|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.5.2007 8:38:14   
nora
mmiro iskreno sožaljeuser posted image zelo žalostno...user posted image
mala, jaz sem se sinoč 2x zbudila, ker me je krč zgrabil, pa sem takoj moža zbudila, da mi masira nogo, ker me je ful ful bolelo. To se ponavlja vsako noč. Pred nosečnostjo sem imela krče kdaj p akdaj, zdaj pa zelo pogosto. Prehranskih dopolnil ne prenašam več, tako da gledam da jem čimbolj zdravo in raznovrsto hrano.
Jaz tudi še zmeraj spim na trebuhu, ker drugače  ne morem zaspati. Ful mi je teško se obračati, še z,meraj tako hitro se vrtim in me trebuh boli.
pikica pokica, a si ti imela morfologijo pri Pušenjaku?
guppy, povej kako je v šoli za staršeuser posted image me ful zanima. Komaj čakam, da greva tudi midva...
Lep dan!
Nora

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.5.2007 10:12:57   
guppy
nora, v šoli mi je bilo prav fajn. Danes in jutri imamo 2. in 3. uro in nas bodo poučili o negi novorojenčka (in o opremi, ki jo je potrebno kupit). Meni se zdi super ta šolica, ker recimo nisem vedela, kako se predihujejo popadki, zihr pa še ogromno stvari ne vem in bodo prišle prav.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.5.2007 11:08:28   
PravaTečka
mmiro iskreno sožalje user posted image  Mi je tako hudo, ko sem zdaj to prebrala. Jaz imam v četrtek kontrolo pa me je kar strah, da bi bilo kaj narobe. Zdi sem mi da mi ful tišči dol. Imunski sistem se mi je čisto zrušil, kar nonstop sem nekaj bolana. Verjetno bom rekla G v četrtek da me naj da kar v bolniško, da se malo k sebi spravim, saj me je ona tako hotela dati že prej.
Tudi mene grabijo krči v nogah, mož je že čisto zmešan od kričanja ko me zgrabi, pa me mora potem lepo pridno masiratuser posted image . Pa žal čisto malo pomaga, potem pa me še dva dni boli.
Vam javim kaj bo novega v četrtek.
Ve se pa lepo pridno pazite in božajte trebuščke.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.5.2007 11:40:14   
nana 27
Jaz imam nekako v spominu (še ena stvar, ki se med nosečnostjo in po porodu drastično poslabša user posted image ), da je treba v primeru krča, zravnati nogo, jo iztegniti in napeti (skupaj s stopalom) tako, da prste čimbolj stisneš proti telesu. Sploh ne znam opisati, ampak meni to pomaga. Pa seveda pijem tudi magnezijeve šumečke.  Tudi jaz nestrpno čakam morfologijo. Bom kar malo pozna, ampak bomo združili še s 3D in še filmček bom dobila. Komaj čakam, da vidim, kdo me brca. Guppy, a ne kako paše, da na enem mestu vidiš sebi enake user posted image user posted image user posted image  pa da lahko malo ocenjuješ trebuščke in izmenjaš mnenja? Pa babice oz predavateljice so bile meni super.   

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.5.2007 11:42:13   
Zoya27
pravatečka glede imunskega sistema te čisto razumem. jaz sem pravzaprav prehlajena že več kot 2 meseca skupaj. občasno je slabše (vročina, vnetje srednjega ušesa,...), spet malo boljše ("samo" kihanje in pokašljevanje), čisto ozdravim pa neuser posted image

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.5.2007 12:10:22   
Anonimen
Mmiro, zelo mi je žal za vaju, upam da sonček za vaju spet kmalu posveti.

Tudi jaz še spim na trebuhu, no nekako na pol trebuhu v položaju nezavestnega z eno nogo podloženo. Cela kolobocija seveda vsakič ko se moram obrnit, tako da se popolnoma zbudim in pol težko zaspim nazaj. pa zbujam se ponoči in gledam v zrak, potem pa proti jutru trdno zaspim in se mu meša ko moram vstat za it na faks. Uf, uf....

Drugače pa so brce vse nekam bolj nizko, nekje na sredini trebuha bolj na levi strani med popkom in venerinim gričkom. V katerem predelu pa ste ve deležne največ brc?
Joj, pa ko brcne v zadnjo steno v predel danke ali vagineuser posted image . Aua.

Morfologijo imam šele čez en teden, ko bom točno 23t. Pojma nimam zakaj spet tako poznouser posted image . Vedno moram nekaj čakat do zadnjega, vidim da ima marsikatera morfologijo že v 21t.

Zredila sem se nekje 3.5-4 kg, odvisno od dneva. Pa tudi apetita nimam nič kaj posebnega. Paše mi pa za pit samo voda, kar je seveda super.
A vam paše kakšna posebna hrana ali okus (kislo, sladko, slano...)? Meni prav nič posebnega, tudi napadov lakote nimam ali kakših nočnih pohodov do hladilnika.

Lepo bodite, Srček

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.5.2007 12:56:39   
surya
Pozdravljene!

Čitala sem, da za krče pomagajo kalcijeve tablete, ker dejansko krči kažejo pomanjkanje le-tega.

Sama sem danes imela spet pregled. G. sem omenila to moje "otrjevanje" trebuha. Preverila je, če slučajno nisem odprta - in hvala bogu nisem. Imam pa krajši maternični vrat, kar je glede na mojo konizacijo pred dvema letoma bilo za pričakovati. V glavnem, več počivanja, piti moram magnesol...

Kaj ni lepo biti user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.5.2007 13:40:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: surya
Kaj ni lepo biti user posted image ?

user posted image user posted image user posted image . So dnevi, ko ni nič kaj lepo biti user posted image .

-noge imam do večera kot klobase
-seks je nekaj kar drugi delajo, orgazem pa mogoče kak dodatek za na pizzo
-spat ne morem na trebuhu in zbujam se ponoči
-na faksu stoli tiščijouser posted image
-povsod iščem WC
-ne morem si kupit lepih cunj za oblečt, petke se preteklost, sedaj nosimo ortopedske natikače
-skrbi me pred vsakim pregledom ali bo vse OK
-poslušam bedne nasvete raznih tetk
-jočem za prazen nič
-premalo denarja in preveč želj kaj bi user posted image  kupila
-boli hrbtenica
-joški bolijo in iz njih se cedi, 24h imam na sebi modrc
-kg je vsak dan več
-čakam na strijeuser posted image
-spat hodim ob 22h, če grem kasneje sem kot zombi
-tečna sem
-moj hladilnik ne dobavlja sladoleda 24 ur na danuser posted image
.
.
.
ziher se bom še kaj spomnilauser posted image user posted image .

Pa ne mi rečt, da si tudi ve tega vsaj na trenutke ne misliteuser posted image .

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.5.2007 13:49:20   
Anonimen
Pozdravljene klepetulje!

Tako ste hitre, da sem jaz ostala nekje na 111 strani. Zdaj je trajalo kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj. V službi imam gužvo, razni otroški treningi..... in sploh si nisem vzela časa za računalnik.

Midva sva O.K. Včeraj sem bila ponovno v laboratoriju in me je pičila zelo mesarsko. Nisem občutljiva, ampak včeraj me je res bolelo. Sem pa v preteklih dveh tednih preživela dva obiska zobozdravnika - menjala mi je dve stari plombici in sedaj imam mir do 5/2008. SUPER - KER SOVRAŽIM ZOBOZDRAVNIKE!!!

V ponedeljek imam morfologijo naslednjo sredo pa pregled pri G. Komaj čakam na UZ, zraven pa bom vzela mojo hčero, da vidi svojega novega bratca.

L.P. do naslednjič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.5.2007 13:49:42   
guppy
hahahaha, srček, tok si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

surya, v šoli so nam samo rekli, da če se zgodaj začne otrdevanje trebuha, je to prvi znak za nosečnico, da mora več počivati in svoji glavi dopovedati, naj se malo umiri. Privošči si vsaj en teden poležavanja in crkljanja!!

Včeraj sem nesla bolniški list v službo in vsi so mi rekli "pa sej ti si že za rodit!!". Ogromna sem user posted image user posted image , ampak men je to tok luštno, da se samo smejim temu. Ljudje se čudijo, da še vozim avto... kdaj naj bi nehale s tem početjem? Meni volan še niti približno ne sega do trebuha, pa tudi dobro se počutim.

Poljubčkajte trebuščke,
danes je tak zaspan dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.5.2007 14:06:18   
Anonimen
saj se da še kaj najtuser posted image .

-tla so vsak dan dalje, čevlje zavezat je projekt
-hodim počasi kot 90 letna babi, ker se takoj zadiham
-čez trebuh ne vidim več do "tamale", če hoče mož frizurco jo mora sam uredit
-rezanje nohtov na nogah zahteva celega človeka
-ko gledam TV si dam pod noge deko in le-te na mizo, za hrbet poušter in še mi ne paše
-noben dedec me več ne pogleda, niti tisti na gradbišču
-po novem me čekirajo ženske, kao iiiii, ta je pa user posted image
-vsak dan v avtu rabim 10 min da si udobno nastavim sedež in pas
-ko dolgo sedim sem vsa polomljena in kosti pokajo glasno naokoli
.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.5.2007 14:10:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

-vsem ženskam, bljižnim im daljnim se zdi, da morajo z mano deliti svoje porodne izkušnje, težave z otroci, spanjem, krči....seveda ne izpustijo vse boleče detajle
-tašča je vsak dan bolj tečna in tudi njenih nasvetov ni konecuser posted image
-ljudje mi govorijo, da je imeti dandanes user posted image  že drzno in naj niti slučajno nimam niti enega večuser posted image , ker si tega ne morem privoščiti
-izračunala sem da me bodo plenice stale v naslednjih 3 letih 2000 evrov
.
.
.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
9.5.2007 14:14:32   
Pikica pokica
Guppy, jaz sem v prvi user posted image  vozila avto vse od konca user posted image . Tudi zdaj se vsakodnevno peljem vsaj 150 km, saj ne delam v istem kraju kot stanujem. Ampak sem se navadila in mi ni panike.
Tako bo vse do 25.6., ko ima sine rojstni dan in KONČAM z delom!!!

PA PA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.5.2007 14:16:03   
Pikica pokica
Srček, to si pa celo analizo naredila user posted image . In seveda skoraj vse drži user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.5.2007 14:35:16   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: srček
-čez trebuh ne vidim več do "tamale", če hoče mož frizurco jo mora sam uredit

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.5.2007 14:37:48   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  huda analiza...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.5.2007 14:39:32   
taja83
Živjo user posted image user posted image user posted image !

Ja srček sem se mogla nasmejat tem tvojim točkam o nosečnosti. pa ti morm povedat, da se kr strinjam s teboj. no nekaj problemov sicer nimam (seksam lahko user posted image , frizurco tud zaenkrat še sama delam, me je mal strah da me moj lubi ureže, sm mu rekla da mu bom pol dala eno ful zrabljeno britvico  user posted image ). kilogrami gredo tud seveda kr gor. zredila sem se pa do sedaj 4 kg. vidim, da teb ne grejo tok gor. aja jst sem prej mela 56,5. kok pa ti? že vsi ugotavljajo, da sem se zredila. ravno dones pa mi je mal v nos šla mamina pripomba da trebuh še ni tokšen, ampak da sem se cela bolj zredila  user posted image . bomo vidl kaj mi bo rekel 21. ko mam pregled (ja jst sem ena tistih ki ima v 21 tednu morfologijo). sam če mi pa tko paše jest. predvčerajšnjim sem svojemu dragemu nečaku (9 mesecev) pojedla celo čokolado, ko jo drugač sploh ne jem al pa sam en košček. zdle sm pa mojmu naročila naj mi prinese čim več sadja, ker sem se zdle v enem tednu kar polenina in ga skor nič nism jedla. ful mi jabolka dišijo ko jih ponavadi sploh nisesm marala. se pozna da sem skoz doma, ker verjetno če bi delala se ne bi tok zredila ko ne bi mogla jest kadar je. moram priznat da sem na začetku veliko bolj pazila na prehrano, no pa sej mi tudi ni ravno pasalo vse jesti. eh pa sej s kilogrami se bom drugo leto ubadala, ker do decembra še jem, ker so prazniki user posted image user posted image user posted image
Miro vama z ženo pa želim, da bi se vama čimprej uresničile želje in bi cela nosečnost končno potekala brez večjih težav in da bi bil vajin angelček zdrav. moram rečt da me je vajina zgodba zelo pretresla. vsakič ko slišim ali preberem kaj takšnega sem neskončno vesela, da sem tako hitro zanosila brez težav, čeprav nekateri mislijo, da je mogoče prekmalu. ampak jaz že vem zakaj sem jih hotla zdaj, ker je preveč sorodnikov in prijateljev okoli mene, ki sploh ne morejo al pa so s težavo.  res želim vama čim več sreče v prihodnje do takrat pa si stojta ob strani, kot vidim ima tvoja žena zelo ljubečega moža, ker marsikateri bi ob takšnih trenutkih pustil ženo naj se sama ubada s problemi.

ma drugače se pa kar v redu počutim, edino vsake toliko časa se počutim osamljeno in brezvoljno. sej se tolažim s tem, da to zraven paše.

želim vam vsem čim več brcik in zdravja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.5.2007 16:18:47   
Anonimen
srček mene si tudi nasmejala, tudi zame skoraj vse našteto že zdaj drži, kar pa še ne pa še me bo user posted image user posted image user posted image .
S temi krči kot sem že prej napisala pa imam res velike težave, verjetno primerljiv user posted image  kar s kakšnim popadkom, upam, da ti še niso hujši, ker je že to zadosti hudo. Najbolj me jezi to, da me zbudi sredi noči pol pa masiram pa masiram pa me malo spusti, ko že mislim, da je konec pa zopet prime. Kalcija mora meni kar pecej manjkat, ker sem pretekle mesece bruhala, večinoma po mleku in sem se mu v veliki meri odpovedala, čeprav ga imam zelo rada. Tudi volnene nogavice so mi pomagale proti krčem, da mi je bilo v noge toplo, samo zdaj je že tako vroče, da jih ne morem več imet ponoči gor.
Ja moje kilce se kar kopičijo, do danes (23t) sem jih pridelala točno pet +/-1, odvisno kdaj se tehtam. Vedno me kregajo ampak glavno je, da je z malo vse ok.
V album sem pa dala eno slikico z mojim dragim iz Robanovega kota, ko je bilo tako lepo ozadje in sva kar luškana gor.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.5.2007 16:30:42   
nora
mala ful lepa slika! kot angelčka stauser posted image kje je to Robanov kot? (ne poznam se dobro Slovenijouser posted image ) zakaj te tolk krega G okrog kguser posted image sem si mislila da si močnejša...jaz sem pridobila isto kg kot ti. Zdaj se bom nehala tehtat, ker sem potem slabe volje:(
srček ful dobro si naštelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
9.5.2007 16:52:26   
andreja32
Mala,mene so krči v nogah dejali celo drugo nosečnost, na koncu za pribolšek še na porodni posteljiuser posted image .Zaradi njih pri porodu sploh nisem mogla sodelovati kot bi morala saj sem stalno študirala kje me bo poleg bolečih porodnih krčev zagrabil še kakšen v noge.mož mi je masiral križ, babica mi je pa prste na nogah vlekla da je krč čimprej popustil.Ma  takrat sem edinkrat rekla da rodit pa ne grem nikoli več........jp,zaračenega kruha se največ pojeuser posted image .

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
9.5.2007 17:59:07   
Anonimen
nora Robanov kot je proti Logarski dolini, je ful fajn, čist na izi tura, eno uro nekje hodiš gor po cesti mimo travnikov, pa niti hrib ni, potka je speljana tudi čez gozd. Pol prideš do ene koče, kjer imajo kislo mleko pa ostale priboljške. Pot pa lahko nadaljuješ tudi proti enemu slapu. Za nosečnice sploh ni nekaj težkega. Še za wc ti ni treba skrbet, jaz sem vsake pol ure skakala nekam v gozd.
andreja32 upam, da se meni ne bo kje še pri porodu to dogajalo. Dobro, da sem podnevi doma pa nadomestim tisti spanec, ko me ponoči grabijo krči.

Lepo se imejte!

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
9.5.2007 18:58:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

-seks je nekaj kar drugi delajo, orgazem pa mogoče kak dodatek za na pizzo

Midva sva bila včeraj na pizzi in garantiram, da orgazma ni bilo kot dodatkauser posted image
Drugače je pa analiza SUPERuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
9.5.2007 20:50:43   
žarnica
joj,punce-kako hitro pišete

Mene tudi krči grabijo, ponoči.... POl moram obvezno vstat in z ravnim podplatom prehodit pol stanovanja. Je full boleče.

Jutri imam pregled in bova spet vprašala kaj bomo imeli. Če pa zdaj G reče,da je fantek-ne bova več spraševala (najprej je bil fantek, pol punčka,zdaj bomo pa vidli)user posted image

Vsak dan,ko pridem domov (iz službe), imam zatečene podplate in prav fajn boli.

Drugače sem pa dala vlogo za dopust (moramo do drugega tedna oddat) in mi šefica noče dat celega dopusta pred porodniško. Da 10 dni lahko dobim skupaj, ostalo pa ne. Da bom mogla delat še nekaj časa.user posted image Tako,da bom poleti verjetno na bolniški.

Avto jaz sedaj brez problema vozim. V 1. nosečnosti sem še na dan poroda vozila in me trebuh ni čisto nič motil.

A znanci kaj komentirajo vaš trebuh? Meni že gre prav na živce, ko ima vsak kaj za povedat... da imam majhnega, da glede na to,koliko sem noseča,bi se pa že lahko bolj videl....user posted image

NO,grem zdaj še malo tv pogledatuser posted image

držte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
9.5.2007 21:45:06   
sandra85
zaj se pa spet js mal javljam...
1. moram napisat, da smo dali včeraj morfologijo skozi...in je vse OKuser posted image , rekel je, da ima bolj dolge noge (saj sva oba visokauser posted image ) in da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prvo mi ni hotel povedat, kr je rekel, da se noče zlagat, pol je rekel, da je možno, da je punčka in pol je tamali dvignu nogice v luft in so se tko lepo jajčka vidla in je reku ooooo glej jajčka-fantek je user posted image
in sem bila res fulll vesela, ker so mi vsi govorili, da je sigurno punčka in če bi mi reku, da je punčka, bi si mislila, sej sm vedla, ma ko mi je reku da je user posted image , sem bila presenečena in hkrati presrečna!!!

vsi smo veseli, sam da je zdrav!!!

moram pa še povedat, da že tako močno brca, da že 5 dni slabo spim, ker če se dam v položaj, ki mu ne paše, me začne z vso močjo brcat-češ, mama daj mi mal placa, tko mi ne paše!!!user posted image
že bula se naredi, ko brcne...pa ko se mu kouca-bogiuser posted image

no to sem mogla na hitrco napisat...zaj pa grem še malo prebrat za nazaj....

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
9.5.2007 21:54:28   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

in pol je tamali dvignu nogice v luft in so se tko lepo jajčka vidla in je reku ooooo glej jajčka-fantek je user posted image
i

no,naj povem,da se je pri nama tudi videlo,da je fantek, vsi trije (jaz,G in fant) smo videli lulčka, še na 3D nam je pokazal,da je fantek. Dva tedna nazaj je pa G rekel,da je 100% punčka, da ima notranje organe tako kot pri punčkah.user posted image Tako,da sedaj sploh ne veva kaj bomo dobili.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?