|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.8.2007 20:17:41   
Taja339
Hej punce, da vam javim kaj je novega z mano in mojo dojenčico.
Bila na CTG - o popadkih ne duha ne sluha, tamala ga je "žgala" ko nora - med 133-152.
Potem pa mi je G nardila zadnji UZ, joj kako lepo detece sem vidla user posted image user posted image
Hana Brina je v 37t in 5d težka 3300 gr, nogice ima za 40t, vidijo se celo laski, ki jih ima baje ogromno.
Čobike ima tako polne, da je G rekla, da nikoli ne bo rabila botoxa hahahaha user posted image user posted image .
Če rodim na rok, bo mala nekje 3800 gr, če pa vlečem preko, pa bo oreng 4 kg ali več user posted image user posted image user posted image .
Niti slučajno se še ni spustila, tako, da nimam kaj za pričakovat v kratkem.
No bomo vidli več naslednji teden, ko imam zopet CTG in pregled MV.user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10176
30.8.2007 20:22:23   
Anonimen
user posted image za super pregled. Moj je imel na 38 teden 3600g, tako da se tudi kar pripravljam na te 4 kg.
Tudi jaz sem ga videla, vendar samo iz profila, ves čas se mi zdi da ima možev nosekuser posted image . V celi nosečnosti sem ga videla vedno samo iz profila, že od NS ima popolnoma isto lego, na glavo in po strani. Nagajivec mali se noče do poroda pokazat kakšen je, pa da se na glavo postaviš.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10177
30.8.2007 20:42:28   
Taja339
user posted image za super pregled. Moj je imel na 38 teden 3600g, tako da se tudi kar pripravljam na te 4 kg.

joj, potem pa nas kar dosti pričakuje prave orjake.
Je moj user posted image  rekel, da bo jo kar za rokico iz P peljal user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10178
30.8.2007 20:47:05   
Anonimen
Še dobro da nisem kupovala nič manjše od št. 56. Čeprav so to bolj okvirne ocene, se znajo kar pošteno zmotit, ker jih je sedaj pri tej velikosti res težko pravilno zmerit. Važno je da od pregleda do pregleda rastejo. Ker po tem, kar je nazadnje pokazalo naj bo v 3 tednih pridobil 1 kg, kar se mi pa zdi gladko nemogočeuser posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10179
30.8.2007 20:48:11   
Pikica pokica
Berem, da boste imele prave velikane user posted image . Moja user posted image user posted image pa je imela v 38. tednu malo manj kot 3kg, tako da ni za pričakovati, da bo prav velika babika. Bom vsaj lažje rodila user posted image  user posted image  user posted image ; S tem se tolažim user posted image .

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10180
30.8.2007 20:49:21   
Anonimen
Pozdravljene user posted image .

Še zmeraj sem doma, oziroma sem prišla pred kratkim.

Zjutraj sem imela CTG in vse je O.K.. Malček skače kot za stavo user posted image  tako, da bomo izgleda še kar nekaj časa doma. Naj mu bo, saj ima še čas.

Cel dan sem bila v pogonu - KOT ZMERAJ .  Celo sem bila v službi, user posted image  "sestanek" z mojo zamenjavo.  Zdaj pa sem končno doma in razmišljam, da se ne dotaknem ničesa. Sem kar utrujena zato samo še  user posted image  in user posted image . Upam, da se mi načrt posreči.

Mislim, da me je danes zdelalo tudi nočno lulanje. Danes sem postavila rekord. Lulat sem hodila na 2 uri.

Sandra user posted image user posted image user posted image  - zelo lep dojenček. Komaj čakam, da dobim v roke svojega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10181
30.8.2007 20:58:14   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Berem, da boste imele prave velikane user posted image . Moja user posted image user posted image pa je imela v 38. tednu malo manj kot 3kg, tako da ni za pričakovati, da bo prav velika babika. Bom vsaj lažje rodila user posted image  user posted image  user posted image ; S tem se tolažim user posted image .

točno, porod bo lažji.
Moja taprva je bila 4240 gr in 54 cm pri porodu, pa jo morate videti sedaj.
Prav twigica mala - super postavca, bolj med malimi in drobnimi ...
Jaz pa sem se mogla matrat ... jaoooooo, to ji kdaj pa kdaj naprej vržem hahahahauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10182
30.8.2007 21:00:54   
Anonimen
Joj šele sedaj sem dobro prebrala kaj sem napisala. Se vidi, da sem utrujena - nekam čudno sem obračala stavke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10183
30.8.2007 21:03:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Jaz pa sem se mogla matrat ... jaoooooo, to ji kdaj pa kdaj naprej vržem hahahahauser posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo skoraj enake mere. Moj sin je bil 4.240 in 51 cm, sedaj pa je star 7 let in ima 21 kg. Z njim imamo večne borbe, ko mora kaj pojest.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10184
30.8.2007 21:18:42   
nana 27
Tianna, naš je imel nekje pri petih ali šestih mesecih nogico 19, ampak ima še zdaj res veliko nogico za še ne dveletnika. Ponavadi so baby čeveljčki itak velikosti 0-6 mes oz. št. 17-18. Ti dam še malo linkov - copatki in škornji: http://www.star-child.co.uk/ user posted image user posted image  http://www.robeez.com/EN-US/default.htm (te prodajajo v Stieffelkoenigu tudi pri nas) Mi smo take copatke kupili za prve korake pri enem letu oz. ko se je začel postavljati ob opori. Ne smejo biti trdi, ampak mehki. Prej sem imela pa čeveljčke oz. copatke iz H&M-a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10185
30.8.2007 21:38:52   
Anonimen
Vidim, da danes niste razpoložene za pisanje. Pravzaprav tudi meni ne gre najbolje od rok. user posted image

Ravnokar mi je uspelo, da sem se stuširala in odhajam v posteljo gledat film na POP-u. Mogoče pa vse gledate film, pa vas zato ni.

Če ne bom zaspala, se mogoče še spravim za računalnik.

user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10186
30.8.2007 22:07:05   
PBJ
Jaz sem ravnokar končala z urejanjem nosečniških fotografij (trebuh, uz slikice), jih zapisala na CD, oddala naročilo prek spleta...
Veliko delo je za manouser posted image . Sem pri prvem vse tako urejela, pa moram še pri drugem.

Malo sem še pokukala, če je kaj novega  in sedaj spat.

duska - a hodiš v porodnišnico na ctg? Jaz imam jutri uro 9.20, ampak bi šla že prej, ker se bojim, da bo potem gužva. Prejšnji teden sem šla prvič in sem bila ob pol osmih tam. CTG sem takoj opravila in bila nekaj po deveti gotova...
Ti se držiš ure, ali greš prej??

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10187
31.8.2007 7:22:48   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

točno, porod bo lažji.

Upam, da bo res tako; moj prvi jih je imel pa 3360, pa sem vseeno komaj rodila; ne vem, kaj bi bilo, če bi imel kilo več??? Po mojem kar CR, ker imam zelo ozko medenico in že tako so ga komaj spravili ven.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10188
31.8.2007 7:26:36   
Pikica pokica
Spet sem prva!

Danes sem spala kot dojanček. Verjetno je pomagala večerna telovadba user posted image . Ni sicer telovadila pikica v trebuščku, da ne bo pomote, saj se je ful umirila, ampak user posted image user posted image . Namesto da bi kaj spodbudilo našo user posted image user posted image , pa se je vse slupaj spet čisto umirilo. Zgleda, da še lep čas ne bo ven prišla user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10189
31.8.2007 7:49:57   
LINA31
Dobro jutrouser posted image ,

joj mene pa daje nespečnost. Sploh ne morem spat, komaj čakam, da je jutro. user posted image user posted image .
Mojga dragega boli zob in se je celo noč premataval, mene je skos na WC tišalo, pa sem se komaj dvignila. No, zdajle si bom naredila user posted image , pol bom pa malo brala. Saj zdajle se mi kar zeha, ampak kaj, ko vem, da če se uležem ne bo nič od spanja.

Sandra....super, da ste že doma. Tamalček je pa pravi cuker.
Boga lumpa...po mojem je že full utrujena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10190
31.8.2007 7:54:59   
NalLa
Dobro jutro punce

Jest sm danes spala odlično, sem pa doživela šok, ko sem šla na wc. Na hlačka neka rjavo rdečkasta sluz. Sicer čisto v majhni količini, ampak upam, da to ni čep (se mi pa že kar kakšnih deset dni izloča neka sluz, brez barve in vonja). Mam rok šele 23 9. Naj še mal počaka. Še dobr da grem zdele h ginekologu, da mu to povem.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10191
31.8.2007 8:05:45   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Dobro jutro punce

Jest sm danes spala odlično, sem pa doživela šok, ko sem šla na wc. Na hlačka neka rjavo rdečkasta sluz. Sicer čisto v majhni količini, ampak upam, da to ni čep (se mi pa že kar kakšnih deset dni izloča neka sluz, brez barve in vonja). Mam rok šele 23 9. Naj še mal počaka. Še dobr da grem zdele h ginekologu, da mu to povem.

Naila, po  mojem je to kar čep... user posted image
Pa saj ni rečeno, da takoj po čepu rodiš - če se lušči počasi, lahko tudi še traja... Ampak boš morala počivati. Javi po pregledu  user posted image .

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10192
31.8.2007 8:08:51   
lemavrica
Jutro user posted image ,

Sandra dobrodošla nazaj in Enej je res sonček.

Jest spet nisem kaj preveč dobro spala, sem bolj predremala noč. Zvečer sva se oba z mojim neki slabo počutila oz. sva morala nekaj pojest kar nama ni dobro delo.
user posted image  je imel zvečer in ponoči žur, no pa tud zdele je že kar živahen. Sem se odločila da sploh ne bom več čakala da pride, ko bo pa bo. Nejbrž ima moj prav, da bo takoj ko se bom ful sprostila. Tko da čez vikend sploh ne bom mislila na P. Če bo bo, če ne pa ne.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10193
31.8.2007 8:09:15   
lumpa6
pred dobre pol ure je šla lumpa6 v porodno sobo sedaj pa čakanje da umetni popatki primejo bom vas obveščal

lep pozdrav
mož od lumpe6

Neposredna povezava do sporočila: 10194
31.8.2007 8:20:51   
LINA31
mož od lumpe....hvala za redno obveščanje.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10195
31.8.2007 8:20:54   
lemavrica
Lumpa čimhitrejši in čimlažji porod in da bi kmalu imela svojega sončka v naročju. user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10196
31.8.2007 8:26:24   
Pikica pokica
DAJMO LUMPA!!!

user posted image user posted image user posted image

Mož od Lumpe, ti pa nisi poleg pri porodu???

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10197
31.8.2007 8:54:23   
nora
Dobro jutro!

Lumpa user posted image user posted image user posted image naj bo porod čim hitrejsi in kar se da lahek!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet lepo spala. Na wc se itak sprehodim, ampak takoj zaspim nazaj.
Vceraj  moja user posted image skoraj da ni nič migalauser posted image nekolikokrat me je nezno poboškala notri in nič brcnila. Danes sem se ze ob 5h zbudila in čakam pa še nič...me ful skrbiuser posted image ne vem kaj naj delam...upam, da ni kaj narobe...bom probala danes  počivat in štet gibe, če jih ne bo pa zvecer se bom v P pojavila.

Neposredna povezava do sporočila: 10198
31.8.2007 8:56:13   
dorotea
NaILa, tud jaz in Tianna imamo 23. rok, ...pa ne da nas boš tako prehitela!user posted image Nič hudega če je čep, res se lahko počasi lušči, če ne pa tud prav...boš kmalu objela svojegauser posted image ...saj je že zrel in pripravljen. Večino izpitov je itak že mimo, za en seminar pa eh...bo že drugič! No srečno! Poročaj, ko boš s pregleda.

Lepo da nas mož od lumpe tako obvešča!user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila že v sredo ko je šla nervozna zanjo...no ampak zdaj pa gre zares. Stiskamo pesti, da bi blo čimlažje in čimhitreje! Srečno lumpa6!

Kaj novega o cumi?

Punce, vi kar pridno čvekajte, jaz delam zadnje šprinte za faks, ma mislim tud na vas in čekiram da mi kakšna ne uide v Rim brez povedat!user posted image
Drugače sem ok, počutim se dobro, spim ok, nič me ne tišči, nič ne boli, sem prav carica! Ne vem kdo je rekel, da so zadnji meseci spet težki...jaz sem prav the best, so bili prvi meseci slabosti dosti bolj user posted image ...če izpustim kakšno neprespano noč, sem kot rožica...neučakanost me še ne daje, ker imam še faks po glavi, tko da mislim , da ko me bo doletelo, bo kot en šus po glavi...ampak potem pa bodo metulčki in rožice plesale okrog glave.user posted image
bodte lepo! user posted image
dorotea

Neposredna povezava do sporočila: 10199
31.8.2007 8:59:56   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Dobro jutro!

Lumpa user posted image user posted image user posted image naj bo porod čim hitrejsi in kar se da lahek!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet lepo spala. Na wc se itak sprehodim, ampak takoj zaspim nazaj.
Vceraj  moja user posted image skoraj da ni nič migalauser posted image nekolikokrat me je nezno poboškala notri in nič brcnila. Danes sem se ze ob 5h zbudila in čakam pa še nič...me ful skrbiuser posted image ne vem kaj naj delam...upam, da ni kaj narobe...bom probala danes  počivat in štet gibe, če jih ne bo pa zvecer se bom v P pojavila.

Meni je ginekologinja rekla, da če se mi zdi , da se malo giblje, naj probam se najprej za nekaj časa na hrbet uleč in ker ji to ne paše začne običajno kaj migat. Poskusi!

Če ne pa kar pojdi v P....saj zato pa so tam, da nas gledajo in kontrolirajo, pa tudi če greš zastonj...raje en krat preveč kot premalo...in sploh je njim to čisto vsakdanje, da hodijo tako nosečnice, tko da če se ti zdi da premalo miga, kar pojdi tja, vsaj da si daš dušo v mir.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?