pika30
|
Naj povem,da mi je včerajšnje srečanje zelo vtisnilo v spomin,najbolj Ožbej in Ajda.Kako ga je božala po laseh,tipala po ličku,tako objemala,da kar ne morem verjet,Ožbej pa se ji je sramežljivo nasmihal in stiskal k mamici,a kljub temu ga je očarala in si le priborila poljubček .Ko sem dvignila Ožbeja,kaj si ti nor, kakšna teža. L_P nisem te vprašala samo se mi zdi,a imaš barvne leče-živozelene, ej svetovne so,pa ful ti paše. Ana je prišla kot prava princeska v oblekci,lepotička mi je dovolila celo na krilu sedeti in se ni prav nič branila.Tako milo dete je. Mamica pa prava manekenka. Joj Ema tebe sem najprej zamenjala za Tintaro ,ko sem vletela z malo zamude med vas,mi je šlo čisto iz glave sorry.Luka in David sta bila taki faci,sta se kar razkomotila in vlegla na tla,kjer se jima je zdelo,se sploh nista pustila motit,če je katrei plazil po njima.Tako sta si podobna,da na slikah še zdaj ne vem kateri je kdo.Dobra si,da obvladaš taka korenjaka. Laura cukrček se je ves čas tako lepo igrala s kockami,na eni sliki se vidi kako se je plazila za Ožbejem,ne vem če ni kje špijunirala, h kateri bo zavil. Vampirka hvala za pohvalo,ti povem,ko imam svežo barvo,ta šele udarja,zdajle pa je že kar sprana pa z grdim narastkom. Leota je bilo vsepovsod polno....pravi mali raziskovalec,najbolj ga je zanimal topogan kako se pride od spodaj navzgor pa celo Junglo je preplezal,ne vem,če res ne bo vojak. Severnica te pokličem,ko bom v Mb,pa se še Vampirka pridruži za eno čvek partijo ob kofetu. Škoda da nas ni bilo več,res lep dogodek.Upam,da se v prihodnje kaj več zberemo.....še z gorenjkami.
< Sporočilo je popravil pika30 -- 9.10.2007 17:04:36 >