|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.7.2007 11:57:05   
Anonimen
kaj pa js pa pjačkauser posted image  joj da ni spet neumesna da nom kreganuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5426
11.7.2007 12:51:46   
cuma
Daaan!

po vrsti:

zoya: košaro smo uporabljali kot prenosno posteljco (ko smo šli npr. na štajersko k babici) in seveda zunaj ... tam nekje do pomladi. Mislim, da smo jo nehali uporabljati, ko je Ema imela 4 ali 5 mesecev. Fajn mi je bila tudi zato, ker se da dvignit vzglavje.

nana: Jaz bom kupila dvojni voziček, ker se Ema še vedno rada vozi. Ponavadi je tako, da gremo z vozom npr. do igrišča ... tam se zdivja in naigra, potem pa nazaj v voz in domov. Enako je, če gremo na plažo, na kavo .... včasih celo zaspi v vozičku. Zdi se mi, da bom veliko lažje folgala obe z vozičkom kot z buggyboardom, kjer lahko v vsakem trenutku stopi dol.

srček: tudi mene je motil neprofesionalen in pristranski odnos med. sestre .... zato tudi ne mislim hoditi še enkrat na ŠS ... vem še na pamet njene pripombe. Da ne govorimo kako ne -rada je odgovarjala na vprašanja o dodajanju oz. hranjenju po steklenički .... user posted image , carskem rezu ipd. Glede pregledda pa ti bom več povedala 30. ... včeraj sem se šla samo cepit.

srečanje:  No, če ste za petek dopoldan, sem jaz tudi za! Bom pa s tamalo, tako da bom najbrž ujela vsako 15. besedo ... ker bom tekala za njo user posted image . Kje in kdaj? A se kar v Royalu dobimo - ki je najbližji ZD .. pa še senčko ima?

duc: ti se kar pridruži, pa še Tyro pripelji, da bo imela Ema družbo user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
11.7.2007 13:48:31   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Najprej glede UZ. Po pravilih ZZZS nam pripadata žal samo 2. Če ginekolog presodi, da je zaradi stanja nosečnice indicirano spremljanje z UZ, mora to jasno navesti v karton in šele takrat ga ZZZS (ki je plačnik storitve) tudi krije. Sicer je nosečnica samoplačnica oz. če ga ginekolog naredi, zato nima povrnjenega denarja.

Kar se tiče brcik. Pri meni je tako, da mali brcne v seansah večkrat na dan (takrat pa je približno 5 posameznih brcik ali gibov). Teh seans je recimo med 5 in 10 v zadnjem tednu. Natančno jih ne štejem. Zdi se mi, da se je v tem tednu malo umiril oz. je nekoliko spremenil način brcanja. Počasneje se obrača, manj intenzivno pobrca, ni več tako grob (no saj tud prej ni bil user posted image ).
user posted image Ali ima še katera takšno izkušnjo?

Toliko z moje strani. Nadvse lep dan vam želim,

T.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5428
11.7.2007 14:03:29   
jst86
joj punce jst sm čist v user posted image ! sem s pregleda,je vse ok,me je vaginalno pregledala in je vse super. zvedla sem spol(čeprov sva rekla da bo user posted image ).v bistvu sem sama vidla pa je G samo potrdila-kaj mava pa ime sporočim naslednič da ne bo moj prej slučajno rr bral,ker sem mu pripravila presenečenje(če bo sploh hotu vedt-ga morm prvo vprašat).user posted image  je pa že obrnjen na glavo.
mere user posted image -31 tednov:
BPD 8,16cm (a to je premer glavice?)
AC 27,67cm
tehta pa že celih 1955g-se vidi da mamica dobro jeuser posted image

tanja lina  tud moj user posted image  ne brca več toliko kot prej,večinoma čutim premikanje in ko se preteguje.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 11.7.2007 14:07:11 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
11.7.2007 15:15:34   
sandra85
js sem se pa glih zbudila-sem šla prej mal zadremat, ker me je glava bolela...
pa me je oče zbudil, ker me je klical, da mi pove, da je pred pol ure rodila user posted image  ena družinska prijateljicauser posted image ...no na žalost ni rodila, ampak imela spet CR, sam važno, da je vse OK!user posted image
zaj pa bi jo rada šla pogledat, pa je rekel oče, da se jo še ne sme zaradi CR, da mi bo javil če gremo lahko zvečer...
kaj katere ve,kdaj se gre lahko pogledat, če je imela CR???

jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image , da je vse OK!!!!!!!!!! spol pa nam le povej, ko razkriješ svojemu dragemu user posted image user posted image

no, js tudi čutim bolj premikanje...
kolca se pa mu čisto vsak danuser posted image ...da takrat vedno moj roko gor, pa se smeje ker je tak hecno,ko si predstavljam, kako se mu not kolca

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
11.7.2007 15:18:00   
sandra85
zaj sem pa od dragega dobila sms, naj spakiram, ker greva na štajersko user posted image user posted image user posted image  kok sem vesela, pa čeprav se jutri že vračava....sam mora on neke papirje it zrihtat na njegov občino...
lepo se imejte
papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
11.7.2007 15:33:52   
nana 27
Sandra, jaz na tvojem mestu ne bi tako hitro hitela na obisk k tej prijateljici. Meni so šli vsi tako na živce (pa nisem imela CR), ker sem se lovila z dojenjem pa s seboj, da sem se zaradi šivov sploh namontirala na posteljo, pa še hormoni so naredili svoje in se ne spomnim, da bi kdaj v življenu bila tako mozoljasta v glavo, kot sem bila takrat. Večinoma so prišli res najbližji. No, kakor komu ustreza. Če imaš njeno številko GSM-ja, jo vprašaj, kdaj bi ji ustrezalo, da prideš. Je pa tako, da si po CR na intenzivnem oddelku in ne vem, če lahko kdo drug okrog hodi kot mož. Tanja Lina, veš zakaj je manj gibov? Našim user posted image   zmanjkuje prostora user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
11.7.2007 15:44:02   
Anonimen
Jaz tudi upam da ne bo preveč ljudi v porodnišnico hodilo, ker hočem svoj mir, ne pa 10 ljudi ki eden čez drugega govori in vsak se hoče dojenčka dotaknit. Jaz sem načeloma samo da mož hodi, samo se staršev tudi bolj težko otreseš in so takoj užaljeni. Sploh moja tašča potem takoj reče, pa če pa je to MOJ vnuk. Ja, in MOJ sin!!! Pol pa vsaj 1 mesec da ne vidim nobenega na vrata zvonit, ker bo resnično cele dneve sama doma in ne bom imela še časa za kavice, kosila, klepete itd. Pa en folk se kar ne zna domov spravit, kar celo popoldan bi tukaj viseli. Ali pa v joško bulili ko dojiš....user posted image . Uf, mi že vsa občutljivost kar iz ušes špricauser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5433
11.7.2007 15:49:38   
sandra85
vem,da nekateri ne marajo obiskov....sam sem bila predvčerajšnjem pri njej v bolnici (ki je že 3 dni not) in je rekla, nej jo pridem pogledat ko rodi...nebi silila v njo
pa še z njeno mamo bi šla (ki je partnerica od mojega očeta)
tako da je tako rekoč lahko ona moja pol sestra...
joooj moram spakiratuser posted image  še nisem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
11.7.2007 16:00:48   
Anonimen
Nana 27 user posted image  Res drži, da imajo manj prostora. Sam veš tko vsi paniko delajo, da naj bi ga do poroda enako intenzivno čutil in da se umirijo šele tik pred porodom. No jaz sem v 29. tednu, pa poroda še ne bi smelo biti user posted image . Ful hvala, sem že bolj pomirjena. 

Res lep dan še naprej,

T.  

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5435
11.7.2007 16:10:56   
nana 27
Sandra, aja no to je pa nekaj drugega. Potem naj pa tvoj oče malo povpraša ali pa jo daj sama, saj verjetno imaš številko. Vsak je drugače narejen in če ti je še sama rekla , potem ni panike. Tanja Lina, tudi meni se je malce umirilo glede na prejšnje tedne. Je pa to normalno. Ko se otrok zelo umiri, boš itak občutila pa še buši bo ves čas trd. Pa še ko kompliciraš in greš v porodnišnico, ravno takrat začne brcat user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
11.7.2007 16:14:11   
sandra85
sem se zaj z njeno mamo pogovarjala, pa je rekla,da se še ni zbudila...midva pa itak greva čez 2 urce vMB,tko da se bova oglasila jutri,ko se vračava-komaj čakam, da vidim malo štručkouser posted image  
ime pa mu je Sven..user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
11.7.2007 19:11:33   
Anonimen
cuma če bi se jaz najavu da pridem na pjačo, ti bodo ostale odpovedaleuser posted image  spet se hecam, sej vrjetn ne bi vse odpovedale sam kera pa vem da biuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5438
11.7.2007 20:13:15   
Anonimen
Da še jaz komentiram glede obiskov. Ne vem, če sem čudna, ampak dvomim, da si bom tudi jaz želela, da bom mela v bolnici non stop koga na obisku in bo me buljil, ko bom mogla user posted image  podojit. Če bo doma tako in bodo obiski sem mojemu user posted image  že naprej povedala, da se bom, ko bo mala lačna, umaknila v sobo pa tudi če obiske pustim same. Nisem glih taki človek, da bi jo vsi zraven gledali, čeprav se mogoče komu to ne zdi nič takega, ampak jaz bi rada ta čas samo zase in mojo user posted image . Pač mamo vsi drugačno mnenje o tem. Pa tudi obiskov vsaj prve tri tedne ne bi rada mela, da pridem k sebi, da se nekak navadim, saj ne bom 3. mama, ampak prvič in mi bo vse novo, se mi pa res ne da še vseh možnih obiskov strečt, glede na to, da bom povečini tudi sama za vse. Vem pa, da bo vse to malo nemogoče, glede na to, da staršev skoraj ne moreš odpodit, saj mame bom ful vesela, bo mi tamalo malo počuvala, da bom med tem časom kaj nardila, ampak ostali pa naj kar malo počakajo z obiski. No tak je to gledano iz mojega stališča. Se pa ene novopečene mamice dobro počutijo pa jim to ni nič takega, še posebej tiste, ki imajo že več otrok.
No, jutri pa grem končno v Ljubljano, na izlet. Bo kdo rekel, če se mi je zmešalo, da je to ne vem kajuser posted image . No zame je, ko čepim non stop sama v stanovanju pa komaj čakam, da se spravim kam. Grem zraven sestrične z vlakom pa bova pol malo lutali po Lj in greva tudi v BTC. Zame je to tako vse vlko kot kaki NYuser posted image . Tak, da komaj čakam, samo upam, da me bodo noge držale od skakanje sem in tja. Jest pa greva na študentske bone - to bo smešno - dve user posted image  skupuser posted image .
Lepo se imejte, zdaj še uživajte v tem bolj "hladnem" vremenu, drug teden napovedujejo peklensko vročino, sem gledala 8-dnevno napoved na netu in katastrofa glede vremena, česar si ne želim to poletje je vročina...me zanima kam se bomo skrili drug teden. Tak, da jaz bom vse porihtala še ta teden, da mi ne bo treba drug teden po kakih uradih še hodit.

Uživajte pa pobožajte svoje bušije!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5439
11.7.2007 20:24:32   
Anonimen
js sm tut proti obiskom v bolnic, nikol nikogar, takrat bi se pa vsi neki pršli kazat. ne vem, ne razumejo da bi mogoče takrat družina rabla mal miru. najbol mi je šlo zdj pr Nike na živce, že tko je bla na tolk stvari prkloplena pa so vsen vsi hotl do nje, ko da ni že tko dost hudo. dobr da so tolk prijazne sestre da so jih sam obračale, ker js pa tut ne bi mogu vsakmu rečt da nej gre če že tja pride, čeprov sem jim prej reku da jo bodo vidl ko domov pride...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5440
11.7.2007 20:46:40   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Da še jaz komentiram glede obiskov. Ne vem, če sem čudna, ampak dvomim, da si bom tudi jaz želela, da bom mela v bolnici non stop koga na obisku in bo me buljil, ko bom mogla user posted image  podojit. Če bo doma tako in bodo obiski sem mojemu user posted image  že naprej povedala, da se bom, ko bo mala lačna, umaknila v sobo pa tudi če obiske pustim same. Nisem glih taki človek, da bi jo vsi zraven gledali, čeprav se mogoče komu to ne zdi nič takega, ampak jaz bi rada ta čas samo zase in mojo user posted image . Pač mamo vsi drugačno mnenje o tem. Pa tudi obiskov vsaj prve tri tedne ne bi rada mela, da pridem k sebi, da se nekak navadim, saj ne bom 3. mama, ampak prvič in mi bo vse novo, se mi pa res ne da še vseh možnih obiskov strečt.

S tem se čisto strinjam, meni bo tudi šlo na živce, če bojo kar vsi okoli  mene in user posted image  skakali, pa ga hoteli po rokah vlačit.  enim je res težko zastopit, da mama, dojenček in konc koncev tudi očka rabijo čas, da se privadijo na novo življenje.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
11.7.2007 21:11:02   
nora
Zivjo!

Evo, da se tudi jaz malo javim. Še ta mesec bom v sluzbi, potem bom pa aktivno sodelovala na RRuser posted image Zdaj odprem RR, nekaj preberem nekaj ne....za pisat pa ni časa.
Glede obiskov v bolnišnici tudi jaz sem proti. Rada bi, da samo mož pride. 3-4 dni bi lahko vsi počakali. DOma pa itak jim ne moreš zapret vrata.Babica v ŠS je rekla, da obiski trajajo samo 15 min in ne več kot 2 osebi, čeprav ne verjamem, da je tako...bomo vidli.
Jaz sem v ponedeljek imela pregled in ginekologinja, ki je nadomeščala mojega G mi je 4x omenila, da pazim na težo. Kolk mi je bilo nerodnouser posted image Sem v 30 tednu, zredila sem se pa 7kg. Moj G je rekel, da je od 12 do 14 kg + normalno, a una pa je rekla max 10kg, pa da je se to velik. Hujšat itak ne morem, ker sem lačna...user posted image Trebušček pa raste, zdaj imam obseg trebuha 96cmuser posted image KO stojim in gledam v tleh naravno, si ne vidim več stopaluser posted image
user posted image ful brca. Ko začne nekaj fejst se razmigavat, se božkam po trebušku ne da bi se zavedala in v službi se mi smejijouser posted image Za enkrat ne štejem brcike, ker imam občutek, da skoz nekaj dela. Ko se bo umirila, pa bom začela šteti.
user posted image A ste že nesle papirje na CSD za porodniško? JAz nisem še dobila potrdilo o PDP. Pregled imam čez 4 tedne in bom zamujala ene 2 tedna...Res ne vem zakaj zahtevajo 60 dni prej...kaj pa če sem pozna?a ne bom dobila porodniške?

Grem zdaj malo za nazaj brat, da sem na tekočemuser posted image
Lep večer vsem!
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
11.7.2007 21:29:50   
Anonimen
nora-a samo deset kiluser posted image . Ojej, pol sem jaz itak že šla prekuser posted image . Se mi zdi, da se kile sploh več ne ustavijo, kot, da bi podivjale. Pa pravijo, da se v zadnjih dveh mesecih ne zrediš več. Jaz sem zdaj 32 t pa mam že od 9 do 10 kil plusa. Pa kar še naraščajouser posted image . Sicer pa so meni tudi rekli, da je kao normalno 12 kil. Sama očitno ne bom imela te sreče. Drgač se mi pa zdi zadnja dva dni, da mi je trebuh ful zrastel, počasi bom kot kituser posted image . To sem glih danes v eni reviji prebrala...da kao, da se počutimo v tem tednu že kot kakšni kitiuser posted image . Ma kaj bi se človek sekiral, samo, da bodo naši bejbiji zdravi pa bo vse ok, pol pa tak ne bomo nič spale pa dojile pa pol že letale za njimi pa bodo kilce šle-no upajmo.
LP

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5443
11.7.2007 22:26:37   
guppy
Nora, pri kateri G si bila (lahko tudi na ZS)? Mi je malo sumljivo, ker je tudi meni nadomestna G rekla, da je za navadne nosečke normalno, da se zredijo do 8 kilogramov, za dvojne nosečke pa tam do 14 user posted image . Potem je pa še dodala, da sem s svojimi 11 kilogami plusa že "čez mejo". Čist me je šokirala user posted image . Mislim, da te njene meje niso čisto realne, ker povsod piše, da se enojne nosečke zredijo komot po 14 kg, dvojne pa tudi čez 20. Brezveze, res, kok nas eni nasekirajo. Kile gor ali dol, a zdaj bomo pa še hujšale med nosečnostjo al kaj user posted image  user posted image  user posted image

CSD: midva sva šla skupaj po obrazce in po pošti sem poslala tista dva v službo, ki jih morajo izpolnit. Takoj, ko jih dobim nazaj, bom šla to uredit, ker se bojim, da kasneje ne bom več tako mobilna user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
11.7.2007 22:47:02   
nora
guppy, nadomeščala je dr. Živa Novak pa se en priimek je imela, pa se več ne spomnim. Suha zenska starejša...komaj cakam, da pride moj G, ker če še enkrat grem k njej bom postala frustrirana nosečka.user posted image Hujšala itak ne bom, vsaj ne še zdaj. Pred 2 urama sem jedla solato, kar veliko solato, zdaj sem spet lačna...
mala, jaz se počutim kot slonuser posted image teško se premikam, ko se usednem na kavč, kavč se premakne za nekaj cmuser posted image moz me kar hecauser posted image

Lepo spančkajte!
papa

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
11.7.2007 23:18:00   
dorotea
Lepo pozdravljene nosečke!
Tako, pa je minil moj zadnji dan morja...zdaj pa bom samo še pridna, urejala stvari za dojenčico in se učila malo do septembra.Možeka bodo zaposlili sredi avgusta, tko da imava sedaj še en mesec časa zase, se crkljat in skupi rihtat stvari za našo malo. Kako bo lepo!
Danes sem bla tud na pregledu, vse ok, mi je delala tretji UZ(sem brala da ste debatirale o tem...uradno nam jih pripadata le dva!), pa je rekla da bo že kaj napisala kot vzrok. No, naša mala je kar drobcana, sicer ravno prav velika za svoje tedne, sam po teži pa ima 1400g...jaz sem mislila da jih ima že kaj več( v 30 tednu), ker je bila sestrina težja. Sam menda je vse v redu, ker sem tud jaz bolj drobne sorte. Bom lažje rodila!!!user posted image
Ne vem kako vam lohko ginekologinje težijo ko pa imate samo +7, oz.+9, Guppy ti pa z dvema samo +11. Ne razumem. To je pa ja normalno. Jaz sem tudi v 30 tednu na 7+ in mi vsi pravijo da sem suha, pa tud sama se mi ne zdi, da bi se bogvekaj zalog naredila. Res ne razumem. Ej, same najbolj vemo al smo se pretirano zredile el ne...saj nismo slepe! Nekateri se preveč samo  tabelic držijo.
Bodte pridne!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
12.7.2007 9:34:24   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Teža: jutri bom v 33 tednu, zredila sem se za 9 kg. Povsod piše, da se pridobivanje teže v nosečnosti računa glede na ITM ob zanositvi. Povprečno naj bi enojna user posted image  pridobila od 10 do 14 kg. Po moje je tale G malo šašava.

CSD: papirje lahko oddaš najprej 60 dni pred predivdenim PDP. Je pa fino, da oddaš papirje julija, da 15. avgusta dobiš denar (250 €) ali paket.

Velikost trebuha: tolčem 100user posted image ...
Obiski v porodnišnici: moja želja je, da pride samo moj user posted image . Verjetno se pa babic ne bo dalo ustavituser posted image  Vsi ostali bodo pa počakali mesec do dva po rojstvu.

Mi2 greva danes (končno) po vozičekuser posted image . Komaj čakam. Sedaj ostaja za kupit samo še "otroški porcelan" (flaške, dude...) in nekaj pajackov. "Gradbena dela" so končana. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5447
12.7.2007 10:02:06   
dorotea
Vidim , da ste pridne z nakupi...jaz razen vozička nimam še nič. Pa še vozička ne bi blo, če mi ne bi mama težila, da je dobavni rok 2 meseca...pol pa sva vzela kar tisto barvo ki so jo imeli tam:rdečo.
Moram se tud jaz malo zmigat...sam kaj ko še ne vem, kaj bom dobila od drugih, ki so stvari za malčka odrabli...upam vsaj še na avtosedežk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
12.7.2007 10:25:59   
taja83
No da se še jaz malce javim.
včeraj sva z user posted image bila prviš v ŠS in so nam tudi rekli, da dobimo te razpredelnice za štetje gibov in če se ne motim, jih moraš začeti šteti od 34 tedna naprej.
vidim Tianna da imaš še vedno probleme z izcedkom in temi zadevami. naj povem, da sem tudi jaz na istem. včeraj so nam v šoli rekli, da naj poskusimo z Multi-Gyn gelom, ker ni nič nevaren, nima stranskih učinkov in je čist kamot za nosečnice. to naj poskusimo najprej če pa ne bo bolje pol naj se pa oglasimo v ordinaciji. ta gel pa se dobi v lekarni. je pa primeren za izcedke, srbečico, proti glivicam,... Tko da jst sem že na tem bomo vidli če bo pomagalo.
Drugače se pa počutim super, za user posted image morva kupit še nekaj manjših stvari (kozmetika, pribor,..). drugi mesec bova pa sobo uredila. komaj čakam. najbolj pa že komaj čakam, da pride naša user posted image .

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
12.7.2007 10:43:16   
dorotea
Tudi jaz imam spet probleme z izcedkom...ma ne vem več al bi se sekirala...me ne srbi če ni prav hudo...mi je gin. dala vaginalete, ma jih ne bom uporabla če ne bo huje...pač ne bomo sexsali spet...user posted image  

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?