sandra85
|
pozdravljene in pozdravljen... ja vroce je ko hudic... BODOCA da je vse ok!!!sm vesela!!! nora meni so vsi govorili, da bova imela , zaradi oblike trebuha, zaradi tega, zaradi onega...bla bla bla pa imava 100%, ker je G na morfologiji videl in dr.Strah na 3D UZ...itak je pa vseeno, tut ce bi imela, bi bila tut najina najvecja sreca-ker se ne ozirava na spol, se posebej, ker je to najin 1. ...za 2. bom pa mogoce upala, da bo puncka, da bo parcek... cuma tut js ne maram nove mode...nikakor se ne morem po novi modi zgledvat, ker mi nikoli ni vsec in pol ko mi mogoce po 1 letu postane vsec, pa je ze druga moda ma se ne sekiram, js nosim navadne japonke ker so mi najbolj komot... js zajtrkujem razlicno...al cokolino,al keksolino,al piskotke v kakavu, al kruh pa gavrilovic pasteto,al samo kavo in namakam piskotke... guppy cakam na slikco busija... js pa sem v sluybi no se malo, pa uzivanje!!! glede morja...pa kak dan si ga le privoscite se zaj...pri nas je hudicevo vroce, voda ima ze 21 stopinj...js pa nimam prav nobene volje, da bi se sla kopat sam najino psico bova zaj en dan peljala proti veceru, ker se tako rada kopa...prej ko sva zivela na bernardinu, sem sla z njo poleti vsak vecer, da se je namocla, zaj pa pes ne grem...sej sva oddaljena sam dober km, ampak mi ni tolko za hodit joj, mene pa vsake 10 minut lulat ufa...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|