Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 10:29:39
|
|
|
|
pika30
|
Ema kako lepe slike,na tvojih sem pa še pa jaz in Ajda veliko slikane,a si jih lahko shranim med moje? Frufru Ajda ima roza hlače in zelen body z belimi rokavi.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 10:33:52
|
|
|
|
emaa
|
Pika lahko jih shraniš, ali pa mi pošlji mail na zs, pa ti jih pošljem.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 10:46:32
|
|
|
|
pika30
|
Sem poskusila eno sliko iz tvojega albuma shranit,pa gre.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 11:04:00
|
|
|
|
vampirka
|
Krasne slikice...komaj čakam še na R1tine (čeprav se mi zdi, da jih bo preveč za downloadat )...Jao, namesto da bi se šla "zrihtat", ko tamala spi, pa tule bluzim ...nič, šibam - se pa definitivno beremo. Pika30 - te držim za besedo (kava in čvek...). Pa Severnico77 seveda tudi! L_P, tebe pa prosim, če mi lahko svojo cifro sporočiš na ZS ali pa mi kar sms pošlji...please. Pa upam, da bo današnji dan v Grazu "pure success" .
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 11:48:22
|
|
|
|
Shorty_
|
Helov ful lepe slikice in še lepši modeli in manekenke Drugače pa s službo ne bo nič verjetno tko da sem na lovu za drugo no Niki je budna šibam
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 11:57:43
|
|
|
|
Vilma
|
Vaaav kako lepe mamice in kako lepi otročički Kot je videti po fotkah, ste ful uživali, super! Dominik pa zdaj spi, potem pa šibava malo ven, nisva bila danes še nič na zraku. Vreme je bolj tako tako, pa piha, tako da mi ni it za nikamor. Ampak bo treba! Drugače nič novega, končno dobila bundo za Dominika, tako temno plavo. Zdaj, ko jo imam doma, mi pa ni več všeč. In to zaradi barve - temno plava Se mi zdi, da je pretemna za tako mičkenega otročička. Ma ja kompliciram, me spet dajejo hormoni Drugače pa greva danes z dragim še na pogreb. Je umrl sosed, sem se cmerala dva dni skupaj - hormoni. Mogoče ste slišale po TV, je bila ful huda nesreča v Šembijah pri Ilirski Bistrici. Povzročitelj je pobegnil, umrla pa sta dva mlada fanta, stara 21 in 19 let Kje je tuki pravica, da tako mladi umirajo Nič kar grem, da ne bom še celo ringarajo precmerala...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 13:55:49
|
|
|
|
ally1
|
ojla, sem gledala slikce in so vaši otroci res cukri, pravi princi in princeske . Upam da ste se imeli nepozabno in da ste se načvekale do neonemoglosti . shorty še naprej držim pesti, da boš našla ustrezno službo. Vilma verjamem da ti je hudo, vsaka izguba bližnje oz. poznane osebe je hudo, pri tebi se pa gotovo še toliko bolj pozna ker si in ti ženski hormončki nam marsikaj "omogočajo".
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 14:26:52
|
|
|
|
severnica77
|
MIdva pa sva s sprehoda. Niti ni tako zelo mrzlo, ne vem, če ga celo nisem preveč oblekla. Pa sem spet pri tem, da ne vem kako ga obleči Ko sva prišla domov, sem ga hitro previla, ker je štinkal, da ni res. Pokakal pa je za 3x skupaj , potem je malce rogovilil in pri kobacanju z glavico udaril v parket , kar močno, upam, da se vsaj ni skasiral kakšne modrice. No, zdaj pa je zaspal, jaz pa grem nekaj kuhat. Vilma- Ko se kaj takega zgodi, je res hudo. Sploh, ko ugasne tako mlado življenje. Lani se je tudi ponesrečil naš znanec in sicer na tako opevanem železniškem prehodu. Res groza, da ne poskrbijo za tako nevarne zadeve. Shorty - Saj bo tudi služba prišla ob pravem času, dokler pa ne, še lahko nekaj dodatnega časa preživiš ob Niki. Ema - Fotke sem prejela. Zlata si, hvala. Pika 30 - saj, če ne gre, se ne rabiš več mučit. Si jih bom snela, čeprav so slabše kakovosti, ampak se vseeno lepo vidi kdo je na slikicah . Nič, zdaj pa res šibam, drugače se bo malček prej zbudil.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 20:36:04
|
|
|
|
Shorty_
|
Hvala za lepe želje glede službe čeprav me vedno bolj grabi panika ker gre Nika 12.11. v vrtec pol moram najt čimprej službo zaradi financ............................... ........................... pa nevem kake copatke naj ji kupim za vrtec paški verjetno niso ok ostale pa težko dobiš tok male (16-17) mah zoprna sam še sama seb danes papa
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 10.10.2007 22:56:19
|
|
|
|
pika30
|
Shorty upam,da boš našla čimprej službo ježeš a Nika ima tako malo številko nogice,jaz ji tudi nameravam kupiti copatke za v vrtec,verjetno kar cicibanove.Na žalost se kmalu moja porodniška končuje Ajda že gre s 1.11. v jasli,nekaj dni bo na uvajanju,bom lahko še zraven nje,potem pa nič več. Jaz pa začnem z delom z 22.11.,če bi lahko bi celoten letošnji dopust izkoristila in bi tako tudi Ajdo kasneje vpisala,ampak me že kar takoj potrebujejo,tako da se bo treba s tem sprijaznit. Joj Vilma sem gledala po TV grozno,me kar stisne pri srcu,ko slišim tragično novico,sploh pa pri tako mladem življenju. Ne ni pravice!!!! Pred leti sem se ravno pripeljala na kraj tragične nesreče prijatelja,groza,rajši ne povem kako je zgledalo,dva moja sošolca sta bila še zraven,oba preživela,ajme kako pa to boli ko vidiš da kar naenkrat prijatelja ni več.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 7:28:37
|
|
|
|
pika30
|
Jutro.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 8:08:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutro Pika30, ti pošljem ZS z mailom, Vampirka ti imaš pa zs s telefonsko Zdaj vas grem pa prečitat.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:14:26
|
|
|
|
Naja30
|
Jutro tud od mene l_p, če ti še nisem povedala, super avatar imaš! Vilma, strašno te nesreče. Vsak dan nekaj. Če ne na cesti, pa v nočnem lokalu. Meni pa ves čas solze tečejo... občutljiva sem 100 na uro na take zadeve, zdaj pa sploh. Naj pohvalim našo pupo, da je zadnja dva dneva prespala noč. Prvič je spala od 21-7h s tem, da se je okoli 1h nekaj oglašala, ampak takoj zaspala nazaj. Danes pa je spala od 21-5h brez oglašanja. Potem sem jo podojila in je potegnila še do 7h Končno! Samo kaj, ko se pa zdaj jaz zbujam na 3 ure, če ne zarad navajenosti pa ker me lulat ves čas In potem ko se nazaj uležem, še kakšne pol ure ne morem zaspat Groza no. Tak da za mene se ni nič spremenilo. Še to bi vprašala - se vaši tudi kaj upirajo, ko jih hočete posedet v voziček? Tija je začela ful trmarit in cela se stegne in postane trda in se noče usest. Pol jo moram pa na finto vržt in ji dam v roke ključe, kar ponavadi pomaga. Ključi so ji namreč zakon za igrat.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:16:08
|
|
|
|
Naja30
|
Aja, shorty, vem kako se počutiš zarad službe. Jaz je tud nimam in zdaj vse mogoče računice delam, kako naj naredim, da bom po koncu te porodniške potegnila največ. Imam še 2 nadomestila na zavodu, potem pa NIČ. Ve mogoče katera, kaj bi se dalo naredit? Saj vem, da je ogromno napisanega o tem, samo tako na kratko, če ve katera.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:37:51
|
|
|
|
pika30
|
L_P in Severnica slike sem vama poslala,javita,če sta vse dobile.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:39:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
dobila
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:40:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Aja, shorty, vem kako se počutiš zarad službe. Jaz je tud nimam in zdaj vse mogoče računice delam, kako naj naredim, da bom po koncu te porodniške potegnila največ. Imam še 2 nadomestila na zavodu, potem pa NIČ. Ve mogoče katera, kaj bi se dalo naredit? Saj vem, da je ogromno napisanega o tem, samo tako na kratko, če ve katera. Zakaj sem jaz skoz razmišljala da 3? Ker jaz če ne dobim do 15.12 službe sem na enakem kot ti.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 9:45:48
|
|
|
|
Naja30
|
So 3 nadomestila, ja. Sam pri meni je bilo tako, da so me v 7m nosečnosti dali stran in sem eno nadomestilo že pokurila Tako da imam samo še dva
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 10:00:40
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Še to bi vprašala - se vaši tudi kaj upirajo, ko jih hočete posedet v voziček? Tija je začela ful trmarit in cela se stegne in postane trda in se noče usest. Pol jo moram pa na finto vržt in ji dam v roke ključe, kar ponavadi pomaga. Ključi so ji namreč zakon za igrat. To je pri nas vsak dan,samo da je Ajdi zakon moj mobi. Drugače pa super da Tija vso noč spi,zdaj ko bi se pa ti lahko več naspala,moraš pa kar na wc laufat,groza. Pri moji nosečnosti sem komaj čakala,da to mine.Počivaj čimveč,vsaj takrat,ko gre čez dan Tija spat.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 10:17:19
|
|
|
|
Vilma
|
Ojla čvekice Naja tudi mi smo imeli mirno noč, je Dominik spal od 21:00 do 6:30 brez prekinitev Jaz naspana sto na uro, pnoči mi ni bilo treba nič vstajat za lulanje, kar je cel uspeh. Zbudila sem se samo 1X, ker sem SPET iskala Dominika med nama v postelji Ne morem verjet, da se mi to dogaja, res ne?!?! Dominik spi maskimalno, ampak res maksimalno 1X na mesec med nama, jaz ga pa vsako ampak res vsako noč iščem, kje je?! Vedno sanjam, da spi med nama, potem pa se ustrašim, da bo padel s postelje, da plazi po meni ali kaj podobnega. Svašta res. Kar se tiče vozičkanja se Dominik ne upira dosti. Tu pa tam se zgodi, takrat pa tudi dobi kakšne ključe v roke, da sprosti nogice Glede nadomestil Naja, ti pa ne znam svetovat, res ne. Dominik gre tudi kmalu v vrtec, 5.november bo kmalu tu. Zdaj razmišljam, kaj vse mu moram še kupit. Verjetno kakšne copatke ane? Čeprav doma je bos, bi najraje vidla, da je tudi v vrtcu, ma bom vseeno zgleda mogla neki kupit. Pa vlogo je treba oddat, pa drekca pekca, da dobimo potrdilo Skratka kup ene birokracije. A ve kaj veste, do kdaj je treba oddat novo vlogo za otroške dodatke? A do konec novembra al do konec decembra, če je otrok decembra rojen?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 10:21:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naja 3, zdejle ne pridem do konca tvoji porodniški. A nimaš porodniške do novembra ti? Potem nisi koristla še nobenga nadomestila od zavoda. A G oz tvoja zdravnica ti pa neb bolniške napisala?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 10:27:06
|
|
|
|
crci06
|
Oh, a ste spet pri papirjih. To mi že lani ni šlo in sme lepo za vami ponavljala. Tiste, ki ste brez službe, dajte lepo tle gor pisat,kaj počnete... A to nadomestilo dobi zdaj vsaka, ko se na zavod prijavi ali kaj? Razsvetlite me, prosim. Smo na istem. Kolk pa je tega denarja? Verjento komaj kaj več kot nič, ali kako? Moja prva jutranja misel: ura 6.05, nejc me že buden ampak še ne pokonci kliče... grem do njega in ga skušam hitro pobasat k sebi v posteljo, da bi vendarle še poskusila malo zaspati... zebe kot hudir, ko greš sredi noči izpod tople oddeje... in sem si rekla: na, takole bo, ko bo treba v vrtec. Otroka pokonci (ker drugače, ko je ornk buden in že nasmejan me vedno v stoje pričaka in kuka izza omare, kdaj pridem jaz s svojim "kuku")... zebe... tema... brrr.... zaspan... zaspana... brrrr.... Toliko za vzpodbudo... WTF?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 10:32:33
|
|
|
|
emaa
|
Vilma če je otrok rojen dcembra, moraš oddati za doklade do konca novembra, ne se bat, boš dobila obvestila ministrstva do kdaj moraš oddati. Jaz sem ga že, moram do konca oktobra, ker smo rojeni novembra.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 11:57:56
|
|
|
|
severnica77
|
Če po porodniški ne greš delat potem se prijaviš na zavod za zaposlovanje. Dobiš pa prve tri mesece menda 80% potem pa manj(kolikor še imaš pač pravice), če se ne motim. Od enega do pet let delovne dobe je tri mesece, nad pet pa šest, dalje pa ne vem ampak toliko delovne dobe verjetno nobena nima Ne pa me držat za besedo, glede zgoraj napisanega. Me pa zanima nekaj drugega. Od kod pa prepišeš podatke za otroški dodatek? Lani sem vložila komaj nekje marca in sem izpisala kar iz papirjev, ki sem jih dobila za dohodnino. Včerajšnje puzanje z glavico po parketu pa ni bilo nič hudega, nobene modrice ... Pika30- Hvala za slikice, sem jih prejela. Že spet sem dobila to presneto . Me pa tako zelo boli, da komaj danes shajam z Leom in komaj čakam, da moj pride s službe. Ne pomaga drugega kot, da pričnem spet jesti KT, to pa še ne morem, ker še dojim. Joooj, res ne vem kaj naj, ker res presega vse meje.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 11.10.2007 12:12:55
|
|
|
|
emaa
|
Iz dohodnine za leto 2006, prejšnjič pa je bilo potrebno oddati podatke iz dohodnine 2005.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?