Anonimen
|
Da še jaz komentiram glede obiskov. Ne vem, če sem čudna, ampak dvomim, da si bom tudi jaz želela, da bom mela v bolnici non stop koga na obisku in bo me buljil, ko bom mogla podojit. Če bo doma tako in bodo obiski sem mojemu že naprej povedala, da se bom, ko bo mala lačna, umaknila v sobo pa tudi če obiske pustim same. Nisem glih taki človek, da bi jo vsi zraven gledali, čeprav se mogoče komu to ne zdi nič takega, ampak jaz bi rada ta čas samo zase in mojo . Pač mamo vsi drugačno mnenje o tem. Pa tudi obiskov vsaj prve tri tedne ne bi rada mela, da pridem k sebi, da se nekak navadim, saj ne bom 3. mama, ampak prvič in mi bo vse novo, se mi pa res ne da še vseh možnih obiskov strečt, glede na to, da bom povečini tudi sama za vse. Vem pa, da bo vse to malo nemogoče, glede na to, da staršev skoraj ne moreš odpodit, saj mame bom ful vesela, bo mi tamalo malo počuvala, da bom med tem časom kaj nardila, ampak ostali pa naj kar malo počakajo z obiski. No tak je to gledano iz mojega stališča. Se pa ene novopečene mamice dobro počutijo pa jim to ni nič takega, še posebej tiste, ki imajo že več otrok. No, jutri pa grem končno v Ljubljano, na izlet. Bo kdo rekel, če se mi je zmešalo, da je to ne vem kaj . No zame je, ko čepim non stop sama v stanovanju pa komaj čakam, da se spravim kam. Grem zraven sestrične z vlakom pa bova pol malo lutali po Lj in greva tudi v BTC. Zame je to tako vse vlko kot kaki NY . Tak, da komaj čakam, samo upam, da me bodo noge držale od skakanje sem in tja. Jest pa greva na študentske bone - to bo smešno - dve skup . Lepo se imejte, zdaj še uživajte v tem bolj "hladnem" vremenu, drug teden napovedujejo peklensko vročino, sem gledala 8-dnevno napoved na netu in katastrofa glede vremena, česar si ne želim to poletje je vročina...me zanima kam se bomo skrili drug teden. Tak, da jaz bom vse porihtala še ta teden, da mi ne bo treba drug teden po kakih uradih še hodit. Uživajte pa pobožajte svoje bušije!!!
|