Anonimen
|
Guppy, ti pa že spet kar žariš od pozitivne energije . Čestitke za selitev. Sta stanovanje kupila? Kolko je kaj veliko? Babja radovednost . Cuma, kdaj greš v laboratorij? Jaz sem razmišljala da bi šla jutri....lahko bi skupaj čakali, ker morava bit tam že okrog 7h, ker barabe delajo samo do 9h, za sladkor pa se baje eno uro čaka do drugega odvezema . Z izpiti pa je tako, da mi drugega na preostane. Se mi pa niti malo ne da učit. Je pač tako, da sem zanosila v zadnjem letniku in imem seveda kup izpitov, pa še nekaj grehov za nazaj in se prisilim k učenju, ker vem, da mi bo kasneje z težje. Septembra pa grem na matematiko, mi je ostala iz prvega letnika in jo MORAM narediti, da se mi sedaj opravljeni izpiti vpišejo in lahko vpišem absolventa. Tako, da sem bom čisto celo poletje učila matematiko. Ou jeah . V soboto pridejo moji starši na obisk, sem mami nahecala da me bo peljala v Obija po laminat, obrobe, barvo za zidove, barvo za polkne, čopiče......Pol pa da greva še v BC, da še tam par stvari kupim ki mi manjkajo, pa da mogoče še sama malo razpre denarnico . Pa pripeljejo mi posteljico, previjalno in nekaj posteljnine. Pa tasta in moža sem že nahecala, da se bosta konec meseca zorganizirala in mi naredila sobico, da potem samo preperem vse in zložim po omarah in čakam, kdaj se bo gospodič odločil priti na svet . Danes zjutraj me je spet krč prijel v nogo, najprej ob 5h v desno nogo, potem pa še ob 10h v levo . In to samo zato, ker zvečer nisem popila Mg, sem čisto pozabila.....
|