Rožica* -> RE: Septemberke 2007 (20.1.2007 13:59:57)
|
Živjo punce! Guppy me veseli da se spomneš name. izvidov še nisem prijela, dobim jih po pošti, tako da še ne vem kakšna bo odločitev zdravnika glede joda. Je pa rekel, da se bo najverjetneje odločil za jod do konca dojenje, seveda pa mora njprej pogledati krvne izvide. Upam da se ti slabost čimprej poleže. Tudi mene muči rahla jutranja slabost, ki pa se hvala bogu ni prelevila v bruhanje. Sem pa zelo utrujena in se mi kar spi. Danes je prijateljico zaskrbelo, če sem bolana, ko sva se srečali. Tako da mi je to še ena potrditev več, da res slabo izgledam. Kot veste še nihče ne ve za mojo nosečnot, Bi ji pa najraje kar rekla:" ne nisem bolana, samo noseča sem. " [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ribica jaz se pa ne bojim povedati staršem, ker vsi komaj čakajo na naraščaj. Bolj strah me je , tako kot pravi Srček, taščinih zastarelih nasvetov in vtikanja v našo zasebnost. Predvsem pa tako dolgo odlašava z veselo novico, ravno zato, ker tašča težko kaj obdrži zase, čeprav se zaobljubi. Midva pa ne želiva, no bolj jaz ne želim, da bi vsi v okolici, vsi v našem kraju, vedeli za mojo nosečnost. Za njih menim, da je še čas da bodo izvedeli, ko ne bo mogoče več skriti. Zato zdaj kujem načrte, kako in kdaj komu povedati. Verjetno bova prej povedala mojim staršem. Ribica in anonimna [sm=metulj.gif], želim vama oziroma vsem nam, da bi naše pikice kar se da najlepše sprejeli na tem Včesih prekrutem svetu. Anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , anonimna[sm=racka.gif] in anonimna[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] za vaše pikice pa držim pesti. Zanima me glede nosečniškega koledarja na RR. Si ga je katra že nastavila? Jaz sem malo prej poizkusila, pa mi ne pokaže prav. Napiše mi da sem 9 tednov noseča. Zato me zanima, če še kateri pokaže narobe? Imejte se lepo, jaz si moram malo odpočit. Navsezadnje sem danes že skuhala kosilo, čeprav zaradi vseh vonjev, zadnji čas težko kuham. LP. Rožica.
|
|
|
|