Pikica pokica
|
Čveke . No, pa po vrsti. Glede ažuriranja našega seznamčka bi po mojem bilo fajn, da se javi ena, ki ima rok prosti koncu septembra, saj bo bolj dolgo prisotna na tem forumu. ( Sandra, saj nimam nič proti tebi, da ne boš narobe razumela, ampak ti se boš prav tako kmalu ( vsaj na začetku septembra) prestavila na sosednji forum, kjer bomo klepetale o naših malčkih). Torej, se katera javi??? Glede kozmetike - prisegam na Bubchen - uporabljam jo sama in prav tako jo imam za sina. Zdaj, ko sem , sem prav zasvojena s kopeljo, saj mi takoooooooo diši da je joj. Kar naprej bi jo vohala. Vem, da sem malo . Najceneje pa jo imajo v Mullerju. Dosti ceneje kot v lekarnah, Dm jih ali Baby centru. PREVERJENO!! Ta teden grem po nakupih tja - tam bom kupila tudi moderček za dojenje, saj je ful poceni, pa tudi dokaj vredu je. Imela ga bom v porodnišnico. Poleg pa blazinice za dojenje za 1x no uporabo - pri prvemu sem uporabljala kar DM jeve, ki so bile ok. ( meni je pri prvemu tako teklo ven, da so mi v porodnišnici razrezali ene spodnje hlačke za 1x no uporabo, da sem jih imela čez prsa, spodaj pa sem si zložila pleničko. Tako sem potem morala spati skoraj pol leta, drugače sem imela lužo na postelji). Tudi plenice za 1x no uporabo bom kupila v Mullerju, saj je mi zdijo boljše kot Pamperske. Sterilizatorja sama nisem imela in ga tudi nisem pogrešala, tako da je res nepotreben nakup - vsaj v naprej. Mala, upam, da bo s tvojim dedkom vse ok, oz. da se izide tako, da boš sama najlažje prenesla . Dorotea, čestitke za obletnico . Guppy, drži se jutri. Upam, da s čim manj matranja in čim hitreje ( ko se bo pač začelo), dobiš v roke svoja dva sončka. Cuma, upam, da bo z Emo kmalu bolje. Tianna, čaj iz malinovih listov si grem nabaviti jutri, saj se mi začne 36. teden . Baje naj bi ga pile od 36. tedna dalje, če pa pomaga, je pa po mojem zelo relativno.Če verjameš v to, je lahko psihični učinek večji. Jutri se grem naročiti še na akupunkturo in upam, da se bom tokrat kaj hitreje odprla in da bom imela lažji in hitrejši porod . Ja, sem se razpisala... PA PA
|