|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.5.2007 16:42:37   
LINA31
Po nekaj dneh se pa sedaj javljam tudi jaz. S svojim dragijem sva bila štiri dni v poreču, bilo je prav luštno, sam mi pa vožnja čisto nič ne paše.

Kilogrami...vsak dan jih imam več, v zadnjih 5 tednih sem pridobila še 4kg. Skupaj cc. 7 do 8 kg, sem pa v 23 tednu. Ma upam, da se bo čez kakšen mesec umirilo in, da ne bom prišla čez +15kg.
Guppy..našemu korenjaku bo ime ŽAN, zato lahko dodaš na seznamček.
Karin...iskrene čestitke ob rojstvu. Upam, da bo vse super.
Vsem sonosečkam čestitke za dobre izvide na morfologiji in za opravljene izpite, diplome....ste res pridne.

Morje na kakšnem otoku....hmuser posted image Si ga ne bom privoščila tam po 27 tednu, sem zdajle v zadnjem času preveč prezgodnjih porodov pri znankah videla, tako da ne bom reskirala. Mislim, da bo kakšen Strunjan čist ok.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.5.2007 17:09:47   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

Prej sem vas neki uprašal pa ni nobena odgovorila, zakaj se tok s težo obremnjujete?

1.Ker če jo spraviš preveč gor jo moraš pol tudi dol, lažje je mal popazit
2.Ker je težko vedet kolk si se zredil zarad otročička in kolk je že zaloga( zato se sprašujemo, da vidimo tko mal kolk je normalno)
3.Ker se včasih tudi če nisi pridobil ne vem kolko kilov počutiš kot slonček...ko se ne moreš več normalno obrnit, vse majčke so ti prekratke,  nobene hlače več prav...pol te pa še hormoni mal pohecajo in se zasekiraš, da izgledaš kot žogica( čeprav ni res - al pa tud jeuser posted image )
4.Ker gre naše telo, posebej zdej v drugem tromesečjo čez take hitre spremembe...iz seksi bejbe(kao) v big mamma in človk pač rabi mal cajta da se privadi.
5. Zato, ker nam možje ne govorijo  po 100 krat na dan , da smo seksi in lepe in oh in sploh, kot bi včasih rable...posebej kadar ti tašča reče..." Oooo, zdaj te je pa res že 2 krat več kot pred 14imi dnevi!"
No, tko malo za šalo malo za res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.5.2007 17:22:13   
nana 27
No, tudi jaz sem ravno s pregleda. Spola nisva hotela izvedeti. Srček mu/ji je bil sto na uro in dobila sva filmček 3D. Teža je 850g. Jaz pa sem pridobila 7,2 kg. Se mi zdi kar v redu. Včeraj sem imela rjavkast izcedek, kar pomeni, da sem še naprej doma, da naj ne hodim od doma, ne smem dvigovati našega fanta in se ne smem za več kot uro oddaljiti od najbližje porodnišnice. Sem se ponoči tako sekirala, da sploh nisem mogla spat. Po vsem napisanem morje zame letos odpade user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.5.2007 17:22:56   
sandra85
dan,
najprej bi cestitala karin za njene 2 pikice in drzim pesti, da bo res vse OK!!! user posted image iskrene cestitke druzini!!!

itak sem pozabla, kaj sem prebrala do zaj, sem imela spet 4 strani za prebrat...user posted image

aja duc.20 dobrodosel med najvecjimi cvekami SEPTEMBRKAMI 2007!!!user posted image user posted image user posted image

glede kilc...sem v 25t in imam 4kg +

duc, zakaj se sekiramo zaradi kil? saj smo zenske user posted image

cuma in  dorotea  hvala za odgovor-o melasi...res nisem mela pojma, kaj je touser posted image
bova sla danes al pa jutri z mojim kupit...
user posted image pa ze tako brca...prav vesela sem...ze vem da bo mali razgrajac-sej pa je bil njegov ocka tut user posted image
aja glede otrdevanja trebuha...sem pri dr. Strahovi dobila 2 brosurce in je prav koledar po tednih in pise, da se zaj zacne pojavljat otrdevanje trebuha (lazni popadki) to pa najveckrat baje zato, ker user posted image pritiska na crevesje in zadrzuje vetrove in zato trebuscek postane trd...traja pa par sekund...veckrat pa user posted image mislimo, da otrdeva trebuh, pa v bistvu user posted image pritisne ritko ven al pa kej tazga...
no meni se to dogaja...vcasih mi tako deformira trebuh, da je prav smesno videt user posted image pol ga pa moj mal pozgacka pa pocasi spustiuser posted image ...hmmm kaj sem se pozabla?
grem se 1x mal prebrat...zihr sem kej spustila...
aja duc, kolko je pa tvoja draga stara? ja, me smo res firbcne, se bos mogel navadituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.5.2007 17:23:24   
NalLa
Kar se mojega vprašanja glede zategovanja tiče sem se malo čudno izrazila. Ne zateguje mi kožo na trebuhu, ampak imam občutek kot, da bi mi neki v trebuhu zategnilo. Začelo se je nekaj dni nazaj ko sem na poroki plesala. Takoj, ko je začelo zategovat sem se usedla in je bilo o.k., potem pa sem učeraj malo stekla, ker se mi je nekam mudilo in se mi je bolečina ponovila. Danes pa me je kar tako že bolelo. Bolečina pa izgine če se vsedem. Punce v službi so me čisto prestrašile. Sem pa bila prejšnji teden na pregledu in je rekel, da je z malim vse o.k., ni pa mi izmeril materničnega vratu. Tega mi nikoli ne naredi. Povedala sem mu tudi, da imam občasno krče, pa mi je rekel, da dokler niso na 5 minut ni panikeuser posted image . Sedaj pa ne vem ali naj ga pokličem ali samo paniko zganjam?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.5.2007 17:30:56   
Anonimen
Karin vas vse lepo pozdravlja! Punčki se dobr držita, pravjo da bodo šle loh kr kmal domov. Sta pa tamali prov luškani, mata čist črne lase pa kr dolge, jokata pa tok smešn da temu sploh ne vem če bi loh reku jok, prej neko stokanjeuser posted image  Hope se je rodila z napako, ima zajčjo ustnico, je bla Karin kr žalostna k so jo tm vprašal če ni prej vedla za to, menda bi loh njena G to vidla pr UZ pa ji prej povedala.

dorotea, 5. točka mi je najbolšauser posted image  no sam kokrat pa vi možem rečete da so vm všečuser posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.5.2007 17:38:38   
sandra85
naila glede otrdevanja sem zgoraj napisala...
zaj pa nisem sigurna, ce sem te prav razumela...ko se kej naprezas, te spika v trebuhu? namrec mene veckrat tudi spika v levem spodnjem delu (posebej ko hodim)...to pa je baje zaradi tega, ker user posted image SPET pritiska na crevesje in ti zaustavi blato in te zaradi tega koscka zuli, ampak se premakne in ga normalno izlocis...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.5.2007 17:40:30   
sandra85
duc lepo jo pozdravi, pa reci ji da me skoz na njo in na njeni princeski mislimo!!!
sam da je vse ok...ni prijetno, ce ima zajcjo ustnico,ampak sam da ni nic hujsega!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.5.2007 18:07:47   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
6.9. PBJ , 2n 

7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope + user posted image Elyse 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.5.2007 18:58:58   
NalLa
Sandra85, mene v bistvu boli sramna kost in notri v trebuhu, kot da bi mi nekaj dol tiščalo. No sej sem govorila z mami in me je malo potolažila. Je rekla, da mi samo tamavči kam pritiska. Glede na to, da je ona prestala 3 nosečnosti, bo že vedla kaj govori. Bom pa jutri vseeno poklicala ginekologa in vprašala kaj je to. Je pa res, da so me sodelavke prestrašle. Sem prvič noseča in slišim svašta. Ker se dobr počutim sem ful aktivna in potem me vsi sekirajo.

Kako lepo, da sta punčki od Karin o.k.. Zajčja ustnica pa tudi ni tako grozna, samo, da je ostalo o.k..

Kar se tiče poroda se ga nič ne bojim. Mogoče je to zato, ker sta in sestra in mami hitro rodile in mislim, da bom tudi jest. Pa najbrž tud zato, ker sama še nimam izkušnj s tem.

Kile pa pri meni kar hitro gor lezejo. Od začetka nosečnosti sem jih dobila že 6,5. Najbrž tud zato, ker sem pred nosečnostjo ful tekla, zdej pa ne več. Ja letos bomo ljubljanski maraton samo opazovali in navijali za očija. Duc.20 moj dragi je ful navdušen nad večjo številko modrca, nič pa ni navdušen nad večjo številko hlač. Čeprav pravi, da bom po porodu vse hitro zgubila in da naj se ne sekiram, me kar zamori, ko reče " rit maš pa res večjo, kot si jo mela"

Čestitke vsem še z moje strani za dobro opravljeno morfologijo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.5.2007 19:42:49   
Anonimen
NalLa, tudi meni ni še niti enkrat izmerila materničnega vratu, niti sedaj nazadnje na morfologiji, tako da jo imam na naslednjem pregledu namen resno povprašati, da kaj je sedaj zdaj to. Tudi kri sem dala samo 1x na začeku nosečnosti, sedaj me je poslala samo na pregled za toxo. Nič drugega.

Duc, za kile se sekiram zato, ker jih imam že od prej preveč in vem kako težko jih je izgubiti. Zato jih sedaj med nosečnostjo res ne želim pridelati preveč in pazim da se ne nažiram, ker user posted image  res ne rabi toliko več kalorij, da bi si pa sedaj ker sem user posted image  morala dati duška. Že tako se user posted image  kasneje pozna na telesu, naredijo se strije ki se jih ne moreš več rešiti, trebuh nikoli več ni tako ploščat kot je bil, prsa se povesijo itd. Ženske se sedaj med samo nosečnostjo morda ne počutimo tako samozavestno glede našega telesa, kot smo se morda prej, ampak sedaj imamo razlog da smo takšne. Po porodu pa ga več ne bomo imele. Prav tako ni fajn po cesti hodit in gledat prekle, ki sedaj hodijo na pol nage okoliv vročih hlačkah in mini krilcih, tudi moj mož jih vsak dan vidi in gleda in potem pride domov h kitu, ki je vsak dan širši, vedno manj mi seks diši, iz prsi mi teče itd. Pa ne napak razumet, vsak dan poboža trebušček in pravi da kako je lep, da je samo njegov itd. na misel mu ne pride kaka druga, samo meni je včasih malo težko, ko vem da nisem ravno za pogledat, še dedci na gradvbišču ne žvižgajo več.... Ok, sedaj je tako in lepo je biti user posted image , če pa sem bom pol leta po porodu še vedno kotalila še z 10 kg viška od nosečnosti, pa to najbrž ne bo ne njemu in ne meni všeč. Pa mi ne bo nikoli rekel da sem grda ali neprivlačna, ima pa kot vsak človek v misli, ta bi pa lahko bila veliko bolj luštna, če bi bila bolj suha. In vem o čemu govorim, ker sem v 4 letih pridelala 25 kg viška, pred tem pa sem bila res suha in bp nosila mini krilca. In sedaj da se mi jih še 10 viška zraven obesiuser posted image . A-a, raje malo popazim, jem več sadja in upam, da do konca ne bo šlo čez 10 kg.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.5.2007 19:47:52   
jst86
user posted image za Karin in mali punčki!sem prov vesela da nam sporočaš lepe novice.
sej zajjčjo ustnico se menda kirurško lepo uštima.važno da je ostalo ok!

glede poroda-mene pa po pravici povedano je strah,ker me vsi strašijo kot da je res tok hudo.pa da nej epiduralno vzamem.user posted image a jo bo kera vzela?jst bom šla kar naravno rodit.ste kej razmišlale glede porodnega načrta?

joj zdej pa tud jst ne vem več kaj nej glede morja...ojej...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.5.2007 20:44:48   
ašun
user posted image

1.9. Lili17

5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. lasekP, Velenje
6.9. PBJ , 2n 

8.9. Ninica, 2n
9.9. manca79, Kranj
9.9. Emm, Velenje
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana

23.9. naja07
24.9. jota, 2n
26.9. ksenija., 3n, Ptuj

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope + user posted image Elyse 

Jaz upam, da ne zamerite, ker sem pripisala ime punce, ki jo pričakujemo!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.5.2007 20:48:19   
ašun
Mene poroda ni strah in bom šla rodit brez epiduralne.

Karin in Duc čestitam za zdravi punčki.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.5.2007 20:49:43   
nana 27
Jst86, jaz sem slišala, da porodnih načrtov nič kaj dosti ne berejo. Narediš ga pa kljub vsemu lahko. Mogoče pa naletiš na babice, ki ti bodo prisluhnile.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.5.2007 21:01:39   
Anonimen
ašun?! a si se mal zmotlauser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.5.2007 21:04:11   
jst86
Nana jst sm slisala isto.Me pa zanimajo predvsem vaše želje ker sama niti ne vem kaj nej pričakujem.Me bojo kr babce vodileuser posted image .pa še v kranju ni glih velike izbire.kokr vem no.

v soboto se mi pa spet začne maturauser posted image ,se grem mal učit pa mal greva še z malim ˝pokazat mamici kolk smo močni˝user posted image .

lahko noč

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.5.2007 21:12:56   
PBJ
ČESTITKE Karin za dva zaklada in punčkama želim vse lepo v življenjuuser posted image .
Koliko sta pa deklici kaj težki, glede nato, da sta se res hitro rodili?

Guppy, ti pa res dobro spremljaš naša sporočila in dobro vodiš seznam.user posted image
Mene, lahko daš kar nazaj na 13.9, ker mi zdaj rok verjetno ne bodo prestavili.
Tisti zdravnik v porodnišnici je pač ocenil, da bi naj rodila okoli 6.9.

Jutri imam pregled pri svoji G.

Punce, tako pridno pišete, da vas komaj sfolgam bratiuser posted image ...

Vročina tudi mene kar zmuči, pa kaj šele bouser posted image

Nana, čuvaj se.

Pri nas je bil 1. otrok načrtovan - trudili smo se 3 leta.
Tale je tudi načrtovan - uspelo v šestih mesecih.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 23.5.2007 21:15:39 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.5.2007 21:13:58   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

ašun?! a si se mal zmotlauser posted image

Ajoj oprosti. Sem šele zdaj šla za nazaj brat in vidim, da ne pašeta skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.5.2007 21:29:27   
sandra85
no prej sem bila v službi pa sem tak na obroke pisala, ki sem skozi stranke imela...vedla pa sem, da sem nekaj pozabla napisatuser posted image
glede tega, če sva načrtovala user posted image ali je ušlo...v bistvu je blo tako, da sem nehala jemat tabletke lani maja, pol sem prašala G, koliko časa se moram čistit, da lahko zanosim, da nebi bilo kej narobe...je rekel da je 2 meseca čist dovolj...mi2 sva raje 3 mesece pazla, pol pa sva si mislila, KO SE BO user posted image PRIMU, SE BOuser posted image ...je pa trajalo vse do decembra (4 mesece)...umes sem pa itak 1x delala test (ker sem upala da semuser posted image , pa nisem bila)...no pol je pa drugič bil plusek user posted image
se spomnem, kako sva šla po test, pol sva šla TAKOJ domov, js sem šla lulat, on me je v dnevni čakal z testom, ga je namoču in oba sva tak gledala not user posted image in se je pokazal plusek v 3 sekundahuser posted image
in sva bla šokirana in vesela hkrati

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.5.2007 21:40:58   
Anonimen
jst86, a maš še maturo za narest? kolk si pa stara če smem?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.5.2007 22:14:49   
guppy
user posted image

1.9. Lili17

5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. lasekP, Velenje
8.9. Ninica, 2n
9.9. manca79, Kranj
9.9. Emm, Velenje

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana

23.9. naja07
24.9. jota, 2n
26.9. ksenija., 3n, Ptuj

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)

< Sporočilo je popravil guppy -- 23.5.2007 22:18:06 >

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.5.2007 22:15:29   
Anonimen
PBJ, Hope ima 610g in 32cm, Elyse pa 750g in 35cm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.5.2007 22:22:44   
guppy
duc, hvala, da nas zalagaš z informacijami o karin. Upam, da bodo vse tri punce vsak dan bolje in bolje. Kdaj bodo lahko šli skupaj domov?

nuša, me sploh ne moti, da si dodala svojo Žano na seznamček, samo skoraj bi spregledala, če ne bi napisala spodaj opombe user posted image

PORODNI NAČRT: v šoli nam babice pravijo, naj ga le napišemo... sprva sem bila proti, ker se mi zdi brezveze nekaj komplicirat... potem so pa rekli "če ve same nimate želja, kako boste rojevale, boste večino časa preležale na levem in desnem boku". Ampak po mojem mnenju res ni treba pretiravat in pisat ne vem kaj, po moje lahko babici tam osebno zaupaš, kakšne so tvoje želje (npr., da bi se čim več sprehajala).

POROD: prejšnjič sem pozabila dopisat, da se bolj bojim epiduralne kot naravnega poroda user posted image

STRIJE: moje so se tako lepo razcvetele - zgleda si malčka delata prostor v trebuhu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.5.2007 22:44:17   
Anonimen
ne vem točno kdaj, nekje sem prebral da more otrok pridobit določeno težo da gre lahko domov, a je to tko, mogoče tle kera kej veuser posted image
drugač mata pa mali še mal kisika ampak bodo v petek probal brez. res je sreča da mata tok dobr razvita pljuča. jutr gremo kupt lupince, da se bosta sploh loh v nečem domov prpelaleuser posted image

kašen porodni načrt, zgleda sm čist za časom k nč ne vem o temuser posted image  joj to bi pa mogu vedtuser posted image
a boš z epiduralno rodila?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?