|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.5.2007 13:21:18   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image  Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: mony79 !!!

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.5.2007 13:23:32   
mony79
Hmmm...

No, vsaj ena naša. Jaz sem sicer iz okolice Ajdovščine.

Glede g pa nimam nič proti nobenemu, tud Krkočeva me ne moti. Vsi pravijo, da je groba. Ma ni res. Verjemi, k sem jih že dosti dala čez. Šoštarič pa je tudi ok.

Lušten trebušček, popek pa najbolj. Meni se še ne pozna, k sem bolj debele (beri močne) sorte.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.5.2007 13:23:36   
guppy
dorotea, aaaaaa, kok lep buši!!!!

cuma, nimam izkušenj s tem... user posted image

mony, dobrodošla!!! si že na seznamčku user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 24.5.2007 13:25:13 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.5.2007 13:26:01   
andreja32
user posted image Jezus punce pa naš ,,dec,,, saj ni čudno da so popoldne nevihte,....vas komaj dohajamuser posted image .
Čestitke karina za user posted image user posted image , me je kar pri srcu stisnilo.ENNNN VELLLIKKK KOŠ ZDRAVJA in srečeuser posted image .

Porodnega načrta jaz ne bom imela,..prehitro rodim user posted image , ravnotako bom brez epidrualne.
Za kg se jaz niti malo ne sekiram,pri prvem sem se zredila 9 kg, pa je šlo vse dol. pri drugi sem najprej shujšala 6 kg, potem sem se pa v celi nosečnosti zredila 4kg, no v tretje sem pa vse not prinesla , zredila sem se 24 kg, pa jih potem tudi brez problema izgubila.
Glede načrtovanja otrok,...prvič sva se trudila eno leto, drugič deset mesecev, tretjič šest, četrtič je ratalo takoj.Moj pravi da sva z vsako novo nosečnostjo žlahtnejša, kot vinouser posted image

Vsi novi septembrci DOBRODOŠLIuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.5.2007 13:26:16   
ašun
Luštkan buši. Jaz sem pa kot žoga!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.5.2007 13:29:35   
guppy
ašun, jaz sem pa kot fitness žoga user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.5.2007 13:58:53   
buškica
Punce a je že katera začela v materinsko šolo v staro porodnišnico v Ljubljani hodit?
Zanima me a to traja deset tednov, enkrat na teden ali večkrat na teden? Bi pa šla 4.6. ob 18 uri.

Hvala za odgovore.

Aja pa dobrodošel duc.20, mal pozno ampak od srca.

Dobrodošle vse nove nosečke. Joj kako bodo polne porodnišnice septembra.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.5.2007 14:28:03   
lemavrica
Joj ko je vroče danes. Za znort.

Dorotea luškan buši user posted image

Porod mene je kar malo strah poroda in zato sploh ne mislim na to oz. probam ne mislit.
Porodni načrt se mi zdi kar pametna ideja in ga bom nejbrž kar sestavila. Tko imaš vsaj nekaj šanse da te ob porodu upoštevajo.

Duc kar se pa kilaže tiče, je pa tko da je bolj zdaj malo bolj zdravo jesti in predvsem ne jesti za dva ker  zato ni potrebe pa je pol manj problemov in slabe volje. Sama sem samo enkrat imela previsoko težo in sem bila kar bolj močna in si tega ne želim več. Takrat so šle kile zlahka dol zdaj pa ne vem več če bi šle. Drugače sem bila pa vedno bolj suha in bi to rada ostala tudi po porodu. Nimam nobene želje po velikem oprsju in kakih hudih oblinah.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.5.2007 14:29:50   
guppy
buškica, predavanja so praviloma 2x na teden po eno uro in pol do dve uri. Ker jih je 10 (plus eno izredno predavanje pediatra in eno izredno predavanje o epiduralni), šola traja dejansko ves mesec, včasih imaš tudi po 3 predavanja tedensko.

4.6. boš dobila urnike za želen termin (9h, 16h ali 18.15) in od tega urnika je odvisno, kateri dan točno boš hodila.

Upam, da ti informacija kaj pomaga.
Mene čakajo še tri predavanja, vsa imam naslednji teden.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.5.2007 14:37:37   
buškica
Guppy hvala, zelo si mi pomagala. Sem prej tja klicala pa vse skupaj pozabla vprašat, ha me nosečke.

lp
Buškica

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.5.2007 16:28:14   
dorotea
Ja ta moj buši te dni grozno raste in je grozno živahen...prav zabavno!
Andreja 32 to pa bo lušno še ta četrtega domov pripeljat! Kolko si pa stara če ni skrivnost? Jaz si tudi želim veliko družino, ker se mi zdi da ni nikomur dolgčas...sploh sem jaz en tak družinski človek. Sam če jih hočeš met 4, moraš pa kar hitro lotit, al ne?
Mony79, hmmm...tud jaz sem iz okolice Ajdovščine...to bo še zanimivo. A hodiš na šolo za starše zdaj v tem terminu slučajno? No, saj če raje nočeš povedat, ti ni treba...se mi zdi , da sem te tko napadla, pa glih pridružila si se nam.user posted image Sam mi je blo res zabavno.
Jaz grem k mojmu možeku, da bo bušija božu! Bodte pridne!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.5.2007 16:33:15   
Anonimen
nikol vas ne bom razumel-teža pa te zadeve.
a je kera iz kamnika pa ve kdaj se tm začne ta materinska šola?
če je keri dolgčas loh pride men pomagat otroke pazt, mamo vrtc donsuser posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.5.2007 17:42:58   
mony79
Ne, Dorotea, nič bat. Sej vem, da smo babe firbčne. V šolo za starše pa ne hodim. Imam že dva meseca strogo ležanje... skoraj ne dam glave ven z bajte... Tudi  meni namreč grozi prezgodnji porod.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.5.2007 18:40:50   
dorotea
Ajej Mony to pa je zoprno. Upam vsaj, da imate doma klimo, ker mi se kuhamo! No, ti se pocajtej, da bo malček lepo počakal notri, da se  v Šempetru dobimo septembra.
Duc, če boš hodil v materinsko šolo...ji raje reči šola za starše(mislim , da je to nov izraz, ker hodijo tud fantje pridno), če ne boš mogu od tvoje si kiklco sposost.user posted image

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.5.2007 18:49:10   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

ašun, jaz sem pa kot fitness žoga user posted image user posted image user posted image

user posted image

ampak ti si dvojna nosečkauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
24.5.2007 18:57:56   
andreja32
Doroteja, stara sem (bom letos)34 let.ja,smo kar pohiteli,prvega sem imela pri dvajsetih.A veš kaj je trenutno najlepše.....ko rečem naš knofek brca , imam od šuba poln trebuh rok.Vsi trije so totalno navdušeni, sploh pa največja dva.Pa ko jih zvečer zalotim, vse tri in moža kako jim kaže knjigo o nosečnosti in zraven razlaga.user posted image Nobene stvari mi ne pustijo nesti,...mami ti ne smeš , si nosečauser posted image .
Duc v kamniku kolikor je meni znano čez poletje ni šole za starše.a da ti pridemo otroke pazituser posted image .najbolj da jih k meni pripelješ imam svoje tri pa dva sosedova, pa pes se mi pod nogami mota pa še tri mačke.Bajto pa ko da bi en bombo vrgeluser posted image

lp

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
24.5.2007 19:02:19   
Anonimen
če ženske hodjo je materinska, js pa nimam namena it tjauser posted image
zlobne ste do meneuser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 24.5.2007 19:04:09 >

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
24.5.2007 19:55:24   
dorotea
Ma ne Duc., ne se jezit, jst se sam malo pohecam. Drugače pa sem resno mislila: Pri nas se ta šola imenuje Šola za starše in jo obiskujejo skoraj vsi očki skupaj z mamicami in je prav lepo videt...se mi tudi prav zdi, ker govori o stvareh ki se tičejo obeh. Moj je celo enkrat sam šel, ker mene ni bilo in mi je potem vse poročal. Tako da kar pojdi na ta predavanja , znajo biti zanimiva in ti bodo vsekakor koristila, predvsem ko mali pokuka na plano. Kaj že vi čakate, fantka al pupco al še ne vesta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.5.2007 20:02:01   
dorotea
No duc., sploh pa sem zdaj videla da imate že enega malčka doma, tako da si verjetno že ekspert, bolj kot jaz vsaj.
Andreja kako lepo, da si tko mlada pa že četrtega čakate. To more biti tako fajn, midva z možem sva tudi zrasla v družini s po 3 in 4 otroke in komaj čakava , da napolniva hiško(hi, ko jo bova imela...sedaj sva v stanovanju)...mogoče sva malček pozno začela za take načrte, sam faks pa to. In v bistvu sva med prvimi izmed kolegov, ki bova mela otroka in sva se poročila. user posted image Čudno. In si vas prav zamišljam kako lepa družinica ste...mi smo doma tudi imeli psa in običajno 2 mački...ena pa je itak vedno mlade imela, tako da jih je bilo vsaj 7. Norišnicauser posted image ...ampak prijetna norišnica!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.5.2007 20:12:58   
Anonimen
ne veva še.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
24.5.2007 20:16:11   
NalLa
Dobrodošla mony79.

Duc, kolk si pa ti star?

Buškica, tud jest bom šla v materinsko šolo 4.6.. Sem blond in imam očala, me kar pocukaj če me vidiš.

Porod bom tud jest mela naraven (če bo šlo vse o.k.). Drugače sva pa najinega škratka naredila kar prvič, ko sva probala. Se nama prav fino zdi, da je tako hitro ratal. Je pa kar nekaj časa trajal, da mi je na testu pokazal, da sem noseča. Mi je fant reku naj neham komplicirat, če ni ratal, pač ni. No ampak je vseeno rataluser posted image .

Andreja32 te kar občudujem. Tud midva bi rada imela veliko družino, če bodo razmere dopuščale. Kako pa vse sfolgaš zdej?. Jest nimam še nobenga škrtaka doma, pa imam trenutno doma kot bi bomba padla. Res pa je, da imam tolk drugih stvari, da hodim od doma ob 7-ih zjutri in pridem nazaj ob 7-ih zvečer.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
24.5.2007 20:23:22   
Anonimen
22.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
24.5.2007 20:33:08   
nora
Ojla!

Punce ste me prepričaleuser posted image Danes sem se dodatno zavarovala, plačevala bom od  1.6, vendar zavarovanje bo začelo veljati od 1.9. Upam, da najina Lucija ne bo prehitelauser posted image
Porodni načrt se mi zdi brez veze, vsaj zame...saj ne vem kaj in kako bom hotla, saj prvič bom rojevala. Bom delala po občutku, mogoče v drugi nosečnosti bom imela kaksne zelje.
Buškica, tudi jaz bom jutri klicala, ker bi rada zacetka junija zacela hodit v materinsko šolo. Tako da se bova vidliuser posted image
sandra, si imela prav, bova imela punčkouser posted image upam, da bo tako ostalo, da ne bo kot pri tebiuser posted image
Načrtovanjeuser posted image : midva sva se odločila septembra 2006, da ne bova več `pazila` in decembra je ratalo. Nisem mogla verjet, da se je prejelo, oba dva sva bila prijetno presenetenauser posted image zdaj pa veselo pričakujevauser posted image
nana27, a nisi imela dodatnega zavarovanja, da si tolk velik plačala v porodnišnici?
Vse nove nosečke dobrodošle med namiuser posted image user posted image duc20 dobrodosel tudi tiuser posted image user posted image
dorotea ful lep trebuščekuser posted image se vidi, da si bila na morjuuser posted image lepo barvo imašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.5.2007 21:29:57   
nana 27
Nora, sem imela urejeno zavarovanje, ampak saj veš, da ti zdaj po vsakem bivanju v bolnišnici (po operacijah, porodih...) dajo informativni izračun oz. podatek o tem, koliko si stal zdravstevno blagajno. Nisem nič plačala. Ta podatek sem ti dala le v vednost, koliko lahko plačaš, če zavarovanja nimaš urejenega. Dobijo pa ta informativni izračun prav vsi ob odhodu iz bolnišnice.  Tole ti pa pripenjam zraven iz strani Zveze za varstvo potrošnikov. Je malo bolj jasno razloženo: 

Informativni izračuni bolnišnic

Poklicala nas je potrošnica ter nam povedala, da je bila zaradi zdravstvenih težav sprejeta v bolnišnico. Potem, ko so jo odpustili, je dobila tudi račun za opravljene zdravstvene storitve. To jo je presenetilo, čeprav ji kot zavarovani osebi računa ni bilo treba plačati. Zanimalo jo je, zakaj je prejela račun.

Od 1. januarja 2005 morajo izvajalci bolnišničnih zdravstvenih storitev na podlagi Splošnega dogovora za pogodbeno leto 2004 po končanem zdravljenju zavarovanim osebam izstaviti t. i. informacijo o stroških zdravljenja, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. To pomeni, da bo pacient, ki je zdravstveno zavarovan, po odpustu iz bolnišnice dobil informacijo, iz katere bo lahko razbral, koliko sredstev je bilo zaradi njegovega zdravljenja zaračunano in plačano iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Namen uvedbe takšnega informiranja je večja preglednost pri obračunavanju opravljenih storitev in spodbujanje uporabnikov zdravstvenih storitev k razmisleku o stroških zdravljenja. Take informacije zavarovanih oseb v ničemer dodatno ne obvezujejo, saj bodo z njimi le seznanjeni, koliko je za njihovo zdravljenje plačal zavod.

Kot vemo, take račune že dalj časa izdajajo v lekarnah. Lekarna potrošniku vedno izda račun za zdravila oziroma medicinske pripomočke, torej tudi za tista, ki jih potrošniku ni treba (do)plačati. Iz računa je poleg vrste blaga, količine in cene razvidno tudi, kdo je zavezanec za plačilo: zavod ali potrošnik.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.5.2007 21:37:42   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image  Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)  

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)

< Sporočilo je popravil guppy -- 24.5.2007 21:38:36 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?