dorotea
|
Sandra85...sicer bom res na morju ta teden ,ampak na hrvaškem žal...tko da mi bo sprehod po portorožu ušel. mogoče po Poreču. Saj če bi bila sama bi se mogoče po poti tja ustavila, ma ne bom martrala sestre, ker bo že tako pasje vroče. Mogoče naslednjič...čez čas se pa res ne bomo mogli zgrešit s temi trebuhi, ki tako hitro rastejo. Moj se je res kar naenkrat napihnil., čeprav se mi še vedno zdi da je med manjšimi( če mi uspe pripopam slikco). Guppy, držimo pesti.Vse bo ok! mala, tud jst sem se včeraj sekirala zaradi teže, no bolj to kako izgledam. Saj vem, da je full neumno in je to le trenutno občutje...ma sem se počutla kot slonček, pol ko so mi še vsi pravli, joj kako si sedaj že okrogla, ja zdaj se ti pa res pozna, pa me hecali naša debelinka, sem se kar sfrustrirala. Pa saj ne , da nisem ponosna na moj trebušček, srečna sem, da se ga končno vidi, obenem pa nisem več tko sexi, nimam več pasa, nič pametnega ne oblečem več...pa saj vem, da smo nosečnice lepe...tudi ko jaz gledam sestro al katero drugo mi je lepa...sam v kakšnem trenutku te pa malček stisne. Danes se počutim pa ok in bom spet trebušček na veliko razkazovala...tko da vse je od dneva odvisno. Kilčka, pa naj malo nihajo kar same, jaz se raje ne vagam...brez veze. Rožica, evo jaz imam tako blazino, polkrožno. Meni je super, saj sem jo že hvalila. Kupila mi jo je mama nekje v avstriji, mislim da so različne trdote, moja je trša in večinoma to kupujejo, ker je menda bolj fajn. Ne vem pa točno kje jo je kupla, ma menda jih imajo v vseh teh trgovinah za dojenčke. Pa glede teže, hitro naraščanje teže ni znak za sladkorno, večkrat je celo obratno...tko da se zaradi tega ne sekiraj...znaki so da si ves čas žejen, kljub temu da piješ, pa ogromno lulaš(čeprav to je pa itak značilno za nosečnice)...Če malo popaziš kaj ješ, in ti praviš da paziš, pol se sploh ne sekiraj zaradi kilic...točno v tem obdobju se največ teže pridobi, kolikor jaz vem, pa tudi voda se začne nabirat, sedaj ko je skoraj poletje, pa še bolj zastaja. Jaz do sedaj sicer nisem veliko pridobila(so me slabosti dajale)...ma v zadnjih 2h tednih od 20-22 tedna pa kar 3 kg...tko da mislim da se ne sekiraj. V bistvu sem jaz premalo dobila, ma bom že nadoknadila Drugače pa imamo srečo po eni strani tega poletja sedaj, ker ti itak ne paše preveč jest, pa bo bolj sadje in zelenjavčka na meniju, pa veliko veliko tekočine brez posebnega truda.
< Sporočilo je popravil dorotea -- 14.5.2007 10:08:56 >
|