|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 16:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

KJE SE PA POTEPATA AŠUN PA MALAuser posted image user posted image

Evo meneuser posted image . Saj še nisem šla rodit. Ma berem vas non stop, cele dneve, za pisanje pa sem bolj lena postala. Sem glih prej nekaj napisala pa me je pol ven vrglo pa sem bla jezna ko user posted image  in še nisem enkrat pisala.
Ja pohvalit pa moram našo sandro, ko se tak trudi z novim seznamom mamic, ful je luškanuser posted image user posted image user posted image . Pa srčka tudi, da obnavlja seznam.
Pri  meni je pa itak vse po starem, rodit še ne smem it, vsaj ene 14.dni še ne. Mi moj službeno odide v ponedeljek v Bosno in upam, da bo čim prej doma in da user posted image user posted image  ne misli kaj noret v tem časuuser posted image . Zaenkrat sem pa ok, g. je rekel, da sem še čist zaprta, tak, da še ni panike. Pa user posted image  še vedno ful razgraja, po moje se ji še ne da vun ituser posted image , ji je notri prelepo. Danes že cel dan perem, potem še moram zlikati in spakirati vse za mojega in zame. Ne bo naju od jutri dalje nič več doma, on v Celju, jaz nekaj na Ptuju, pol grem v Celje za njim in, ko odide v Bosno se bom peljala sama iz Ce na Ptuj k staršem, tak, da bo prav veselo še te dni.
Sem pa še vedno kar v kondiciji, le vročina me zmatra. Včeraj sem ene tri ure laufala po Celju sama, do wc-ja sem pol že komaj prišla in grem iz wc-ja v CityCentru pa naletim pred mano na ene 4 user posted image , sem jih kar prehitevala na ovinku pa še srečam eno user posted image . Ne vem ali se meni samo zdi, da je letos res ful ful user posted image . No, čez čas pa bo polno vozičkovuser posted image . Joj bo to veselouser posted image .

user posted image  A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek? Moj g.je to videl pa ni nič rekel, da bi blo kaj narobe, tak, da je verjetno to tudi normalno kot vse ostale user posted image  težave.

sandra--karin pa duca pa dobro, da si izbrisala, saj jaz sem vsaj za duca že od samega začetka malo sumla, da nekaj ne štima in se nisem nekaj posebej še z njim ukvarjala. Mi je pa žal časa nekaterih RR, da ste se mogle z njim ukvarjat.

No, uživajte user posted image  še v zadnjih tednih nosečnosti!!!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9051
23.8.2007 16:33:23   
dorotea
Buškica, nič ne skrbi, boš videla, da bo vse v redu...sploh pa če ima za pridet vsak čas na svet...in ji bo hitro bolje!Kaj pa veš, eni ginekologi to bolj opazujejo in delajo UZ...moja ne...pa se mi zdi da imam tud jaz mali trebuh za 36 tednov in Uz-ja sploh mela več nisem in ne bom..sam moja g. nič ne komplicira...na koncu sva lahko na istem in bova rodile pač malo manjše zdravo dete...zdaj smo pa res že pri koncu, ne?
Pikica Pokica , ti si pa res že v nizkem štartu! Srečno!
Eva* čestitke!
Glede seznamčka, sandra super je! In se tud jaz strinjam , da je Cukrček prva septembrka!Glede duca, nas je po mojem imelo veliko podobne misli, sam kaj ko 100% ne moraš bit, pa ne bi rad komu krivice naredu...zato sem se jaz pač odločla, da se z njim ne dajem, če pa kaj rabi- pa če tudi je to pozornost- mu jo pač dam. Je pa res , da je grozno, če je vse izmišljeno...in verjetno je nažalost- ali pa na srečo tehuser posted image .
Jst86, počivaj, da ne boš ti naslednja septemberka, da ne prehitiš Pikice pokice, ker bo jezna!user posted image
Jonči, nimam nič izkušenj, žal ti ne morem pomagat.No, drži se!

Grem mal za knjigo!Pozdravček!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9052
23.8.2007 16:33:31   
*tajda*
Glede ducauser posted image  jst sem prek zs reševala njegove kolenske vezi in  na koncu ugotovila da človek urgence tud od daleč ni videluser posted image  Sama delam v KC in vem kako poteka sprejem na urgenci.Pa kaj čmo patologija je težek primer.sej se je sam zakvačkal v svojih lažeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9053
23.8.2007 16:41:24   
buškica
Hvala punce ste me kar potolažile. Ja moj ginekolog je bolj tiste sorte, ki raje dvakrat pregleda namesto enkrat.

Jutri javim kako je CTg potekal, ali je vse ok.

Da pa še jaz pohvalim seznamček nosečk in seznamček za tiste ki so že rodile. POHVALE OBEMA!!!

lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9054
23.8.2007 16:44:49   
jst86
joj punce jst ne morm verjet kako se lahko en folk za****** iz takih stvari.

pikici pokici pa dajem prednostuser posted image .mislim da me bo kar prehitela,ker sem zdej pridna in počivam. v ponedeljek grem še na pregled,ker mam uz,pol pa počasi lahko mali pride spoznat mami in očijauser posted image

buškica dobro opravita jutri user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9055
23.8.2007 16:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

user posted image  A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek?

Punce - meni je G rekel, da je treba izcedek pozdravit pred porodom, zato, da se sluznica med porodom normalno razteza in se ne strga. Zato mi je dala Canesten 3 svečke, ki so mi zelo pomagale. Pa še bris za tisto baketrijo, ki se lahko prenese na user posted image mi je naredil. Tako, da kar povejte svojim G, da imate izcedek, da vam ga pozdravijo pred porodom in da vam vzamejo bris.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9056
23.8.2007 16:55:57   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Glede ducauser posted image  jst sem prek zs reševala njegove kolenske vezi in  na koncu ugotovila da človek urgence tud od daleč ni videluser posted image  Sama delam v KC in vem kako poteka sprejem na urgenci.Pa kaj čmo patologija je težek primer.sej se je sam zakvačkal v svojih lažeh.

Tud jst sem se prek zs-ja dajala z njegovim kolenom...in sem se trudila mu svetovat, zdaj se pa še bolj ko tuser posted image počutim. Ah, pustmo!

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9057
23.8.2007 16:56:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image  A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek?

Punce - meni je G rekel, da je treba izcedek pozdravit pred porodom, zato, da se sluznica med porodom normalno razteza in se ne strga. Zato mi je dala Canesten 3 svečke, ki so mi zelo pomagale. Pa še bris za tisto baketrijo, ki se lahko prenese na user posted image mi je naredil. Tako, da kar povejte svojim G, da imate izcedek, da vam ga pozdravijo pred porodom in da vam vzamejo bris.

Ja meni pa ni nič dal Canestena, ne vem kak to. Saj, če se ne bo stanje izboljšalo pa bom poklicala in vprašala, če je to normalno. Ker peče pa srbi pa ne nič tam doli, tak, da ne vem kak je s tem. Bom pa še po netu malo pogledala, bom tudi verjetno kaj najdla na to temo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9058
23.8.2007 16:57:48   
Anonimen
Mala: jaz mam podobno težavo. Sem ravno eno stran nazaj o tem spraševala. Mislim, da sem prebrala potem nekje, da je za zadnje obdobje to spet normalno. Sam sumljive barve ne sme biti ali pa smrdeti. Jaz sem ponoči že mislila, da mi plodovnica teče.

Jst86: no tako ja zgleda. Kot bi se ulilo med menstrucijo, ko bi se ponoči obrnila. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9059
23.8.2007 17:05:16   
jonči
ja amioskopijo sem mislila ja.
saj tle v Kranju so tko bolj zadaj pa vsi pravijo kako je neprijetna. Saj na Ctg me pa ni dal.
Ma kaj hočemo tko je to?
Saj mam samo še 11 dni do roka. To bom pa že še preživela. Upam.
Tako močno se že veselim da vidim user posted image . Res komaj čakam.
A imate doma že vse pripravljeno za prihod novega člana?
Je prav razburljivo a ne? Jaz stokrat na dan grem gledat če mi kaj manjka. Prav obsedeno že delujem. Res se veselim tega najinega dojenčka.

Pikica pokica tebi se pa tudi že mudi (tako kot meni), rok imava na isti dan bova videli katera bo prej?

Izcedek imam pa tudi jaz takšen da tudi ne vem ali mi plodovnica pušča al kaj. Ampak jaz sem že skozi celo nosečnost imela povečan izcedek pa mi je G rekel da je to normalno tako da.... vložki pa je to to. Sem jih več ponucala med nosečnostjo kot prej.user posted image
O sedaj pa je naš user posted image  živčen ratal. Zgleda da bo treba na sprehod. Pa res se mi ne da. Bo že še mal počakal.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9060
23.8.2007 17:27:33   
Anonimen

Nick         tedni       pridobljeni kg   pridobljeni cm   obseg

aljab                 38t4d    +14-15kg      +25cm      (101cm)

Žabonka               38t       +12kg          +34cm      (106cm)

Pikica pokica       38t        +14kg         +33cm      (103cm)

Carmy,               37t4d     +9.5kg                            (98cm)

Sandra85          37t2d     +11kg          +29cm        (99 cm)

_mala_ ,             37t2d    +13,5kg                          (102cm)

Lumpa6             37t1d      +7kg,                             (140cm)

Srček                 37t1d    +12.5kg       +15cm        (133cm)

Duskamb           36t3d     +15kg                             (106cm)

Lemavrica        36t1d      +7kg                               (102cm)

Nefretiti              36t       +13kg                             (105cm)

Jst86                  36t        +16kg                             (120cm)

Nana27             36t         +15kg                             (110cm)

PBJ                   35t5d      +10,5kg                         (104cm)

dorotea            35t5d      +10 kg          +28cm       (98cm)

Aldina               35t1d      +13kg                             (119cm)

Cuma               35t5d       +13kg                             (111cm)

mony79           35t1d       +10.5kg       +30cm       (105cm)

Lina31             35t1d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

Bodoča            34t6d       + 7kg            +30cm       (128cm)

Tanja Lina      34t5d        +6kg                                (97cm)

Buškica           34t4d       +15kg                              (106cm)

tianna             34t0d        +14kg                              (98cm)

Andreja32        34t          +6kg                                (121cm)

Mateja82         33t           +12kg                            (101cm)

nalLa                33t           +11.5kg                          (103cm)

Taja83           32t,2d        +12kg      +27cm

Helenav           32t           +15kg                              (100cm)

sevenka         31t2d         +7kg        +13cm            (103cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

< Sporočilo je popravil srček -- 23.8.2007 17:41:38 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9061
23.8.2007 17:28:13   
Anonimen
Sandra, user posted image  user posted image  user posted image  za seznamček! Pa za pogum glede duca. To bi morale že prej narediti.

Napišem kaj več potem.

Pozdravček!

(odgovor članu jonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9062
23.8.2007 17:28:29   
Pikica pokica
Glede izcedak.. sem ravno danes mojo g. spraševala. Tudi jaz imam povečan izcedek oz. je že bolj kot neka sluz, ampak brez barve. Povedala je, da je to normalno in da to pomeni, da se mi je že začel počasi luščiti čep, saj ni nujno, da je vedno krvav.

Jonči, bova tekmovali, katera bo prva user posted image user posted image user posted image .

Mož se je že vrnil domov, sin pa hoče še eno noč prespati pri babici. Tako da sva danes spet sama.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bo tamali še odvadil biti pri nama user posted image . Prej ni nikoli hodil na počitnice k babici ali kam drugam,zdaj, ko sem noseča, pa mi prav paše, da se kakšen dan bolje spočijem. Ampak tega bo kmalu konec, ker je moja mami učiteljica in se ji kmalu začne šola... Sicer pa je čisto drugače, ker starša živita v hiši in je lahko cel dan vzunaj, brezskrbno teka sem in tja, ima kar nekaj njegovih vrstnikov...

Joj, ko sem prebrala, da je ena rodila v 17 min... HALOOOOO!!! jaz bi tudi!!!
Pa čeprav doma user posted image . No, sevda bi raje hitro in v bolnici!!!

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 9063
23.8.2007 17:29:22   
LINA31

user posted image  A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek? Moj g.je to videl pa ni nič rekel, da bi blo kaj narobe, tak, da je verjetno to tudi normalno kot vse ostale user posted image  težave.

_mala_ ...tudi jaz imam povečan izcedek, mi pa je moja ginekologinja rekla, da je to v zadnjem trimesečju povsem normalno, če ni "sirast". V kolikor je "sirast " pa ti dajo svečke. Mi pa je odsvetovala kakršnekoli vložke, ali pa pogosto brisanje z WC papirjem na javnih WCjih....raje si večkrat na dan naj zamenjam spodnjice - tako je rekla.

seznamčki so super. Pohvale vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9064
23.8.2007 17:38:56   
jonči
Pikica pokica pol si pa ti že skoraj na cilju saj pravijo, da se potem ko se odlušči čep rodi v roku 2 dni. No bomo videli. Držim pesti zate upam da boš rodila v 17 minutah po prihodu v porodnišnico. user posted image user posted image  Tud jaz bi user posted image  no saj katera pa nebiuser posted image  

pobožne želje ja.

Še neki sem hotela vprašat. A vaši otročki brcajo tko po predpisih od 7-17 ure 10x

moj ne ker se zjutraj ob 6 zbudi pa mal pobrca, pol pa do 11 tema pa se potem le odloči, da se bo malo z ritko nekam nabasal. pa spet nič tam do 13 pa se spet mal z ritko v želodec stisne (fino paše med kosilom - ampak to vedno tudi če prestavim kosilo za eno uro bo pa potem je faca res skrbi za moje kilce), potem pa spimo tja do 16. no potej uri se pa počasi do 18 prebudimo tko po pol urce do urco, ko pa je 18 se pa začne žurka tja do 23 ure. in tako mu mine dan. user posted image user posted image

no sedaj pa je prenehalo deževati pa moram takoj našega user posted image  peljat če ne ga ne bom

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9065
23.8.2007 17:45:52   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: jonči

Še neki sem hotela vprašat. A vaši otročki brcajo tko po predpisih od 7-17 ure 10x

A te brce naj bi bile od 7 do 17 ure? No, pri meni je zelo različno, čeprav zadnje dni veliko brca oziroma se razteguje, sigurno 10X, ampak v času od takrat, ko se jaz zbudim in grem spat....od 9 ure do 23 ure.

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 9066
23.8.2007 17:52:53   
LINA31
A ima katera kakšen dober verz za 50 let ali pa idejo kje bi lahko našla kej pametnega? P R O S I Muser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9067
23.8.2007 18:03:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

A ima katera kakšen dober verz za 50 let ali pa idejo kje bi lahko našla kej pametnega? P R O S I Muser posted image

http://blog.unikati.eu/index.php/2007/06/08/verzi-za-abrahama/

Pa še malo po netu poglej, samo abraham not vpišeš..saj je 50.let abraham kajneuser posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9068
23.8.2007 18:11:19   
mony79
Moj brca od devetih zvečer do treh ponoči-tko bolj okvirno... zjutraj od šestih do desetih... čez dan pa kot da ga ni.

Boga jaz, če bo udaril tak ritem tudi po rojstvu user posted image  Moja mama pravi, da sva oba z bratom zamenjala noč za dan in so naju potem podnevi rukali in ščipali, da slučajno ne bi zaspala... potem sva zgleda pogruntala, da se ponoči spiuser posted image

Mi bomo jutri in čez vikend imeli trgatev. Sem že mislila, da se ji letos izognem zaradi user posted image , pa so me za kuharja angažiraliuser posted image . In sploh ne znam skuhat za 25 ljudi, mislim tko količinsko-pojma nimam...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9069
23.8.2007 18:23:35   
Anonimen
mony79--ja kje pa si doma, da boste že imeli trgatev---Primorska?? Joj bo letos vse tako hitro. Jaz pa upam, da se je bom letos izognila, ker imamo drgač tudi do 40 ljudi in sem jim vedno mogla kuhatiuser posted image . Vprašanje res, kako bo pa letos s tem, mogoče bom imela srečo pa se ji izognila, samo se mi pa pol tudi mama smili, če bo mogla vse sama nardit.

(odgovor članu mony79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9070
23.8.2007 18:33:58   
mony79
Ja, iz Vipavskega konca, blizu Vipavskega Križa. Letos se je vse začelo skoraj mesec prej. Pri nas vedno kuha nona, zdej bom pa jaz, da jo mal pršparamo.

Bom imela priliko jo malo zasliševat, ona je namreč 8 fantov in eno punco rodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9071
23.8.2007 18:39:35   
Anonimen
Srček: tudi tvoj seznamček je špica user posted image user posted image user posted image . S Sandro sta zelo pridni.

(odgovor članu mony79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9072
23.8.2007 18:50:43   
Anonimen
Hvala, hvala, se trudim po svojih močehuser posted image .

Hudič bo čez en mesec, ko se bo ta seznamček iz +kg spremenil v -kg seznamčekuser posted image . Bo šlo malo bolj počasi in težje. Še sploh če se bomo trudile izgubiti še kg od prejuser posted image .
Si jemljem Guppy za zgled, v 9 mesecih 19 gor in v enem tednu 19 doluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9073
23.8.2007 18:50:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

IZVIRNO SPOROČILO: jonči

A te brce naj bi bile od 7 do 17 ure? No, pri meni je zelo različno, čeprav zadnje dni veliko brca oziroma se razteguje, sigurno 10X, ampak v času od takrat, ko se jaz zbudim in grem spat....od 9 ure do 23 ure.

Meni je moj ginekolog rekel, da te brce niso od-do, saj ne moreš pričakovati, da bo vsak user posted image  brcal od te do te ure. Važno je, da jih je 10 v enem dnevu, pa ne glede na ure.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9074
23.8.2007 18:51:02   
lumpa6
Joj, ko sem prebrala, da je ena rodila v 17 min... HALOOOOO!!! jaz bi tudi!!!

ja jaz tudi sem zadnjega rojevala 14 uruser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?