|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.8.2007 14:44:39   
aljab
Še ena  s PDP 3.9....ni sledi o poroduuser posted image user posted image .

Pikica Pokica, a ti si se potem šla kaj menit za EA? Jaz sem že 2 tedna zaporedoma pozabila poklicat med uradnimi urami.... Pa bi jo vseeno rada imela, če bo možno.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10126
30.8.2007 14:45:19   
Anonimen
Vidim, da je logiran od lumpe6 mož. Je kaj lepih novičk??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10127
30.8.2007 15:28:48   
jonči
hoj punce vidim da še kar čakamo user posted image

tudi jaz mam rok 3.9. pa še vedno nič me žoka pa me neha pa spet začne čisto BZ. upam da bo kmalu user posted image

no izcedek pa tudi redno prisoten

jutri imam amnioskopijo (v Kranju to še kar delajo) me prav zanima kako bo
vam javim kako sem opravila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10128
30.8.2007 15:31:34   
nana 27
user posted image  zanimiva tema o čepu..do dneva pred porodom (nekaj dni pred PDP), ko se je Miha čisto umiril, sploh nisem vedela, da se kaj začenja. CTG zmeraj raven. Popadkov nič. Potem me je bilo pa strah, ker je bil nekaj dni trebuh trd, Miha pa praktično nisem čutila in sva šla z mojim v P. Sprejemna babica si je mislila, da nekaj nakladam. CTG spet čisto raven in kot zanalašč je Miha začel brcat. Ker pa mora ob sprejemu poklicat še G, je ta preveril, če se kaj dogaja spodaj. Meni je bilo kar nerodno, ker sem se sebi zdela, da preveč paničarim. On pa reče, da sem odprta, da porcije (še danes ne vem, kaj je to - mogoče čep?, ampak razen povečanega svtelega izcedka celotno nosečnost, ni bil izcedek pred porodom nič posebnega) ni več in da lahko počakam tudi v P, da bom kmalu rodila, ampak, da mi svetuje, da grem kar domov spat. Z mojim sva samo gledala. Nisem mogla verjet. Naslednji dan sem se zbudila in šla na stranišče - odluščil se je čep. Izgledal je pa prozoren, limast z nekaj rdečimi nitkami in ni ga bilo dosti. Takoj je začela počasi odtekat plodovnica in nato so se začeli popadki, ki so se samo še stopnjevali. Punce, ne mislit, da se nič ne dogaja. Lahko se. Tudi raven CTG še nič ne pomeni.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10129
30.8.2007 15:37:01   
lemavrica
Kako pa nej pol vem če se kaj dogaja, CTG je raven, izcedek brez kakih nitk, mali se premetava, sploh zvečer ima žur. Imam pa skoz občutek da bom skor prepozna za P. Tko butasto se počutim ker ne vem če bom znala ugotovit kdaj se je začelo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10130
30.8.2007 15:43:18   
nana 27
Leamavrica, vsekakor boš vedela. Pozorna bodi le na gibe, ker če se preveč umiri, ni v redu in je bolje, da se greš pokazat. Si brala knjigo Izziv poroda? Če imaš kaj časa, si preberi - je ogromno izkušenj mamic, kako so vedele, da se je začelo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10131
30.8.2007 15:44:58   
Anonimen
Ja, potem ti pa še sestra pri G reče, da s takim CTG še najmanj 3 tedne ne bo porodauser posted image  Eh, se tolažim s tem, da še nobeno user posted image  ni ostalo notri, pa tudi moja princeska ne bouser posted image  Upam samo, da ne bo čakal preveč čez rok...
Jaz nisem ravno poosebljena potrpežljivost in mi je tole čakanje res prava muka. Sem pa poosebljen firbec... No, saj vam pravim - čakanje je res prava MUKA user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10132
30.8.2007 15:48:48   
nana 27
Tole čakanje je res user posted image  Pa vsak dan kdo pokliče, če je kaj novega pa mi do PDP ti klici kar odgovarjajo. Po roku je pa verjetno vsak dodaten dan hujši in ti gredo vsi klici na živce.Kličem moža v službo, pa me vpraša, če sem rodila user posted image  Prej mi je rekel, da naj hodim po stopnicah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10133
30.8.2007 15:52:46   
Anonimen
Nana, ti kar možu povej, da nič ne pomaga hoja po stopnicah - sem včeraj prehodila čuda stopnic, pa sem še vedno v enem kosuuser posted image . Pa tudi po vseh možnih luknjastih cestah sva se peljala - pa nič... Ma, res BETON...user posted image  Mene bolj po mailu sprašujejo kako in kaj, tako da imam kar mir. Če bom šla čez PDP, bom pa telefon kar izključila... user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10134
30.8.2007 15:54:38   
aljab
Izgleda, da smo vse enako neučakane in prestrašene. Moja sestra je tud trikrat rodila in vedno CTG čisto raven... pa je rekla, da ko se je počutila najbolje, se je iznenada začelo. Jaz pa seveda upam, da sem ji podobna.user posted image
Ampak med vsakim lulanjem upam na ta sv.Čepuser posted image user posted image .

Nana27 ..... porcija se imenuje tisti del materničnega vratu, ki sega v nožnico in ko izgine pomeni, da se odpiraš in se v bistvu raztegne... če te po vsem tem času še zanimauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10135
30.8.2007 16:25:39   
sandra85
lep pozdrav nosečke user posted image

sem dala v album 2 slikice od najinega sončka...

najprej pa bi popravila njegove podatke:
rodil se je ob 3.01   (se je kolegica zmotila,ko je napisala 3.10 - ampak to ni važnouser posted image )

težek pa je bil 3260g - to pa je bila moja pomota, ker sem mislila da je imel 3240g...

no, mi smo domauser posted image user posted image user posted image

porod-nebi komentiralauser posted image je pa bil hvala bogu kratek-trajalo je slabi 2 uri...

šivana-le 1 ali 2 šiva (rekli so mi da sem zlo malo šivana, niso mi hoteli povedat,koliko, je pa moj prej mal pogledal, pa pravi, da se mu zdi da 1 al pa 2...user posted image )

počutim se za enkrat super...
najin sonček-----je pravi sonček, nimam kej rečt!!!

danes na viziti, mi je glavna doktorca rekla, da je to ta fantek,ki ga je ona zjutraj pregledala in ga je hotela kar domov odnest,ki je je tak sladekuser posted image
pa sem rekla DA GA NE DAM!!! user posted image

se grem naprej cartat-se pa še kej javim (danes)
nisem nič brala za nazaj-samo pogledala sem če je kera nova mamica...heleni pa sem osebno čestitala-ker sva se srečale

lepo božajte trebuščke-js grem božat najinega user posted image   user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10136
30.8.2007 16:33:32   
nana 27
Aljab, hvala za pojasnilo. Sandra, user posted image user posted image user posted image  čestitke še enkrat!!!!!!! Pa NE GA DAT SPLOH, ker je tak cuker user posted image  Kaj pa novopečeni očka pravi na to? Je z vama doma in vaju razvaja? Uživajte in se navajajte drug na drugega.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10137
30.8.2007 16:34:25   
NalLa
Sandra dobrodošla nazaj in še enkrat čestitke. Sem šla takoj pogledat tvojega sončka in je res sonček. Zgleda pa že kar konkreten fantek. In kako lepo spančka. Je ful corti. Upam, da ko se boš malo spočila napišeš še kaj.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10138
30.8.2007 16:46:59   
Anonimen
O, Sandra pa je že domauser posted image . Sem pogledala Eneja, se mi zdi da je res tatiju podoben. Na srečanju si mi kazala sliko od njega ko je bil mali in si upala da bo tudi tako lepuser posted image . No, zdaj pa ga imašuser posted image .

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10139
30.8.2007 17:06:48   
*tajda*
sandra čestitke res je pravi cukruser posted image user posted image user posted image
Mene pa ful stiska glede poroda,sem imel dva lažna popadka in boli kotuser posted image  in me je strah če bom zmoga tako blečino.Upam da b hitr konec in bom imela čimprej user posted image  v naročju.Sicer pa mislim rodit z ultivo če ne bo pomagala bom pa kar za Ea zatežila,čeprav se jo bojim ker delam na NKRG.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10140
30.8.2007 17:25:05   
Pikica pokica
Sandra, super, da sta že doma. Pa Enejček je res cartkan! user posted image
Aljab, sem klicala za EA 3x. Na zadnje sem izvedela, da sicer ni 100%, da jo bom dobila, je pa večja verjetnost kot v začetku avgusta, ko sem prvič poklicala, saj sta bila takrat 2 od 4 anestezistov na dopustu. Nič ni treba prej podpisovati, nič poslušati. Vse, kar je potrebno je to, da takoj, ko prideš rodit, izraziš željo po EA in potem sami pokličejo v protibolečinsko, če ima kakšen anestezist čas user posted image . V tem času te pregledajo in sporočijo tja, če si že dovolj odprta za njihov "obisk". Še prej pa ti dajo za podpisat papirje, da se strinjaš  z EA in morebitnimi stranskimi učinki... EH, jaz upam nanjo, ampak nisem prepričana, če jo bom zares dobila... Sploh zdaj, ko imam občasno že popadke in se mi je vrnil nazaj spomin iz prve user posted image . Imaš ti kakšne veze tam ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10141
30.8.2007 17:25:38   
Anonimen
O Sandra, si že doma. Pardon, sta že doma. user posted image
Lepo! Samo, da je vse super! Sem pogledala slikici in Enej je res luštkan!
Upam, da nam boš zaupala svojo porodno zgodbo.
Kako je novi očka? Je bil zdraven pri porodu?
Uživajte in še enkrat vam želim ogromno crkljanja. user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10142
30.8.2007 17:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Ampak med vsakim lulanjem upam na ta sv.Čepuser posted image user posted image .

Nisi edina. user posted image
Jaz imam še 24 dni do PDP, pa ga kljub temu že čakam. In kot izgleda ga bom še čakala... No, ma vseeno upam, da bo prej. user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 10143
30.8.2007 17:32:59   
dorotea
O Marička! Ta Enejček bo pa res lomilec src...user posted image user posted image user posted image ...res je zlati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10144
30.8.2007 17:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab
..... porcija se imenuje tisti del materničnega vratu, ki sega v nožnico in ko izgine pomeni, da se odpiraš in se v bistvu raztegne...

Vsaj kakšno lepše oz drugačno ime bi lahko dali.
Ob besedi "porcija" imam asociacijo na hrano. user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 10145
30.8.2007 17:44:22   
Anonimen
Jaz tudi čakam na sveti čep, pa poteg vode, pa popadke.....pač karkoli da se ta tortura že konča. Pa še vedno bolj strah me je odkar sem v knjižici vidla tistih 3600g. Mi tega G sploh ni na glas rekla, sem videla doma, ko sem pogledala v knjžico. Groza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10146
30.8.2007 17:50:06   
Anonimen
punce hej!

je kaj novega? kaj je z Lumpo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10147
30.8.2007 17:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska
kaj je z Lumpo?

Nič novičk. Prej je bil njen mož logiran (sklepam), vendar ni nič napisal, tako da...
Ti imaš njen gsm? Piši ji, mogoče bo lahko kaj sporočila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10148
30.8.2007 17:58:22   
Pikica pokica
 user posted image Nekaj sem še pozabila vprašati, če morda katera ve kaj o tem.
Na zadnjem UZ mi je g. omenila, da ima moja bebika nekoliko razširjen votli sistem ledvičke. Sem jo vprašala, kaj naj bi to pomenilo, pa je rekla le, da verjetno nič kaj hudega. Rekla je VERJETNO!!! Nič mi pa ni drugega povedala o tem.

Prav gotovo je že katera slišala za to,pa mi bo lahko kaj več povedala.  Aljab? Ti si iz te stroke. Mogoče ti veš?
Seveda me najbolj zanima, kaj je lahko narobe z otrokom...

HVALA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10149
30.8.2007 17:59:06   
nana 27
Misska, Sandra je doma z Enejem. Glede Lumpe še nič novega. Včeraj so ji dali svečko ob 10h pa ni prijela in naslednjo ob 16h. Ob 23h je mož od Lumpe javil, da je on doma in da Lumpa spi v P. Od takrat nič novega. Cuma se vrača domov iz P, ker je uspel zunanji obrat in je Tinkara obrnjena na glavo.  Danes pogrešane user posted image : PBJ in _mala_ (baje pri starših in brez računalnika). Mislim, da je Duska še doma. Pa nekaj dni ni Jst86. Mogoče je še katera user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?