crci06
|
ja, jaz sem tudi hotela napisat: če prehitro bodo fantje hodili k niki. Čeprav - jaz se tudi hecam in vsako novo mamico s punčko veselo pozdravim in rečem, da upam, da bo lepo pisala, da bom lahko okrog telefonarila, če mi preberejo, kaj imajo za nalogo. Danes mi je to smešno, upam, da ne bo nujno potrebno. Zdaj pa vam še lepo črno na belem napišem, kaj mi je danes žalostno. Kljub temu, da sem se že 100x sekirala, ker tukaj pišem osebne stvari... Če berejo, pa naj. Bašem voziček v avto, pred avtom Nejc v lupinici, čakava še babico, da pride ven in gremo... pa pride sosed čez cesto in reče, da me mora nekaj vprašat in da naj ne zamerim: zakaj otrok vsak večer tolk joka? Da je še njegova žena rekla, da čudno, ker čez dan ga pa ni nič slišat. Sicer sem mu mirno odgovorila, da joka, ker mu rastejo zobki, ker je zaspan, pa on še ne bi šel spat, sliši se ga pa zato, ker ima okno tik nad cesto, posteljico pri oknu, zvečer pa okno odprem 1 m na široko, onadva pa imata tudi spalnico pri cesti. OK, lahko je bilo to hinavsko opozorilo. Pa tudi jaz sem njegove vnukice poslušala par let nazaj. Pa ko sem se "učila" za maturo, je njegova snaha na hiši v gradnji nabijala Vilija Resnika. Tega ne bom nikoli pozabila... To so samo podatki. Kot je dejstno, da Nejc zvečer joka. Ampak mene je pa vseeno prizadelo, da moraš prav priletet pred hišo in to vprašat. Do zdaj si nisem imela časa k srcu jemat, ker sem skoz vozila ipd. zdaj sem se pa zamislila. ... kot, da ti nekdo reče, da tvoj sin krade, mamica pa: ne, moj pa ni tak... Al pa, če misli, da ga jaz ne slišim, ko joka?? Danes 100% ne bom odprla okna, bom pa štopala, kolk časa traja uspavanje.
|