|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.7.2007 15:26:10   
nana 27
Tianna, sterilizatorja res ne boš rabila, če boš dojila. Raje počakaj z nakupom vsaj do takrat, ko boš v prodnišnici, da vidiš, kako ti bo šlo dojenje. Imej pa prej nagledanega pa naj ga tvoj kupi, ko boš v porodnišnici.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6201
29.7.2007 15:32:33   
ana b
No po dolgen času pa še jaz kakšno rečem. Moram priznat, da me je sedaj kar malo stisnilo, ko vidim, da imate večinoma že vse pripravljeno. Mi smo ta teden komaj počasi začeli. Res je, da imamo večino stvari še od taprvega, pa bo treba vseeno vse oprat, pa presortirat, pogledat kaj je uporabno in kaj ne,...
Vsak dan znova si rečem, da bom to počela, ko bom doma na dopustu in mali v vrtcu, da bom imela mir. Upam pa lahko, da bo drugi rojen bolj pravočasno, ker nas je prvič zelo prehitelo in tudi nismo imeli nič pripravljenega in hišo polno majstrov.
Bom možu rekla po popoldanskem spancu, da mi privleče škatle iz podstrešja.
Želim vam čim manj vročine in vlage.
Lep dan

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6202
29.7.2007 15:39:11   
guppy
Drage sonosečke,

tale vikend je pa res minil precej delovno, ampak se lahko pohvalim, da sem uredila skoraj vse, kar sem želela storiti pred porodom. Končno sem napisala in dala v pregled dispozicijo za doktorat in sestavila vprašalnik za raziskavo, tako da grem lahko mirna v porodno sobo.

Tudi okoli hiške sva uredila par reči, danes bova pogledala še ali imava res vse spakirano za v porodnišnico, jutri pa kar bo, pač bo.

Sicer me je ponoči tako zvijalo v spodnjem delu trebuha, da sem že mislila zbudit možka, ampak bolečina se mi je zdela še nekako "obvladljiva" in sem se prepričala, da je škoda paničarit. Malčica divje brca, kot da ve, da je njen čas, da pokuka na svet, in posledično spet bruham po vsaki jedi in precej mi je slabo. Po malem si res želim, da bi me jutri zadržali v porodnišnici, da grem rodit user posted image

V primeru, da ostanem tam, vam bo moja najboljša prijateljica (sicer marčevka) poročala, kaj se dogaja z mano itd. Imam pa tudi nekaj vaših GSMjev, tako da v primeru veselega dogodka zagotovo dobite kaj na ekranček.

Lepo se imejte in še naprej tako klepetajte!
user posted image & user posted image user posted image

P.S. Zdaj me kolegica ne bo mogla več klicat "Radenska - tri srca" user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 6203
29.7.2007 15:52:27   
sandra85
tianna...
uffff meni še dosti stvari manjkauser posted image
-čisto vsa kozmetika-razen kremice za ritko
-še 10 tetra plenic moram kupit
-plenice za enkratno uporabo
-še par majičk
-še par bodijev
-banjico (nama bo kupila sestra)
-pajacke
-žabice
-kompletek v katerem ga bomo iz porodnišnice pripeljali
-moderček za dojenje (sem za rojstni dan dobila bon za modrček,sam ga moram it
kupit)
.
.
.
pa še kej bi se našlouser posted image
tko da imava še res doooosti za nakupit naslednji teden!!!

pol pa dobiva še previjalno in moram še vse oprat in zlikat...
mislim, da je res že čas da to uredim, da bom pol mirna!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6204
29.7.2007 15:55:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, sterilizatorja res ne boš rabila, če boš dojila. Raje počakaj z nakupom vsaj do takrat, ko boš v prodnišnici, da vidiš, kako ti bo šlo dojenje. Imej pa prej nagledanega pa naj ga tvoj kupi, ko boš v porodnišnici.

Ma sej imata z Lumpo6 prav. Bom kar počakala. Nagledanega pa že imam. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6205
29.7.2007 16:00:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna...
uffff meni še dosti stvari manjkauser posted image
-čisto vsa kozmetika-razen kremice za ritko  Meni še čisto VSA! KATERO FIRMO BOSTE KUPOVALE?? Avent? Bubchen? Nivea?
-še 10 tetra plenic moram kupit  Jaz tudi.
-plenice za enkratno uporabo Sm kupla en začetni paket Pampersk.
-še par majičk Ma jaz tudi, ma... Ne upam si delat neko zalogo, ker ne vem koliko bo velik pa težek. No, za prvo silo mam. Ne bo nag.user posted image
-še par bodijev
-banjico (nama bo kupila sestra) Sem jo dobila zdraven previjalne.
-pajacke
-žabice
-kompletek v katerem ga bomo iz porodnišnice pripeljali To sem že naročila mojemu user posted image , da bo moral kupiti ta čas, ko bom jaz v porodnišnici.
-moderček za dojenje (sem za rojstni dan dobila bon za modrček,sam ga moram it
kupit) Jaz ne vem kakšno št. naj kupim? Eno št. večjo??
.
.
.
pa še kej bi se našlouser posted image
tko da imava še res doooosti za nakupit naslednji teden!!!

pol pa dobiva še previjalno in moram še vse oprat in zlikat...
mislim, da je res že čas da to uredim, da bom pol mirna!!! Nekaj sem že oprala, zlikala... No, še me čaka.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6206
29.7.2007 16:04:09   
lumpa6
men pa danes moja najstarejša hči lika stvari za user posted image ,se je sama ponudila , ta srednja sta pa šla za 10 dni na morje, ju že pogrešamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6207
29.7.2007 16:04:57   
Anonimen
Guppy, če boš jutri ostala v porodnišnici - SREČNO! Za moje pojme si zdržala neverjetno dolgo za dvojno user posted image ...

Jaz se pa danes tako fino počutim - samo da ni tako vroče, pa je takoj lažjeuser posted image

Midva greva jutri še par malenkosti dokupit, potem imava pa vse. In čakanje se lahko začneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6208
29.7.2007 16:05:30   
sandra85
glede modrčka-res nevemuser posted image
meni so priporočali, da si ga kupim po porodu....sam kaj pa bom ta čas??? in če pol ne bo cajta? bom mojega poslala kupit modrc?user posted image
tko, da nevem kaj bom z modrcem...

kozmetiko-mene je kolegica poslala, da grem vso kozmetiko kupit v ljubljano v trgovino VIR...baje imejo super kozmetiko-jo ona že skori eno leto tam kupuje in je fulll zadovoljna

tko da morava naslednji teden v LJuser posted image pša še v H&M bova zavilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6209
29.7.2007 16:07:07   
sandra85
guppy javi se nam še kej do večera, da nam poveš počutje in občutke...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6210
29.7.2007 16:07:19   
lumpa6
jaz prisegam na bubchen kozmetiko za user posted image pa tudi zame majo nekaj novih kremic proti strijam in olja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6211
29.7.2007 16:13:15   
PBJ
Modrček je fajn imeti že v porodnišnici, ker mleko začne tečt in moraš blazinice uporabljati. Ne pozabite torej blazinic, ko greste rodit. Ni pa nujno, da imate modrček za dojenje, je lahko tudi navaden z večjo košarico seveda.

Sandra, če imaš Rutar kje blizu.... Pri nas v Mariboru sem včeraj videla 10 kosov tetra plenic  - kar ugodno, mislim da so bile 10 eur. Jaz jih sedaj ne rabim kupovati, ker jih imam od prvega, ampak vem, da so bile takrat kar drage.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 29.7.2007 16:14:17 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6212
29.7.2007 16:20:18   
PBJ
Sterilizatorja jaz tud prvič nisem potrebovala, Morala sem si pa kupiti črpalko za dojke. Pa tudi nisem vzela električne, ampak od aventa, kjer ob pumpanju mleko teče po cevki v stekleničko n sem jo kar precej potrebovala, ko je bilo mleka preveč, ali pa ko sem kam skočila in mu je tai dal izčrpano mleko.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6213
29.7.2007 16:21:48   
nana 27
Sandra, mogoče si kupi kakšen cenejši modrček za dojenje že za v porodnišnico. Bolnišnične srajčke še dodatno drgnejo bradavice, ki se morajo še navaditi otroških ustec. Sem bila prav hvaležna cimri v sobi, ko je predlagala, da naj uporabim modrček pa še nekaj podlogic mi je dala. Prej me je pa tako skelelo v stiku s trdo srajco. Jaz sem si kupila številko večjega v Mullerju in ta gre tokrat z menoj že v porodnišnico (seveda skupaj s podlogami za dojenje, ki jih bom stran metala). So čisto bombažni. Žal ne vem cene. Mi pa kakšne posebne kozmetike ne uporabljamo - samo niveino kopel in šampon. Bom pa tokrat bolj pozorna, ker ima prvi alergijo (sicer jo je dobil šele pri letu in pol), ampak obstaja večja verjetnost, da bo tudi drugi bolj občutljiv. Kupila sem pa olje in kopel od Penatena (spet Muller) in zdaj hodim vonjat te flaške in sem kot v transu zraven user posted image , za ritko bo pa kar Bebival iz lekarne.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6214
29.7.2007 16:24:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz prisegam na bubchen kozmetiko za user posted image pa tudi zame majo nekaj novih kremic proti strijam in olja

Kje se ta BUBCHEN sploh kupi? Lekarna? Baby center?? Tudi jaz sem slišala full pohval za to linijo, tako da... Bom verjetno kar to vzela.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6215
29.7.2007 16:25:26   
sandra85
pbj-najbližji rutar je v LJ...hmmm, js sem kupila 20 tetra plenic v BC (sem dala okrog 34€) vem da so drage...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6216
29.7.2007 16:31:40   
sandra85
nana imaš prav-js si bom šla tut enga v mullerja kupit-kr so poceni pa da bo vsaj za prvo silo...pol si bom pa šla malo boljšega še kakega kupit (sej jih rabimo kake 3,a?)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6217
29.7.2007 16:35:07   
lumpa6
Kje se ta BUBCHEN sploh kupi? Lekarna? Baby center?? Tudi jaz sem slišala full pohval za to linijo, tako da... Bom verjetno kar to vzela.

v baby centru ga imajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6218
29.7.2007 16:36:29   
lumpa6
nana imaš prav-js si bom šla tut enga v mullerja kupit-kr so poceni pa da bo vsaj za prvo silo...pol si bom pa šla malo boljšega še kakega kupit (sej jih rabimo kake 3,a?)

a majo tudi večje številke?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6219
29.7.2007 16:39:59   
nana 27
Tianna, jaz sem Buebchen zadeve videla že v DM-ju, v BabyCentru pa tudi v nekaterih lekarnah. Sandra, jaz sem imela v prvo dva, ampak meni ni tako močilo kot nekaterim. Da bi lahko z rokami stiskala in bi ven teklo - to pri meni ni šlo, zato sem na začetku imela Aventovo črpalko. Res super zadeva..sploh, če se, ko se vrneš domov, delajo vozlički, na prsih pa se ti na tistih mestih naredijo rdeči fleki. Takrat črpalka pride prav pa še tuširaš in vozlički po dnevu ali dveh izginejo. Črpalka pride prav tudi, če otrok spi, ti pa čutiš, da ti bo prsi razneslo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6220
29.7.2007 16:41:18   
Anonimen
Pozdravljene punce.

Mala ima prav, računalnik imam totalka zapacan z vsemi mogočimi virusi, tako da ga moram nujno dat v popravilouser posted image . Bom nekaj dni verjetno odsotna zaradi tega, tako da ne bo panike, da sem že rodit šlauser posted image .

Sandra, ali te lahko prosim da mi samo sms pošlješ v primeru da bi Guppy res rodila dokler ne pridem spet do računalnika, da sem vsaj malo na tekočemuser posted image .

Seznamček bom pa ažurirala kasneje, ke mi računalnik že tako počasi dela, da komaj še kaj odpremuser posted image .

Lepo se imejte, jaz vas bom vse pogrešalauser posted image .

Hmm, počutim se kot da odhajam v indijo koromandijo.......user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6221
29.7.2007 16:41:21   
nana 27
Ja, Lumpa...se mi zdi, da imajo do F košarice (če se ne motim). Je vsekakor za pogledat, ker jih kar hitro pokupijo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6222
29.7.2007 16:46:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Hmm, počutim se kot da odhajam v indijo koromandijo.......user posted image

Samo, da se ne boš v kakšni Anonimolandiji zataknila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6223
29.7.2007 16:53:33   
sandra85
srček-ti bom poročala vse kar bo novega tlele med septembrkamiuser posted image
ti pa le to hitro zrihtaj.

če te še ne bo nazaj, ti bom sporočila tudi kako bo glede srečanja, če se nam uspe kej zmenit...

primorke!!!!!!!!!!!
povejte dan, uro...(helena, cuma, zoya....)
meni in srčku bi bilo idealno, če bi se dobile v luciji (je srček obljubila, da bo bone za kosilo nabavila in gremo lepo skupi papcat) 1 bon pa stane zelo malo-tako da se splača...POL PA ŠE NA KAK SLADOLED....user posted image KAJ PRAVITE???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6224
29.7.2007 16:56:38   
sandra85
DAJMOOOOOOO NO....   
guppy, imam občutek da te bom rabila pri organizaciji srečanja (kako ti uspeuser posted image ) meni nikakor...

sem pa EDINA  primorka, ki sem spoznala že vse primorkeuser posted image (dobro, srček je uvožena primorkauser posted image )user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?