|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
25.5.2007 12:40:28   
Anonimen
Jaz grem tudi 4. 6. v šolo za starše v Ljubljani. Nalepke sem pa že včeraj dvignila v sprejemni.

Včeraj sem bila spet na UZ. Najina Brina je zdrava, živahna (hm, kot da ne vemuser posted image ) in primer šolske nosečnosti - vse je v idealnih merah, glede na njeno starost. Nama se je kar smejalo, ko sva šla domovuser posted image

Danes pa tudi mene zdeluje vročina - upam, da bo popoldan kakšna ornk nevihta, da se bo vsaj ponoči dalo spati.

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.5.2007 12:55:56   
Rožica*
Živjo!

vas seveda redno berem, če ne sem kar v zaostanku. Le preden, da vse preberem pozabim kaj bi želela natipkat.

Danes se vam moram malo oglasit. Tudi moj buši pridno raste. Sicer ni tako veliko kor od Guppy je pa veliko večji kot so ti vaši na slikcah.
Ravno danes sem se tehtala, merila. V pasu sva zrasla že kar za 16 cm. user posted image user posted image

Jaz pa imam kar velike težave z MODO in oblačenjen v nosečnosti. Nikakor se ne počutim dobro v teh oblačilih, sem se prej sicer rada oblačila tudi bolj športno elegantno v prostem času, predvsem pa pogrešam "fensi" oblačilca...
Se vsak dan jezim, ko se vidim v ogledalo v teh trenirkah, rada bi se "lepo" ( beri modno) oblekla. Pa ne dobim v nobeni trgovini kaj primernega. Jutri bova šla verjetno v Celovec. Problem mi povzroča tudi višina, ker sem že prej nosila podaljšane kroje, takšnih pa v nosečniškem oddelku ni. user posted image

Za zajterk mi najbolj paše kruh z namazom in kakšno rezino sveže zelenjave.
Se pa že drugi dan držim diete, ker sem se tako hitro zredila. Sicer nisem bila kregana, ker se moj G ne zmeni za to, le rekel je da naj se izogibam soli in da naj se skušam sama paziti, da ne bo potrebno uvajat kakšnih sadnih dni in podobnega. Zato zdaj zjutraj jem samo sadje, ob 12:00 malicam sadje, potem kosilo ob 14:00 in lahka večerja.

Sem tudi slabokrvna tako, da mi je predpisal železove teblete.
Zato me zanima Guppy kako jemlješ ta dodatek, vidim da potem ješ čokolešnik?
Meni pa so svetovali da naj ne jem mlečnih izdelkov potem ko zaužijem to tableto in da jo naj uživam vedno na tešče z veliko c vitamina.  Saj se drugače veže na Ca in se izloči. Zato pazim zdaj še zaradi tega.

Tudi nizek pritisk in še ta vročina povrh mi povzroča veliko težav.

Mi je pa G izmeril matrenični vrat, ker mi plod zelo pritiska navzdol, kar povzroča krče maternice, ki baje lahko sprožijo prezgodnji porod. Ne spomnim se katera je že spraševala o tem.
G. mi je rekel, da naj že dojamem da sem noseča in da ne morem več tako aktivno poskakovat naokoli in naj več počivam.
Res pa je da tudi sama opažam, da se krči pojavijo ob naporu.
Tako da te verjetno prijateljice niso želele prestrašiti.

LP, Rožica.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.5.2007 13:05:34   
guppy
Rožica,
katere tablete si pa dobila? Če imaš slučajno recept za Hamatopan jih ne kupit v lekarni, ker imam še eno celo škatlico zaprto in boš vrgla denar stran. Ti jih bom podarila.

Jaz pijem sirup (Legofer) zjutraj na tešče, s kozarcem Cedevite ali domačega robidovega soka. Po približno eni urici pavze si pa privoščim zajtrk, običajno čokolešnik. Nekako se mi zdi, da je to dovolj časa pavze, da se tisto železo absorbira.

Kok mi je smešno, ko pišete "trebušček sicer še ni tak kot od guppy user posted image user posted image user posted image ", vedno se tok nasmejim, hehehehehee. Boste dol padle, ko bom nalimala novo slikico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.5.2007 13:18:32   
Rožica*
Guppy a si morala kupiti, železove tablete'
Jaz sem dobila  Retafer in ni bilo treba doplačat.

Guppy tvoj trebušček je lep, jaz vedno pomislim, da sta v nejm dva dojenčka. Verjetno je zelo zanimivo ko začneta z svojo žurko tam doli. Moj user posted image  je začel tako močno bincat, da je včasih kar boleče. Je pa zinimovo poazovati kako valovi cel trebušček ko se premika.  Ga opazujem, ko le utegnem.

LP.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.5.2007 13:20:18   
nana 27
Guppy, ne se hecat...še večji je kot na sliki??? user posted image  No, saj je fino..vsaj veš, da mala pikca lepo napredujeta user posted image  Meni se pa sanja o morju (vonj po borovcih, valovi, škržati...), ampak kaj ko iz te moke ne bo kruha user posted image ...drugo leto pa definitivno. Se bom s tamalimi v kakšno mivko zakopala in bomo potičke delali. Je še pri kateri tako?  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.5.2007 13:49:14   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Se bom s tamalimi v kakšno mivko zakopala in bomo potičke delali. Je še pri kateri tako?  

user posted image user posted image user posted image  ne se hecat .. kdo te bo pa odkopal, ko bosta otroka odcapljala novim dogodivščinam naproti?

Moja Ema uživa v metanju kamenčkov v morje in se niti valov ne boji. Če bi jo pustila, se mi zdi, da bi kar zakorakala v vodo user posted image .
Je pa drugače pri meni isto kot pri tebi, pa sem na morju doma. Veliko je tukaj takih, ki so se morja že zdavnaj naveličali in se sploh ne kopajo ... jaz pa uživam, če se le da. Upam, da bom letos poleti ok. in se bova lahko hodili z Emo vsak dan kopat. Seveda zgodaj zjutraj in pozno popoldan ... vmes pa v senčko. user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.5.2007 13:59:25   
Anonimen
morje... pa bolj zaradi poležavanja in dopusta, kot zaradi drugega, čeprav bi mi pasalo plavanje...

letos bo bolj švoh - gremo nekam ZELO blizu Lj, še ne vem kam...

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.5.2007 14:53:01   
nana 27
Cuma, user posted image  no, če mi ne bi bilo hudega, bi kar še malo v mivki ostala. Ne, res. Tako si želim morja. Že pred dvema letoma nisem šla. Lani je padlo v vodo, ker smo doma nekaj prenavljali. No, letos pa ne smem eno uro stran od najbližje porodnišnice...bo pa drugo leto več sreče in definitivno več akcije!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.5.2007 15:15:09   
Anonimen
vidm da o morju klepetateuser posted image
s tamalo sva pa glih domov pršla iz snovika, se je blo fajn mal osvežituser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.5.2007 15:20:24   
dorotea
Ja nana27, če si pa tako želiš morja, pa vsaj malo moraš it...saj ob nuji je porodnišnica v Izoli, drugače pa je do Postojne 1 uro. Pa si privošči it na kakšen Debeli Rtič, ker je reku Duc. , da je tam najbolj čista voda. jaz bom probala uidet še kakšen dan na morje...drgač pa punce zelo dobra varianta, če vam je prevroče je kak vikend v Posočju...tam je tko lepo in hladno...jaz si želim it na kak piknik ob Soči...sanjsko!
Jaz sem danes čisto panična, ker me je zvečer spet nakaj podobno špikalo v ledvicah kot zadnjič, ko sem zaradi ledvičnih kolik šla v bolnico...prej me je še mal bolelo, zdaj pa je bolje...Res upam, da je šlo mimo, in da si je kamenček utrl svojo pot ter bo zdaj mir! Držte pesti!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.5.2007 16:38:27   
nana 27
Dorotea, upam, da bo vse v redu. Čim več poskusi pit. Se pa strinjam s teboj, da bi bilo nekje ob Soči najbolje v tej vročini.. Duc, kako pa kaj Snovik? Je gužva?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.5.2007 16:45:48   
Anonimen
nč gužve ni blo, je blo prov fajn.user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.5.2007 17:20:04   
sandra85
pozdravljene in pozdravljen...
ja vroce je ko hudic...
BODOCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok!!!sm vesela!!!
nora meni so vsi govorili, da bova imela user posted image , zaradi oblike trebuha, zaradi tega, zaradi onega...bla bla blauser posted image pa imava user posted image 100%, ker je G na morfologiji videl in dr.Strah na 3D UZ...itak je pa vseeno, tut ce bi user posted image imela, bi bila tut najina najvecja sreca-ker se ne ozirava na spol, se posebej, ker je to najin 1.user posted image ...za 2. bom pa mogoce upala, da bo puncka, da bo parcek...user posted image

cuma user posted image tut js ne maram nove mode...nikakor se ne morem po novi modi zgledvat, ker mi nikoli ni vsec in pol ko mi mogoce po 1 letu postane vsec, pa je ze druga modauser posted image
ma se ne sekiram, js nosim navadne japonke ker so mi najbolj komot...

js zajtrkujem razlicno...al cokolino,al keksolino,al piskotke v kakavu, al kruh pa gavrilovic pasteto,al samo kavo in namakam piskotke...

guppy cakam na slikco busija...user posted image user posted image

js pa sem v sluybiuser posted image
no se malo, pa uzivanje!!!
glede morja...pa kak dan si ga le privoscite se zaj...pri nas je hudicevo vroce, voda ima ze 21 stopinj...js pa nimam prav nobene volje, da bi se sla kopatuser posted image
sam najino psico bova zaj en dan peljala proti veceru, ker se tako rada kopa...prej ko sva zivela na bernardinu, sem sla z njo poleti vsak vecer, da se je namocla, zaj pa pes ne grem...sej sva oddaljena sam dober km, ampak mi ni tolko za hodit user posted image
joj, mene pa vsake 10 minut lulatuser posted image ufa...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.5.2007 17:33:41   
taja83
najprej en lep pozdrav tebi Duc in seveda ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image . jst sm jpa dones tko lena. nič se mi ne da. pride dan ko sem vsa polna elana, no to ni danes. eh bom pa dones mal več počivala.
punce prou luškane bušite mamo. ampak kok se res vsi razlikujejo med sabo z mojim vred. naša pikica veselo poskakuje že dva dni je vsa hiperaktivna. tko da je včeraj bodoči očka dobil prav ovornk šamar user posted image user posted image user posted image user posted image . je bil tko vesel, ko je končno tudi on čutil.
ko sem v ponedeljek imela morfologijo sem bila mogoče malce razočarana, ker jaz pa nisem zvedela koliko plod tehta. k sm vidla da ve veselo pišete o tem. pa eno slikco sva dobla kr sva rekla, pa še ta je bla za plačat. user posted image . ma sej glavno da je vse uredu.
mam pa eno vprašanje: Kako veste da user posted image kolca, ker jaz ne ločim tega od brcanja? pa kaj je to: včasih mi kar nekaj zavibrira, pravim da takrat spušča vetrove al pa lula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.5.2007 17:34:57   
sandra85
aja, se nekaj sem pozabla...glede melase...user posted image sva sla v tus z tem namenom, da kupiva melaso, sva bila na bio oddelku in sem 2 prodajalke vprasala, ce imajo melaso in so se sam zacudeno pogledale in ena je drugo vprasala kaj je to?! in obe sta mi rekle, da nimajo! ma kako lahko recejo, da nimajo, ce sploh ne vejo kaj je to?!
pol me je moj spomnu, da je v luciji ena trgovinca samo z bio prehrano, pa bom sla tja pogledat...upam, da bojo vedli kaj je to...kaj se se kako drugace rece temu?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.5.2007 17:41:45   
sandra85
taja js sem do zaj 2 cutla kolcanje. sploh ne vem kako naj ti opisem...hmmm, je isto kot ce ti kolcas...na par sekund poskocis, tak tutuser posted image ...glih pred 2 dnevi se mu je kolcalo in je tut moj dragi cutu, takoj je ugotovu, da se mu kolcauser posted image , ker ce samo brca, brcne, pa par sekund nic, pol spet, pa 10 sekund nic,....ce pa kolca pa naprimer vsake 3 sekunde poskoci

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.5.2007 17:43:46   
Anonimen
evo nosečke, tuki je neki za vas, da ne bote sam na trebuščke pa vročino mislileuser posted image

http://www.mojvideo.com/video-plesna-evolucija/8e1b7ef66dfdd9a8be93&page=3&category=mv

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.5.2007 18:13:04   
dorotea
Sandra, jaz sem melaso kupila v lekarni, vem pa da jo imajo tudi v bio trgovini. Jaz pred tem tud nisem vedela kaj je to, tko da se sploh ne čudim, da tud prodajalke niso vedele...po mojem jo res nimajo v tušu...no, ne vem. Jaz jo ne bi tam iskala. Mislim pa da nima drugega imena, nič gor ne piše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.5.2007 18:14:47   
sandra85
ma js sem ze vprasala v lekarni, pa pojma nimajo kaj je touser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.5.2007 18:27:39   
Anonimen
Živjo Duc in souser posted image .

Ja ful je vroče. Jaz sanjam o Grčiji, Korziki, Sardiniji, Siciliji,... pa recimo Cipru. Letos žal nič. A ker je tako zaradi moje nosečnosti, mi spet ni tako zelo hudo. Bom preživela, pa še lepše bo, ko bomo šli v troje user posted image  .

Materinska šola: jo bomo pridno obiskovali od 4.6. dalje v ljubljanski porodnišnici.

Koliko časa sva se trudila: dobro leto. Pa imela sem histeroskopijo in laparoskopijo. Po operaciji sem zanosila že po 2 mesecih. Sva bila kar zelo prijetno presenečena, morda naju je celo malo "prehitelo". 

Brcike čutim. V zadnjem obdobju celo preko cele noči. Zdi se mi, da se odziva. Ko dava roki gor brca, ko umakneva preneha, potem spet brcne, ko dava roki gor. Skratka fenomenalni občutek. Zelo jih bom pogrešala po porodu. Z malim (malo) se pogovarjam, ampak le, ko sva sami oz. v avtu na poti v službo. Kaj pa bi si drugi mislim, ko bi me vidli. Glej jo žensko zmešano user posted image .

Lepo se imejte.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.5.2007 18:29:39   
dorotea
Pol so pa v lekarni debili, pejdi v kakšno drugo...sigurno imajo v lekarni...če sem jaz tam kupla...al pa te trgovine z vitaminči in dodatki, ki niso prav lekarne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.5.2007 19:45:38   
ašun
Hej souser posted image .
Sej ne vem, če je že tekla debata o vozičkih...... zanima me, kakšen se vam zdi quinny speedi. Sej vem, da spredaj nima varovala, ampak se ga da na nemškem e-bayu dokupit. Zanima me funkcionalnost, teža, okretnost, ....

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.5.2007 21:18:20   
guppy
Ooo, morje... že dolgo sanjarim o tem, pa zgleda ne bomo šli. Nekako se tolažim, da bomo po porodu šli zato na skupni dopust kam s tamalimi in da se bomo imeli takrat dvojno bolj fajn, kot bi se sedaj.

ROŽICA, ta Hematopan dobiš sicer recept, ampak se v lekarni potem doplača oz. plača. Zato sem ti povedala, da ti ne bo treba plačat, bi ti jih dala. Tale Legofer, ki ga imam zdaj in pa Ferrum Lek tablete, ki sem jih dobila za "backup", so pa zastonj.

Kolcanje... ravno danes sem razmišljala o tem, ker imata včasih tamala res pravo žurko. Ampak mislim, da do sedaj nista kolcala, ker so nam rekli v šoli da je to pač ponavljajoč občutek v trebuhu. Podobno, kot da me kolcamo.

tanja lina, kok faaaaajn! Pri nas je ravno obratno - brcata, dokler jih ne začnemo opazovat ali pa bog ne daj, da bi kak filmček poskakovanja trebuha uspela posnet... hehehehe. Ti se pa kar pogovarjaj s trebuščkom - zdaj še tok ljudi govori po mobitelu v slušalko; sej noben ne bo vedel, a telefoniraš al govoriš z malčkom user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.5.2007 21:29:06   
karin.
Živjo punce

Kako ste? sm vas pršla na hitr mal pogledat sam ste tok napisale da ne morm vsega prebrat.
A je kera nova?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.5.2007 21:38:28   
LINA31
Karin, kako si kaj? To je lepo presenečenje, da si se javila. Imamo eno ali dve novi sonosečki.

No, jaz sem imela danes pregled in je vse ok. Imam precej bakterij v vodi, zato moram še več tekočine pit.

Kaj mislite ali naj grem na 3D UZ? Kot sem že napisala sem imela zelo dolg UZ morfologije in je bilo vse cool. Spol smo tudi videli, sedaj pa sploh nevem kaj naredit....KAJ MENITE?

Vozički od Quinnya so luštni, ampak kot sem slišala je tale Speedy zelo lahek in da je mogoče BUZ malo boljši. Zelo težko rečem, saj ima vsak prednosti in slabosti.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?