|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.6.2007 7:52:14   
jst86
Dobro jutro!
user posted image same lepe novičkeuser posted image
srček čestitke za 2 izpitauser posted image user posted image user posted image !si pa dobra da boš šla še septembra.tud jst mam 12.9. rok,po NS 8.9.  pa ne vem če bi šla maturo delat ker so menda v začetku septembra izpiti...če mi slučajn zdej kej zmanjka.

cumauser posted image  super da se je uredil tko kot mora bit.

lumpa je pa res bajsek tvoj user posted image . aja glede gibov-kakšen košček čokolade!moj full reagira na sladkouser posted image .mogoče ti je kera to že napisala pa sam ponavljamuser posted image .

lakota-hm morm mal merkat kaj jem ker mam že 11,5 kg plusa...jst bi pa skoz jedla.tko da sm si učeri v vročini juhico skuhala,da ne rediuser posted image .

guppy user posted image

mala in lumpa srečno pot!lepo se imejte!

mam ob 11.35 ustno,tko da mal pestke stisnte zameuser posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
21.6.2007 8:04:08   
lumpa6
zaradi moje sladkorne nesmem sladkega jestuser posted image user posted image

vsem pa čestitke za dosežkeuser posted image user posted image user posted image ,nebom naštevala ker pol vedno kaj pozabim

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
21.6.2007 8:08:18   
lemavrica
Jutro,

kako ste spale, men je blo za znoret vroče plus tega se nisem in nisem mogla udobno namestit in zaspat, me je križ bolel. Tud zbudila sem se vsa polomljena.

Cuma user posted image  lepo je slišat da je vse ok

Guppy user posted image  za vselitev

jst86 veliko sreče danes user posted image

Mene tudi danes čaka pakiranje za morje, komi že čakam, pa tud če cel vikend dež pada sam da grem iz tega vročga stanovanja in zamenjam okolje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
21.6.2007 8:15:55   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Šolarke: vsem čestike za opravljene izpite in kapo dol vsem, ki imate še voljo do učenja/pisanjauser posted image

Selivke: naj vam bo v novem domu lepo z vašimi user posted image  in user posted image

Dopustnice: lepo, lepo se imejte! Pa še za nas se malo namočiteuser posted image

Čestike vsem za dobro opravljene preglede in UZ. Držim pesti vsem, ki morate opraviti tlako s sladkornimi testi. Jaz imam naslednji teden reden pregled pri G in kontrolni UZ. Komaj čakam, da bom spet videla našo vrtavko!

Mene je danes moja user posted image  zbudila ponoči, ko me je z rokico/nogico suvala direktno v mojo roko, ki sem jo imela na trebuhuuser posted image  Kakor, da bi hotela reči: mami, zbudi seuser posted image
Danes bo pa res user posted image  vroče.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
21.6.2007 8:20:09   
lemavrica
Tole brcanje user posted image  postaja čendalje bolj zanimivo, mene zvečer preden grem spat mal prebrca na tisti strani trebuha na kateri ležim na boku. Pol mam pa tak neprijeten občutek da ga tiščim al pa kej tacga. Samo je priden in se hitro umiri in pol spimo celo noč. Ko bi to navado tud za pol obdržal.user posted image .

Ja dones bo spet za znoret vroče, sploh ne vem kam naj se zavlečem. sem bom hodila vsako uro pod tuš hladit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
21.6.2007 8:27:49   
Anonimen
Hm, pri naju je sedaj že 27 stopinjuser posted image ...

Zaradi vročine tudi v šolo ne greva danes - bova naslednji mesec nadoknadila "špricanje". Enostavno si ne upam ob 16h v razgreto predavalnico brez klime. Pa zrak je že čisto podihan ob tej uri.

Jaz bom šla zdajle do našega zelenjavarja po sadje in zelejnavo. Si bom pripravila sadno solato, pa jo bom ves dan po malem jedla. Mogoče bom tako vsaj malo spravila doluser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
21.6.2007 10:18:18   
nora
Ojlauser posted image
srček bravouser posted image user posted image user posted image 2 izpita! to je pa nekajuser posted image
cuma, super ,da je vse ve reduuser posted image user posted image user posted image
guppy, vidva sta pa res hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image za novo stanovanjeuser posted image
jst86, srečno danes! drzimo pesti!
vse gi greste na počitnice, uzivajte maximalno!!!pa pazite nase in na vašeuser posted image
Jaz bom izdrzala se danes s knjigami, potem pa bom uživalauser posted image komaj čakamuser posted image
A so sladkorni testi obvezni v nosečnosti? Moj G mi ni nič omenil..user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
21.6.2007 10:51:25   
CUKRČEK
ojlauser posted image

guppy, čestitam za vselitev. Oh, jaz bi se tudi rada na svoje vselila. Pa saj nam je tukaj čisto kul(živimo v zgornjem štuku pri mojih), samo kaj ko je tako malo stanovanje. Bo treba kar zidat....do takrat se bomo pa radi imeli, ko nas bo 5  natrpanih v malo stanovanje.

Je pa res vroče ta teden, ja. Še sreča, da smo na vasi med travo in drevesi doma, da nas narava vsaj malo hladi. V mesti pa ne vem kako bi zdržala. Sem šla včeraj v Ljubljano po nakupih in sem se cela skuhala...grozno.

Ima pa moja hči danes 3.roj. dan in moram zdajle it mal muffinov speč. Tako za danes posladkat. Drugače ima pa v soboto fešto in potem moram še jutri torto speči in ostalo pecivo. Spet se bom švicala v kuhinjiuser posted image

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
21.6.2007 10:54:31   
lumpa6
NE SLADKORNI TESTI NISO OBVEZNI SAMO ČE SI MALO STAREJŠA ALI PA JO IMA KDO V DRUŽINI

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
21.6.2007 10:54:58   
lumpa6
ups črkeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
21.6.2007 10:57:20   
lumpa6
o čestitke za 3 svečkouser posted image user posted image user posted image , moj je pa 4 pihnil v sobotouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
21.6.2007 10:59:21   
Anonimen
Guppy, ti pa že spet kar žariš od pozitivne energijeuser posted image . Čestitke za selitev. Sta stanovanje kupila? Kolko je kaj veliko? Babja radovednostuser posted image .

Cuma, kdaj greš v laboratorij? Jaz sem razmišljala da bi šla jutri....lahko bi skupaj čakali, ker morava bit tam že okrog 7h, ker barabe delajo samo do 9h, za sladkor pa se baje eno uro čaka do drugega odvezemauser posted image .

Z izpiti pa je tako, da mi drugega na preostane. Se mi pa niti malo ne da učit. Je pač tako, da sem zanosila v zadnjem letniku in imem seveda kup izpitov, pa še nekaj grehov za nazaj in se prisilim k učenju, ker vem, da mi bo kasneje z user posted image  težje. Septembra pa grem na matematiko, mi je ostala iz prvega letnika in jo MORAM narediti, da se mi sedaj opravljeni izpiti vpišejo in lahko vpišem absolventa. Tako, da sem bom čisto celo poletje učila matematiko. Ou jeahuser posted image .

V soboto pridejo moji starši na obisk, sem mami nahecala da me bo peljala v Obija po laminat, obrobe, barvo za zidove, barvo za polkne, čopiče......Pol pa da greva še v BC, da še tam par stvari kupim ki mi manjkajo, pa da mogoče še sama malo razpre denarnicouser posted image user posted image user posted image . Pa pripeljejo mi posteljico, previjalno in nekaj posteljnine.
Pa tasta in moža sem že nahecala, da se bosta konec meseca zorganizirala in mi naredila sobico, da potem samo preperem vse in zložim po omarah in čakam, kdaj se bo gospodič odločil priti na svetuser posted image .

Danes zjutraj me je spet krč prijel v nogo, najprej ob 5h v desno nogo, potem pa še ob 10h v levouser posted image . In to samo zato, ker zvečer nisem popila Mg, sem čisto pozabila.....

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
21.6.2007 11:05:15   
lemavrica
Srček vidmim da nisem edina ki so ji ostali stari grehi iz 1.letnika. Tudi jaz moram še narest matematiko poleg tega ima pa še Poslovodno računovodstvo ki je pa še večje sranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
21.6.2007 11:14:04   
guppy
Hvala za lepe želje! Niti nisva tako "hitra", ker sva že aprila prevzela stanovanje in ga od takrat po malem rihtava. Imela sva se namen dokončno preseliti ta vikend, pa naju je včeraj popoldan nekaj pičilo, da pobereva še zadnje pomembne reči in greva. Doma je ostalo še nekaj zadev, brez katerih se da živet (o, ko bi me zdaj mož slišal - prinesla sem samo ene natikače, vsi ostali čevlji so tam user posted image ). srček, sva pa kupila cca 50 m2 stanovanje + 60 m2 atrija, izven Ljubljane.

O fuj... zbudili so se spomini na matematiko in poslovodno računovodstvo... user posted image

Res me razganja od energije, ampak samo do te mere, da mam ultra napad sreče, potem grem pa nazaj ležat user posted image . O, kok sem danes ena "baba zmešana".

cukrček, se priporočam za en muffin na ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
21.6.2007 11:16:08   
Pikica pokica
Cukrček, vse NAJ NAJ hčerkici za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .
Naš ga ima v ponedeljek, v nedeljo pa praznujemo user posted image . Tako da tudi mene čaka nekaj ustvarjanja po kuhinji. Sicer bom user posted image kar kupila - naročila, saj si želi pikapolonico in tega sama ne bi spacala skupaj.

Guppy, čestitke za vselitev v stanovanje. No, sta se le spravila tja user posted image .

Čestitke tudi tistim, ki ste uspešno opravile izpite.

Jutri se vas kar nekaj odpravlja na morje.. Lepo se imejte in nakopajte se še malo za nas. Mi gremo šele čez 14 dni user posted image . Komaj čakam.

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
21.6.2007 12:04:28   
guppy
Punce, prej sem pozabila napisati...

včeraj sem dobila SMS od Baby Centra, da imajo ob prenovi (BTC, hala 11) do konca tedna akcijo, da ob nakupu pohištva in opreme za vsakih 50 € dobiš bon v vrednosti 10 €.

Mogoče bo pa katera želela izkoristit situacijo.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
21.6.2007 12:07:46   
Rožica*
Lemavrica si tudi ti izte stroke?
Tudi jaz imam samo še stare grehe, Angleščina tudi prvi letnik.

LP.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
21.6.2007 12:33:06   
Anonimen
Lemavrica in Rožica, a pol se vse še s starimi grehi ubadamouser posted image . Meni sta Računovodstvo in Angleščina mali malici, ko pa pridemo do matematike....ajej....jo delam že enih 5 let, pa kup dnarja za inštrukcije....pa še vedno nič in mene...Tokrat jo MORAM naredit, ker če jo ne, jo ne bom nikoli.....In to 8 dni pred pdp! Samo da to naredim, pol pa me direkt lahko v porodnišnico peljejouser posted image . Saj me tudi verjetno bodo, ker bom od živcev popadke dobilauser posted image .

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4893
21.6.2007 12:37:33   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Lemavrica si tudi ti izte stroke?
Tudi jaz imam samo še stare grehe, Angleščina tudi prvi letnik.

LP.

Ja sem na FOV in imam samo še stare grehe za narest. Angl. imam zdeke v torek, upam da bo Ekarjeva dobre volje, očitno je bila k je pisne teste popravljala.user posted image

Srček dobra si da greš pred pdp-jem delat matematiko. Mene kar zvija ob misli na to kako se bom pol poletja mat in poslovodno učila.user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.6.2007 12:39:00 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
21.6.2007 12:46:58   
lumpa6
punce glavo pokonc sej bouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4895
21.6.2007 13:00:11   
surya
Pozdravljene user posted image !

Lumpa, ne vem, kaj bi pol za mojga rekli. Tudi jaz sem včeraj imela pregled in pikec tehta 1700guser posted image . Mi je rekla, da je to ok.

user posted image  Kako pogosto vam otrjuje trebuh?

Moj maternični vrat se je namreč še malo skrajšal in ima sedaj 2,5cm, je pa popolnoma zaprt.user posted image  Najprej mi je ena druga ultrazvok delala in mi je hotla kar tiste injekcije za plučka dat, češ da se lahko kmalu kaj zgodi user posted image user posted image user posted image . Pol je pa moja G pršla in rekla, da ni panike, glede na mojo operacijo in da je važno, da je vrat zaprt. Edino spet mi je rekla, da moram več počivat. Dobila sem pa še buscopan. In hiconcil, ker mam neko bakterijo.

Trebuh mi pa otrjuje zvečer, čez dan pa manj. Recimo čez dan vse skupaj 5x, potem pa zvečer v eni uri 5x. user posted image  Zdravnica mi je rekla, da če me bo še kej tiščalo navzdol, naj takoj pridem. Meni se pa večkrat zdi, da m trebuh zateguje. Verjetno popadki (pravi) bolijo, ne?

Zdej pa niti za morje več ne vem, čeprav sem mislila čist blizu it user posted image . Dve uri od mene...

Kako je pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4896
21.6.2007 13:08:25   
Rožica*
Ja, lemavrica sej se mi je zdalo da se z Angl. ukvarjaš.
Ko si nam omenla, da si mela pisnega, pa da imaš ustnega naslednji teden in daje mal starejša g.
Sem vedla da so bli roki zdaj. user posted image

Srček zamenjajva! Jaz grem na mat. ti pa na angl. user posted image  Meni mat., fizika, naravoslovje,.... ful leži. Mi pa angl. škripa.
Se zelo boljim tega izpita, mam pa jaz tud mal pred pdp izpit. Bi bla najbolj srečna, če ga naredim. Pa magari pol kar rodim enga zdravega , zelo brihtnega user posted image .
Upam da bova skupaj naštudirala angl. in da mi bo kaj prišepnil na izpitu. user posted image user posted image user posted image

LP.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
21.6.2007 13:13:55   
guppy
surya, ufff, drži se! Saj na morju tudi lahko počivaš, mogoče boš še bolj sproščena kot doma. Ampak potem pa res pazi nase!! Ne se pa oddaljit več kot 2 uri od porodnišnice! Mislim, da je tvoj lumpek pravih mer, saj si čisto na vrhu seznamčka. Zdaj bodo malčki pospešeno rasli, v 10 tednih bodo nekateri s 1500g poskočili na 3-4 kg. Me pa tudi user posted image

So-študentke: joj, kok bomo mele pametne otroke... Tok znanja že v maternici... samo še Mozarta prižgemo, pa je  user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
21.6.2007 13:25:18   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Vsem šolarkam čestitam za opravljene izpite.

Guppy: Ful dober občutek, a ne. Midva sva se tudi postopoma selila tam od decembra do februarja. Nimava še vsega, a za normalno življenje je že. Zdaj je otrok prvi, in kupujeva samo še zanj.

Surya: Tudi jaz sem imela včeraj pregled pri ginekologinji. UZ nisva naredili, me je pa pogledala. Ker sem potožla, da mi v zadnjem tednu zelo veliko otrdeva maternica (5-10x preko dneva) in da so posamezni krči tudi boleči (predvsem v večernem času), me je pogledala vaginalno. Ugotovila je, da se je vrat zmehčal in nekoliko skrajšal, zato sem morala takoj v stalež user posted image . Jutri imam UZ v porodnišnici, kjer bodo pomerili vrat in preverili rast otroka. Res močno upam, da bo vse v redu. Mislim, da je razlog res napor, ker sem imela pretekli in ta teden ful noro, pa v materinsko sva hodila, veliko je bilo letanja na okrog,... Danes je že veliko bolje, je pa res da res VELIKO LEŽIM in nič ne delam.

Upam, da bo res vse v redu, ker sem mela še veliko načrtov, pa za pikico me res skrbi.

Toliko za sedaj, se še tipkamo.

T.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4899
21.6.2007 13:26:38   
Anonimen
hej punce!

meni je bilo pa včeraj za umret.... nobenega apetita, s silo pojedla solato, tiščalo me je potem dve uri na koncu bruhala ko vidra.... vmes se 5x tuširala z mrzlo vodo, tehtnica je od zjutraj do večera poskočila za 4 kile - se pravi voda, bila sem ko vzhajan krof....

na koncu sem šla ležat v banjo z mrzlo vodo in morsko soljo. No bruhanje in banja sta mi pomagali...

danes se pa bolj šparam, sem doma in ne v službi, bolj počivam. Pa čeprav imam še skoraj vse po škatlah...

Guppy čestitke, a ni fino? sam, preberi zgornji stavek - še vedno vse po škatlah. Bom raje še malo počivala....

bravo za izpite! v prvi nosečnosti sem tudi jaz diplomirala....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?