Anonimen
|
Dober večer so ! Po kar dolgem času se spet oglašam. Sem vas par dni raje kar brala, se mi ne dogaja nič kaj posebnega pa nisem niti nič napisala. Ste pa pridne s pisanjem, danes ne vem če ni blo kar eno pet strani novih . Tukaj je končno začelo malo deževati, da se vsaj malo zrak ohladi, čeprav je zdaj vse udarlo not v stanovanje . Moja pa ma zadnje čase prave fešte, pravkar se ji kolca in tako vem, da je obrnjena na glavico pa še to nekje bolj v desnem kotu. Upam, da tako do poroda tudi ostane. Sicer pa jaz tudi bolj slabo spim, včasih mam čudne sanje kak rojevam, drugič me boli na kateri strani trebuha, da se ne morem nikamor premaknit, vsako noč je nekaj. Sicer pa komaj čakam, da v ponedeljek spet vidim mojo malo pikico na UZ. Mam res fajnega g., da mi UZ dela čist vedno, saj drgač tak ne vem zakaj bi sploh tja hodla. Se mi kar smilite tiste, ki nimate tak fajnih g. Odločbo za denar ob rojstvu sem tudi že dobila, tako, da bo denar do 15 verjetno prišel. Tudi vzajemna mi je nakazala in mogoče se bo moje finančno stanje končno začelo vsaj malo popravljati..no upam. Sva pa z mojim danes kupla kinderpet-kar belega, rabljenega, z vzmetnico pa posteljnino, odejico, pojstrčkom sva dala samo 50 eur. Čez nekaj dni pa še greva po prenosno pojstlco pa debelejšo odejo, tudi bova kupila od teh ljudi. Tako, da bom jaz vse skup kaj bova zapravla za najino dala samo tolko kot bova za njo dobila denarja. Sem ful šparaven tip človeka..no se pozna, da sem ekonomist . Po drugi strani pa si tudi ne moreva privoščit..ampak bo že, se sploh ne sekiram. Kje pa piše, da je denar vse. A katero bolijo bradavice? Jaz mam zadnja dva dni ful čuden občutek, me bolijo celi joški pa bradavice tak čudno, kot pri menstruaciji..pa čeprav mam bolj male, vseeno bolijo. Lep preostanek večera in vikenda želim vsem!
|