|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  409 410 [411] 412 413   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.8.2007 12:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea
Torej ti dam tud tebi prednost, če si že nestrpna!user posted image

Ne ne, bom kar lepo počakala. Me je strah. user posted image
Full bi že spoznala svojega user posted image , ampak porod... user posted image  
Ga lahko preskočim, pa kar spoznam user posted image ? user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10251
31.8.2007 12:19:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Sem si skuhala čaj iz svežih listov (ostalo sem dala sušit) in je zadeva tako nagraužna, da se sedaj sprašujem kakšen okus naj bi ta zvarek imel? A mora bit tako nagraužen, da se ti zdi da sveže liste grizeš? Bljak.

Iz svežih listov ne vem kakšen je... Ma iz posušenih je prav user posted image . Jaz ga niti ne sladkam, tak brez vsega mi je najboljši. Pa daj si malo limonce, da spremeniš okus.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10252
31.8.2007 12:21:16   
Anonimen
Hvala. Pol tega niti ne bom popila, ker ne tako nagraužno, da bi si skoraj raje roko odgriznila kot pa ta zvarek popila.
Kaj pa sladkor, se ga lahko da noter?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10253
31.8.2007 12:25:46   
Anonimen

Kaj pa sladkor, se ga lahko da noter?

Seveda lahko. To je full odvisno od okusa. Jaz sem ga poskusila s sladkorjem, pa brez, pa z limono, pa brez, pa z vsem... V glavnem vse možne kombinacije in zdaj ga pijem brez vsega, saj mi je takšen res okusen. Pa nisem nek pristaš čajev. Toliko kot sem ga do zdaj spila (med user posted image  - malinov), ga nisem v celem življenju.
Kaj pa, če bi si liste dala posušit v mikrovalovko?? Samo ne vem koliko časa, da jim ne bi vse hranilne snovi pobralo ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10254
31.8.2007 12:31:46   
Anonimen
Tianna, veš da sem o mikrovalovki razmišljala da bi jih posušila, pa se mi sanja ne kako izvest. Zgleda bo treba na naravo počakat da posuši.....Samo mi je bedno, ker bom morala čakat z pitjem do ponedeljka (ker grem čez vikend v MB), pdp pa se vedno bolj bliža.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10255
31.8.2007 12:33:33   
Mokka1

user posted image Sem si skuhala čaj iz svežih listov (ostalo sem dala sušit) in je zadeva tako nagraužna, da se sedaj sprašujem kakšen okus naj bi ta zvarek imel? A mora bit tako nagraužen, da se ti zdi da sveže liste grizeš? Bljak.

user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto pravi okus si dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10256
31.8.2007 12:35:12   
Anonimen
Tako je nagraužen, da ko ga bo Žan dobil v svoj sistem bo padel ven iz mene od grozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10257
31.8.2007 12:36:42   
Anonimen

Tianna, veš da sem o mikrovalovki razmišljala da bi jih posušila, pa se mi sanja ne kako izvest. Zgleda bo treba na naravo počakat da posuši.....Samo mi je bedno, ker bom morala čakat z pitjem do ponedeljka (ker grem čez vikend v MB), pdp pa se vedno bolj bliža.......

Ja, ma naravno se bo sušilo 14 dni, če hočeš, da so ta pravi. Pa še v senci jih moraš sušiti. V tem času boš ti seveda že rodila. user posted image  Nekje sem brala, da jih je ena sušila v mikrovalovki, ker se ji je mudilo - tako kot tebi - ampak ne najdem več kje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10258
31.8.2007 12:37:26   
Anonimen

Tako je nagraužen, da ko ga bo Žan dobil v svoj sistem bo padel ven iz mene od grozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja potem pa pij kar iz svežih listov, kaj bi sploh sušila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10259
31.8.2007 12:38:23   
Anonimen

Na, pa bo namen doseženuser posted image user posted image

Jaz sem danes v pogonu - pospravljam, likam... Skratka - en teden pred PDP me je spet zagrabilo gnezdenje. Bomo videli, če bodo rezultati isti kot pri Sandriuser posted image

Buškica in Nefretiti - ena user posted image  za srečo! Vse bo OKuser posted image
Lumpa - upam, da že crkljaš svojega sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10260
31.8.2007 12:39:58   
NalLa
Dorotea in Tianna ne me še preganjat user posted image . Moj dragi pravi, da se je z našim fantkom zmenu, da bo prišel 13.9., ker sva midva oba na trinajstega rojena in je za naju to srečen dan. Lahko pa pride tud 24, ker mava takrat z dragim ravno 10 obletnico odkar sva skupaj. Ampak se moj ne strinja preveč, ker paravi, da ta dan samo midva praznujeva.

Buškica zate in za tovjo pupiko pa stiskam pesti, da bosta čim prej skupaj.

Guppy, od brata žena pa je kar v porodnišnici dobila en tak steznik, da ji je vse skupi držal. Sicer ni imela carskega reza, so ji šle pa vse kosti nekako narazen, tako, da je tisti steznik nosila še kar neki časa.

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10261
31.8.2007 12:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1

user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto pravi okus si dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dobro no, pa saj ni tako slab.
Ok no, če ne bi bila user posted image , ga ne bi niti poskusila - priznam, ampak...
Za lažji porod - VSE!
Ga pa verjetno po user posted image  ne bom nikoli več pila. Do druge user posted image  no. user posted image

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10262
31.8.2007 12:40:38   
Anonimen
Eh Žabica, pridi se raje z mano pogovarjat, bo bolj koristnouser posted image user posted image user posted image . Ker mi delaš slabo vestuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10263
31.8.2007 12:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Dorotea in Tianna ne me še preganjat user posted image . Moj dragi pravi, da se je z našim fantkom zmenu, da bo prišel 13.9., ker sva midva oba na trinajstega rojena in je za naju to srečen dan. Lahko pa pride tud 24, ker mava takrat z dragim ravno 10 obletnico odkar sva skupaj. Ampak se moj ne strinja preveč, ker paravi, da ta dan samo midva praznujeva.

Saj te ne, samo prednost sva ti dali. user posted image  Glede na to, da si že brez g.Čepa.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10264
31.8.2007 12:45:23   
Anonimen
NaILa, če se je tvoj dragi zmenil z user posted image , da bo 13.9., torej bo 13.9. user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10265
31.8.2007 12:53:27   
NalLa
Tianna, pol bi se mu pa tok fajn zdel, da bi hodu kot peteln okroguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10266
31.8.2007 12:58:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna, pol bi se mu pa tok fajn zdel, da bi hodu kot peteln okroguser posted image

user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10267
31.8.2007 13:00:32   
dorotea
NaILa, sam 13 dni noge tiščat skupaj bo kar huda!user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10268
31.8.2007 13:05:16   
Anonimen
Dorotea, midve jih morava 23 dni. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10269
31.8.2007 13:05:47   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Torej ti dam tud tebi prednost, če si že nestrpna!user posted image

Ne ne, bom kar lepo počakala. Me je strah. user posted image
Full bi že spoznala svojega user posted image , ampak porod... user posted image  
Ga lahko preskočim, pa kar spoznam user posted image ? user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10270
31.8.2007 13:07:54   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Dorotea, midve jih morava 23 dni. user posted image

Ja kaj čmo! Sam da ne bo  še kakšnih 14 dni več!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10271
31.8.2007 13:09:40   
Anonimen

Ja kaj čmo! Sam da ne bo  še kakšnih 14 dni več!!user posted image

Ne kliči hudiča. user posted image  Veš kaj je to 14 dni več?!! user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10272
31.8.2007 13:14:01   
cuma
Pozdravljene punce!!!

Jaz sem doma in še vedno imam svoj trebušon! Raje bi že imela svoje dete user posted image .  
Popadki so se umirili in sedaj lahko samo čakam, kot vse ve... in upam, da bo Tinakra kmalu zunaj!

Čestitke Sandri za čudovitega Eneja user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image  Neža in Nefretiti ter Buškica in Gaja!!!!

Lumpa: držim pesti za čimlažji in hitrejši porod brez zapletov!!!

Grem malo počivat!

Se še tipkamo!

Cuma

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 10273
31.8.2007 13:19:24   
dorotea
O cuma, sam da je obrat uspel, ti kar pejdi počivat...pol bo Tinkara bolj ubogljiva!
Tianna, sem popravila ticker...pa še vedno ne kaže isto kot tebi...ker je bil moj zadnji dan menstruacije 11.12...pol pa tko neki čudno izračuna...mogoče pa imam jaz samo še 17 dni!
user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10274
31.8.2007 13:22:03   
Anonimen
Eh, saj meni tudi ticker vse narobe kaže....piše da sem user posted image 38t3d, pa sem 38t2d. Pa da imam do PDP še 15 dni, pa imam še 12 dni........

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 10275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  409 410 [411] 412 413   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  409 410 [411] 412 413   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?