|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
14.2.2007 14:22:27   
lemavrica
Čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.2.2007 14:24:42   
guppy
Tanja, čestitke !!!!!

Vsem, ki se danes počutite slabo (glavoboli, slabosti ....) pa en velik user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.2.2007 14:32:12   
buškica
Pozdravljene čvekice!

Kajča user posted image  tudi meni je hudo zate. Pošiljam ti en velik user posted image

Drage moje, jaz pa danes kar prekipevam od energije. Očitno sem čakala na sončno energijo. Slabosti so minile, le zadiham se takoj kot slon.  Zadnje dni imam razne popadke na različno hrano.
Moj možek me samo pogleda in ve da sem lačna. Kar naprej bi samo jedla. Kaj bo tehtnica rekla, ojojuser posted image

Lepo se imejte in pojdite na sončka.

Lepo praznujte valentina!user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.2.2007 14:42:35   
helenav
pozravljene vse skupaj.......
mene pa me tudi kar nekaj časa nibilo tu gor.
Včeraj sem se vrnila iz bolnišice. Bila sm na infuziji, ker sem zadnji teden preveč bruhala, bila sem čisto zdehidrirana.

sedaj imam bolniško, vse do marca, upa, da jo bomimela vse do poroda.-)) moja služba je namreč zelo stresna in verjamem., da je bil tudi stres in neurejena prehrana vzrok težavic.

sedaj sem na dieti, moram jest vsake tri ure.....kuhano in lahko hrano..itd...

V ponedeljek so mi naredili ultrazvok in pikica je 24mm kar ustreza 9tednov...danes sem 9 tednov 2 dni. PDP pa naj bil bil 16.9. ampak ni še dokončen.

Med tem časom v bolnici pa sem se odločla da nuhalne ne bom delala...ampak samo tisti krvni test....

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.2.2007 15:36:04   
Nikki24
Tanja čestitke!

Daj svetuj še meni, kako si se spravila učit. Jaz odlašam že odkar sem noseča, pa že prej sem. Mogoče se bom pa zdaj lahko, ko mi ni več slabo. Sem imela namen diplomirat pred porodom, pa slabo kaže. Sicer pa je do konca avgusta še dolga.

Lp

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.2.2007 15:40:00   
lemavrica
Tudi meni bi prav prišel kak nasvet za učenje. Se kar ne morem spravit k knjigam.

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.2.2007 15:42:09   
dorotea
Ja ja punce...zdej se lotimo učit vse skupaj...ki nam še manjka nekaj izpitov! Jaz sem rekla , da začnem jutri...danes ne...je Valentinovo!Hi, hi...vsak izgovor je dober!

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.2.2007 15:43:13   
lemavrica
Jest sem se danes vsaj v knjižnico odpravla po knjige za seminarsko. Jutri pa res začnem. Bom mojmu kr rekla naj mi net odklopi pa je.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.2.2007 15:50:30   
sevenka
Evo jaz sem prišla s PP. Vidla sem otročka majhnega, srček bije ko nor. Velik je 13.6 mm, uraden PDP 27.09.2007.
Naročila sem se na NS, ki jo imam 19.03. Takrat bo prisoten tudi moj valentinček. user posted image
Danes sem prav srečna, pa še lep dan je!

Neposredna povezava do sporočila: 909
14.2.2007 17:02:38   
Anonimen
S E V E N K A, user posted image user posted image user posted image ! Je bil tvoj dragi zadovoljen z darilom kajne??

Moj dragi je danes dobil prečudovito darilo. Bila sem na PP in je vse v redu!! Tako sem vesela!! A v čakalnici me je bilo tako strah. Vse so imele materinsko knjižico v roki, jaz pa.. Nič. Toda potem, ko enkrat vidiš to srčece. Tako lep občutek. Moja pikica je velika 1.50 cm ( JE TO V REDU??). Če ne bi bilo, bi ja kaj rekel a? Tako majhna je. No, saj bo zrasla. Na naslednji pregled sem naročena 14.03. In že komaj čakam.

Aja, danes ali pa jutri bom povedala doma. Iščem pravi trenutek!! Ma ne vem kako!! Bo že.

< Sporočilo je popravil tianna -- 14.2.2007 17:03:09 >

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
14.2.2007 17:14:41   
sevenka
Bravo tianna user posted image Seveda je dovolj velika, moja pikica je še manjša.
Tudi jaz sem še brez materinske knjižice, dobim jo naslednjič.
Zdej pa grem k fantu pokazat slikco, jo že veselo pričakuje. Povsod s sabo nosim slikco. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.2.2007 17:23:15   
Anonimen
Tako sem srečna veste. Čeprav sem bulila v tisti monitor kje je to srčko, ki ga je on tako razločno videl. No ja, zame je bilo to prvič, sploh nisem vedela kam moram gledati. Mi je pa vse lepo razložil.

Sevenka, te je poslal v laboratorij??

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
14.2.2007 17:24:23   
sevenka
Ja jaz sem šla kar direkt v laboratorij kri in vodo dat. Vzeli so mi kar nekaj krvi za vse možne preiskave.
Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.2.2007 17:27:02   
Anonimen
Ne. Zdaj pa me je kar zaskrbelo. Misliš, da me bo poslal drugič??

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
14.2.2007 17:28:12   
lemavrica
Meni so kri in vodo kar pri G. vzeli, da mi ni bilo treba okoli hodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
14.2.2007 17:31:05   
Anonimen
Ja zdaj pa ne razumem čisto nič.
Moj ginekolog mi ni nič rekel, tako da.. Drugi pregled bo šele 14.03.

Naj me skrbi?

Neposredna povezava do sporočila: 916
14.2.2007 17:32:14   
sevenka
Ne vem, meni je naročila, da moram v laboratorij do naslednjega pregleda, da ima pol ona vse izvide pri sebi. Pa sem šla spotoma kar že danes, ker sem imela čas.
Naslednji pregled imam jaz že NS, imaš ti navaden pregled? Lahko, da ti bo takrat dal. 

Neposredna povezava do sporočila: 917
14.2.2007 17:33:20   
lemavrica
Ja jest sem imela prvi pregled da sem potrdila nosečnost, drugi pregled je bil z UZ in kri in voda, dva dni po NS imam pa naslednji pregled.

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.2.2007 17:37:54   
Anonimen
Lemavrica, torej na PP ti ni vzela ne kri ne vodo? V katerem tednu si ga pa imela?

Neposredna povezava do sporočila: 919
14.2.2007 17:39:26   
lemavrica
V 4t. Takoj ko sta se mi pokazale user posted image  sem se naročila. Problem je ker vsak razume druhače PP. Zame je bil PP v 4t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.2.2007 18:00:52   
dorotea
Sevenka in tiana user posted image user posted image user posted image za prvi Uz! Tianna, pa ne se sekirat čisto za vsako reč...jaz sploh še nič nisem imala...pa sem več noseča kot ti...dala mi je listke za v laboratorij, naj grem pred naslednjim pregledom, ko bo delala UZ, nimam še materinske nič...prvič me je sam potipala. Vsak dela malček po svoje...kot je ginekolog navajen. Jaz bom svojo piko vidla prvič v 12. tednu, pa se sploh ne sekiram...neučakana sem pa res že malo. PP so res različni, oz. vsaka vzame nekaj drugega za PP in povrh vsega je pri vsaki drugače in pri vsakem ginekologu malo po svoje. Tko , da le mirno!user posted image je super!

Neposredna povezava do sporočila: 921
14.2.2007 18:11:59   
Anonimen
Dorotea, hvala; ampak mi verjameš, da me je prav zaskrbelo. Očitno res vsak ginekolog dela po svoje. Naročena sem čez 1 mesec, torej bom takrat v 13. tednu! Res me malo skrbi, da mi bo šele takrat vzel kri itd. Kaj pa, če sem okužena npr. s toksoplazmo, pa bo to prepozno ugotovljeno?? Joj, saj vem, paničarim; toda.. res me skrbi.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
14.2.2007 18:32:04   
tanja981
mam še malček časa. Sem mojga malecka moji mami uturila, ker mi je blo prej tako slabo da je bla groza...... se mi je full dvigovalo ampak bruhat pa ne... meni je to itaq full muka ker se cela tresem in če se le da ne kličem jelenov... ampak prej je pa malo manjkalo. Pa sem pojedla mal čiste juhice in prepečenc in je kr boljš. Ta kombinacija mi zmeri pali pri razdraženem želodčku (dobra stran ko greš na operacijo da še take stvari zveš user posted image )

ampak tale slabost je pa kr precej hujša kot je bla prvič.....user posted image

tianna: nč ne skrbi, vsak gin ma svoj sistem dela. Glede toxe: če je stara okužba itaq ni panike. Če pa je sveža pa itaq urgirajo takoj. Kolegica je sicer fasala okužbo v zadnjem trimestru pa je dobla neka zdravila ki jih je mogla jemat, po porodu pa so otročka malce bolj spremljali in vem da sta mogla it na neke preiskave ampak je blo na koncu vse ok... Čim manj se obremenjuj s tem, vem pa da je mene pomirlo sam to da sem kr poklicala pa vprašala kaj me zanima. Pa kaj potem če sem se jim zdela tečna - se pa ja gre zame in za mojga otročka! In če to ni najbolj pomembno pol pa res ne vem kaj je user posted image  

aja glede študija pa da vam malo dvignem motivacijo: lansko leto oz lansko zimo ko sem zvedla da sem nosečka, sem mela še 6 izpitov za opravit. Pa sem do junija zdilala 5 izpitov, 6 pa je bil žal rok malce prepozno (dva dni pred mojim PDP). No, naslednji rok za ta moj zadnji izpit je bil ko je bil moj knedlček star 1 mesec in takrat nisem bla v stanju se učit in it pisat. Pa sem si zadala novembra da zdaj je pa dovolj, se spravla za bukle vsak dan 2 uri (tisti čas pa se je moja zlata mami ponudla da mi je knedlčka vn pelala) in sem spacala skupaj za ta izpit.
Meni je bla nosečnost zelo velika motivacija in ko so slabosti ponehale sem mela full veliko energije in mi sploh ni blo panike študirat. Zdaj je sicer malenkost drugače... In tut zdaj upam da slabosti čimprej minejo da zaštartam z diplomsko. Dispozicijo bo pa treba žal kljub slabostim in utrujenosti skupaj spacat ker je naš fax mal mimo in zasedajo za odobritev teme 1x na tri mesece!!! user posted image  Torej če hočem diplomirat še to šolsko leto oz pred počitnicami, mi morajo temo odobrit zdaj (zasedali pa bodo enkrat mesecu marcu, ta pa se bliža s svetlobno hitrostjo!) Spet bo pestra nosečnost user posted image

Se že itaq hecam da je tale ta prvi čisto študiozen tip - pa še ena slikca kk se on poleg mene uči za tale moj zadnji izpit:

user posted image

temu jz pravim zelo dobra motivacija user posted image

očitno bo tut ta drugi knedlček al pa knedla neki tega odnesla user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.2.2007 18:33:49   
dorotea
Tianna razlika med tabo , ki boš čakala na to preiskavo do 13. tedna in med nekom , ki je imel pregled krvi npr. v 8 tednu je sam v tem, da boš par tednov več pazila na to, da ne ješ pršuta in jajc. Oni ti s pregledom krvi ne pogledajo, če si okužena s toksoplazmozo...!!! temveč ali si jo kdaj že prebolela...v tem primeru imaš protitelesa...in če je tako, ti ni teba več pazit da bi se okužla s surovim mesom al mačkami. Če pa ugotovijo, da nisi prebolela te bolezni...se boš pač mogla izogibat tem stvarem celo nosečnost. To je vse! Tko, da ni tko bistveno kdaj delaš preiskavo...razen če si tko noro želiš jest pršut!user posted image Moja sestra je imela pregled v 12. tednu in jo je prebolela, tako da zdaj veselo crta svoje muce in je pršut!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.2.2007 19:13:40   
Rožica*
Tudi jaz bom začela z učenjem!!!!
Odločena sem že kar nekaj časa, bo pa tudi meni treba izklopit net.user posted image

Kaj študirate?

LP. Rožica.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?