|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
13.2.2007 17:46:30   
dorotea
O kako lepo Levasi! Jaz tudi komaj čakam, da vidim našo pikouser posted image Za točen PDP pa niti oni ne vedo po mojem...meni ga sicer še niso dali, na različnih straneh na netu, pa mi je napisalo PDP od 17-23.9 (to je skoraj cel teden razlike, kaj ne)  Aja, sam ona ti je pogledla kolk je velik, saj res. Pol pa jo drugič še enkrat vprašaj. Jaz sem se kar odločla, da bo naš 23. 9.user posted image , ker bo prva obletnica poroke...Pa jo mogoče res dočakava v porodnišnici! user posted image Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ah, kje je še to.
Nefretiti, res zanimivouser posted image ...upam da vam bo tudi pomagalo...drugo pa itak ni pomembno. Danes sem prav brez energije...bi tud jst rabla enga bioenergetika, da me mal nafila z njo:)
Sedaj si pa grem skledo motovilca naredit...sem ga nabrala na našem vrtu...pa ga zdaj perem kot nora...ker po vrtu tudi mačke tekajo. Komaj čakam, da mi povejo za to toksoplazmozo, da neham že enkrat skrbet. Smo sicer imeli muce doma celo otroštvo, tud po tri al pet ko je naša skotila...in se mi zdi da kolkor sem jih jaz vlačla po rokah...sem skoraj gotovo prebolela to bolezen, tud sestra jo je...sam nikol ne veš! Al katera od vas že ve al ste imele že toksoplazmozo?
Manca79 želim ti da čimprej ozdraviš...čajčkanje in crtanje pomaga. Drugače pa se jaz kar izogibam tej gripci...so kar vsi bolani od domačih. Sreča živiva posebej in jih zdaj sploh nočem obiskat. Tko pač je! Najprej je naš mali !!
Lepo se mejte! Pozdravčke!
Srček, tud tebi čestitke, da si vidla svojo migajočo se pikico. Jaz pa še čakam tisti 12 tedenuser posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 13.2.2007 17:50:03 >

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.2.2007 17:50:03   
lemavrica
Kako ste kaj? Meni so slabosti malo popustile, zdele je že 3 dni kar ok. Upam da se je nehalo. Jaz tud komaj čakam NS da vidim najino pikico. Po izpitu ki ga imam na isti dan bo to prava sprostitev zame.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.2.2007 18:13:10   
LEVASI
dorotea po mojem bom naslednji petek na nuhalni zvedela bolj točen datum, vsaj če se ne motim, bi morala tam še boljše videti, pa še 12 teden bo. komaj čakava. sem svojega včeraj vzela s seboj in sem vprašala G če je partner lahko ob prvem pregledu zraven pa je rekla da je brez veze da je zraven, ker gre itak za klasičen pregled user posted image . jaz pa sem si mislila, halo tudi tista minuta pogleda na enkran je vredna tega in komaj čaka da vidi najino pikico. no pa bo že, še malo bo počakal pa bo. ko greva na nuhalno bova pa vzela cd s sabo ker hočeva imeti vse lepo posneto. po mojem se ne bom mogla nagledati najine pikice user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.2.2007 20:28:55   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Evo, tudi jaz sem totalno zbolelauser posted image Sem taka kot cunja. Grlo mi bo razneslo....a sploh lahko s čim blažim težave?? Sem pa do konca tedna doma...sem dopust vzela. Upam,d a se do sobote toliko pocajtam, da bova lahko uživala v Benetkah. JA, v soboto se greva mal romantike v Benetkah. Upam, da bo vreme in zdravje.

Sem pa danes še v službi povedala, da bomo zibali.....tako zdaj šefe že išče nadomestilo zame. Vsi so seveda veseli.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.2.2007 20:36:37   
dorotea
Ej punce eno vprašanje. Tiste , ki ste še študentke al brezposelne al pa karkoli o tem veste. Jst bom verjetno zaključla faks pred porodom, ne bom pa mogla it delat...tko da porodniška...odpade...kaj nam v tašnem primeru kaj pripada...ne vem...kakšen starševski al otroški dodatek? IN če katera ve, kolk priblizno so te vsote. Moj možek sicer upava, da se bo do oktobra zaposlil, ma vseeno mal študiram, al na skaj podpira ta država, ki tako spodbuja rodnost. Saj ne da bi nas kaj ustavilouser posted image , ma vseeno!
Hvala za kakšno informacijo!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.2.2007 20:41:52   
Mavrična zvezdica
Pripadata ti otroški dodatek in starševsko nadomestilo (vsaj mislim, da se tako imenuje). Pred tremi leti sem dobivala pribl. 38.000  nadomestila ter malo čez 10.000 otroškega dodatka.

LP

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.2.2007 20:57:09   
dorotea
O hvala! To je blo pa hitro. No, fajn , nekaj je...če bi šla delat za 1 mesec...bi dobivala pa 60.000 porodniške...kar ni bistveno več. Sam so mi povedali, da mora nosečnica zadnji mesec bit doma...kar nisem vedela...drugače bi takrat oddelala 1 mesec pa imela porodniško. Ah, bo že!

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.2.2007 21:00:43   
Anonimen
Na tej strani si malo več preberi 8lahko si tudi izračunaš -  ob strani imaš opcije) ali pa pokliči tja: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp    

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
13.2.2007 21:20:24   
Anonimen
Čau punce!
Kako kaj?
Jaz imam jutri PP in me je takoo strah! Po eni strani komaj čakam, po drugi pa me skrbi kaj bo. Upam, da vse v redu. Vam sporočim.
Sevenka, jutri torej.. S R E Č N O !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
14.2.2007 8:22:07   
Anonimen
Jutro!

Eno lepo valentinovo želim vsem skupaj! Da bi vas možeki imeli danes še posebej radi. Jaz pa se že veselim nove rožice user posted image .

Seveda si včeraj nisem mogla kaj (z možem se dobimo kar pred Kalio, ker on ravno konča s službo, ko gremo k bioenergetiku).....in spet imam dve novi rožici. Joj pa kaj mi je. Ampak nimam drugega pametnega dela doma, pa se z rožami ukvarjam. Sej veste, po knjigah ti je slabo user posted image  smrdijo!

Ker pa ne jemljem folne kisline in kakšnih posebnih vitaminov, sem se odločla, da svoje vitamine začnem gojit doma. Kupila sem kalilnik in zaenkrat bom kalila alfaalfa kalčke. Potem bom poskusila še krešo. Zelo, zelo okusna zadeva. Polna vitaminov. Mogoče si preberete članek: http://www.pozitivke.net/article.php/20040226170409971/print
Sej sem rekla, da bom postala bio....frik.
Bom videla, kako bo uspelo.

Lep dan želim vsem. Izgleda, da bo lep sonček za prelepo Valentinovo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
14.2.2007 8:24:30   
Anonimen
Dorotea: mogoče se ti splača zaposliti že brez diplome. Mene so vzeli, sem pol leta delala brez diplome. Plačo sem pa imela ravn ene 30 jurjev nižjo zaradi tega. Vsak dinarček zdaj se ti bo potem poznal celo leto.
Odvsno iz katerega foha si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
14.2.2007 8:33:45   
kajča
Drage septemberke

Žal vas zapuščam, ker sem imela v ponedeljek abrazijo. V petek in soboto sem imela zelo malo rjavega izcedka, v nedeljo sem začela krvaveti in šla takoj na urgenco. G je na UZ ugotovil, da je gestacijska vrečka prazna in postavil diagnozo: missed abortion.

Vsem želim res leeeeeepo nosečnost in čim manj težav

lp,

Kajča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
14.2.2007 8:49:14   
sevenka
Joj kajča zelo mi je žal zate. Pošiljam ti en velik user posted image

Tianna držim pesti danes zate, ti imaš okrog 10-ih, jaz imam pa ob 12.30. Takrat boš ti že konec, pa zamenjava pesti. Saj bo vse OK user posted image Potem pa k svojemu valentinu v objem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.2.2007 8:56:04   
Anonimen
user posted image  Kajča tudi meni je hudo zate! Želim ti, da izgubo kar najhitreje in najlažje preboliš.

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
14.2.2007 11:01:48   
ksenija.
No pa se vam pridružujem tudi jaz. Sem se parkrat že odločila, da kaj napišem, pa me je vedno kaj zmotilo.

To je zame tretja nosečnost, prej imam 29 mesecev staro hčerko in desetmesečnega sina. Bomo imeli kar pestro, saj bodo razlike zelo majhne.

V ponedeljek sem imela prvi pregled in UZ. PDP imam 26.9. Mogoče bo pa kaj kasneje da bo na hčerkin rojstni dan.

Slabosti k sreči nimam, jih tudi v prvih dveh nosečnostih ni bilo, imam pa grozen apetiti in napadli so me mozoljčki. Sem tako mozolčkasta kot da bi bila v puberteti.

Pokomentirala vas bom kaj sproti, ker sedaj nisem šla vse za nazaj brat.

KAJČA, zate pa mi je res žal! Se pa bereva še kaj pri aprilkah.

Uživajte današnji dan, upam, da vas bodo dragi razveselili s kakšnim presenečenjem.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
14.2.2007 11:11:17   
Anonimen
O Ksenija dobrodošla in čestitke ter dobre želje za še eno lepo nosečnost! user posted image

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
14.2.2007 11:11:48   
lemavrica
Kajča zelo mi je hudo zate. Upam da boš izgubo čimpreje pebolela.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 11:14:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
14.2.2007 12:06:16   
guppy
kajča, user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti vse najboljše za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.2.2007 12:16:37   
dorotea
Kačjauser posted image user posted image user posted image kako mi je hudo zate...drži se...kar nas ne zlomi nas utrdi!

Carmy , jaz pa mislim da ti pripadajo 3je UZ, vsaj tako je meni rekla...v 12, 22, 34 tednu, če pa greš na NS, ti preskoči tistega v 12. tednu. Jst sem namreč rekla, da ne grem na NS, pa imam UZ čez 14. dni ko bom v 12. tednu.

Dobrodošla Ksenija!

Nefretiti spet rožice! Jst grem pa zdej kaj kupit mojemu...končno sem tud knjigo dobila z zamudo...tisti priročnik o dojenčkih, pa da mu uredim darilo do konca. Ja sem mislila, da bi se zaposlila avgusta...junija imam zadnji izpit...pediatrijo...pol pa loh grem na sekundarijat z avgustom...zdravnika brez diplome verjetno nihče nočeuser posted image ...sam verjetno mi ne bo uspelo, če moraš 1 mesec prej bit doma...razen če se zaposlim kot kej druzga...sam najbrž bi blo čudno. Moram se mal pozanimat.
Danes sem kar ok, z mojim sva imela čudovito valentinovo jutro, zvečer pa greva ven, sam ne vem kaj bom jaz loh jedla. Pa sam za feeling, da nisem vedno doma.
Pozdravčk!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.2.2007 12:33:16   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

29.8. Nikki24 (potencialna septembrka, hihihi)

?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna user posted image user posted image user posted image
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  user posted image  (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. sandra85 (PP 20.02.), Portorož
14.9. duskamb, 3n, Maribor 
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n, okolica Doba
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
26.9. taček
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
?.?. helenav, 1n, Izola
27.9. tanja981 (PP 13.2.), 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
29.9. nejca79, 2n 
30.9. Tanja Lina, 1n
??.9. katjuša79, 2n 

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: ksenija.!!!

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image

Kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost (21.2., Ljubljana):
lemavrica, nora, TheAngel

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

< Sporočilo je popravil guppy -- 14.2.2007 12:34:03 >

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.2.2007 12:35:42   
guppy
A sem prav preštela, da nas je 55 ???? user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
14.2.2007 12:41:42   
nejca79
Pozdravljene,

tudi meni je ratalo: na full sem se prehladila.....vsaj voham več ne, pa je malo manj slabosti. Trebuh me je včeraj bolel, da sem mislila, da se mi bo zdaj, zdaj ulilo....a mislite, da to kaže na kako slabo stvar....meni je moj g. prejšen teden rekel, da me to boli od raztezanja sobe:o))) - beri materniceuser posted image

kake izkušnje ste mele ve? Izcedka nimam nobenega, mi pa zato kar solze pridejo na oči ko moram tamalega dvignit (pa je bolj suhe sorte)

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.2.2007 12:44:00   
lemavrica
Mene pa dones ful glava boli, me je že ponoči bolela. No pa spim ful slabo, me vsako noč ob isti uri na WC tišči in pol cel dan hodm na 1 uro. Slabosti so pa zgleda minile.

(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.2.2007 14:02:00   
tanja981
ojla pupe!!!!!!!

sem mela kr pestro zadnje dneve in nisem uspela kaj extra gledat na forum... Ste pa pridne s pisanjem user posted image Nisem uspela vsega prebrat ker ne utegnem.. Torej, včeraj sem mela prvi pregled: pikica lepo raste, velika 13,7mm, vidu se je tut srček. PDP zaenkrat ostaja po menstruaciji 20.09. in po uz in dolžini ciklusa 27.09. V materniski imam vpisana oba. Se bomo še pol odločali. meni bolj diši 27. user posted image  
Mam pa naslednji teden še en pregled da vidimo če pikica lepo raste. 

V ponedeljek pa sem NARDILA še zadnji izpit na faxu tako da takoj ko te slabosti ponehajo se intenzivno vržem v pisanje diplomske naloge!

Bodi dovolj za danes!

Pobožajte bušije!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?