|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.5.2007 20:54:02   
Anonimen
Evo še mer od mojega user posted image :

23w0d
BPD: 5.85cm
HC:   21.56cm
AC:   18.92cm
FL:    4.71cm
teža:  696g

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
31.5.2007 20:56:51   
dorotea
Lemavrica, si mony preimenovala v monty user posted image user posted image user posted image - a se ti lušta kakšen pudingc?user posted image

Nora, trenutno ne moreš prav nič naredit za celulitis, s tem se bomo ukvarjale po porodu...no, zdaj sem se spomnila da full pomaga masaža , ki pospešuje prekrvavitev(zato so tud kreme mal učinkovite - v bistvu ker jih vtiramo in se masiramo, s tem pa pospešimo pretok krvi, ki pomaga odnašat maščobne kisline in razbija celulit v podkožju). Pa tudi izmenjava mrzlega in toplega tuša pospeši obtok. To je vse kar loh zdej naredimo. Jst sem pa 3 kg pridobila v tem mescu...upam, da ne bo šlo s takim tempom dalje!
Mony, te čisto razumem, kako je lahko grozno...pogovori se z možem, sam res razmisli, da ne boš kaj pretiranega rekla, ker mama je vseeno mama. Dobro je, da tvoj mož dojame na lepo, kaj te moti...v bistvu pa more on postavit mejo...on more hlače nosit pa povedat mami kar ji gre, ker če ji boš ti, pa tudi če imaš prav bo na konci ratalo...le glej kakšno snaho imam! Tko da to je res moževa naloga. Pa le čimprej mejo postavita, kaj se sme in kaj je vaše...ker potem ko se rodi otrok zna bit še huje...sploh če bo tašča varvala.
Ko se z njo pogovarjaš je bolje, če ji popuščaš, pol se pa z možem zmeni kaj te moti in naj ji on reče: Mama midva sva se tko odločla in to ni tvoja stvar!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
31.5.2007 21:15:19   
mony79
Ah, mož ji je že parkrat povedal svoje in poudaril, da želiva zasebnost, tudi že prav na grobo. Ampak ona ne more iz svoje kože in nama skoz visi za vratom... Tko da Srček- popolnoma te razumem in sem istega mišljenja, k je res, da jo bom lahko še prekleto rabla.

Tko pač je. Jst sem načeloma zelo potrpežljiva in marsikaj prenesem, ampak zdej je prav kritično. Ne vem, mogoče hormončki.

Enkart jo bom nekam poslala in potem bo mir. Itak sem od vseh snah najslabša, k sem študirala in se nisem zgodaj za otroke odločla user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
31.5.2007 21:22:52   
dorotea
Veš kaj je naredila moja sestra, ker se ji je tašča skozi vtikala in ji skozi po hiši hodila kadarkoli v dnevu, brez potrkat, nič...ko sta zamenjevala vhodna vrata, sta kupla taka, da se ne dajo od zunaj odpret, moraš pozvonit in ti tisti ki je not odpre...no, zdaj imata vsaj malo zasebnosti...malo je nos potegnila, ma pol sta ji povedala, da sedaj ni več tko kot včasih, pa da full kradejo, in da sta zato vzela taka vrata...pol se je potolažla in navadla in sedaj imata več miru.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 31.5.2007 21:23:39 >

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
31.5.2007 21:30:09   
mony79
Ja to pa ni slaba ideja. Bomo ključavnico zamenjali user posted image user posted image user posted image !!

Še boljš bi blo vrata zabetonirat, ampak to že preveč košta.

Sčasoma se bo že potolažila...

Grem spat, moram jutri zgodaj (ob 5-ih) vstat. Lahko noč in hvala vsem za nasvete.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
31.5.2007 21:30:45   
lemavrica
Ja se mi je en t vrinil notri. user posted image

Sej jest se tud probam zuadržvat pred njegovimi samo mi včasih res ne rata, ker zna bit tašča zelo zelo nesramna in to do obeh. Moje mišlenje je da kljub temu da je njegova mama naj bi me spoštovala v isti meri kot naj bi jest njo.
In če tega ni ne morem normalno komunicirat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
31.5.2007 21:31:52   
guppy
mony79, ojooooj! Po smeteh ti brska????? Jaz bi se kar z možem zmenila, da sta zdaj VIDVA družina in ne tvoja tašča in ti... ker po moje, da če ti bo on nudil 100% podporo, vama tud ona ne bo mogla do živega. Ravno berem, da so punce nekaj podobnega napisale. Sicer pa spet ne vem nič iz prakse, ker nikoli nisem spoznala svoje tašče user posted image

Lumpa, a pa bi ti vseeno zneslo, če bi se dobile v Štorklji? Kaj pa če te jaz poberem na Topniški, pa greva potem skupaj? Je pa res, da je pri Štorklji zelo komplicirano dobit parkplac user posted image

Punce,
mene je pa malo strah jutrišnjega pregleda. Možek tokrat ne more z mano in grem sama. Čist sem nervozna, ker vem, da bi te dni morala dobit injekcijo zaradi Rh-, pa še neka berem o neki injekciji za razvoj pljučk pri dvojčkih... pa še izvid od toxe2 dobim,... pa še izvid za CRP glede tistih povišanih levkocitov... in seveda, kot naročeno, mi je včeraj trebuh prvič tako močno otrdel, da sem se čist prestrašila. Bil je trd kot kamen od konca šole za starše do danes opoldne, z možkom naju je kar malo zaskrbelo. Do 11h sem ležala v postelji in počivala, jutri bom pa spet čisto leteča...
Bi kar enega plišastega medota vzela sabo, če bi se spodobilo user posted image

pozdravček,
guppy

P.S: še tole moram dodati, sem se skorajda polulala od smeha. Poglejte, kaj je Pušenjak odgovoril na forumu glede plavanja v morju (in česa naj se nosečnica pazi): da, lahko ste in celo plavate v morski vodi. Pazite se le velikih morskih psov. Mali niso tako nevarni.

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 31.5.2007 21:36:41 >

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
31.5.2007 21:36:55   
karin.
guppy, a so ti kaj rekli za injekcije za pljučka?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
31.5.2007 21:39:40   
guppy
karin, baje bom jutri izvedela vse potrebno. Ti sporočim novičke.
CUKRČEK; a so tebi to kaj omenili?

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
31.5.2007 21:40:07   
jst86
Guppy izvidi so verjetno ok,ker bi te drugač klical.Tko da brez panike-jst bi zud jutr šla mal pogledat mojga user posted image ,pa je moj naslednji pregled še tooook daleč-19.6.
Midva z mojim malim pa zdej mozarta poslušava pa je tko fletkan ko brca.....tale nosečnost je mene res kr v oblačke odeplalauser posted image .
glede otrdevanja trebuha-kk to zgleda?jst na cajte čutm pritisk sam se mi zdi da se mali obrača....

srček bom šla drug tedn v H&M po hlačeuser posted image hvala

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
31.5.2007 21:40:57   
cuma
Večeeer!

O tašči: Moja tašča je sicer zlata vredna, zato mogoče nimam pametnega nasveta ... vem pa, da ČE SE LE DA, ni fajn živeti preblizu. Pravijo, da je recept za dobre odnose tudi v tem, da se mora tašča  VSAJ obuti, da lahko pride do snahe ... še boljše pa je, če se mora peljati user posted image .
Sicer pa se strinjam z doroteo, diplomatsko je treba, čeprav verjamem, da je včasih prekleto težko.

celulitis: spet se strinjam z doroteo user posted image  (fajn, da vedno pred mano odgovori user posted image ), maži in maži, pa pij in pij .. pa ne se preveč v ogledalo gledat ... to se bomo pol, po porodu user posted image !

Materinsko knjižico imam v torbici, pa se mi takooo ne da vstat .... sej me razumete ne user posted image ? Bom jutri pripisala mere naše razgrajačke!

Srečanje na obaliuser posted image : Priznam, da nisem niti pol tako pridna in angažirana kot naša Guppy in vas premalo opominjam in spodbujam.... ampak: Torej samo jaz in Sandra? Še kdo? 

Sandra: imaš kakšno željo glede lokacije? Lahko pišeš tudi na zs!

lemavrica: jaz pa sem prešaltala iz sladoleda na piškote (Cuor di mela od Mulino bianco) mmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

A sem vam že napisala, da imam 7kg +?  Ah, ziher je sama voda user posted image !

< Sporočilo je popravil cuma -- 31.5.2007 21:46:32 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
31.5.2007 21:42:36   
dorotea
Guppy, če ti bo kaj v tolažbo...grem tud jaz jutri h ginekologinji, tud sama, pa mi je tud meni mal težko, ker me je strah, da mi spet cuker v urinu dobi...pa da bi blo kaj narobe, sladkorna pa to...in tudi ledvice me spet martrajo( če so to sploh ledvice). Drži se, bom mislila še nate!

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
31.5.2007 21:45:45   
dorotea
Cuma, jaz sem sicer primorka, ma s severne primorske...pa mi je mal težko do obale it, ker imava en avto. Tko da lepo kafečkajte...oziroma sokajte!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
31.5.2007 22:04:26   
Anonimen
Cuma, eventuelno bi lahko prišla na srečanje nosečk iz obale, seveda pa je odvisno od faksa, izpitov itd. Ko boste imele datum in uro me opomni in če bom lahko, se bom nacrtalauser posted image .

Guppy, če bi bilo z toxo kaj narobe, bi te že poklicali. Ker vedno pokličejo takoj ko dobijo rezultate in je kaj narobe, da se tudi z zdravljenjem začne in se na čaka na naslednji pregled. Tako, da no panic. Rabijo pa za izvide 3-5 dni, vsaj tako je meni sestra povedala, ko je kri vzela.
Jaz hvala bogu ne dobim injekcije, čeprav imam Rh-, ker jo ima tudi možuser posted image .

user posted image  A lahko katera res dobro opiše otrdevanje trebuha, ker se mi ne sanja a meni kaj otrdeva ali neuser posted image . Včasih ko sem utrujena ali pa hitro hodim v hrib, se mi zdi da je cel trebuh trd, samo to čutim če se ga dotaknem, ne pa da bi jaz dejansko čutila, da noter nekaj trdiuser posted image . Ah, kakšen opis......

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
31.5.2007 22:12:57   
aljab
Aaaaa... sm ze ful dolg odgovor napisala in potem jaz neroda z nogo resetirala racunalnik.user posted image Moj pravi da saj mam cas.....user posted image

Drgac vas je spet fajn brat, k so debate spet mal bolj nosecniske.

Guppy mislim, da ob petih ne boste vec mele problema s parkiranjem,.... po 15h se kar sprazni tudi ob novi pediatricni, kar je cisto pri storklji, pa za infekcijami.... Tista parkirna hisa je pa res predraga!!!!

Mony se mi pa kar smilis....jaz mam super tasco, pa me jezi ze to k mi posilja na tone sadja, ki ga moram potem stran metat, ker  ne uspem pojest ( da ne govorim o 3 l kisa in 3 kg cukra, pa moke.... ki jih v bloku pac nimam kam spravljat.) Ampak je drgac res super....
Ampak moj ze tega ne razume, da sm ze zdaj mal ljubosumna na malo pikico in da je kar tezko, k je njihova sreca zdaj cist odvisna od najine male in mojega trebuscka. Moj tast ze studira kje bo peskovnik gradil...user posted image A ma se katera take cudne obcutke?

Drgac mate pa ful lepe trebuscke. Pridruzujem se kosmatinkam, ker se tud meni sam slabsa po trebuhu.
A vas kaj zateguje? Mene ob vecerih ful bolijo misice....
Aja pa to moram rect, da mocno obcudujem tiste, ki se hodite v sluzbo!!!user posted image user posted image user posted image Tudi sama sicer se nisem na bolniski, ampak porabljam pa ves mozen dopust, ker me res ze cist prevec utrudi. Pa vroce....pa voznja....
Mam pregled 5.6. pa mislim, da bom kar mal pojamrala, ...

Dorotea ne vem ce si ze pogruntala (midva z mozekom se fajn zabavavauser posted image ) da s stetoskopom lepo slisis srceka od maleuser posted image , ce je prislonjena s hrbtkom.Ena mala prednost medicineuser posted image user posted image . (Mogoc je men sicer mal pozno ta ideja padla... je pa fajn user posted image

No pa lepo se imejte!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
31.5.2007 22:26:21   
sandra85
joooj ste ble pridne...sem spet 1 uro brala...user posted image

gremo od začetka (js si sproti na listek pišem, kaj moram napisat, da ne pozabimuser posted image )

duc a shorty je mamica od tvoje tyre, al sem js kej zamešala...?

tianna kolikor js vem , se lahko kopaš V MORJU (v bazenu prepovedano)! vse dokler se ne začneš odpirat...vesela sem, da si se odločla za dr. Strahovo....sej veš, da jo nebi priporočala, če nebi bila res vredu...

buškica lepe slikce user posted image user posted image user posted image pa tut trebušček imaš lepuser posted image

pikica pokica user posted image za tvojga dragega, da čimprej pride domov k vama!!!

guppy ti pošiljam eno user posted image za jutri-za sabo na pregled user posted image

cuma meni je za enkrat vseeno kje in tudi kdaj-js imam od ponedeljka naprej čas cel dan (ker končam delatuser posted image user posted image user posted image )
povej ti en termin, pa bova me2 z srčkom potrdile-pa še kera, če se javi

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
31.5.2007 22:39:30   
nana 27
Guppy, sem se jaz zdele nasmejala user posted image  Sem tudi jaz njegov odgovor prebrala, ampak do morskih psov sploh nisem prišla user posted image  Boš videla, da bo jutri vse v redu - če ne pa medota v torbico (sigurno imaš tudi v manjši velikosti). Mony, kaj pa vem. Nimam izkušenj s hudo taščo, ker moja je res zlata, ampak živi daleč. Čez njo nimam pripomb. Tudi midva sva založena z dobrotami iz njene kuhinje in vrta - njami njami. Rešitev, da spremeniš kljuko je res super, ampak pri smeteh mi pa ni več jasno, kako lahko preverja, kaj sta vrgla stran. Kaj pa, če bi vse smeti pakirala v črne vrečke in jih še zavezala pa še kaj smrdljivega notri vrzi, da bo res dišalo user posted image  Pol, ko bodo pleničke, jih daj pa kar na vrh - pa da ne boš slučajno palčka zavijalčka kupovala. Kupi koš za plenice pa noter polivinil vrečko. Pri nas tako smrdi, ko odpremo, da mož zmeraj reče, da naj pandorino skrinjico dam kar na balkon. Drugače pa bodi do nje prijazna in se raje o vseh težavah pogovori z možem in ne grdo govorit čez njo. Malo izbiraj besede. Pri otročku pa res ne veš. Mogoče ti bo še zelo pomagala. Meni je vsaka pomoč prišla prav, tako da ne že vnaprej izključevat njene pomoči.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
31.5.2007 23:21:24   
karin.
sandra85, ti bom jaz odgovorila namesto Ducana, ker ne bo več prišel sem, nobena shorty ni mamica od njegove Tyre.
Sem vse prebrala za nazaj in vidla kaj ste se kregali, se strinjam da je Ducan pretiraval ampak so bile pa nekatere res podle do njega. Žalostna sem zaradi teh prepirov in ne morem razumeti kakšna oseba ti lahko pošlje socialo na dom, mislim da takšni otročji prepiri ne bi smeli do tega privesti.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
1.6.2007 6:41:12   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !
PETEK JE!!!user posted image user posted image user posted image
Samo še 6 tednov službe je pred manouser posted image . Kakšen dan pa res težko zdržim v službi... Včeraj na primeruser posted image

Edino zdravilo za tašče, mame in vso žlahto je biti na svojem. Je pa danes to težko izvedljivo, vem. Jaz sem že sedaj vsem povedala, da vsaj mesec dni po porodu ne bomo sprejemali obiskov, da rabimo čas zase in da naj razumejo. Seveda se je vsem zataknilo, ampak tako bo. Moj user posted image  bo "filter" za obiske, telefonske klice itd. Predvsem je pa treba postavit "trdnjavo" okoli sebe že sedaj in se čim manj obremenjevat s tem kaj si drugi želijo in kakšna so njihova pričakovanja. Baje, da že v šoli za starše povejo, da je bolj pametno hodit na obiske, kot pa jih sprejemat doma - če pridejo k domov gledat otročka, jih moraš se postreči, pospravit vse, da se ne obregnejo v vsak prahec itd... Tako, da je boljše iti na obisk. Ker bodo naši srčki jesenski, bomo morale tudi malo bolj pazit na prehlade in gripe - to bo sicer nadležno, lahko pa je to tudi priročen izgovor, če se te ne ljubi ukvarjat z obiski.

Eto - punce moje drage, danes je polna luna. Pri nas rešilci že tulijo kot za stavouser posted image  Pazite nase in na svoje bušije!

Guppy - medota pa kar s seboj vzemi. Naj ti ne bo nerodno. Če meni ni pri mojih letih...user posted image  Pa dobro opraviuser posted image

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
1.6.2007 7:10:16   
nora
Dobro jutro!

Tudi jaz sem vesela ,ker je danes petekuser posted image Z nasmehom sem se zbudilauser posted image
Guppy in dorotea, sigurno bo vse v redu na pregledu!drzimo pesti!
Ful sem se smejala za odgovor Pušenjakauser posted image v časih res dobi ene čudne vprasanja. user posted image
V torek sem naročena na 3D uz pri  njemu, sva tolkkkk nestrpnauser posted image Redni pregled pa imam 11.6 in imam napotnico za toksouser posted image kolk me je strah dat kriuser posted image mi kar slabo rata  še pred laboratorijem.
Evo zdaj imam mat.knjiz.tle. Mere našegauser posted image :
21 3/7
BPD 51
HC 193
AC 170
FL 37
Zdaj pa veselo na delouser posted image

Lep dan!
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.6.2007 7:43:53   
Anonimen
Dobro jutro še od mene!

Jejejej, kake čveke, samo sem ful vesela, da ta forum obstajauser posted image user posted image user posted image . Sem tudi kar nekaj časa rabla, da sem vse prebrala. Vse, ki imate preglede veliko sreče, nič se bat, saj bo vse ok.
Ja tašče pa so itak bolj ali manj vse enake. Res je dobro zdravilo za to živet na svojem. Midva sva šla na svoje pred štirimi meseci in nama je ful fajn. Nimava nobenih problemov ne z mojimi ne njegovimi. Da pa o tistih zgodbicah sploh ne pišem kako je nekdaj bilo-saj druga se tak ne znajo menit, pol pa se še te iste zgodbe ponavljajo vedno ko prideš na obisk-moja tašča je že kar malo pozabljiva pa ne ve, da mi je eno in isto povedala že najmanj 5 krat. Pa se ne sekiram, moj prag potrpežljivosti je kar visok pa tudi vem, da bom jo še enkrat rabla, da bo mi user posted image  čuvala. Da ti pa po smeteh brska pa je res druga pesem pa da jo maš vedno za vratom, jaz bi se verjetno kar zaklepala v stanovanje pa bla not čist tiho, da sploh ne bi vedla, da sem doma.
Mene pa že dva dni tako mišice bolijo na nogah, da se mi meša...sva z mojim ono večer preveč telovadla pa se vidi, da nimam več kondicijeuser posted image . Tak sem glih, kot, da bi tekla kak maratonuser posted image .
Se nisem tehtala dva dni pa včeraj pridem domov pa stopim na vago pa me je skoraj kapuser posted image . Samo se mi res zdi, da je ful odvisno od prebave vse skup. Če sem doma je vse ok, če ne spim doma pa se mi kar vse skup zablokira in pol mam kar dve kili naenkrat več kot sicer. Mi je pa ena sošolka rekla, da sem kao ful suha nosečka, da druga nimam kot samo trebuh in da moram kao bolj jest. Samo to je blo tako rečeno kao, da mi privošči, da bi se zredila tolko kot ona (25 kil). Samo sama pri sebi vidim, da moraš tudi v nosečnosti pazit kaj ješ, se mi zdi, da celo bolj ker se vse nekak bolj hitro nalaga.
Moja mala user posted image  pa ma zdaj okoli 900 g pa 25 cm je vlka in je vse normalno -26t3d.

Danes pa bom kuhala fajno zelenjavno juhico iz mladega krompirja, korenčka, graha pa en štrudel iz češenj si bom zraven nardila, ampak še moram najprej it potihoma sosedom češnje narabutat.

Lep dan želim vsem user posted image !

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.6.2007 8:35:47   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image  A lahko katera res dobro opiše otrdevanje trebuha, ker se mi ne sanja a meni kaj otrdeva ali neuser posted image . Včasih ko sem utrujena ali pa hitro hodim v hrib, se mi zdi da je cel trebuh trd, samo to čutim če se ga dotaknem, ne pa da bi jaz dejansko čutila, da noter nekaj trdiuser posted image . Ah, kakšen opis......

Otrdevanje trebuha pri meni zgleda tako, da začutim pritisk in trebuh postane trd. Mogoče ...je tako kot če bi user posted image  želel na enkrat pritiskat v vse smeri. Skratka ni prijetno. Včasih postane boleče. Pojavi se (vsaj pri meni), ko sem utrujena in ob fizičnem naporu oziroma ob prehitrem gibu/menjavi položaja ... če nerodno dvignem Emo .... ko vstanem iz kavča preveč na hitro ... na sprehodu - če je oredolg .... ko potiskam voziček v hrib ....

Glede pijačke mislim, da se bomom že uskladile, saj smo samo 3 .. !

guppy: nič bat! Vse bo ok! Držim pestke zate in tvoja user posted image user posted image !

Pušenjak je pa prava faca ... ko bereš kaj ga včasih ljudje sprašujejo ... se res večinoma potrudi resno odgovoriti ... sicer pa so tudi njegovi "neresni" odgovori zanimivi user posted image !

Naša Ema pa danes praznuje 1leto in poluser posted image user posted image user posted image user posted image  ... kako čas beži ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
1.6.2007 9:09:37   
Pikica pokica
Cuma, čestitke hčerkici za leto in pol user posted image user posted image . Moj mali pa  bo konec meseca ( 25.6.) dopolnil že 3 leta. Ja, čas res beži  user posted image .

Sandra, kopanje v bazenih ni prepovedano, kot si napisala. Je pa bolj kritično kot kopanje v morju, saj je lahko voda bolj umazana. Tako lahko prej stakneš kakšne glivice, vnetje... Ampak jaz sem se tako v prvi user posted image  kakor tudi sedaj redno kopala v bazenu, pa nimam nobenih posledic. Ene so pač bolj nagnjene k glivicam, vnetjem...

Guppy, hvala za zemljevid user posted image . Bom že našla, v glavnem da vem, da je v bližini porodnišnice. Drugače mi je glede lokacije čisto vseeno, tako da bom prišla pač tja, kjer jo boste določile.
Glede pregleda pa bom držala pesti, sicer se pa glede izvidov ne obremenjevati, saj bi te verjetno poklicali že prej, če ne bi bilo ok. Tudi jaz sem bila v sredo sama na pregledu, ker je možek šel v bolnico. Danes verjetno pride, ampak je na Bledu ( saj le tam opravljalo ultrazvočno drobljenje kamnov) in mi je ravno javil, da se ne bo mogel sam pripeljati domov.. Tako da bom po službi morala ponj. Pa še nekoga bom morala zraven vzeti, da bo njegov avto domov peljal user posted image . Tako sem se danes peljala iz CE v službo v MB, potem nazaj v CE po sina v vrtec in na Bled.. Joj, bom imela km za narediti..

Mala, tudi jaz bi malo češnjevega štrudlja. Ga obožujem, ampak ga nimam časa narediti. No, si bom privoščila, ko bom nehala delati. ŠE MANJ KOT 3 TEDNE user posted image . JUHUHU!!

Srček, ko ti bo zares otrdel trebuh, boš zagotovo vedela user posted image . Občutek je neprijeten.. trebuh postane trd kot kamen in po nekaj min to popusti. Dokler ob tem ni bolečin, je vse ok. Ko pa se pojavijo, je lahko znak pravih popadkov in predčasnega poroda..

Karin, super, da sta tvoji dve punčki vredu. Upam, da boste kmalu lahko odšle domov. Berem zgodbo na sosednjem forumu, kjer mamica punčke, ki se je rodila približno v teh tednih kot tvoji, redno poroča, kaj se dogaja z njo. Tako da imam približno predstavo, kaj prestajate. No, ta punčka je v inkubatorju z masko, ki jo občasno snamejo... Ampak bo z njo vse ok. Tako kot s tvojima.  Javi se  nam še kaj.

JOJ, zdaj sem se spet razpisala in moram nazaj na delo.

Spet bo lep sončen dan, zato ga dajte tiste, ki ga lahko, čim bolje izkoriistiti.
Pa user posted image  vašim sončkom.

PA PA 

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
1.6.2007 10:04:45   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Pikica pokoca....potem imave pa skoraj isto starega starejšega otroka...moja hči bo pa 21.6. stara 3 leta.

Guppy, upam da danes dobro opraviš. Meni ni nič še imenjala kakih inekcij za pljučka.
Ker nekako nisem imela še nobenih težav, ki bi kazale na prezgodnji porod.

Sem se pa včeraj tudi jaz blčazno slabo počutila. Kr neki! Kot bi bila pijana....slika se mi splih ni približala enakomerno s pogledom , pa vrtelo se mi jeuser posted image Prvič v tej nosečnosti. Potem sem šla zmerit pritisk in je bil OK. Torej to ni bilo to. Upam,d a bo danes Ok, drugače bom pa kar G poklicala....bolje preventiva kot kurativa. Zaenkrat sem še fajn.

Smo pa včeraj montirali novo posteljo tastarejši hčeri.....joj, kako je ponosna da lahko zdaj spi v taveliki posteljiuser posted image Res sem se zamislila, kako hitro čas beži....ravnokar je bila dojenček, zdaj pa že taka baba.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
1.6.2007 10:19:29   
guppy
Hvala vsem za podporo user posted image . Mislim, da bo šel en mini-medo z mano user posted image . Sploh se mi pa ni posvetilo, da bi me klicali, če bi bilo z izvidi kaj narobe. Hvala, da ste me spomnile!!

OTRDEVANJE TREBUHA: Ja, res je, ... ko otrdeva, že veš. Moj je bil res trd kot kamen in to na celem področju, od želodca do sramne kosti. Najbolj sem zapaničarila, ker je bilo tako kar nekaj UR (od 18h do zjutraj). Res bo treba več počivat, da se trebušon ne napreza.

Zdaj se počasi odpravljam, se bom pa oglasila precej proti večeru, ker grem po pregledu takoj v stanovanje, pričakat Ikeino pohištvo. Jupi!!

Lupčka vsem user posted image user posted image user posted image user posted image
guppy

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!