|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.5.2007 23:59:28   
guppy
Čisto hitra bom, ker sem totalno zaspana. Tole sporočilo je bolj namenjeno jacklyn.

Draga jacky, še jaz se ti opravičujem, da ti nisem iz srca čestitala za rezultate AC, čeprav sploh nimam opravičila. Vidim, da si že 4. maja povedala lepo novičko, pa je vse, kar sem utegnia narest, da sem dodala na seznam user posted image .

Ti povem, da nobena od nas tega ni storila namerno ali zato, ker bi te "ignorirala" zaradi kakršnega koli razloga, sploh pa ne zaradi let!!!! Za nas si enakovredna nosečka, se veselimo s tabo za dobre rezultate in ti želimo vse naj naj naj naj naj!!

Ne bom te dala dol s seznama, ampak te bom sekirala, dokler si ne premisliš, da boš ostala z nami.

Pa še opravičilo drugim nosečkam, ki jim kdaj nisem/nismo odgovorile. Punce, bodimo malo bolj pozorne na to, zdaj smo vse občutljive, če nas kdo ignorira user posted image

Lahko noč,
guppy

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.5.2007 7:59:42   
žarnica
dobro jutro...

Na diabetes me sumijo samo zaradi povišanega sladkorja. Samo sem pred pregledom pojedla nekaj keksov,tako da bomo zaradi tega še počakali s preiskavami.
Pritiska sem imela 130/80, največ 140/70, drugače se vrti cifra okoli 110/60.

Sandra, jaz imam tak občutek,da mi bo vse ven pogledlo spodaj.Je rekel G,da je otroček še zelo nizko in da sedi po turško ter me nizko brca.

Lep dan, čeprav izgleda,da bo dež

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.5.2007 8:16:43   
Anonimen
Ojla punce!

Danes pa je bila ena dolga noč. Nikakor nisem mogla spat, od polnoči do 4h zjutraj sem bedela in gledala filme. Pa user posted image se je tudi zbudil, klub temu, da običajno ponoči pančka.
Tudi jaz čutim brcike čisto spodaj, malo nad sramno kostjo. Tudi, ko G gleda za spol vedno že skoraj na kost prisloni. Sem pa opazila tudi, da že razlikujem, če me brca z nogicami oziroma me je začel tudi z rokicami. Tisto je bolj zgoraj.
V sredo imam morfologijo, bomo videli, kako bo. Me pa kar zgrozi, ko berem nekatere, da jim rečejo da imajo njihovi user posted image ciste na možganih. Moja dijakinja, ki je toliko noseča kot jaz pa pravi, da ima njen pikec ciste na ledvičkah. So jo takoj poslali na AC. Upam, da se ji bo vse izšlo dobro.

Pa tudi jaz sem opazila.......moški me sploh ne pogledajo več. Ravno včeraj je bila taka zanimiva situacija, ko sem šla plačat račun v restavraciji so me trije gospodje prav z iskrico pogledali. Ko pa so videli trebušček, pa jim je kar nos dol padel......meni se je zdelo sicer prav fino. Ženske pa so čisto navdušene nad mano. V zbornici vsak dan vprašajo, če sem dobro, vse OK?! Pa tudi ravnatelj je zelo skrben. Super so!

Danes bo pri nas bolj kisel dan, grozni blaki se zbirajo in o včerajšnjih 29 stopinj ni ne duha ne sluha......škoda.

Kar se tiče krčev: kalcij in magnezij jejte deklice. Mene je tudi zadnjič sredi noči prijel krč, ampak sem tisti dan bila cel dan v visokih petkah, so bile noge grozno utrujene. Mož me je rešil,ko mi je raztegnil nogo. Takoj se je zbudil, ko je začutil, da je z mano nekaj narobe. Sploh dihat nisem mogla, tako hudo je bilo. Zdaj sem vsak dan na Ca in Mg. Krčev ni več.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.5.2007 8:26:11   
lumpa6
ojla

žarnica tudi jaz imam diabetes pani nič lušno se vsak dan pikat in merit sladkor ter dajat inzulin tako da upam da ga ti nimašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.5.2007 9:50:57   
Anonimen
Ojla.

Meni so odkrili sladkor v urinu in me poslali na OGTT. Najprej sem imela tistega s 50 mg glukoze in po njem sem imela sladkor po eni uri 8.4. Presajalni test je bil tako pozitiven in sem morala še na drugega s 100 g, ki pa je bil v redu. Kljub temu, da sladkorne nimam, sedaj pazim, kaj jem, čeprav je res, da se še pregrešim pogosteje, kot če bi seveda diabetes imela.

Drugače pa sem za na seznamček pozabila povedat, da bo pri nas user posted image . Morfologijo imam 22.5. in sem že sedaj vsa nestrpna. Malo me skrbi, tako kot nas verjetno vedno pred vsakim pregledom. Res upam, da je mali zdrav, za spol mi ni pomembno. 

Povedati moram, da sva imela en prav ugoden nakup. V rabljeni otroški štacunici sva uspela kupiti skoraj novega Quinya buzza, ki je imel zraven še nakupovalno torbo, košaro dreemy (sem prav napisala user posted image ), dve vreči za dež in spalno vrečo (mislim da nisem ničesar pozabla). Vse to za 310 EUR. Zračunala sva, da sva prihranila 500 EUR, ki bodo sedaj porabljeni za kaj drugega otroškega. Se splača it pogledat. Sva na začetku hotla sicer novega, pa je bil ta tako lep in ohranjen, pa še nevtralne barve (srebrno zelene). Skratka špica nakup.

Zredila sem se vsega 2,5 kg od začetka nosečnosti. To me sicer veseli, čeprav me malo zaskrbi, ko preberem, da naj bi se v tem obdobju tam do 4 kg. Jem vse, pijem mogoče premalo. Zdi pa se mi, da sem ravno takšna kot sem zdaj luštna. Mam kar velik trebuh, pa suhcane nogice, mogoče celo bolj kot sem jih imela prej. Prsa ... ja o tem ne bomo, ker so kar pomembno večja.

Še nekaj sem hotla napisat ... user posted image . Sem pozabla, že ni bilo tako nujno. A ja saj res. Meni pa se zdi, da me fantje še vedno radi pogledajo. Sva šla zadnjič na limonado z lubijem, pa so vsi gledali s takimi prijaznimi očki, tudi fantje. Ko grem v službo, mi vsi vrata odirajo, se mi nasmehnejo. Prej niso bli tko prijazni. Mogoče pa zato, ker res vsa žarim in sem res presrečna. Končno bom mamica, pa s lubijem sva se res matrala.

Lep dan, se še kaj tipkamo.

T.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.5.2007 10:36:49   
aljab
Kolk vas je fajn brat!!
Vse smo take narciske... si gledamo busije in smo zadovoljne s gostimi lasmi in lepo kozo. In ce brcik ne cutimo nekaj casa uboge male nerviramo z lezanjem na hrbtu...sam da smo happy. Ampak je res fajn.  Sm pa po branju tistega seznama tezav mojemu omenila, da mene tud noben vec ne pogleda, pa ni bil nic kaj zadovoljen z dejstvom, da me to moti.user posted image Ampak je pa hecno.

Jaz sm imela vceraj se enkrat UZ... sm morala k G ker moram jest Hiconcil, pa je rekla, da malo se mal pokukava k sm ze tam. In vedno gre najprej preverit ce je se vedno lulika user posted image Je pa mala tako razkomotena not. Ugotovila sm, da so tiste bolece 'brcike' v mehur (tist k se mi zdi, da je ze v vagini) v resnici boksanje, nogice pa ma lepo iztegnjene cez celo posteljico. Ze zdaj je razvajenka.

Dorotea kako je slo? Koga si imela na ustnem?
No lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.5.2007 10:59:28   
Rožica*
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Sandra verjetno imava v mislih drugače obrnjeno pri uporabi? Zato sem spraševala, če potem ne uporabljate več vzglavnika.
Tudi jaz nisem pomislila, da se uporablja obrnjena kot na sliki. Zato sem vedno mislila, da je ravna in da jo po želji ukriviš. Zdaj pa sem videla to reklamo za blazino in me je zmedlo in nisem bila sigurna, da jaz sploh mislim pravo blazino. 
user posted image
Ti pa jo verjetno uporabljaš drugače obrnjeno, tako da jo imaš med nogami?????

Sem našla to ponudbo blazine v avstriji za 30 eurov. Malo mi je draga, sicer pa še ne vem kakšne velikosti je.
Je ena pred kratkim govorila, da ji je mama kupila blazino v avstriji za 20 eurov, kje pa ste jo kupili?

Sem se odločila da kupim blazino, ker slabo spim. Spat se odpravim z dodatnimi blazinami, ki jih potem ponoči iščem povsod, pri nogah na tleh,.... Zato bom poizkusila z to blazino.

Hvala za informacije o 3d. Moram povedati, da sem ta pregled opravila že kar naslednji dan po šokantno kratkem pregledu na morfologiji, le časa nisem imela za pogovor na forum, ker so potekale priprave na dopust.....   zuser posted image  je vse Ok imamo tudi filmčke, tako da ga zdaj gledamo kadar se nam zahoče.

Hotela sem še dodati glede kilogramov. Mislim da se nekatre res nimate kaj za sekirat. govorite o tako smešno nizkih številkah pridobljene teže, da sem sama ob prebiranju vaših postov postala vsa panična, da sem se preveč zredila in se nič kaj lepo ne počutim več vse prej kot to. Opažam da sem samo opazovala ogledalo, kje vse se mi pozna.
no zdaj se skušam ne obremenjevati z nekatreimi izjavami sploh tistimi v zvezi z kg.

Tudi mene mučijo krči v nogah. Najhuje je seveda ponoči, ko se zbudiš zaradi zvijanja noge.....

Sigurno sem še kaj pozabila napisati, pa se javim kaseneje če bo čas.
Me čaka veliko hišnih opravil, ki bi jih rada dokončala, le volje imam bolj malo.

Lep dan. Rožica.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 12.5.2007 11:01:13 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.5.2007 12:36:36   
cuma
Dober dan!

Spet sem se načitala  user posted image user posted image user posted image ! Sej sploh ni čudno, da kaj izpustimo ali pozabimo komentirat user posted image ... ko pa je toliko tega!

Jacklyn:  user posted image  !!!Ni bilo namerno ... kot so ti že ostale pupe napisale! Ostani z nami!

Evo in že moram it nazaj brat ... ker sem pozabila, kaj sem še hotela napisat user posted image .... Aja:

lumpa: a si ti sama pomislila/začutila, da je kaj narobe, al ti je G po izvidih odkril sladkorno? Kaj pa lahko ješ? A si na inzulinu? 

Tanja Lina: user posted image  za nakup! Res sta pametno naredila, da sta šla pogledat! Včasih si kdo premisli glede vozička in ga skoraj novega kar naprej proda ... v ceni pa je res lahko velika razlika! user posted image

Imam en predlog:
Kaj ko bi, ko postavljamo vprašanje, označile začetek stavka z user posted image  ...? Tako bi bilo bolj vidno in bi se mogoče manjkrat kaj spregledalo?user posted image

buškica: VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Lepo preživite vikend!

Cuma

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.5.2007 13:28:40   
Zoya27
Buškica, tudi od mene vse najboljše in lepo praznuj.user posted image user posted image

Glede vremena na poroki je bilo pa najprej sončno, potem pa malo dežja, ampak čisto nežno, tako da sploh ni motilo.  Ko pa pridema s poročnega potovanja (grema šele v torek, služba in to), pa dobima še fotografije, tako da bom takrat dala kakšno v album. Ah, poroka je bila sanjska, še boljša kot sem si jo predstavljalauser posted image , zdaj pa samo še čakama na september inuser posted image .

imejte se lepo in uživajte

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.5.2007 13:36:52   
CUKRČEK

Buškica, vse naj najuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.5.2007 14:42:49   
Anonimen
Jacklin, res iz srca oprosti da ti nisem nič odpisala na rezultate AC, se sploh ne spomnim kdaj sem to izpustila, pa sem res veliko tukaj goriuser posted image . Pa to nima nobene veze z tvojimi leti, ker sploh nimam pojma koliko si stara al pa mlada. Kot je že ena napisala, si bolj zapomnimo tiste ki res skoz tu visimo, pa jaz si najbolj slikice zapomnim in manj imena.

Joj, kolikokrat sem kaj vprašala, pa mi ni nobena odgovorila....pa sem vedno pisala povdarjeno pa je mogoče odgovorila naslednja, potem pa nobena več. ALi pa sem želela kakšno novo temo odpret, pa ni bilo nobenega odziva. Pa sem se tudi že spraševala če me ne marateuser posted image .

Jaz sploh več ne vem kaj je to spanje, celo noč se premetavam, kolki me bolijo, ko le najdem položaj moram na WC....krčev pa hvala bogu nimam.

Blazine za kupit jaz v slo še sploh nisem videla. A veste kje se jo da pri nas dobiti?

Še vedno me je vsak dan bolj strah morfologije v sredo...
user posted image Kako zgleda morfologija? Kaj vse pregleda? ALi mi bo izmerila tudi maternični vrat? Dosedaj me ni še niti enkrat spodaj pregledalauser posted image . ALi me bo poslala v laboratorij? Bila sem samo 1x v 11t, pol pa nič več, pa npr. toxe še nisem prebolela.

No, pa da vidim koliko odgovorov bo....

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.5.2007 15:12:05   
jst86
Srček pri meni je bila morfologija bolj podroben UZ.Srček,ledvicke,aorta,zmerla je glavico, obseg trebuščka,teža...to smo pogledali.Meni MV ni merla.Spodaj me je pa pogledala 2x-prvi pregled pa še enkrat izredno ker sem mela krče,da je preverila da niso popadki.Kri in vodo mi pregleda na vsakem pregledu,tko da je zgleda odvisno od ginekologa.
Tolk se jst zdej spomnem,ti bojo pa še druge kej već povedale!
Pa brez strahu!

BUŠKICA vse najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.5.2007 15:52:48   
Anonimen
Ja, točno, Buškica vse naj najuser posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.5.2007 18:45:14   
nora
buškica vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
srček, mene je prav zanimalo kako poteka morfologija. Imam jo v torek in sem nestrpna.
Danes sva cel dan nakupovala. Morala sem kupit nekaj, ker nič mi ni bilo prav. Pa se na poroko greva naslednji tedenuser posted image sva se mogla malo zrihtat. Slikal me je mož in sem slike dala v album. Geslo: norica, tudi ime albuma je noricauser posted image
Zdaj sem ful zmatrana, bom pozneje prebrala kaj ste pisale, pa se kaj pokomentiralauser posted image
papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
12.5.2007 18:59:14   
lumpa6
cuma ja imam inzulin in dieto ,pa sama sem ugotovila da je nekaj narobe saj sem rodila sina težkega 4700 g leta 2003

buškica vse najboljše tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
12.5.2007 19:25:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Kako zgleda morfologija? Kaj vse pregleda? ALi mi bo izmerila tudi maternični vrat? Dosedaj me ni še niti enkrat spodaj pregledalauser posted image . ALi me bo poslala v laboratorij? Bila sem samo 1x v 11t, pol pa nič več, pa npr. toxe še nisem prebolela.

Morfologija je bolj natančen UZ. Rezultate ti vpiše v materinsko knjižico pa še slikico dobiš. Pa očka je lahko tudi zravenuser posted image  Pregleda pa možgane, želodec, mehur, ledvica, dolžino rok, nog, obseg glavice in trebuha...
Jaz ob vsakem pregledu dam urin, ob vsakem drugem pa kri. Za toxo te pregledajo 3 krat - v vsakem 3 mesečju enkrat, če nisi pozitivna.

Vaginalnega pregleda do zadnjega trimesečja pa baje ne delajo, če ni nujno.

Buškica - vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.5.2007 19:59:18   
sandra85
buškica user posted image

rožica ne mislima isto blazino user posted image
kr ta ki jo ti omenjaš je prav za spanje, una ki jo js pa za dojenje, sam pomaga tudi pri spanju

js tudi na vsakem pregledu dam vodo, da mi sestra pogleda količino beljakovin in bakterij, mi izmeri pritisk in zvaga, pol mi G izmeri trebuh, posluša srček in me praša, kako se počutim in če imam kakšne težave...
na morfologiji je bilo isto s tem da mi je G še UZ naredil in izmeril otročka in njegoverokice, obseg glave....., pogleda ledvička, srček, želodček,.....pa spol če ga vidiuser posted image
grem gledat big brother...upam , da gre alen vn, pol pa una tjaša in tina!!!

papauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.5.2007 20:02:39   
buškica
Hvala lepa za lepe želje vsem skupaj!! Vsaki pošiljam en velik kos torte!user posted image

lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
12.5.2007 23:02:09   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.5.2007 23:12:56   
guppy
Ojla, sonosečke!

Upam, da nisem česa pozabila popraviti na seznamu. Toliko besedila se nabere, da moram vse od A do Ž še enkrat prebrati, da ugotovim, če je kje "vmes" kakšna informacija za seznamček.

Sandra, lahko napišem koliko je pričakovanih otročkov po spolu (bom naslednjič). Sem tudi sama razmišljala o tem, potem pa prišla do zaključka, da je morda še "prekmalu", ker nas polovica ni bilo na morfologiji, pri nekaterih pa se spol še "spreminja". A naredimo to raje naslednji mesec, ko bo bolj ziher?

cuma, če se prav spomnim, si spraševala o Ikei, a ne da? No, midva sva pohištvo nabavila preko njihovega Homeshopping-a (preko spletne strani). Prednost tega je, da ti vse pripeljejo na dom, dostava za naročila nad 1000€ pa je brezplačna! No, malo se je zavleklo sicer, ker so bili vmes prvomajski prazniki, tako da naročeno pride šele nekje v predzadnjem tednu maja. Ampak saj se ne mudi.

Včeraj pa sva šla še po malenkosti v Ikeo, ker se ne da vsega naročit na spletu. Kupila sva jogije za posteljici (ki sta na poti) in en kup zadev za kuhinjo, spalnico, ... OGROMNO v glavnem... sva natrpala avto s podrtimi sedeži do strehe user posted image . Danes sva cel dan preživela v tehničnih trgovinah in stanovanju in sestavljala nove zadevice. Čist sem navdušena!

Punce, kako gre vam pohajkovanje po trgovinah? Jaz sem včeraj kot "tavelika" hodila po tej Ikei cel dan, potem me je pa naenkrat zmanjkalo. Danes me pošteno bolijo podplati, tako da se kar sredi trgovine kam usedem in sploh ne zbiram kraj. Naj bo to paleta pultov ali pa tla, samo da mi ni treba stat user posted image . Od opreme za dojenčka imam pa že ceeeel kup, od oblekic, kozmetike, lupinic... Jupiiiiiiiiiiii!
Buškica, vse naj naj !!! user posted image user posted image  Spremenim na seznamčku?

srček, upam, da boš dobila dovolj odgovorov glede morfologije. Če boš želela, bom poiskala še svoje "poročilo" o pregledu pri Pušenjaku in ti ga nalimala tukaj.

Pozdravček od guppy!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.5.2007 23:57:46   
sandra85
GUPPY imaš pravuser posted image

zaj sm tak razpuser posted image zarad te eurovizije!!! se vidi da je vse skup sam politika!!! srbija-halo!?!? in mi 15.??? ma daj! tko sem nervozna, da sploh ne morem gledat do konca-grem spat
lepo spite *papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.5.2007 6:44:34   
nora
joj jaz sem tudi razočarana sandra...molitvauser posted image res sem pričakovala malo več od 15 mesto, saj je bila super Alenka, ampak to je Evtovozija...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
13.5.2007 6:55:24   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem pa zraven te evrovizija, tako kot zraven večine stvari zadnje čase, zaspala. Sem danes zjutraj gledala kdo je zmagal in poslušala pesem pa se mi zdi čist povprečna. Vprašanje na osnovi česa folk sploh glasuje. Pa saj je vseeno, škoda, ko naša ni prišla bolj daleč, ampak že to je uspeh.
Sicer pa sem jaz spet tako kot vedno zgodnja, kar ni čudno, ko hodim ob devetih spat,moj dragi pa pride ob enih, tako, da nisva niti približno usklajena. Sem bila dva dni v Celju pri tašči pa sem mogla zdaj kar dolgo brat, da sem prebrala vse kar ste napisale. Moram priznat, da smo septemberke zelo aktivne user posted image user posted image user posted image .
Včeraj sem najprej po Celju in kasneje tudi po Mariboru neuspešno iskala enodelne kopalke, ki bi mi bile pravuser posted image . Vse kar sem najdla so imele tisto oporo za prsi, ki mi je prišla malo čez popek, če bi hotela, da bi bila pod prsmi bi jih morala čist gor nategnit, to pa ne bi nikakor zgledalo pa še tiščalo bi me. Sem bila čist jezna, tako, da na koncu nisva šla v nobene toplice. Čez en mesec grem na morje pa bom očitno imela kar dvodelne. Pa mi je moj reko, da še nobene nosečnice ni vido v dvodelnih user posted image . Res ne vem, če bom enodelne zase sploh našla, ker sem ful velika, in mi je na široko vse prav, v dolžino pa ne pa jih bi mogla kar nategnit gor na sebeuser posted image . Bom že nekaj pogruntala do morja, na toplice pa bom do tačas pozabila.
user posted image  Kakšne kopalke pa ve nosite, če greste v toplice oz. boste ali ste že na morju nosile?

Pa še to. Pri sebi opažam že od začetka nosečnosti, da se mi je vid kar precej poslabšal in sem naročena čez nekaj dni pri okulistu in bom videla, če bom mogla dobit tudi očala.
user posted image  A se je kateri od vas tudi vid tako poslabšal, da bo mogla nosit očala?

Lepo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
13.5.2007 7:24:30   
nora
mala, midva naslednji teden greva na morje in bom imela iste kopalke od prejsnega leta, ceprav so dvodelne. Zakaj kupovati nove samo za enkratno uporabouser posted image vceraj sem gledala v kepici ene kopalke in niso mi bile vsec, lahko rečem da so bile grozne. Rekla sem da ne bom več vstopila v trgovino za nosečnice, ker imajo cene do neba za cist preproste stvari. Skoraj vse kar sem si kupila, je bilo v navadni trgovini in dvojno ceneje.
Glede vida, baje pravijo, da se v nosečnosti poslabša. Žal ne morem nič povedat, ker sem jaz se prej nosila očala, sprememb vida pa nisem še opazila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.5.2007 7:56:57   
Anonimen
Jutro!

Da še jaz malo pokomentiram evrovizijo: meni se je zdela Gotarjeva sicer super s svojo skladbico, ampak bila pa je grozljivo naštimana. Živordeča šminka, črni razmršeni lasje, bleda koža in še s tistomi lučkami si je v obraz svetila, na trenutke je bila prav grozljivauser posted image . Mogoče je sicer njena frizura takšna, da je jaz ne razumem, ampak meni se je zdela, kot da je v zadnjem hipu nekaj na sebe zmetala med tem, ko se je vozila z motorjem direktno iz Slovenije. V enem intervjuju prej pa je zgledala prav luštno.....ne razumem. user posted image

Kopalke: joj meni so se tako povečale prsi, da lanskih sploh ne morem imeti. Sem strogo na dvodelnih, enodelne nikakor ne pridejo v poštev. Ene lanske bom malo popravila, spodnji del bom nosila pod trebuhom, na zgornjega pa mi bo mama nakvačkala čipko, tako da se mi ne bodo videle aureole. Drugače bom preko enega kataloga naročila vsak del posebej. Zgonji je pri meni 80E (groza je touser posted image ......mož pa čisto navdušenuser posted image ......ko bi jih on nosil nebi biluser posted image )

Vid: jaz sem super videla prej in zaenkrat ne opažam sprememb, upam, da bo tako tudi ostalo.user posted image

Morfologija: jaz jo imam v sredo (16.) potem pa bom kaj pametnega napisala. Ampak kolikor je meni znano je to bolj natančen UZ, kjer lahko odkrijejo kakšne nepravilnosti na plodu.

Rojstni dan:
Buškica....z zamudo, ampak še vedno iskreno: vseeeee naaaaaj......veliko uspehov in užitkov ob sladkem pričakovanju, pa veliko zdravja tebi in tvojemu pikecu.
Cukrček: z zelooo veliko zamudo, ampak bolje prepozno kot nikoli: vse najboljšeeeeee, udi tebi želim veliko užitkov ob previjanju nage ritke, pa seveda vsem nam želim, da bi porod bil čim krajši in čim lažji.

Blazina
: jaz imam doma eno tako dooolgo, pravjo ji kača. Drugače pa je to taka valjasta blazina, ki je kaka 2 m dolga. Napolnjena je z neklimi kroglicami, je pa baje blazina za vse....za nosečnice, za dojenje, za otroka podlagat. Ga lahko prav obkrožiš s tem. Meni jo je dala sestra, videla sem jo samo ene parkrat, ker še čaka na pranje. Mogoče je celo v obliki črke L. Ko jo bom potegnila iz rezerve bom napisala kaj več.

Upam, da nisem kaj pozabila napisat......mož že sprašuje, če pišem esej in seveda.....kdaj bo zajtrk. Grem papat.

Lep dan vsem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?