Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 KJE SE PA POTEPATA AŠUN PA MALA Evo mene . Saj še nisem šla rodit. Ma berem vas non stop, cele dneve, za pisanje pa sem bolj lena postala. Sem glih prej nekaj napisala pa me je pol ven vrglo pa sem bla jezna ko in še nisem enkrat pisala. Ja pohvalit pa moram našo sandro, ko se tak trudi z novim seznamom mamic, ful je luškan . Pa srčka tudi, da obnavlja seznam. Pri meni je pa itak vse po starem, rodit še ne smem it, vsaj ene 14.dni še ne. Mi moj službeno odide v ponedeljek v Bosno in upam, da bo čim prej doma in da ne misli kaj noret v tem času . Zaenkrat sem pa ok, g. je rekel, da sem še čist zaprta, tak, da še ni panike. Pa še vedno ful razgraja, po moje se ji še ne da vun it , ji je notri prelepo. Danes že cel dan perem, potem še moram zlikati in spakirati vse za mojega in zame. Ne bo naju od jutri dalje nič več doma, on v Celju, jaz nekaj na Ptuju, pol grem v Celje za njim in, ko odide v Bosno se bom peljala sama iz Ce na Ptuj k staršem, tak, da bo prav veselo še te dni. Sem pa še vedno kar v kondiciji, le vročina me zmatra. Včeraj sem ene tri ure laufala po Celju sama, do wc-ja sem pol že komaj prišla in grem iz wc-ja v CityCentru pa naletim pred mano na ene 4 , sem jih kar prehitevala na ovinku pa še srečam eno . Ne vem ali se meni samo zdi, da je letos res ful ful . No, čez čas pa bo polno vozičkov . Joj bo to veselo . A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek? Moj g.je to videl pa ni nič rekel, da bi blo kaj narobe, tak, da je verjetno to tudi normalno kot vse ostale težave. sandra--karin pa duca pa dobro, da si izbrisala, saj jaz sem vsaj za duca že od samega začetka malo sumla, da nekaj ne štima in se nisem nekaj posebej še z njim ukvarjala. Mi je pa žal časa nekaterih RR, da ste se mogle z njim ukvarjat. No, uživajte še v zadnjih tednih nosečnosti!!!
|