|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
28.7.2007 21:33:52   
Anonimen
Pri meni bi sprehodi prišli v poštev če le nebi bilo poletje in 38 stopinj. v takem pa še za živeti ni, kaj šele kaj drugega.

Meni pa na srečo zaenkrat še kaže, da Žan ne bo nič kaj kakšen velikan. Pa saj sem tudi jaz bila 2870g in 48,5 cm, pa da me vidite sedajuser posted image . S tem pa daj je bil mož 4400g in 56cmuser posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6176
28.7.2007 21:38:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

sam sprehodi še pridejo v poštev.

Ja, sej to vem, ampak... Nimam volje. Vsak dan si rečem JUTRI.
Ti se sprehajaš?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6177
28.7.2007 21:48:18   
Anonimen
Punce, jaz grem pod tuš, pa v posteljo.

Se beremo še jutri.
Vam pišem, ko pridem s sprehoda. user posted image user posted image user posted image

Mirno noč, pa pobožajte svoj trebušček.

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6178
28.7.2007 21:52:12   
Anonimen
Dober večer souser posted image !

Po kar dolgem času se spet oglašam. Sem vas par dni raje kar brala, se mi ne dogaja nič kaj posebnega pa nisem niti nič napisala. Ste pa pridne s pisanjem, danes ne vem če ni blo kar eno pet strani novihuser posted image .

Tukaj je končno začelo malo deževati, da se vsaj malo zrak ohladi, čeprav je zdaj vse udarlo not v stanovanjeuser posted image .
Moja user posted image user posted image  pa ma zadnje čase prave fešte, pravkar se ji kolca in tako vem, da je obrnjena na glavico pa še to nekje bolj v desnem kotu. Upam, da tako do poroda tudi ostane. Sicer pa jaz tudi bolj slabo spim, včasih mam čudne sanje kak rojevam, drugič me boli na kateri strani trebuha, da se ne morem nikamor premaknit, vsako noč je nekaj.
Sicer pa komaj čakam, da v ponedeljek spet vidim mojo malo pikico na UZ. Mam res fajnega g., da mi UZ dela čist vedno, saj drgač tak ne vem zakaj bi sploh tja hodla. Se mi kar smilite tiste, ki nimate tak fajnih g.
Odločbo za denar ob rojstvu sem tudi že dobila, tako, da bo denar do 15 verjetno prišel. Tudi vzajemna mi je nakazala in mogoče se bo moje finančno stanje končno začelo vsaj malo popravljati..no upam.
Sva pa z mojim danes kupla kinderpet-kar belega, rabljenega, z vzmetnico pa posteljnino, odejico, pojstrčkom sva dala samo 50 eur. Čez nekaj dni pa še greva po prenosno pojstlco pa debelejšo odejo, tudi bova kupila od teh ljudi. Tako, da bom jaz vse skup kaj bova zapravla za najino user posted image  dala samo tolko kot bova za njo dobila denarja. Sem ful šparaven tip človeka..no se pozna, da sem ekonomistuser posted image . Po drugi strani pa si tudi ne moreva privoščit..ampak bo že, se sploh ne sekiram. Kje pa piše, da je denar vse.

user posted image  A katero bolijo bradavice? Jaz mam zadnja dva dni ful čuden občutek, me bolijo celi joški pa bradavice tak čudno, kot pri menstruaciji..pa čeprav mam bolj male, user posted image vseeno bolijo.

Lep preostanek večera in vikenda želim vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6179
28.7.2007 22:18:35   
sandra85
punceuser posted image sem mal zahinavla...
me je oče na večerjo povabil...
evo me zaj nazaj-sitauser posted image

sem v formi....
začnimo spet...

srček-si slučajno trkala na vrata? nisem bila domauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
28.7.2007 22:22:12   
sandra85
mala-v zadnjem mesecu priporočajo da si začnemo masirat bradavice, pa jih namakat v topli vodi...
js si jih masiram bolj malo-mojega za to zadolžimuser posted image

KJE STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
28.7.2007 22:24:06   
sandra85
JOOOJ js bi tut mal dežjauser posted image
ker je tle peklensko!!!
zaj moram it likat, pa se mi ne da!!!

si bom najprej mal klimo prižgala, pol pa bom šla likat...

primorke-a niste šle na RUMENO NOČ?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
28.7.2007 23:13:08   
sandra85
vas ni...

zaj sem prebrala blog od Duc-a...res lepouser posted image

se je splačalo prebrat...user posted image

zaj pa grem noge v luft dvignituser posted image
papa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
28.7.2007 23:32:14   
nana 27
..o klepetulje user posted image  Meni pa user posted image  tako po mehurju skače pa take premike ima, da me skrbi, da ni v zadnjih dneh spremenil položaja. Komaj čakam na pregled v torek.Drugače pa me poroda ni strah. Samo, da bo dete zdravo! Pa glede na šraufanje zadnje dni, me je začelo skrbet, da se bo kmalu začelo dogajat, jaz pa še nimam vsega zrihtanega. Ta teden nas čaka še beljenje pa čiščenje. Mi bo moja mami pomagala, ker sama čedalje teže delam. Punce prvič user posted image  nosečke, ne se bat, kaj bo po porodu.  Tole glede gibanja..jaz sem v prvo veliko počivala, pa nismo imeli velikana. Je bil tak drobižek, kot sem bila jaz (ob porodu).

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
29.7.2007 8:01:38   
lumpa6
mala jaz sem samo za lupinco dala 134 eure, posteljica pa jogi in baldahin pa čez 300, pol pa še voziček 450, tako da vsak mesec spičim celo moževo plačouser posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
29.7.2007 9:16:25   
PBJ
Nana, mene tudi samo nekaj šravfa, predvsem ponoči, v ležečem položajuuser posted image

Ženske, ko otroka dobiš va naročje, dobro veš, kako boš z njim ravnal -materinski čut te vodi... Na začetku sem imela kar nekaj težav z dojenjem in potem se je vse uredilo, tako da sem prvega dojila 21 mesecev, prvih 6 mesecev pa polno.
Mogoče je v porodnišnici sprva malo težko, ko pa si doma pa je čisto drugače.

Jaz sem sedaj drugič tega sploh ne bojim, prvič pa sem se tudi skrbela, kkao bo z dojenčkom, ali bom znala zanj poskrbeti itd.

Se pa malo bojim Cr, ker točno vem, kako je z bolečino še ko greš domov. Jaz imam namreč tudi sedaj naročen CR. Se bom pa znova odločila za lokalno anestezijo, ker tudi sedaj ne smem zamuditi prvega joka drugega user posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
29.7.2007 9:23:18   
Anonimen
Jutro punce!

Končno je prišlo malo dežja in ohladitevuser posted image user posted image . Upam, da bo kaj bolje vplivalo na moje ude, ki so zatečeni že do skrajnih mer.user posted image
Zjutraj si s težavo kruh odrežem, tako bolijo roke. Od otečenosti mi še mrtvijo. Prste imam kot kak mesar......groza.

Čisto me je streznilo, ko je sestričeva žena rodila 14 dni pred PDP. Zdaj pa že gledam, kaj vse je treba nesti v porodnišnico. Joj kako je že blizu. Po eni strani bi rada, da bi bilo čim prej, da bi spet bila malo bolj normalne oblike, po drugi strani pa bi kar še nekaj časa rada počakala. Saj imam že veliko pripravljeno, ampak potem, ko bo dojenčica tukaj, bo šlo zares.
Ona dva pa je res presenetila user posted image . Ravno sta kuhinjo razbila, nič nimata za dojenčico, samo voziček in posteljico. Boga reveža, se mi kar smilita.

Še nekaj podatkov za seznam:

Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6187
29.7.2007 9:48:16   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Ja lumpa6..saj, če bi moj mož mel tolko dnarja tudi nama ne bi blo težko dat tolko za otrokovo opremo, samo pač sva v drugačni situaciji..samo mene npr. ni sram, ampak sem celo ponosna na to, da se tako znajdem. Pač najina mala ne bo mela najnovejših stvari, vsaj vozička ne, ampak to sploh ni pomembno, nama je važno, da bo zdrava.
Drgač pa me je pravkar klicala mama, da so odpeljali dedka z rešilcem in da je ful bogi...tako, da samo čakamo kaj bouser posted image . Sicer je že skoraj 84.star in ful bogi že skoraj leto dni in bi blo tudi zanj bolje, da se vsega skup reši. Že dolgo nisem bila v takšni situaciji, da bi mogla na kakšno takšno slabo novico čakati, tak, da se ne počutim glih dobro.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6188
29.7.2007 9:59:43   
lumpa6
mala nism tko mislila, tut moj nima veliko denarja vendar , sem kupila stvari za najinega user posted image , ker sem vedno kupovala rabljene stvari za naše otroke ali pa so nosili en za drugim sedaj sem se pa odločila za novo ker najbrž ni zadnji otrok pa če rabljeno kupim sploh nebom dobila dobrih stvari ampak do sedaj sem naletela na zaprano strgano in podobno, tak da oprosti če je napačno zvenelo samo ni bilo tako mišljeno

za dedka pa želim da ozdravi  in počaka zdrav da se rodi vajinuser posted image , pošiljam ti pozitivne misli in vse dobro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
29.7.2007 10:22:34   
dorotea
Dobro jutro!
Mala upam, da se bo v redu razpletlo z dedkom, da bo tko kot je najbolje zanj.
Tianna glede sprehodov ...jaz sem šla par dni nazaj...pa ne na preveč dolgega...pa mi je trebuh tako otrdel in me bolel, da zdaj ne vem več, kaj bi...bom verjetno šla sam še okol blokauser posted image .

Danes pa imava midva obletnico(prvo)...lubi še spi, ker sem ga celo noč zbujala...pol ko sem pa končno proti jutru zaspala...pa mi zvonijo trije telefoni!!!user posted image Tko, da evo me, zbujeno. Šla bova h tašči na kosilo, ker se mi ne da kuhat(pr nas je še vedno vroče) in pol na izletek(upam, da nam posodijo avto s klimouser posted image ), pol pa me dragi nekam pelje papcat...sam ne vem kam...surprajzuser posted image .
cuma, kako je Emica?
Guppy, a si imela zadnjo zelenjavno-sadno pojedino(pred porodom)?
Nefretiti, ti si pa res boga s tem otekanjem, se mi prav smiliš...upam, da dovolj počivaš in da te strežejo iz vseh strani!
O, moja mala spet kolcauser posted image ...ve, da mislim nanjo!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
29.7.2007 10:37:09   
lumpa6
dorotea čestitam za obletnico user posted image   user posted image  

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
29.7.2007 11:06:22   
sandra85
jutro...spet sem slabo spalauser posted image ...že 2 dni me špika spodaj vsakič ko se v pojstlo uležem-kot pri M...pa mali brca-itakuser posted image ...zaj se je že navadil, da se zbudi vsakič ko grem na WC ponoči...pol pa se mal preteguje, me zbrca in spet zaspi...

mala-upam, da zdrži dedek vsaj še toliko, da preživi nekaj časa s svojim pravnukom!!!! user posted image

dorotea čestitke za 1. obletnico user posted image

nefretiti...upam, da to čimprej mine (otekanje)-mislim da bo to šele takoj po poroduuser posted image
vse že rojevajouser posted image
mogoče bi bilo dobro, da midva z mojim naslednji teden res še zadnje stvari nakupiva in urediva!!!

midva pa imava čisto vse novo (do zadnjega bodija) ker bo to iz obeh strani 1. nečak, vnuk, pravnuk......v glavnem sem 1. v celi žlahti, ki bom rodilauser posted image zato pa so vsi čisto nori in bi vsi vse kupliuser posted image
midva sva sam oblekice nakupila-pa še jih morava...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
29.7.2007 11:07:01   
PBJ
Nefretiti jaz imam še srečo, ker ne zatekam preveč v roke, ampak v noge. Ker pa oteklina ne gre nazaj že tri tedne, me noge na otečenih mestih pošteno bolijo, tako da je najbolje če sem bosa, še na dotik fajn boli. Jaz pravim, da je fino biti noseča, dokler te te zadeven ne začnejo mučiti, ker si potem sam sebi odveč. Pred dnevi pa se mi je pridružila še bolečina v desnem kolku in sploh ne vem več, kako naj ležim.

Dosti jamranja, grem kuhat, možek pa je s sinčkom zunaj, ker avto čistitauser posted image .

Mala, user posted image  za tvojega dedka, da se vse dobro izteče. Moj dedek je bil letos že tudi drugič v bolnici in je tudi slab.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
29.7.2007 11:16:28   
sandra85
bogi-mojemu user posted image se tudi zaj kolcauser posted image
tak smešen občutek mi je to...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
29.7.2007 11:44:56   
nana 27
_mala_, upam, da se bo z dedkom uredilo. No, mi pa čistimo, šraufamo...meni tole špikanje pri meni ni nič všeč in je preveč sumljivo user posted image  zato je treba pohitet z zadnjimi pripravami. Lumpa, a sem prav razumela, da boste imeli še kakšnega otročka? Koliko jih imate pa zdaj, če ni skrivnost?  Vsem lep dan!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
29.7.2007 12:00:01   
Anonimen
Hvala vsem za lepe želje..ampak vprašanje kaj bo z dedkom, ker me je spet klicala mama pa je rekla, da lahko pridemo k njemu kadar želimo - to pa tak veste kaj pomeniuser posted image .

Me zanima, če bo srček danes kaj gor prišla, sem ji včeraj nekaj po računalniku štoferala na daljavo pa opazla, da ma računalnik tak fajn okužen z virusi, da ji vse šteka in ga je verjetno dala že v popravilo. Upam, da ji čim prej na novo vse gor naložijo, da pride kaj sem gor pa še, da ji ne bo dolgčas-se človek kar navadi računalnika. Če sem pa že pri tem pa naj vas vse, ki vlečete dol kake smeškote, screensaverje al kaj podobnega - pazite, da si ne spravite gor virusov, tega sploh ne boste vedele, ker teh spywarov še antivirusni ne prepozna in se lahko to nalaga nekaj cajta gor pol pa začne rač.delat počasneje..no na koncu pride tak daleč, da je treba vse na novo gor dat. Vem, da so tisti smeškoti ful fajni pa to, ampak jaz osebno se jih izogibam in od takrat z rač.nimam več problemov.

Zdaj pa grem kuhat..piščančji zrezki v omaki, pire krompir pa solatka.

LP

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6196
29.7.2007 12:19:34   
cuma
Samo na hitro ... da vas pozdravim!

Ema še vedno kuha na 40 .... upam, da se kmalu neha. Je že kar izčrpana od te vročine. Ko po svečki vročina malo pade, se gre takoj igrat in čez čas spleza na stol in kaže, kaj bi jedla user posted image  ... to je dober znak.

mala: user posted image user posted image user posted image  za dedka!

dorotea: čestitke za obletnico!!!

sandra: zaradi rumene noči smo mogli peš v zdravstveni user posted image user posted image user posted image  ... pa še to, nam je en varnostnik uslugo naredil, da smo vsaj do obvoznice lahko prišli. A ti boš šla? Mene prav nič ne mika tista gužva!

nana: nič naj se ti še ne mudi rodit! Gnezdiš pa lahko user posted image !!!

Mene je občasno tudi malo sptrah poroda, pa tudi tega, kako bo potem. Mislim pa, da je to čisto normalno. Čudno bi bilo, ča nas ne bi malo skrbelo a ne?

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
29.7.2007 13:05:53   
Anonimen
Mala, user posted image user posted image user posted image  da bi čimprej ozdravel in dočakal svojega pravnučka.user posted image

Cuma, user posted image  za Emico.

Dorotea, user posted image user posted image user posted image  za 1.obletnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Guppy, kako se počutiš?? Se že kaj dogaja?

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6198
29.7.2007 13:10:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

mogoče bi bilo dobro, da midva z mojim naslednji teden res še zadnje stvari nakupiva in urediva!!!

Katere zadnje stvari? Ko te berem, vidim da maš že full!user posted image
Jaz moram še Angelcare kupiti, pa sterilizator stekleničk... Pa še VSO kozmetiko. user posted image   Aja pa še zame... Vložke, modrc za dojenje... Ajoj.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6199
29.7.2007 14:46:58   
lumpa6
tiaana to ni tak problem kupit k so sam malenkosti , sam za stelizator pa premisl če je nujno potreben, jaz sem ga imela pa ga nismo niti enkrat rabili tako da sem potem novega podarila sosedi k ne doji in ima veliko stekleničk za čistiti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?