|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.8.2007 15:58:12   
dorotea
Tud jst sem prilepla slikco.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6651
3.8.2007 16:02:53   
Anonimen
Dorotea ti kar vprašajuser posted image  Če ti uspe najti kar nekaj strani nazaj moj post o teh papirjih, ti bo marsikaj jasno. Pa mislim, da je potem še Guppy tudi eni razložila kako in kaj...user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6652
3.8.2007 16:06:29   
ašun
Mony79 triglav ima podobno kot adriatik. Če sta ti in tvoj partner življensko zavarovana pri triglavu in bo polica ob rojstvu otroka stara najmanj 1 leto, dobita 500€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6653
3.8.2007 16:15:32   
mony79
Hvala vsem za informacije glede Triglava...

Pikica pokica ti pa odlično izgledaš!!! Če bi se jaz slikala, v spodnjem perilu, bi blo verjetno sam špeh videtuser posted image user posted image .

Dorotea, če si bla na CSD Ajdovščina, ti je verjetno že Mateja Kete-referentka obkrožila kaj uveljavljaš al porodniški al dodatek...vsaj meni je in zraven še vse lepo razložila, tko da mi je bilo treba dopisat samo še moje podatke in davčno. če imaš doma papirje za po rojstvu (da je ona gor prilepla tiste majhne piltke), maš verjetno urejeno. Dej prebrat še enkrat odločbo, če si jo že dobila...

Zdej pa moram zapustit računalnik, k je mož prišel in hoče na svoj prestol... Se tipkamo jutri. LP

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6654
3.8.2007 16:16:15   
sandra85
pozdravljene čvekeuser posted image
no, moja psička je super-vsaj za enkrat tak kaže user posted image

glede teh papirjevuser posted image mene je kar groza, še zaj nisem nič zrihtalauser posted image
sva se zmenila z mojim, da greva v ponedeljek-upam da res!!!
sam mene pa neki zanima-kaj moram sploh js tja nest, saj ne bom dobivala nobene njihove podpore-razen paketauser posted image user posted image user posted image
moj dragi mora podpisat očetovstvo, a ne? user posted image
ker imam občutek, da mi une kure tam ne bojo prav nič pomagaleuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6655
3.8.2007 16:18:37   
sandra85
aja punce-zelo lepo izgledate!!!user posted image
vse imate lep buši!!!
js ga bom tut prpopala-mal kasneje, ker mora moj zrihtat program, ker je dal gor nov windows......bla bla bla

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6656
3.8.2007 16:24:07   
Pikica pokica
Jaz sem bla pa danes ful aktivna - zjutraj sem pisala diplomo, potem sem pospravila celo stanovanje razen kopalnice ( ta je za jutri), skuhala kosilo, šla po malega v vrtec...

Zdaj imam malo počitka, potem pa gremo še v shoping... Iščeva še eno nizko omarico za dnevno sobo - rada bi imela dnevno v novem stanovanju čisto minimalistično - nek nizek regal, 2 polici ( imava iz Ikee), sedežna, tv ( bo na steni) in pod njim dvd ( prav tako stenski) ter 2 stojala za CD ter dva za dvd je. To pa upam, da bo vse. Zdaj imamo vsega preveč in tega več nočem.

Sem se pa menila z enim iz Adriatika glede izplačila denarja in mi je rekel, da po vsej verjetnosti ne bi komplicirali, če bi rodila kakšen dan prej... Bistvo je v tem, da se ne bi katera zavarovala že potem, ko bi bila noseča, če pa je to le kakšen dan manj kot eno leto, pa naj ne bi bilo problemov - tako da upam, da bodo te € vseeno, saj bi bili zelo dobrodošli user posted image .

Ja, fajn je pogledat vaše trebuščke :))) Sama sem ga pripopala iz 34. tedna. Zdaj v 2 tednih se je pa ful povečal. Kaj šele bo...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6657
3.8.2007 16:25:06   
Pikica pokica
Sandra, a porodniške ne boš prejemala? Nisi bila zaposlena? Si napisala, da ne dobiš nič razen paketa???

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6658
3.8.2007 16:28:28   
sandra85
ne-sem večna študentkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6659
3.8.2007 16:48:33   
Pikica pokica
evo, sem dodala še slikici iz 36.tedna. ( ampak ne glejte kaj drugega, ker ni pospravljeno user posted image )

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6660
3.8.2007 16:51:41   
PBJ
Tudi jaz sem se spravila urediti album in to je slikica pri polnih 34. tednih:
user posted image  
Prvi prvem sem šla s takim rodit pri 40. tednihuser posted image :user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 3.8.2007 17:01:04 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 6661
3.8.2007 17:11:22   
Anonimen
Sandra, ti neseš za paket samo potrdilo o pdp, denar pa boš dobila naslednji mesec. In tvoj rabi osebno dokument in oba podpišeta očetovstvo.

Vse ostalo boš urejala po porodu. Ti bo tam pobedala kaj vse boš potrebovala takrat s sabo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6662
3.8.2007 17:23:39   
Anonimen
Veste kaj sem pravkar jedla? Jagode in smetanouser posted image . In veste kaj bo za večerjo? Palačinke z nutello, jagodami in smetanouser posted image . In veste kaj sem jedla za kosilo? Burekuser posted image .

Ja, ja saj vem....samo hrana mi še gre po bučiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6663
3.8.2007 17:45:52   
sandra85
srček-hvala user posted image ker res nisem pojma imela....

palačinkeuser posted image burek-njam...jagodeuser posted image mmmmm

zdaj mi vračaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6664
3.8.2007 17:55:19   
dorotea
Jst bi tud kej finga papcala...mam tako luknjo v želodcu.
sem si nabavla melono, grozdje in lubenico...zdaj mi pa kaj bolj konkretnega diši!Razvajenka jst!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 3.8.2007 17:56:12 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6665
3.8.2007 18:34:45   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Najprej le pozdrav vsem. Tole vreme nam je res pisano na kožo, a ne. Moram reči, da zelo dobro spim (po dolgem času), ni mi vroče. Lahko okoli letam, ne da bi se pretirano potila ali sopihala.

PIKICA POKICA: vidim da razlagate o življenjskih zavarovanjih. Jaz ga imam tudi sklenjenega pri Adriatiku, medtem ko ga ljubi nima. A to pomeni, da sem tudi opravičena do denarja ob rojstvu otroka, ali pač ne glede na to, da ga partner nima?

Za enkrat se torej dobro držimo. Jaz že prav odštevam in komaj čakam dan D, ko bom videla svojega brcača.

Lepo se imejte, se še tipkamo.

T.

Neposredna povezava do sporočila: 6666
3.8.2007 18:36:47   
nora
Oh hrana....kolk bi rada jedla...srček si mi sline naredilauser posted image jaz sem vceraj bila samo na solatko in sadje, da malo sčistim telo, pa da malo  ` umirim` težouser posted image danes sem pa lačna kot pes. Pojedla sem cel krožnik lubenice in čez 1 uro spet lačnauser posted image zdaj je na vrsti šobska in upam, da bo dost za danesuser posted image
Kakšne lepe trebuščke imateuser posted image Pikica Pokica tebi se kar pozna razlika, od našega srečanja je ful zrasteluser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6667
3.8.2007 18:56:38   
dorotea
Žabonka sem ti poslala ZS, da ne spregledaš.user posted image
Končno se je sonček pokazal...je že mal lepše! Danes sem ugotovila, da je res da smo nosečnice bolj občutljive...mi je šlo na jok, ker mi je včeraj soseda zatežila skozi okno, da naj bova tiho, ker sva se z možem ob11h pogovarjala v svoji spalnici pr odprtem oknu!Halooooo!Groza, sovražim blok!Pol pa me še sestra ni poklicala po telefonu in je blo zadosti skoraj za jok! Počutila sem se kot pubertetnica in si mislila NOBEN ME NE MARA!user posted image ...zdaj ko je mimo se mi pa prav smešno zdiuser posted image user posted image user posted image A se vam to kaj dogaja?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6668
3.8.2007 19:00:41   
Anonimen
Sandra, moram še jaz malo provociratuser posted image . Ampak te palačinke ziher niso blizu tvojimuser posted image .
Tanja Lina, važno je da imaš ti življenjsko zavarovanje več kot 1 leto preden rodiš.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6669
3.8.2007 19:00:42   
jst86
ojla!
evo končno se lahko za komp usedem.sem misnla da bom dons rodila,ko sem hotla pomivat po tleh in sesatuser posted image  me je mama spodila ležat,češ kaj se jaz grem in naj pazim na njenega pravnučka.user posted image  mama!se bolš drži kot jaz. mi je ona pol do konca pospravla-mi je kar mal smotanuser posted image .sem mislila da bom lahko.
dons sva končala našo sobico,morva samo še nalepke nalimat pol smo pa fertik. jooj sem vesela!

sem tud jst dalaprvič slikco od bušija v album,bom sedaj prilimala še Leonov kotiček v naši sobici.sicer ni ne vem kaj,ampak men je najlepši!komaj čakam mojega fantka!!!user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6670
3.8.2007 19:03:04   
Anonimen
Dorotea: midva se tudi nisva navadla biti v bloku. Oba sva prej živela v hiši. Obupno, da ne govorimo, kako je s parkiranjem, pa imava poleg stanovanja še kupljeni dve parkirni mesti. Sva šele pol leta v novem stanovanju, pa že gledava, kako bi do hišice čimorej prišla.

T.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6671
3.8.2007 19:09:36   
NalLa
Evo, končno sem dočakala svoj zadnji dan v službi user posted image . Že komi čakam, da se mal spočijem, ker sem se zadnje dni prav slabo počutila. Zdej vas bom lahko mal bom spremljala in z vami čvekala.

Helena tud jest držim pesti zate in za tvojo punčko. Upam, da se vse dobro razplete. Oziroma vem, da se bo, ker drugače enostavno ne more bit.

Punce, dans me je moja mami ful presenetla. Je kupila v Centromerkurju zimski kombinezon za našega dojenčka in je ful lep. Ponvadi mi nič ni všeč kar sama izbere, ker imava popolnoma drugačen okus, danes pa je zadela v nulo. Pa še ful pocen je bil, 12 eur znižan, tako, da če kero zanima naj gre pogledat. Majo pa roza barve vse velikosti in modre samo večje številke.
Potem sva šle pa še v Rutarja in mi je kupila ful lep ležalnik, je bil v akciji od Chiccota za 69 eur, ker pa je gor ena pikica, ki se komaj vidi (in jo bom po mojem lahko oprala), so ga pa še dodatno znižali za 10 eur.

Guppy sem ugotovila, da je moja sodelavka tvoja kolegica. Sem se šla ravno poslovit od njih in mi je rekla, da je včeri obiskala eno kolegico, ki je noseča z dvojčki, ko mi je rekla še kdaj ima pdp sem takoj vedla, da si ti.

Punce jest sm tud skoz lačna, če bo šlo tko naprej bom pravi pujsek po rojstvuuser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6672
3.8.2007 19:11:48   
dorotea
Tanja Lina, ja grozno je. Tud midva sva oba iz hiše...pol ko prideš v blok jim pa vedno kaj ni prav...kako parkiraš postrani avto, na vrtu na kateri kompost mečeš plevel, iz katerega korita zalivaš, kateri dan v tednu pomivaš stopnišče(mi imamo namreč zmenjeno da vsak en teden čisti, pa moraš nujno v petk, bog ne daj da bi v četrtek...no, tokrat jih je motlo da sva se pogovarjala!!! v svoji sobi!!! pa za poletje 11 ura se mi ne zdi tako pozno!!!! Za crknit!!! Pol sva se začela režat in sva se dogovarjala, da danes zvečer bova pa naglas hlinila orgazem....uuuu, ja, še, še in skakala po postelji!!! Me zanima , če si bo ravno tako upala čez okno kričat!user posted image
Ja tud midva hočeva v hišico na vas, čakava da najina zemlja postane zazidalna...upajmo da bo res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6673
3.8.2007 19:21:17   
Anonimen
Srček: hvala. Če se o tem ne bi pogovarjale (beri pisale), bi verjetno na to čisto pozabila. Bom poklicala svojo agentko.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6674
3.8.2007 19:23:09   
guppy
Naila, Katja me je klicala in rekla, da me njena sodelavka (ti) pozna z nekega foruma. Pravi, da jo je čisto šokiralo, da si takoj vedela, da sem to jaz user posted image . Če se boš pritoževala glede bušija, te bomo napotili na terapijo k meni domov, da vidiš kako težko je it lulat user posted image
dorotea, hahahahahaha user posted image

Punce, morale bi pogosteje kazat svoje bušije, ker ugotavljam, da me po slikah mnoge dohitevate!! Se kar potolažim, ko vidim, da tudi drugim trebušček "podvoji" profil telesa, ne počutim se več tako vesoljsko.

Pikica pokica, tebi se pa totalno pozna razlika od našega prvega srečanja. WOOOOW!

Jaz še vedno preživljam dan leže, ker me zvija po trebuhu. Lumpija me rineta in brcata in sploh ni prijetno. Še malo, še malo... user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?