sandra85
|
dan, najprej da napišem, glede ... je prišel dragi ob 3h domov, sva se usedla v dnevno in je dragi odprl...not pa je blo...jeans hlačke in jeans jaknica za 9-12 mesecev in eni poletni natikački v stilu z hlačami in jaknico fulll frajersko in lepo!!! glede moje šefice in šefa...ja fulll sta vredu in se fulll dobro razumemo. glede na to da delam šele 7 mesecev, moram rečt da sta me očitno res zlo vzljubla, ker sodelavka dela že več kot leto, pa ni niti pribljižno tako dober odnos...me pa vsem ful hvali da sem pridna, da se samo name zanesejo tolko, da mi zaupajo in da jim je ful žal da grem stran sej meni tudi, sam je zaj bolj pomemben ...poleti bo gužva in bi mogla res garat. so pa rekli, naj jih kr pokličem, ko bom službo iskala kasneje, tko da sem jim res zelooo hvaležna...cuma js samo čakam da gre moj ob 17h delat, pol pa imam tut js cel kup za in ...pa upam, da bom tut na sprehod utegnila kasneje ko ne bo več tako vroče... za une, ki opravljate maturo...js nebi bila zaj zmožna knjige odpret duc glede spolnih igric...od vsake je odvisno od počutja...js za enkrat nimam problemov, se pa vedno sekiram, da ga bova preveč zrukala... upam, da on tega rukanja ne čuti moj me je pa danes ob 3h zjutraj presenetil...je prinesel 2 vrtnici, eno rdečo in eno belo (res fulll lepe), je rekel da je rdečo prinesel meni, belo pa kako je priden... ufa...moj gleda formulo
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|