|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.5.2007 11:02:16   
Anonimen
Dobrodošel Ducuser posted image . malo hecno je imet še desca ned namiuser posted image .

Poroda me ni čisto nič strah, pravzaprav se sprašujem zakaj naj bi me ga bilo strahuser posted image . Kar je šlo noter mora tudi venuser posted image . Jaz samo na to mislim, da ko bom dala to skozi bom imela mojega sinka v naročju in to komaj čakam. No, verjetno mi tisti dan res ne bo lepo, bojim se, da bi me preveč bolelo in da bi tam tulila kot zverina (imam v planu, da nebi tulila kot zverinauser posted image ). Pa da bi bilo hotro konec, nekako tako kot je moja mami mene rodila, da je bilo tako hitro da še niso imela časa vsega pripravituser posted image .
Veliko, veliko bolj strah me je tega, da z njim nebi bilo kaj narobe, da bi mel kakšne okvar ko jih pred porodom niso odkrili ipd. Jap, tega me je pa zelo strah.

Danes sem stopila na vago im ne je kap zadela....imam že 5 kg več, samo v enem tednu sem pridelala dobro kilouser posted image . Neeeee!!! Zgleda da je to res faza intenzivne rasti ploda oz. intenzivne rasti njegovih gramov. Ker mi zaenkrat samo trebuh noro raste, ko ljudem rečem da imam še 4 mesece pred seboj, me kar pisano pogledajo glede na trebuh. Pa saj ni tako velik, samo jaz sem visoka in že od prej malo težja in je seveda vse videti takooooo velikooooo. Pa itak potem še dve ogromni joški zgoraj, čeprav lahko potrkam, da nista nič kaj dosti zrastli in prav je tako. Ker imaa že tako velike in nimam želje po večjih oz. kasneje razvlečenih do popka. Bi jih šla takoj popravit, brez oklevanjauser posted image .

Vročina. Samo o tem ne govorit. Tudi jaz imam avto brez klime, mož je tudi svojega s klimo prodal in ga ima sedaj brez klime, meni pa se bo strgalo od vročine. Samo če grem do trgovine sem premočena, težko diham, srce razbija....Še dobro da imam doma klimo, da se vsaj tukaj ohladim in da vem, da bom res celo poletje visela pod njo. Predavanja imam še dobra dva tedna, potem imam samo še izpite in počitniceeeeeee.

Ena je napisala da mi (oz. nam) zavida da sem doma na morju. Ni kaj zavidat. Vroče je kot v peklu, ponoči temparatura ne pade, gneče na cesti ubijajo, parkanje je misija noemogoče, naše morje pa je itak bljak. Če bi ljudje vedeli kam vse je kanalizacija napeljana, se nihče več nebi kopal v našem morju. Ok, razgled na morje pa je res fajn.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.5.2007 11:15:40   
nana 27
Srček, mal hecno vprašanje - boš potem sploh kam šla na morje ali ne? Vsaj nogice namočit user posted image Drugače pa imam tudi jaz iste strahove in si želim, da bi bila user posted image  zdrava. Drugo bo pa že šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.5.2007 11:40:39   
Anonimen
To nas je verjetno vse strah, da z user posted image  ne bi bilo vse ok. Jaz se tudi poroda samega ne bojim tako, ko smo se spustile v to, da smo naredile bebo smo se morale itak zavedat, da mora ta beba enkrat tudi ven. Samo, da bo vse ok pa bom tudi sam porod preživela.
Ja srček, verjetno ma tudi morje tako dobre kot slabe lastnosti. Jaz govorim samo o tistem morju, ki ga vsako leto doživim tisti en teden na leto...samo verjetno ni celo leto tako fajn. Ja zunaj je pa vroče ko pes, jaz hodim po stanovanju kar v kopalkah, malo trebuhček luftam pa opazujem vedno, ko user posted image user posted image  brcne.
Si pa pravkar kuham kosilo, sem sama pa mi je prava muka nekaj skuhat, kaj šele sami jestuser posted image . Bom paradižnikovo juhico jedla z rezanci pa zraven ene dve do tri palačinke.
Srček kaj pa se ti sekiraš glede kil. Glede na to, da je zdaj že okrog polnih šest mesecev za nami tak ni panike. Normalno je, da pridobimo okrog 13 kil gor, tak, da še mamo malo v dobrem- vsaj tako se jaz tolažim. Bom videla kako bo kaj ginekolog ne/zadovoljen. Sama zase vem, da se še dobro počutim, nekega špeheca še nimam, ko se v ogledalo pogledam pa me druga ne moti kot celulituser posted image . Treba bo nekaj proti temu nabavit, da bo koža vsaj malo bolj gladka..drgač pa itak nič ne pomaga, če smo realni.

Lepo se imejte, pa kje v senčki po možnosti.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.5.2007 11:54:44   
taček
Dobrodošel Duc20! Full te je zanimivo brati, ker si edini moški med nami! Tko realno gledaš na vse stvari, me pa se vedno nekaj sekiramo!
Mam eno vprašanje zate: Ali boš šel zraven svoje punce v porodnišnico?

Drugače pa mene ni strah poroda, upam da se do konca ne bo to spremenilouser posted image ! Ma itak sem mnenja, da če so vse to preživele, pol bom tut jst, a ne?

LP

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.5.2007 11:57:21   
CUKRČEK
Sem se zdajle spomnila, če smo vse načrtovale te otročke ali ga katera ni? In koliko časa ste se trudile zanj?

Najina 1.hči bo konec junija stara 3 leta in sva se pač lani, ko je bila stara 2 elti odločila, da je čas za nov naraščaj. PA sva se potem trudila pol leta , da nama je ratalo naredit dvojčke. V prvo sva se pa trudila kar eno leto.
Tako, da so vsi ti najini otroci bili več kot načrtovani.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.5.2007 12:21:38   
Anonimen
Čau souser posted image , jaz pa se vam nisem oglasila že dolgo časa, ampak vas vseeno pridno berem. Zadnji teden sem bila pod hudim stresom, saj nisem verjela mojemu ginekologu, da je res vse v redu. Imela sam namreč morfologijo... On je ves čas pravil, da kako je vse lepo v redu in jaz sem res bila sigurna v njegove besede. Potem pa pridem domov, odprem MK in noter en kup besed, ki jih sploh ne znam prebrati! Niti ene mere... le neke besede... Le pri FL je pisalo =21/xxxxx  (ti xxxxx so nekaj kar ne znam prebrati), le to številko 21 je full lepo in razločno napisal. In mene je full panika in paranoja, kaj to pomeni, če je to 21mm itd. En kup teorij sem naredila, tako da... Pa toliko sem jokala! Šele včeraj sem se potolažila, ko sem bila samoplačniško na morfologiji pri dr. Pušenjaku. Res, zanj same pohvale!!! Vse je v redu, stegnenica je 37,7! In vse ostalo je tako kot mora biti! Prav blažena sem šla iz ordinacije!! Zdaj sem tako mirna in nič več v skrbeh. Pa, nisem si mogla kaj in sem vprašala za spol. Fantek user posted image  bo! Mi je pokazal lulkauser posted image
Očitno le moj osebni ginekolog ve kaj pomeni tista št. 21 in kaj dela tam. No ja, očitno bi mu morala zaupati in ne takoj paničariti z vsemi pesimističnimi napovedmi. Bom vedela za naprej.
V ponedeljek pa sem naročena na 3D UZ, k dr. Dariji Strah. Komaj čakam! Prejšnji teden je moj mali tako zehal, da smo se mu tako nasmejali.

Srečno vsem!

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.5.2007 12:22:28   
Anonimen
Nana, ne verjamem da se bom kaj dosti kopala v našem morju....no, mogoče pa malo. Prej sem se vedno, odkar pa hodiva vsako poletje v tujino in sem videla še kaj lepšega od slo obale pa me naša ne mika večuser posted image . Vedno sem se tiste dva tedna načofotala v morju, tako da v našem nisem bila že enih 5 let. Glede na to, da letos ne greva nikamor pa se bom mogoče šla parkrat namočit.

Najin user posted image  je bil načrtovan, nehala sem jemati KT z novim letom 04/05, zanosila sem prvič po 17 mesecih in imela SS, naslednjič je potem bilo 7 mesecev kaneje in sedaj komaj čakava da se rodiuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.5.2007 12:36:12   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
6.9. PBJ , 2n 

7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope & user posted image Elyse 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.5.2007 12:53:48   
bodoča
Srček, glede našega morja se pa močno strinjam s tabo, od kar sva bila v tujini me naše morje nekako ne mika več. Mogoče bova letos izjemoma kak vikend preživela na naši obali, ker nama finance in čas ne bojo dopuščali kaj drugega.

Najina bebika je tudi zaželjena in jo že komaj čakava, moj user posted image  vsak večer govori v moj trebuh in jo/ga sprašuje, če bo še dolgo not user posted image . Ratalo nama jo je "naredit" v drugem poskusu, tak, da sem blazno vesela, ker vem, da marsikateri par nima takšne sreče. Zdaj pa samo držima pesti, da bi bilo z najino bebiko vse vredu in OK.

mojeustvarjanje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.5.2007 13:07:25   
dorotea
Midva sva si otročka tudi močno želela...nisva prav načrtovala, sva se pa pustila presenetit...sam itak po dveh mesecih točno veš kdaj in kaj, tko da itak malčk tud načrtno, tretji mesec ko pa je bil že on neučakan, pa se je pričaral magični plusek.user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.5.2007 13:16:05   
Anonimen
Pa kaj se vse tok sekirate zarad teže, a bo otroku škodoval al kaj?! drugač pa ne vem komu so suhice všeč, more bit kej za prijetuser posted image user posted image user posted image

taček,Ja verjetn jo bom peljal tja sam zravn pr porodu pa ne bom...bom šel raj na enga horsa vmesuser posted image  no sam če bo pa res hotla da sm zravn pa bom.
midva sva tut načrtovala otrokauser posted image

kar se morja tiče pa loh povem da sm lan delal neke raziskave in ugotovil da je slo morje, Debeli rtič najčistejše, na jugu, hrvaška pa to je pa res najbolj onesnaženo morje, voda res dol zgleda lepša sam po sestavi je pa bolj onesnažena od naše, videz ni vseuser posted image  čeprav Portorož in Piran sta bla tut kr onesnažena sam v primerjavi s hrvaško je blo bolj čisto.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.5.2007 13:19:44   
dorotea
Duc.20 skor ne morem verjet, kar si napisal glede morja! Pa mi imamo luko pa vse.Kje ste to merili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.5.2007 13:28:22   
Anonimen
Pozdravljeni klepetalci,

meni služba vzame toliko časa, da vam sploh ne utegnem nič napisat. In vročina me ubija. V moji pisarni je že prava sauna, ampak za letos so mi obljubili klimo. Kako mi naj funkcionirajo možgani, če pa je tako vroče.

KARIN ČESTITKE!!!  Držim pesti in upam, da nam boš kmalu napisala kakšne dobre novice!!user posted image

Tudi jaz imam že +8. S toliko kilogrami + sem pred 7 leti rodila sina in je bil 4.240g in 51 cm.
Bomo videli kako bo sedaj.
Guppy naš user posted image  bo Matija.

Zdaj pa eno vprašanje!!
Na morje gremo 22.6. za 14 dni - otok Brač. Mojega so prijatelji prestrašili, da ni pametno hodit s trebuhom tako daleč. Ali ima katera izkušnje, da je bila dva meseca do poroda na morju???

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.5.2007 13:44:57   
Anonimen
Duškamb

jaz bi tudi šla kam, ampak me je strah - pravijo, da gre v drugo (tretje...) hitreje in jaz sem prvič rodila ekspresno! (2 uri od vstopa v porodno)... Se pravi da vsaj teoretično to za zdaj pomeni 1 ura????

Če malo razmislim po kmečki pameti, se mi nekako ne zdi v zadnjih dveh mesecih pametno it kam, od koder se težko vrneš. A iz otokov vozi trajekt po ustaljenem urniku, ne bojo zakurblal če ti slučajno rojevaš, potem pa še pot in še meja - ajde da tam mož pelje preko vrste in potem razloži zakaj... Vseeno, malo rizično zveni, ne?

NA Pušenjakovem forumu piše ne več kot dve uri od porodnišnice, v kateri boste rodile... Razen če maš kake želje rodit v Splitu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.5.2007 13:45:38   
Anonimen
v slo smo merili v Portorožu, Piranu, Kopru, Ankaranu, Debelem rtiču(policijski kamp), povsod tam kjer so kopališča, ne delč od obale.
drugač bi mogli bit pa taki podatki objavleni pred začetkom vsake sezone, v kakšnem časopisu, na internetu,...

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 23.5.2007 13:49:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
23.5.2007 13:48:46   
dorotea
Duskamb...jaz sicer nimam izkušenj s tem, sam tudi če bi jih imela vsaka nosečnica je drugačna. V bistvu ni problem, da greš takrat na morje...problem je da če se ti kaj zgodi naj bi čimprej prišla do bolnice - porodnišnice, da se ne zaplete. Ne vem sicer kolk daleč natančno je Brač, sam se mi zdi da rabiš it na trajekt...in tu je problem - lohko izgubiš full časa. Zato ne priporočajo dopusta na otokih, razen Krk, ki ima most...pol če naletiš še kje gužvo.
Saj po vsej verjetnosti bo vse Ok, sam ne vem če hočeš reskirat...pa bodita vsaj na celini.
Jaz sem šla s sestro, ki je 4 tedne do roka na morje...in nam je ginekologinja odsvetovala, sam me smo bile v Poreču in rabiš pol urce do Izole, če bi bila sila, eno uro al mal več pa do Postojne.
Sama se boš morala odločit, ginekologinja ti bo skor ziher odsvetovala. Če le moreš pojdita kam bližje, tud bolje se boš počutila. Al imate že rezervirano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
23.5.2007 14:26:51   
Anonimen
Na Braču je bolnišnica - do pred dvema letoma celo porodnišnica. Sedaj vozijo porodnice iz celega Brača z gliserjem v Split. Rodila bom pa tretjič. Prvič 2,5 uri, drugič cca 1,5 ure. Tretjič je lahko še hitreje....

Hvala za vsa mnenja.

Morje imamo potrjeno že od lanskega julija. Termin navadno vsako leto kar potrjujemo, ker imajo vse polno, plaža je pred nosom, apartma super, domačini super,.....cca 8 minut do Supetarja.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 23.5.2007 14:28:31 >

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
23.5.2007 14:44:09   
Anonimen
Duskamb, jaz osebno sicer nebi šla, ti pa naredi kakor sama misliš da je najbolj prav. Itak ti bo velika večina to odsvetovala, mene nebi živ krst spravil na nek hrvaški otok na koncu nosečnosti, ker nimam nobene želje po rojevanju v hrvaški porodnišnici, pa tudi kako je s plačilom poroda če si v tujini tudi ne vem. Vsekakor je to že spet izven meje EU.
Tudi midva sve imela rezervirano Kubo, pa seveda ne bova šla, pa sva si noro želelain komaj čakala, imela že plačano kot poročno potovanje. Pa sva denar ven pobrala in bomo šli drugi leto vsi trije kam daleč na morje.

Duc, meni tujina ne pomeni Hrvaško morje. Isto sranje kot doma, samo gostoljubnost na nuli. Sploh ne vem kak vrag bi me moral prijet da bi šla tja na morje. Nisem bila že od 14 leta, do takrat sem pa pač bila "prisiljena" hodit s starši. Od takrat naprej pa se vsedem vsako leto na letalo in ga pičim nekam kjer imajo palme, pesek in koraleuser posted image . Drugače pa neše morje gledam vsak dan skozi okno in če me hudič piči se bom pač šla skopat. Ali pa tudi neuser posted image user posted image .

Duc, a smem vprašat če tisti 20 zraven tvojega nicka pomeni, da si star 20 let?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.5.2007 14:56:53   
Anonimen
Duskamb, evo sem našla še nekaj od dr. Pušenjaka iz njegovega foruma:

spoštovani,

moje načelno mnenje je sicer, naj nosečnica ne zapušča področja, kjer želi roditi za več kot 2 uri oddaljenosti, vendar v ožjem smislu to velja za nosečnico, ki lahko rodi. Pred 24 tedni plod nima objektivnih možnosti za preživetje, ne glede na to, kje se rodi, tudi v najbolje opremljeni enoti ne. Zato menim, da lahko pri 21 tednih greste na dopust tudi na zaželeno destinacijo. Po 24. tednu priporočam malce večjo zadržanost pri oddaljevanju od domače zdravstvene oskrbe, zlasti, če na področju, kamo gremo, sploh oskrbe ni ali pa traja do prve porodnišnice neznanega ali sumljivega slovesa več ur ali celo cel dan.

moraš se pa sama odločit, ni kaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
23.5.2007 15:07:48   
Anonimen
srček, js sem dal sam za primer hrvaško ker vem kako je tm.
niso to moja leta.
pri nas je šla dele ful točauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.5.2007 15:33:56   
Pikica pokica
Tudi mene ni strah poroda, čeprav prvi ni bil najlažji in je trajal in trajal...
Zato pa se tolažim, da je v drugo lažje in hitreje user posted image .

Najina oba otroka sta bila načrtovana - prvi pred tremi leti ( ratalo nama ga je narediti takoj), zdaj pa sva tudi menila, da je pravi čas za drugega otroka in nama je prav tako ratalo že prvi mesec poskušanja). Res se ne zavedam, kakšno srečo sva imela, saj se nekaj najinih prijateljev trudi po več mesecev ali celo let..

Tudi pri nas se je vlilo - vse je črno user posted image .

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.5.2007 15:51:01   
dorotea
Duskamb zdaj smo ti že malo naložile, ne?
Veš kaj, saj če ti je vseeno kje rodiš in imajo bolnišnico na Braču pa po mojem ne bi smelo bit take panike, bi ti že znali tam pomagat al pa bi te res prepeljali do Splita...pa še hrvaško državljanstvo bi dobil mali...hi, hi. Ti najbolj veš, kako je tam. Daj pa povprašat kako je s plačilom teh uslug na hrvaškem...vsekakor si naredi zavarovanje za v tujino in se pozanimaj kako je v primeru poroda.
Tudi tu sedaj pada! Kar naj, bo malo vrt zalilo! In nas ohladilo.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.5.2007 16:08:55   
cuma
Čau punce in duc!

Najprej čestitke karin in da bi bilo z dojenčicama vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošel duc! Lepo, da si se nam pridružil!

Danes sem imela morfologijo in je z našo Tinkaro vse vredu. Je zdrava, še vedno ima luliko, ima veliko glavo, majhen trebuh in doooolge nogice user posted image user posted image user posted image !Mojo G malo skrbi zaradi placente, ki še kar prekriva izhod iz maternice za par cm. Sicer pravi, da se lahko še dvigne ... upam, da se bo.

strah pred porodom: prvič sem imela CR, tako da bo sedaj, če bo vse ok in bom lahko rodila po naravni poti, zame prvi porod. Malo me je strah, vem pa, da bom prenesla kar me čaka, tako ali drugače ... na koncu pa dobila svoje dete!! user posted image

morje: jaz pa se bom kar z užitkom kopala v Izoli user posted image ! Če bom pa želela palme, se bom pa v Koper zapeljala ... je ful ceneje kot tropski kraji .. user posted image user posted image user posted image

lemavrica: user posted image user posted image user posted image  za lepe slikice!

vročina: ja, vročina je zoprna ... ne bi vas rada strašila, ampak ... to je šele maj!!!user posted image  Potem pa so še junij, julij in avgust ... user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
23.5.2007 16:30:12   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
6.9. PBJ , 2n 

7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
28.9. duc.20 (22), 2n (OČKA), Kamnik --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope & user posted image Elyse 

Vidim, da tudi na vašem foruma prevladujejo fantje. Naše punčke bodo imele pestro izbirouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
23.5.2007 16:37:32   
Anonimen
Prej sem vas neki uprašal pa ni nobena odgovorila, zakaj se tok s težo obremnjujete?

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?