|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.5.2007 9:19:25   
Anonimen
jutro!

Cukrček vse naj naj!

Na hitro da še jaz pridjam svoj piskrček - želje po sladkem ni, včeraj spet bruhala ko nora zvečer - krivec? verjetno čevapčiči. Oziroma moj želodec ki jih ni prenesel. Pa samo 4 sem pojedla....

Drugače OK. Kile stojijo. dete brca.

Za noge ( tudi jaz imam krčne žile) priporočam izmenično tuširanje s toplo / mrzlo vodo. Ali pa kar z mrzlo. Še otekline zmanjša, pa bolečino, da greš lahko potem spat. moja ustaljena praksa že več kot 10 let!

Za krče pa takole - do sedaj jih nisem imela, v prvi user posted image pa - edino, saj to športnice vedo, je treba mišico čimprej raztegnit, pa čeprav boli ko user posted image , potem je pa v redu. Za mleko pa res ne vem če pomaga.

Držte se, objem

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
11.5.2007 9:57:55   
annie
GUPPY, hvala ti, si me zelo pomirila glede srčka...imaš prav, boljše je, da preveč ne razmišljam o tem in se ne sekiram user posted image . Pa poročaj, kako bo drugi teden na kontroli. Lep vikend želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
11.5.2007 10:29:21   
cuma
Daaan!

Sej vas vsak dan berem ... samo za pisanje mi zmanjka časa ...

Najprej moje iskreno sožalje Mmiro user posted image user posted image user posted image !!!V takih trenutkih ugotovim, kako se včasih sekiram in sem slabe volje brez tehtnega razloga ... Želim vama vso srečo za naprej in vama pošiljam user posted image !

Cukrček: user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj naj!!! Pa saj si še tako mlada!!!Potem bomo jamrale, pri 60ih user posted image , prav?!

srček: V ponedeljek nisem mogla na jogo, kersmo imeli podpis pogodbe za stanovanje user posted image ! Ja, končno smo prodali user posted image user posted image user posted image  in se bomo do poletja selili v Izolo user posted image user posted image user posted image ! Tako sem vesela! Nam je pa žal nagledano stanovanje ušlo in zato sedaj vsako prosto minuto iščem stanovanja in pregledujem oglase ... klicarim agencije.... hodimo na oglede .... Tako da, najbrž naslednji ponedeljek pridem, če ne bomo spet kaj podpisovali user posted image ! A ti si bila?

guppy: user posted image  za svobodo!!! Res izžarevaš veselje iz ekrana in prav prijetno te je brati, veš user posted image user posted image ! Kar tako naprej! A paketi iz Ikee so že na poti? Kako pa to, da ti jih bodo v Slo dostavili? Kako je bilo včeraj, ste kaj lepega nabavili?

dorotea: user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit!!! Ali je že mimo?Kako je šlo?

Čestitke vsem za dobre izvide in novosti glede user posted image user posted image ! Mi imamo morfologijo 23.5. in takrat dokončno izvemo spol. Jaz pa našo pupo že kličem kar po imenu user posted image .
Počutje je ok, le včasih, kosem cel dan sama s tamalo, mi zvečer otrdeva trebuh in ni prijetno. Spim dobro, krčev tudi zaenkrat nimam. Vozička še vedno nisem našla ... sicer pa imam zdej preveč dela z nakupom stanovanja ... za voziček bo še čas.

Nevestici: kako je bilo? A vas je kej zalilo? Upam, da ne! Poročajta, ko se vrneta!!! 

Vsem želim lep vikend!!!

Cuma

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
11.5.2007 10:49:00   
buškica
Pozdravljene sonosečke!

Kar lep čas se nisem oglasila, ampak berem pa vas.

Mmiro iskreno sožalje!

Cukerček vse najboljše!!

Jaz  imam pa jutri rojstni dan!!! To bo veselo, a kaj ko sem včerajšni dan cel preležala. Sem imela tako hude bolečine v želodcu in kar naprej sem bila na wc. Sumila sem da mi je ocvrta hrana prejšni dan škodila. Danes se sicer še zelo šibko počutim, ampak vsaj želodec me ne boli. Je pa naša frajlica v trebuhu akrobacije zganjala. Zdi se mi, da je zelo nizko. Cel dan ko sem ležala me je brcala.
Tako, sedaj še bolj pazim kaj pojem.
A misite, da bi morala kaj mojega G poklicat glede težav z želodcem. Sem prebrala v knjigi, da je treba ob hudi bolečini v želodcu kontaktirat G.

Danes je počutje boljše, le noge so kot bi bile iz gume.

O krčih v nogah pa da ne govorim, vsako noč še vsaj petkrat zbudim, ker me tako močno zagrabijo krči. Da ne govorim, da je spanje po šesti uri zjutraj zame že preteklost. Sem pa v lekarni dobila mazilo za krče, ki je prav za nosečnice saj ne vsebuje škodljivih snovi. Vsaj malo pomaga.

Drugače pa brcike čutim že dobrih štirinajst dni. Ta teden so posebno izrazite. Moj user posted image  je čisto navdušen in me kar naprej boža po trebuhu, kar user posted image  čuti in brcne nazaj.

23.5. imam pregled pri G, nalednji dan pa morfologijo. Kako daleč je še to.

Nevestici!!!
Dolgo, srečno in plodno življenje v dvoje vama želim!! Glede na to da je tisti dan padal dež bo vajina pot posuta z $$$$$.

Zdaj pa hitro slikice v album, da začnemo tiste ki smo že poročene spomine obujat, tistim, ki pa so na vajini poti, pa skomine zbujat.

lepo se imejte na ta sončen dan..

lp
buškica user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
11.5.2007 12:43:46   
Anonimen
Cuma, itak da nisem bila, imam ob ponedeljkih faks do 16h v Kp, in niti slučajno ne utegnem priti do Strunjana, se stuširat, preoblečt in priti v Izolo do 17huser posted image .

Meni pa ne paše pikantna hrana, ali pa npr. pasulj. Me takoj začne želodec tako močno pečt, da bi si ga ven iztrgala od bolečineuser posted image .

Sem pa ugotovila, da mi mleko ne škodi več in mi ni več slabo po njemu, tako da si ga vsak dan ornk privoščim še za vse mesece nazaj, ko sem po njemu samo user posted image . Ker so mi šumečke ful nagraužne, mleko pa obožujem.

Jaz imam morfologijo naslednjo sredo in me je vsak dan bolj strah da bi bilo kaj narobe, še predvsem po temu, kar se je zgodilo Mirotuuser posted image . Ne vem kako bi prenesla....

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
11.5.2007 14:34:22   
nana 27
Srček, tudi mene je strah naslednjega pregleda. Zgodba od Mmirota in Biljane me je šokirala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
11.5.2007 14:37:53   
jacklyn
ojla

veste da mi je kar hudo

niti ena mi ni čestitala za dober rezultat na amnio.
sicer sem že imela občutek da ne spadam sem zaradi mojih let ker ste res po večini pol mlajše vendar sem tudi jaz srečka nosečka kljub letom.

lepo se nosečkajte še naprej vsem želim vse naj naj

guppy  zbriši me s seznama.
hvala

jacklyn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
11.5.2007 15:01:20   
katjuša79
jacklyn nikar tako črnogledo. Verjemi vse smo vesele za dobre novice za vsako posebaj, Ko jih preberemo. Neketere so bolj dejavne na netu, druge smo malo manj, to pa ne pomeni, da ko preberemo zadeve, da nismo vesele. Pač ne odpišemo takoj (vsaj jaz ne ker nimam ravno veliko časa). Leta na forumu niso važna in vsakdo je dobrodošel, še posebno v tej rubriki, ki smo vse v bolj ali manj enakih situacijah in na s tarejo enake težave, pričakovanja in uprašanja.

Iaskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav malo pozno!

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
11.5.2007 15:21:57   
jst86
Jacklyn ne ga sratuser posted image !Me je kr mal šokiral tole...Ves da si nasa, sicer so pa itak ene bolj aktivne tu gor kot smo ostale.Hi,he vids ti kot nekako sama pravis si med starejsimi,jaz pa sem po moje najmlajsa-celih 21 let imam,pa se to sem jih dopolnila pred kratkim.Pa se ne pocutim cist nc manj kot ostale.
Ti je pa Katjusa zelo lepo napisala-tko tud jaz mislim!
Tudi jaz ti cestitam za rezultate,pa tudi ostalim ker se nobeni nisemuser posted image (vesela pa sem bila za vse vas)!

Cim vec lepih tenutkov z nasimi trebuscki in ze pravimi razgrajači v njih vam zelim!

pa pa

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
11.5.2007 15:47:57   
andreja32
jacklyn, ma ne no, lepo prosim ostani.Če greš bom pomoje edina veteranka tukaj.Jaz se ti iz srca opravičujem, očitno sem spregledala tvojo amnio.Nisem prav pogosto tukaj gor.Ampak veš, si enako pomembna tukaj kot vse ostale, od prve do zadnje.Veš, vsakič ko gledam seznam vidim tvoje ime ter dejstvo da obe pričakujeva četrtega sončka.Ostani, a boš?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
11.5.2007 15:52:37   
nora
jaklynuser posted image katjuša ti je ful lepo napisalauser posted image user posted image čestitke za dobre rezultateuser posted image user posted image in dobroostala med nami!user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
11.5.2007 16:00:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn

ojla

veste da mi je kar hudo

niti ena mi ni čestitala za dober rezultat na amnio.
sicer sem že imela občutek da ne spadam sem zaradi mojih let ker ste res po večini pol mlajše vendar sem tudi jaz srečka nosečka kljub letom.

lepo se nosečkajte še naprej vsem želim vse naj naj

guppy  zbriši me s seznama.
hvala

jacklyn

Ma, daj no... Vsekakor čestitke za dober rezultat - tudi jaz sem si oddahnila, ko sem končno dobila rezultat AC. Glede let pa raje ne bi - gotovo sem jaz najstarejša, tako da...
Jaz se bolj malo oglašam, ker sem po 8-9 urnem sedenju v službi za računalnikom preveč lena in utrujena, da bi še doma kaj pisala. Berem pa kar redno - če ne drugače pa med malico v službiuser posted image
Skratka - Jacklyn, ne ga lomit, no...user posted image

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
11.5.2007 18:50:07   
lumpa6
joj jacklyn

oprosti, sploh nism vidla, vendar tako malokrat berem ali kaj napišemuser posted image user posted image user posted image , vendar ti iz srca čestitam za dobr rezultat in je to zelo lepo prebrati po vseh žalostnih novicah
user posted image user posted image user posted image , čestitam

jaz sem pa mislila da sem jaz najstarejša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
11.5.2007 19:03:39   
Anonimen
Živjo Jacklyn in seveda vse ostale sonosečke.

Jaz te razumem, ker sem se isto počutila pred časom, ko sem prosila, če mi lahko katera posreduje tel. št. centra v Dravljah. Odgovorila mi ni nobena, bila sem popolnoma zignorirana. Ne boš verjela, a prvi trenutek sem popolnoma isto mislila kot ti. Vseeno sem si rekla, da morda punce nimajo časa ali pa tiste, ki so pač takrat bile gor niso imele številke. Poleg tega je pa tudi res, da sem se sama redko udeleževala debat na forumu. Sem jih pa redno brala, se za vsako nosečko posebej veselila lepih novic in seveda bila resnično žalostna za vsako žalostno vest. Še posebej mi je ostal v spominu miro, ki me je samo opolnil, kako minljiva je lahko sreča in je potrebno uživati res v vsakem trenutku.

Zato naj te potolažim. Vem da punce ne odgovorijo (odgovorimo :) ) takoj, a se res vseeno veselimo z vsako posebej. Bomo pa sedaj mogoče bolj sodelovale in bile vse aktivne. Vključno s teboj, ker vem, da boš ostala z nami. Se splača, glej kaj vse si posredujemo in tipkamo. Tega res ne smeš zamuditi. Smo najbolj pridne, mamo že 117 strani.

Te pozdravljam in seveda vse ostale tudi.

T. 

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
11.5.2007 19:35:14   
nana 27
Jacklyn, trudim se vsem odgovoriti in ker veliko napišemo, mi vedno tudi kaj uide. Velikokrat pišem z malim v bližini, ki ves čas nosi igrače in bi rad mojo pozornost. Takrat pozabim kateri odpisati. Na nekatere sem bolj pozorna pa ne vem zakaj user posted image  Mislim, da je vsaka že kdaj kaj spraševala, pa ni dobila odgovora. Jaz vem, da sem, pa tudi nisem dobila odgovora pa kaj naj...se poslovim od foruma? Dobim veliko novih informacij pa spoznavam nove prijateljice in lepo mi je tu. Čestitke za dober rezultat amniocinteze!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
11.5.2007 19:36:24   
žarnica
pa se javljam še jaz. Včeraj sem imela pregled pri 21.tednih. Detece naj bi bilo za en teden starejše in možen PDP 15.9.,ampak še ni ziher. Brca me nizko in me zato tako boli, ker mi v trebuhu sedi. Baje je punčka-še vedno ni ziher.user posted image

S ponedeljkom začnem delat 4 ure.

Punce,držte se

Aja še to: sem zelo slabokrvna in dobila železove tablete, pritisk imam zelo na spodnji meji, pa povečan sladkor (7) in mi sumijo na diabetes.user posted image

< Sporočilo je popravil žarnica -- 11.5.2007 19:42:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
11.5.2007 22:04:17   
Rožica*
Živjo!

Da se še jez malo oglasim. Dopust minil, bilo je lepo, če odmislim moje teževe pri spanju in nočna raziskovanja zaradi nespanja.

Nekako se mi ni dalo pisti, zato se že zdaj opravičujem , če bom katero izpustila....user posted image  ker me je čakalo kar veliko natipkanih strani. Ja ni kaj pridne smo user posted image user posted image user posted image  
Vsekakor pa sem se morala oglasit zdaj, ker menim, da se vsak kdaj čuti zapostavljenega.
Tudi sama sem že večkrat opazila, da se pogovor suče nekako v krogu določenih nikov.
Mogoče tudi zato ker se nekateri bolje poznajo ali nam preprosto nekateri niki, in zgodbe, dogodki, ki se skrivajo pod njimi ostanejo bolje v spominu. 
Mogoče zato, ker nekatrei več klepatajo in imajo več časa slediti pogovoru na forumu.
Včasih spregledamo kakšno vprašanje ali ne vemo odgovora nanj.
Vse to so razlogi, da se včasih lahko počutimo odrinjene,  vendar mislim da ni treba preprosto prenehat s pisanjem ampak se vključit in povedat svoje.

Vsekakor pa mislim, da je vsako tako situacijo treba dvakrat premislit, preden dopustimo da nas prizadane.
Zato Jacklin verjemem, da te nihče od tu prisotnih ni želel prizateti in da ti vse želijmo le najbolje.

LP. Rožica.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
11.5.2007 22:05:45   
sandra85
večer...
žarnica, kolko imaš pritisk? js imam vedno nizkega, zaj na zadnjem pregledu sem imela 104/46user posted image
ampak boljše nizkega, kot visokega-visok je nevaren

res smo nosečke občutljive...jacklyn ne sekiraj se, js sem se tut že večkrat tako počutla, ko sem kej spraševala pa ni bilo odgovora...ampak to vem da ne zato, ker ste me nosečke ignorirale, ampak vem js kako je, ko pridem po 2 dneh gor, pa imam tolko za prebrat, da ko pridem do konca, pozabim kaj sem sploh prebralauser posted image   ja nosečke in skleroza...user posted image konec koncev smo pa itak vedle, da je z tvojo bebico vse OK!!!

js pa sem mislila, da sem najmlajšauser posted image -julija bom 22   ampak sem resna in najbolj ponosna bodoča mamica...
na živce mi gre, ko mi kaka PAMETNA stara baba začne:ma uživaj, ne delaj tega, to je konec uživanja zate...!!! HALOOOO!!! JS BOM Z NAJINIM OTROČIČKOM BOLJ UŽIVALA KOT BREZ NJEGA!!!!!!!!obožujem otroke že od malih nog in vem da nisem premlada za imet svojega!!!
no zaj sem se mal izpraznilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
11.5.2007 22:11:31   
Rožica*
Se opravičujem! nekaj prišlo vmes, se javim jutri z malo obsežnejšim komentarjem.

Zanima pa me za vse ki imate to blazino za dojenje. Kakšne oblike je?
Je to takšna v obliki črke U  ali  ravna.

Sama sem se odločila za nakup, vendar sem jaz vedno mislila da je takšna ravna in si jo potem nastaviš kakor želiš. Pa sem ugotovila, da se verjetno motim.

In kako je spati z to blazino. Če je v obliki U potem nimate več vzglavnika in imaš lepo založen hrbet in spredaj podložen trebuh. user posted image user posted image user posted image  

Hvala za pomoč.

LP se tipkamo jutri.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.5.2007 22:24:02   
sandra85
blazina za dojenje je v obliki črke U in je mehka...najbolj udobno za spanje je, če ležiš na boku in si jo položiš med noge-se bom probala nekako razjasnit...hmm....ena stran blazine je na hrbtu, z eno pa podložiš trebušček, da je trebušček na mehkem....upam da si me razumela, če ne se bom probala na drug način razjasnituser posted image

v tem času, ko sem to dvoje pisala, sem pojedla 3kg sladke in sočne lubeniceuser posted image    bom lulala celo noč
ma če pa je tak fina...pa očitno tamalemu tut-brcauser posted image

nekaj me zanima, kaj tut ve imate kdaj tak čuden občutek, kot da rine spodaj ven-kot da pritiska proti izhodu z glavico,al kot da brca direkt v izhod...meni je tak čuden občutek, da se učasih ustrašim, da se bom kr odprla in bo ven paduuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
11.5.2007 22:25:34   
nana 27
Rožica, zadnjič sem na enem drugem forumu brala od blazin, ki se jih da super uporabljat že med nosečnostjo. Če bom našla, ti prilepim link, ker so se punce pogovarjale tudi o cenah. Jaz sem imela blazino za dojenje, ki jo je mož kupil med mojim bivanjem v porodnišnici pa mi ni dosti pomagala, ker sva se najbolj dojila, da sem jaz ležala. V sede ali v polsede nama ni šlo.. Bom res dala gor link, če najdem. Sandra, s takim žarom govoriš o otročku user posted image  Lepo te je brat...imaš že kakšne fantovske kompletke ogledane v trgovinici, mimo katere hodiš v službo? Oblekice pa ne dat še iz rok..kaj pa veš. Lahko, da so se kaj zmotili pa lulček odpade user posted image   Žarnica,  so te dali na kontrolo sladkorja oz. na OGTT? Se mi zdi, da pri nosečkah tolerirajo 6 (ne bi zdajle o enotah user posted image ) Jaz sem morala v prvo na dva testa 50g in 100g pa se je izkazalo, da je vse v redu. Imela sem tudi nizek pritisk. Ali samo zaradi vrednosti sladkorja sumijo na diabetes, ali mogoče glede na težo otročka?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
11.5.2007 22:25:46   
sandra85
aja srček sej se mi zdi da si prav napisala, kako se podloži, ampak zakaj nebi rabla več vzglavnika?user posted image sej blazina ni tko dolga, da bi dala še glavo gor...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
11.5.2007 22:28:50   
nana 27
Sandra, dober tek!Včasih imam podobne občutke. Definitivno pomaga počitek, ker ti telo hoče povedat, da se moraš umirit. Je pa tako, da mali akrobatki zdaj še nabijajo v mehur. Ko se bodo pa obrnili, nas bodo pa pod rebra brcali. Guppy, pa že zdaj ve, kako to izgleda user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
11.5.2007 22:35:58   
sandra85
hvala user posted image zaj pa sem v 30 minutah šla že 3x lulatuser posted image    sej moram,ker imam baje dosti bakterijuser posted image
raje zaj to prenašam čez cel dan, kot pa pol v rebrauser posted image

kako kej ti spiš ponoči? ti da mir, al te ne pusti spatuser posted image
mene hoče že zaj navadit, kako bo čez 4 meseceuser posted image ...učeraj sem pa delala popoldan pa sem se hotla po dolgem cajtu naspat, pa me je začel noro brcat, češ : mamica zbudi se, dovolj si imela...user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
11.5.2007 23:06:36   
sandra85
guppy a lahko nekaj predlagam...kaj bi se ti dalo na seznam dodat še, kolko je predvidenihuser posted image ,kolkouser posted image in kolko je user posted image

js pa sem vedno tak pozno gor, ko ve že pridno spite in se catrate...
sej bom šla tut js zaj počasi spat...

lepo spite

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?