|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.5.2007 10:27:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

KAJ MISLITE VE?
KOLIKO KG STE PRIDOBILE OSTALE, OD ZAČETKA NOSEČNOSTI? 

Lp, Rožica.

Sem v 24 tednu in sem do sedaj pridobila dobre 4 kg. Rožica - kot so ti druge napisale: ob rednih pregledih urina in krvi bi se povišan sladkor že pokazal.

Dorotea - čestitke za opravljen izpituser posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.5.2007 10:48:25   
guppy
nora, fajn oblekica in buši!!

KILOGRAMI so pri meni še vedno nekje na +6 do 8, odvisno od dneva. Bolj ko je vroče, manj imam apetita, tako da v glavnem jem čokolešnik, razne kosmiče... Za kosilo pa bolj konkretno hrano. Sladkarijam se pa ne morem upreti, ko me zagrabi želja, ampak tudi to je ponavadi 1x na nekaj dni. Odkar sem nosečka se mi res zdi, da pojem vse kar hočem, ampak to "hočem" se je zgleda usmerilo v manj sendvičasto in suho hrano, ki sem jo prej redno jedla v službi.

EKG: za nosečke, ki jim dela srček težave - danes sem bila na EKG in zdravnica je rekla, da je utrip okoli 110-120 čisto normalen v mirovanju, da srce pač črpa liter krvi več, bla bla bla... in malo "grdo" mi je rekla naj si pa ja preberem že kakšno knjigo o nosečnosti, da tam lepo piše, da je to normalno. Malce užaljena sem razložila zdravnici, da se meni ne zdi normalno, da mene v sedečem položaju "skor kap" in da sta mi dva ginekologa rekla, naj se grem pokazat zaradi krvnih izvidov in dejstva, da sem šele čez polovičko, pa je stanje že tako kot je.

user posted image  V izvidu sem dobila napisano "nespec. motnje repolarizacije" ali nekaj podobnega. "Klin. slika pljuč in srca je v mejah normale". Kaj to pomeni?

Ahhhhhhhhh... Zgleda, da nosečke preveč kompliciramo user posted image .

Grem na nakupovalno terapijo v baby center user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.5.2007 10:50:53   
CUKRČEK
jutrouser posted image

Glede kilogramov...jaz sem se do zdaj zredila nekje 10 kil. PA se nič ne sekiram. No ja, malo že. Ampak predvsem zato, ker sem bila do nedavnega ful debela in sem shujšala 30 kil.....in še vedno nekako  preživljam preživele travme iz otroštva in mladosti, ko sem zaradi toliko kil preživljala pravi pekel. No ja, sicer sem se pa zdaj res zredila predvsem v trebuh in ne toliko v druge predele. Nikoli namreč nočem biti več taka kot nekoč in še enkrat preživljati tega.

Drigače pa glede hrane. Jaz sem tudi v prvi nosečnosti jedla prav vse. In se mi zdi brezveze nečem odrekati...ker itak vsak drugačno teorijo o hrani pove. Sicer pa vsaka nosečka ve, kaj ji paše in ve kaj ji škoduje in kaj ne.

Drugače  pa lepo uživam. V petek sva si s prijateljico privoščila masažo obraza , glave in dekolteja. Bilo je SUPER. Toplo priporočam razne masaže. Imajo jih tudi posebej za nosečnice. In sicer jaz hodim v Thai v Ljubljani. Tam je res vse totalno profesionalno.

Mojauser posted image user posted image pa pridno brcata. Smao sem opazila, da največ brc čutim na desni strani trebuha....mogoče imata oba na desno nogice in veselo fuzbaliratauser posted image

LP, user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 14.5.2007 10:58:18 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.5.2007 11:26:51   
aljab
Dorotea bravo!! user posted image Sploh si ne predstavljam kako si zmogla ucit se interno noseca...No glede ocene... Pust itak zenskam vec kot 8 nikdar ne da. Kaj ces-moski. Zdaj pa res uzivaj!!

No jaz sm se tud najvec zredila med 19 in 22 tednom. Mam +6 do 7 v 24 tednu. Tud mene vcasih panika, ker povsod pise, da se najvec zredis na koncu. Ampak kolegice, ki so ravno nehale dojit me vse tolazijo, da to zelo prav pride in da vse te kg se prehitro izgubis.
Glede jagod pa... jaz sm jih ze do sedaj pojedla vsaj 10kg... mi grozno pasejo. Upam da mala ne bo alergicna nanje zarad tega. Se ena moja hiba so banane... pojem tudi po 3, 4 naenkrat in sploh ne morem nehat, potem pa me seveda vse tisci v zelodcu.

No lepo se imejte se naprej!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.5.2007 11:33:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dorotea tudi jaz ti čestitamuser posted image user posted image user posted image !!!

Kar se pa tiče kg pa sem jaz z jutrijšnjim dnem v 24.tednu in sem se do danes zredila 5 kg. Ko gledam in berem kolko ste se ostale me kar malo čudi, da me ginekolog sploh krega. Kolko vidim sem se zredila nekje tolko kot se vsaka do tega tedna v povprečju. Je pa res verjetno to, da je čisto od vsake posameznice odvisno. Se mi pa zdi, da zadnje čase tudi trebuh kar vidno raste, včasih se počutim že res napihnjena kot balon.
Po moje je brezveze, da se sekiramo zaradi kg, saj po izkušnjah mnogih pol ti bolj ali manj odidejo po porodu. Najbolj pomembno je, da so naše  user posted image  zdrave. Komaj že čakam naslednji pregled..pa še je več kot 10 dni do tjauser posted image .

Danes se bom pa malo posončla, da buši tudi dobi malo barve.

Lep sončen dan!

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.5.2007 12:06:03   
sandra85
jutrouser posted image danes sem si mal več spanja privoščla, glede na to, da sem prejšnji teden delala vse do včeraj ko nora-smo imeli internautiko in je bila gužva na obaliuser posted image sej js bi še spala, sam miuser posted image ni pustuuser posted image
no glede kg...brala sem, da se do 24. tedna povprečna nosečnica zredi za 7kg, kar je normalno. vem pa, da suhice morajo pridobit nekaj več, bolj močne pa nekaj manj.
AMPAK VAM PRIPOROČAM, DA SE VSAJ ŠE TE 4 MESECE NE SEKIRAJTE IN JEJTE KAR VAM PAŠE!!!

js sem se od 7. do 11. tedna zredila 3 kg, ker mi je blo slabo in ko sem kej pojedla mi je blo vedno malo boljše, zato sem skozi jedla...pol sem 2kg zgubila, pol spet malo dobila........do zaj imam +3kg ...moram pa povedat, da sem bila že prej sladkosneda, ampak zaj pa pretirano jem čokolado in tortice...če nebi tolko sladkega pojedla, nebi niti te 3kg pridobila...pravijo da če nosišuser posted image , ti paše sladko, če pa nosišuser posted image pa kislo...ma meni ne paše kislo...
user posted image kako pa je kej pri vas-vam paše sladko ali kislo?

od G pa sem bila kregana, ker sem se od 1. vpisa kg v materinsko knjižico pa do zadnjega pregleda zredila za 0.8 kguser posted image
ma mislim, da bom že nadoknadla, čeprav bo poletje in js poleti jem sam lubenice, češnje in ananas
grem js mal pospravit stanovanje...se kej pol oglasim

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 12:08:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 12:16:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.5.2007 12:19:40   
sandra85
user posted image skleroza...ta glavno sem pozabla napisat...
rožica ni to ista blazina,ampak se jo za iste namene uporabljauser posted image
ta ko jo js mislim kupit (kolegica mi jo posodi, da na njej ležim ko sem pri njej) nisem pa še prišla do kopra, da si jo grem v baby center kupit)-upam da bova šla ta teden, ker vem da bom kot
user posted image spala. je pa manjši od te blazine, katero ti omenjaš...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.5.2007 12:30:45   
andreja32
GUPPY,jaz te čisto razumem.jaz imam občutek da mi bo srce iz prsnega koša ven vrgel.Hoja po stopnicah v prvo nadstropje mi je tko kot da bi šla na triglav.En krog po naši mali trgovinici, me vrže do amena.Meni  se v prejšnih nosečnostih to nikoli ni dogajalo.V četrtek imam G, pa bom videla kaj bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.5.2007 12:34:51   
sandra85
sm prpopala v album trebušček...je pod geslom SARA (najina psica), ker sem se zaj sama slikala in sm v spodnjih hlačkahuser posted image , ker se mi ni dalo preoblečt v hlače...
zaj pa res grem...vas berem zvečer

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.5.2007 12:45:33   
Anonimen
ufff sandra85 ti pa maš postavco user posted image user posted image user posted image . Po moje si 5 let mlajša od mene pa se lahko malo tolažim, ko mam celulit, ti pa ga sploh nimaš..me zanima recept kako ti je to uspelo al maš take fajne gene??

No grem se jaz dalje sončit..kako bi bla zdaj na morju, pa ga ni niti približno v bližiniuser posted image .

LP

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.5.2007 13:16:47   
nana 27
Sem že toliko napisala, ampak me je ven vrglo...upam, da bom lahko čim več odgovorila, ker je veliko za nazaj prebrat. Guppy, no pa si lahko pomirjena. Jaz se na izvid, ki si ga navedla ne spoznam. Upam, da bo Dorotea kaj več komentirala.  Dorotea, čestitke za opravljen izpit! Buškica, vse naj naj za rojstni dan!!!!!!!!!!!!!! Obe nevestici, iskrene čestitke in srečno na življenski poti! Carmy, bom šla še na forum Imena pogledat, kaj si spraševala. Aha...meni sta všeč Rok in Ema. KILOGRAMI. Jaz sem jih pridobila od 5 do 7 kilogramov. Odvisno je, kdaj se tehtam. Še nikoli nisem bila kregana od G. Niti v prvi nosečnosti, ko sem štartala z več kilogrami in istem času pridobila več špehca. Se ne sekiram dosti, ker je šlo v prvo vse dol in še več, da sem morala kupovati manjšo številko za v službo. Najbolj sem se v prvi nosečnosti redila do 32. tedna, nato pa samo še kakšna dva kilograma. Bomo videli.Čisto drugače kot v prvi nosečnosti (kislo, slano) mi zdaj paše SLADKO. Tortice pa še kaj mastnega in slanega. Pa zaenkrat ne vem, kaj bomo dobili.  Rožica, verjetno ne gre za sladkorno. Kolikšna pa je bila tvoja začetna teža? Je ginekolog že kaj računal težo otročka in si preverila v tabeli, če je mogoče glede na tedne pretežak? Daj si še tukaj preberi več o gestacijskem diabetesu:  http://209.85.129.104/search?q=cache:o9jd63jUyO8J:www.abczdravja.si/pdf/06november04-07.pdf+gestacijski+diabetes+znaki&hl=sl&ct=clnk&cd=6&gl=si  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.5.2007 13:23:24   
Pikica pokica
Joj, kake čveke ste user posted image . Jaz sploh ne uspem nič napisati, le preberem vse.

Kile, kile.. Jaz sem se zredila že 7,5 kg, ampak se resnično ne sekiram, saj so mi z dojenjem po prvem porodu kile kar izginile. Ampak sem šla gledat v staro materinsko knjižicoin sem se v prvi user posted image  takšen čas zredila za 3,5 kg user posted image . No ja, bodo že izginile.
Jem pa res ful in vse, kar mi paše. Jagode obožujem in sem jih jedla tudi v prvi user posted image , tudi vse ostale stvari, pa ni mali alergičen na nič, tako da tudi zdaj ne bom komplicirala.

Tiste, ki ste tik pred morfologijo.. vam ful zavidam, saj je že skoraj pol meseca, kar sem jo imela sama in bi spet rada malo videla svojo user posted image .

Zdaj pa naj še malo pojamram, da je TAKO LEPO VREME, jaz pa v pisarni  user posted image . Bila sem na malici in se malo sprehodila po Mb ju in videla nenormalno veliko user posted image . Se mi zdi, da je vsaka ta druga imela trebuh user posted image . Super, a ne? Bo spet polno user posted image  to leto.

Uživajte v lepem vremenu in PA PA vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.5.2007 13:35:03   
nana 27
Pikica Pokica, res je nenormalno veliko user posted image  Se sprašujem, kam bom dala našega sončka ali sončico v vrtec? Ravno zdaj smo dobili odgovor za prvega, da so od več kot 300 vlog za vrtec, lahko pozitivno rešili le 110 vlog in to za prvo starostno skupino. Baje so tudi materinske šole do konca polne - pa še teh se večinoma udeležijo prvič mamice in očetje, tako da me je kar groza, ker bo zgleda treba iskat privat varstvo.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.5.2007 14:17:51   
Pikica pokica
Nana, glede vrtcov bo verjetno res problem, ampak imamo srečo, ker bodo naši user posted image septemberski in bo s tem prihranjenega kar nekaj čakanja na prosto mesto med letom.
Mi nismo imeli problema dobiti vrtca za prvega, saj ga je začel obiskovati avgusta, ko je dosti otrok odsotnih. Upam, da tudi zdaj ne bomo imeli problemov. Sicer pa poznam kar nekaj primerov, ko vrtca niso dobili...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.5.2007 14:39:09   
LINA31
Hojla,
a ni super dan danes? Tolk lepo toplo. Komaj čakam, da grem domov iz službe in potem malo na sonček. Drugače pa sem fajn. Jutri imam morfologijo. Komaj čakam, da je še to mimo.
Moram pa vam povedat, da je v soboto moja kolegica rodila v 34 t, tako da res ni zadnje tedne za hodit kaj preveč naokrog. Celo nosečnost se je super počutila, nobenih posebnosti, pol pa je kar voda odtekla.

Kg rastejo. Trenutno sem na +6,5 kg, pa imam jutri polnih 21t. Nič kaj ne mirkam, ampak mi grozno paše sladko. Umrla bi brez čokolade.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.5.2007 16:52:51   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.5.2007 17:04:44   
guppy
lemavrica, zoya user posted image user posted image . Kdaj bodo kake slikice? user posted image

CUKRČEK, tudi jaz čutim brcike predvsem na desni strani sredi trebuha, le nekaj pa čisto levo spodaj. Zdaj mi pa res prvič ni jasno, kako sta se notri postavila, ker razgrajata kot dva mala pobalina. Danes sem prvič opazila (ko sem sedela v čakalnici za EKG), da me tako močno brcata, da mi poskakuje trebuh. Ena so-nosečka, ki je sedela zraven je ene parkrat pogledala v mojega bušija, nič ji ni bilo jasno user posted image

aljab, vidiš, jaz pa sploh ne morem banan... Želodec jih sploh en prenese...

Sandra (kakšna postavica!!!), mene včasih piči da jem sladkarije in sadje, včasih pa kislo mleko in kefir... čisto odvisno je od dneva do dneva, jem pa obojega na veliko user posted image

Carmy, dobrodošla po daljšem premoru! Na seznamčku sem popravila na fantka, če boš želela, lahko vrnem na paketek. Sicer pa tudi jaz pijem Legofer - ti povem, da ga 100x bolje prenašam od kakršnih koli železovih tablet. Zjutraj spijem tisto žlico sirupa s Cedevito in ni nikakršnih stranskih učikov (ni bruhanja, zaprtja, ... NIČ!).

Andreja, se res priporočam, ko boš izvedela kaj glede srčka. Me prav zanima, kaj ti bodo rekli.

Pikica pokica, naj ti dnevi pisarni hitro minejo! Sicer pa je zunaj peklensko vroče, danes je okoli 30 stopinj!

LINA31, ojoj! Jaz se pa ravno tolažim, da mi tole pohajkovanje po trgovinah ne bo škodilo, ker do sedaj nisem imela nekih ginekoloških težav med nosečnostjo. Fajn je, da malo glavam rečemo, da nismo vsemogočne. Upam, da bosta prijateljica in otročiček v redu!

user posted image  Rh-: spet malo načenjam to temo, me je Carmy spomnila. Povejte, ko boste dobile injekcijo v ritko... a nam bodo spet delali tisti Coombsov test ali kaj podobnega?

Danes pa res precej "ven meče" tale RingaRaja, vidim da vas kar nekaj jamra. Tudi meni je že 2x izbrisalo sporočilo, ampak imam navado da pred pritiskom na "Potrdi" vedno označim ves text (CTRL+A) in ga kopiram (CTRL+C). Če je treba sporočilo napisati znova, enostavno prilepim isto vsebino. Morda včasih nepotrebno početje, ampak se je danes res iskazalo, da ni zaman.

Pozdravček od bajsike user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.5.2007 17:17:37   
Anonimen
Pa to ni res koliko klepetate, sploh ni varijante da vam vsem odgovorimuser posted image .

Jagode sem jedla 1x in kolikor vem jih lahko jemo sedaj med user posted image , izogibati pa se jim je potrebno kasneje med dojenjem. Zasledila sem tudi, da imajo ravno otroci rojeni v znamenju device največ alergij na hrano, kar lahko potrdim s tremi alergiki v naši družini in vse trije so device.

Sandra, videla sem te včeraj pred trgovino kjer delaš in imam presenetljivo majčken in luškan trebušček, še sploh nič trebušona ni videt, prav zavidam tiuser posted image . Aja, pa moj mož te pozna, sta hodila skupaj v OŠ v Luciji s tvojo sestro, pa kolegico Natašo, ki je bila tam tudi, pa se mi zdi da je bila tam tudi tvoja sestrauser posted image . Ah, saj ne vem, nekaj mi je razlagal pa nisem čisto dobro poslušala, ker sem zagledala sladoled in takrat pozabim na vse okoli sebeuser posted image .

Pojutrišnjem imam morfologijo, joj kako me je vsak dan bolj strah da nebi bilo kaj v redu.....pa zgleda da bom morala it sama, ker je mož začel delat v novi službi ravno danes in mu je nerodno že kar takoj spraševat za fraj dan, pa četudi bi se vmes izmuznil stran ga nebi bilo vsah 2h, delo pa ne more zaradi njega stat. Bo jutri vprašal, samo se bojim da ne bo nič iz tega. Pa nikogar drugega nimam na obali, ker sem iz MB, samo taščo še lahko vprašamuser posted image .

Dioptrija opažam da se mi je malo poslabšala, nosim leče, ampak bom počakala do po poroda, ker imam še zalogo mesečnih leč in nimam denarja za druge.

Pod noge si ponoči dajem kar navadno blazino v obliki "bonbona", zaenkrat še deluje, čeprav si imam namen kupiti tudi tisto za dojenje.

Kg so od začetka user posted image  šli gor za +3.5-4kg, pa imam že od prej zalogo. Je pa šlo res vse v trebuh, celo imam malo občutek da sem drugje po telesu malenkost izgubila cmuser posted image . Čez trebuh pa imam 7cm več kot ob zanositvi.

Ime imava že od samega začetka za user posted image , ker sva tudi samo eno imela na izbiro. Tako, da sem že naročila pri kolegici slinčke z njegovim imenom, mami pa mi je naštrikala brezrokavnik z njegovim imenom. Upam, da si slučajno nebi premislil do srede na morfologiji, ker ga zadavimuser posted image user posted image user posted image . Se heeeecaaaammmmm....user posted image

Čestitam za uspešno opravljen izpit, čeprav sedaj ne vem točno kateriuser posted image

Pa ziher sem še veliko vprašanj pustila odprtih, zato se opravičujem, bom drugič bolj pridna.

Papa

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.5.2007 18:03:22   
dorotea
Joooooooj, mene je tud vrglo ven, pa res nimam več časa , ker se moram odpravit za na morje.
No, le Guppy tebi odgovorim glede EKG-ja. Nespecifične motnje repolarizacije so motnje v prevajanju električnega signala po srcu, ki lahko nastanejo zaradi milijon vzrokov.( banalni primeri so tudi ko se napiješ, bruhaš, pri tebi po mojem zaradi slabe krvi) Se vidijo na EKG-ju, običajno človek zanje sploh ne ve...in bi jih našli pri veliko ljudeh. Seveda tudi niso stalne in ni to kakšna bolezen. Nespecifične pomeni pa  to, da jih nikamor ne uvrstijo, ker nič posebnega ne povedo...in niso značilne za kakšno posebno stvar.  Ostalo si videla da je OK in sedaj si lahko oddahnes.
Pozdrav vsem ...se beremo v soboto.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 14.5.2007 18:04:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.5.2007 19:45:56   
Anonimen
Ojla sonosečke.

Guppy tudi jaz sem Rh-. Meni so takoj pri 1. pregledu dali napotnico za odvzem teh protiteles (t.i. Coombsov test) in je bil pri meni negativen. Injekcija me čaka v 28. tednu user posted image .

Meni se je vid občutno poslabšal. Pa ne bom šla h okulistu. Za enkrat lahko še vozim in berem, to pa me zadostuje. Podnapisov na TV ne vidim več, pa je vseeno v redu. Bom počakala, kako bo kasneje.

Ime za fantka že vem. Za punčko se še odločava, a se bojim, da imena, ki mi bo všeč ne bom našla. Predlogi so dobrodošli. Razmišljam o Emi, Nastji,...

Toliko za zdaj...

T. 

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.5.2007 19:47:46   
nora
Ojla punce!

Ful ste veliko pisale, ne vem, če sem si vse zapomnilauser posted image
Danes sem imela pregled, vse v redu, samo G mi ne priporoča dopusta tako dalečuser posted image za vsak slučaj mi je pripisal ene tablete. Jutri pa končno morfologijouser posted image Povedala sem G da me ful križ boli, posebej zvečer, pa mi je priporočal , da telovadim. Pravi čim bolj migaš, boljs se bos počutila.
KG: zredila sem se točno 4kg. G je rekel da je v redu in da imam foro še 10kg, baje 14kg je normalno.

Jaz še ne rabim blazinice za spanje. Odkar ni krčev spim kotuser posted image in še zmeraj na trebuhuuser posted image
dorotea čestitke za uspešno opravljen izpituser posted image
sandra ful lepa postava!user posted image glede hrane, jem vse enako kot pred nosečnostjo. Nisem še nikoli pojedla več kot 1 košček čokolade. Sladoled bi pa skoz jedlauser posted image samo se kontroliram. Na začetku nosečnosti, ko mi je bilo slabo sem ful rada jedla kisle kumariceuser posted image zdaj pa ne več.
Carmy, midva nisva še izbrala imena, saj se ne veva kaj bo. Upam, da bova jutri izvedlauser posted image
Nič, se ne spomnim več kaj sem hotla napisat...ful sem zmatranauser posted image še jutri služba potem pa dopustttt! Grem zdaj počivat ali  spančkat!user posted image

Lahko noč!
Nora

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.5.2007 21:26:38   
Anonimen
Joj kako pridno klepetate, da sem sedaj potrebovala kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj. In pol stvari, ki sem jih hotela pokomentirati sem po poti pozabila. V službi imamo takšno gužvo, da sploh ne uspem pogledat na forum.

Tudi jaz sem pridno jedla jagode, ampak največ pa pojem grozdja. Ne vem kaj mi je. Sanjam o grozdju. Skoraj vsak dan si ga kupim vrečkico (kljub ceni) in briga me. Če slučajno nimam grozdja, pa se spravim na ananasov kompot.

Guppy lahko mi popraviš PDP na 7.9. Očitno bo naš Matija prišel prej kot so sprva mislili.

Danes sem bila na UZ. Naš malček je težek že 629 g, premer glavice 5,70, AC (mislim, da je to velikost teme - trtica) pa je 18,74. Naj me kdo popravi če se motim. Vse ostalo je normal in za enkrat mi leži prečno. Z menoj na UZ je bila moja hči in prvo kaj smo videli je bil luli. Tukaj komentar sploh ni bil potreben.

Vesela sem, da toliko pišete, ker vas zelo rada berem.user posted image  
Ampak kot sem napisala imam premalo časa, da bi odgovarjala in zvečer sem že utrujena in se mi navadno ne da.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.5.2007 22:26:49   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?