|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.8.2007 12:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla zanima me pa ali imate e vse izbrana imena za svoje user posted image , ali pa se še odločate tako kot midva

Joj, pri nas pa bo to umetnost... Če bi jaz sama izbirala, potem moj user posted image  že ima ime, ampak... Mojemu user posted image  ni všeč. user posted image  Njegova izbira pa meni ni všeč. user posted image  Ne vem, če bova našla skupen jezik.
Ma upam, da bo na kuncu moja obveljala. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6476
1.8.2007 12:03:31   
Anonimen
Eeeej, a ni nobene več tu gor? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6477
1.8.2007 12:04:44   
helenav
Jaz sem z mojim hitro rešla.-)) user posted image user posted image Če bo fantek zbiraš ti ime.....če bo pupica zbiram jaz.

In ker se na začetku ni videlo spola, sva določila vsak svoje. Jaz Klara, on Luka. In sedaj me v trebuhu žgečka mala Klarauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6478
1.8.2007 12:07:58   
Anonimen
Ja helenav, ampak meni njegov izbor niti za user posted image  niti za user posted image  ni všeč... user posted image  

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6479
1.8.2007 12:08:39   
Anonimen
user posted image KLARA je pa full lepo ime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6480
1.8.2007 12:11:32   
Anonimen
Punce - poročilo o nakupih (akcije) v Leclercu in BC: na kratko - se ne splača hodit. Midva sva bila najprej v Leclercu. Tam imajo bodije št. 50 v akciji - št. 56 ali pa 62 pa ničuser posted image  V BC sva kupila 3 pajacke (žabice), ki so v akciji (3€ eden) in to vse roza, ker so imeli št. 56 samo še v tej barvi, naslednje številke so bile pa od 68 naprejuser posted image  Sem vprašala prodajalko, kje so stvari, ki so v akciji, pa je pokazala na en opustošen obešalnik... Skratka - razočaranje. Na koncu sva končala v H & M in ugotovila, da imajo tam še najvče izbire in najugodnejše cene... Samo toliko, da ne boste preveč računale na akcijske nakupe.

Včeraj je moj dragi sestavil previjalno, danes jo jaz "filam"user posted image ... Rada bi še generalno pospravila kuhinjo - ostalo sem pa že.

Guppy - jaz tudi perem stvari za našo user posted image  na temperaturah, ki pišejo na etiketi. Zaenkrat dajem prat njene stvari posebej, ker se kar nebere za en stroj. Vse pa perem brez mehčalca, dvojno spiram in vse likam. Po porodu pa v času trajanja čišče ne smemo prat naših oblek skupaj z user posted image . To je v šoli velikokrat ponovila. Oblekic verjetno po porodu ne bom več likala, plenice pa. Mi je pa tašča dala od Amwaya prašek samo za dojenčke, ki tako božansko diši, da ga hodim kar naprej vohatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6481
1.8.2007 12:12:45   
helenav
Meni Luka, tudi ni ne vem koliko, predvsem zato, ker jih toooolikoooo Lukcev letos in lani:;.-)))))

In ta teden ko sva rihtala sobico in sva sestavila posteljo, ki sva jo dobila na izposojo, prideva do ugotovitve, da se najina postelja kliče Klara user posted image user posted image user posted image . Ne moreš verjet, kako se usoda včasih poigra.))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6482
1.8.2007 12:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

In ta teden ko sva rihtala sobico in sva sestavila posteljo, ki sva jo dobila na izposojo, prideva do ugotovitve, da se najina postelja kliče Klara user posted image user posted image user posted image . Ne moreš verjet, kako se usoda včasih poigra.))))

Res? Zanimivo ja, kako se usoda včasih res poigra. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6483
1.8.2007 12:16:52   
Anonimen
Žabonka, ma saj jaz sem prav vedela, da se ne bo splačalo it po nakupih, saj je vse razgrabljeno in da o izbiri št. niti ne govorimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6484
1.8.2007 12:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Meni Luka, tudi ni ne vem koliko, predvsem zato, ker jih toooolikoooo Lukcev letos in lani:;.-)))))

In kaj bi naredila, če bi bila vajina štručka user posted image ? Bi svojega user posted image  poskusila kaj prepričati za drugo ime, gleda na to, da ti Luka ni lih UAU?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6485
1.8.2007 12:18:21   
helenav
Zdej pa grem preverit, če je pikic akaj zrasla.....Držite pesti, da bo vse ok....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6486
1.8.2007 12:25:35   
dorotea
Srečno!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 6487
1.8.2007 13:02:47   
guppy
žabonka, hvala, da si se spomnila. Na čiščo sem pa čisto pozabila. Zdaj bom še prala skupaj, potem pa otroške posebej. Sem pa tudi jaz prelikala vse oblekice, upam, da mi bo uspelo vztrajat tudi po porodu.

Držim pesti za preglede in čestitam za dobre novičke tistim, ki ste jih imele te dni!
user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6488
1.8.2007 13:16:23   
cuma
Ojla!

Kako ste?

Mi smo dobro user posted image user posted image user posted image ! Ema nima več vročine!!! Le še pikice ...

Jaz sem ok. Včeraj mi je trebuh kar veliko otrdeval in tinkara je bila spet zelo aktivna. Počutim se super, sploh zato, ker sem danes dobila odločbo za porodniško in me je prijetno presenetila user posted image user posted image user posted image
Moram it takoj popoldan v BC pogledat akcijo, čeprav si ne delam prevelikih pričakovanj. V BC ju moram še vprašat za voziček - kakšna je cena pri njih in kakšen je rok dobave, drugače ga bom kar na sončku naročila.

Danes ne kuhamo kosila - praznujemo Eminih 20 mesecev in bomo naročili pico. Emi bom skuhala zelenjavno mineštrico sicer pa tudi ona že zelo rada kak košček pice poje user posted image .

helenav: poročaj, kako je bilo na pregledu !
guppy: fajn, da nisi več tako otečena! user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6489
1.8.2007 13:20:55   
nana 27
Tole s pranjem. Je itak na začetku toliko umazanih plenic in majčk, da lahko samo to pereš, tako da ni panike glede ločevanja. Nato pa čim prej nehat komplicirat. Jaz zaradi šivanja itak en mesec nisem nosila normalnih spodnjih hlač, ampak kar mrežaste iz Tosame (sem jih sproti stran metala) pa Vir 80 gor. Zvečer sem pa spala brez hlačk na veliki barvasti kopalni brisači in res ni bilo dileme glede skupnega pranja.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6490
1.8.2007 13:38:01   
Pikica pokica
Oj! Tudi jaz sem se vrnila z nakupov user posted image . Zdaj imam tudi sama skoraj vse - manjka mi le še košara za voziček ( ki jo dobim od kolegice), igračka za prvega otroka ter vložki zame user posted image user posted image user posted image .
Oblačilc imam načeloma dovolj - nekaj novih, nekaj od sina ( jih ravno perem in sem že skoraj pozabila, kako cart cotke je imel - pa večinoma v beli in bež barvi, tako da bo skoraj vse prav prišlo) user posted image .

Joj, zapravila sem pa spet toliko user posted image ... Pa saj veste, kako gre po denarju. Že samo v Mullerju sem pustila ogromno - kupila sem tudi modrček za dojenje, blazinice, pa pleničke, robčke, kozmetiko Bubchen ( še zame in za sina), palečke za ušesa.... pa še ogromno drugih stvari.  user posted image

Morala sem še na CSD, saj so mi morali v službo dopisati še eno plačo. Tako zdaj tudi jaz nestrpno pričakujem odločbo. Upam, da ne bom user posted image in da bom tudi jaz ob tem user posted image .

Ker sin danes ni šel v vrtec in sem ga vzela zraven, sva šla obiskati še njegovo prababico. Tudi ta se že veseli, da bo dobila novo (pra)vnučko user posted image . Naredila nama je še kosilo, tako da mi danes ne bo treba kuhati. Mož bo pa že kaj jedel user posted image .

Ime imamo  izbrano že kar nekaj časa, saj je bilo edino ime za user posted image , ki nama je bilo obema všeč. Pa tudi sinu.

PA PA

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6491
1.8.2007 14:34:41   
sandra85
joooj-se bom mal pohvalila:
guppy, sem te učeri ubogala in sem preostali dan in cel večer preživela na kavču z dvignjenimi nogami in danes me noge sploh ne bolijo in imam spet normalne-se vidijo kosti (niso prav nič otečene) in  tehtnica mi je pokazala -0,5 kguser posted image
če je tebi pokazala -2kg, pol si te pa res predstavljam bogica, kolko vode si imela v sebiuser posted image
važno, da je danes boljšeuser posted image user posted image user posted image
   JE LUNA KONČNO MIMO!!!

EMI PA user posted image ZA 20. MESEC!!!!!!!!

pa super, da nima več vročine
user posted image

HELENA kako je bilo na pregledu? kako napreduje vajina KLARA?user posted image

js sem pa danes ponoči tak lepo spala-je bila tak prijetno hladna spalnicauser posted image

aja, kot opaažate sem domauser posted image je moj imel danes neke obveznosti v službi pa si ni mogel zrihtat dopoldne prosto, da bi šla v LJuser posted image
mi je obljubil, da bova šla jutri, ali pa v petek...UPAM, DA RES...ker se že pošteno bojim, da me kej prehiti, pa nočem da mi hodilo drugi kupovat cunjice in kozmetiko (hočem sama-ker to tak rada delamuser posted image )

previjalno še vedno čakavauser posted image upam, da bo ta teden, ker je zaj res že zadnji cajt da vse operem in zlikam, saj to ne bom mogla v 1 dnevu-bom rabila kar 3 dni sigurno!

user posted image jooooj neki me pa zanima! uno podlogo za okrog pojstlce, pa kouterček kako naj operem??? naj dam v čistilnico? se ne bo deformiralo, če dam v stroj??? res, da je bilo prekleto drago (skoraj 150€)in se nebi smelo deformirat! sam se bojim, da izgubi obliko, če dam v strojuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6492
1.8.2007 14:59:36   
sandra85
kaj katera kej ve, kako je naš cukrček? je že doma, je vse ok,....?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6493
1.8.2007 15:01:50   
*tajda*
sandra jst sem  kovtrček in tisto blazinico oprala na 40 v pralnem stroju pa še zlikala sem in se ni nič uničilo.Milim da je brezveze dat v čistilnico.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6494
1.8.2007 15:05:30   
lumpa6
sandra jaz sem jo oprala kr v stroju pa ni izgubila oblikeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6495
1.8.2007 15:17:46   
Anonimen
Sandra, jaz sem oprala tako kot piše na posteljnini in obrobi, na 30 stopinj in ni bilo nobenih težav.

Samo res, kje je Cukerček?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6496
1.8.2007 15:50:06   
dorotea
Tisto obrobo moram tud jst še zrihtat...danes grem tud jst v BC s sestro, sam bo bl ona kupavala, jst bom sam gledala...smo bl brez dinarčku zdej...
Po mojem je cukrček in malčki še v porodnišnici, po moje jih mal več časa zadržijo...dvojčke...al ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6497
1.8.2007 15:57:15   
guppy
sandra, tooooooooooooooooooooooook sem vesela, da se bolje počutiš!!! Samo ne zdaj spet proslavljat preveč in okrog skakat, ampak še današnji dan izkoristi za počitek!!

Mislim, da je cukrček še v porodnišnici, vsaj v petek mi je rekla, da bo verjetno ostala kar še nekaj dni, ker je fantek v inkubatorju zaradi pljučk. Če bom izvedela kaj novega, vam javim. Mogoče jo bom danes poklicala malo (vedno se spomnim ob neprimerni uri - zdaj imajo zir obiske).

žabonka, moj mož je ravno v Leclercu in pravi, da je našel te kompletke bodijev iz reklame. Od tistih s stranskim zapenjanjem (5 kom, z zajčki) imajo baje velikost za novorojenčke in za 1 mesec, od tistih barvastih (7 kom, zapenjanje spodaj in razširjeno pri ramah) pa za 3, 6, 12 mesecev.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6498
1.8.2007 16:20:27   
Anonimen
Guppy: midva sva jih tudi našla. Samo, ko ven vzameš tiste bodije za 3 mesečnega dojenčka, je to tako majhno v primerjavi s tistim, kar imam doma, da si ne upam kupituser posted image  Pa naša princeska je imela že pred mesecem dni ocenjeno težo na več kot 1800g, tako da... Naslednja runda je pa od 6-12 mesecev - ne vem, midva sva cel tist regal okoli obrnila, pa nisva nič uporabnega našla... Mogoče sva bila prezgodnja (ob 10h)user posted image  Če bosta kaj uspela najti, prosim, sporočiuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6499
1.8.2007 16:31:20   
Anonimen
Punce, kje v Ljubljani je Tosamina trgovina??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?