Pikica pokica
|
Cuma, čestitke hčerkici za leto in pol . Moj mali pa bo konec meseca ( 25.6.) dopolnil že 3 leta. Ja, čas res beži . Sandra, kopanje v bazenih ni prepovedano, kot si napisala. Je pa bolj kritično kot kopanje v morju, saj je lahko voda bolj umazana. Tako lahko prej stakneš kakšne glivice, vnetje... Ampak jaz sem se tako v prvi kakor tudi sedaj redno kopala v bazenu, pa nimam nobenih posledic. Ene so pač bolj nagnjene k glivicam, vnetjem... Guppy, hvala za zemljevid . Bom že našla, v glavnem da vem, da je v bližini porodnišnice. Drugače mi je glede lokacije čisto vseeno, tako da bom prišla pač tja, kjer jo boste določile. Glede pregleda pa bom držala pesti, sicer se pa glede izvidov ne obremenjevati, saj bi te verjetno poklicali že prej, če ne bi bilo ok. Tudi jaz sem bila v sredo sama na pregledu, ker je možek šel v bolnico. Danes verjetno pride, ampak je na Bledu ( saj le tam opravljalo ultrazvočno drobljenje kamnov) in mi je ravno javil, da se ne bo mogel sam pripeljati domov.. Tako da bom po službi morala ponj. Pa še nekoga bom morala zraven vzeti, da bo njegov avto domov peljal . Tako sem se danes peljala iz CE v službo v MB, potem nazaj v CE po sina v vrtec in na Bled.. Joj, bom imela km za narediti.. Mala, tudi jaz bi malo češnjevega štrudlja. Ga obožujem, ampak ga nimam časa narediti. No, si bom privoščila, ko bom nehala delati. ŠE MANJ KOT 3 TEDNE . JUHUHU!! Srček, ko ti bo zares otrdel trebuh, boš zagotovo vedela . Občutek je neprijeten.. trebuh postane trd kot kamen in po nekaj min to popusti. Dokler ob tem ni bolečin, je vse ok. Ko pa se pojavijo, je lahko znak pravih popadkov in predčasnega poroda.. Karin, super, da sta tvoji dve punčki vredu. Upam, da boste kmalu lahko odšle domov. Berem zgodbo na sosednjem forumu, kjer mamica punčke, ki se je rodila približno v teh tednih kot tvoji, redno poroča, kaj se dogaja z njo. Tako da imam približno predstavo, kaj prestajate. No, ta punčka je v inkubatorju z masko, ki jo občasno snamejo... Ampak bo z njo vse ok. Tako kot s tvojima. Javi se nam še kaj. JOJ, zdaj sem se spet razpisala in moram nazaj na delo. Spet bo lep sončen dan, zato ga dajte tiste, ki ga lahko, čim bolje izkoriistiti. Pa vašim sončkom. PA PA
|