nizkem štartu in ready. Se mi pa zdi, da je tudi že ljubi pripravljen, pa nekaj dni nazaj še ni bil user posted image . Se je zavedu, da poti nazaj ni več.

Lumpa: držim pesti in ti pošiljam eno veliko user posted image  za srečo.

T.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?