Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Ddobro jutro drage moje Da na hitro odgovorim, upam da mi rata. Rodila naj bi marca in ne aprila kot ste predvidevale PDP naj bi bil tam okrog 28.3. Drugače pa Shorty ja, ti si mala čarovnica, že ko si me spraševala, če smo na morju kaj hopa cupa, mi je blo jasno, kam pes taco moli Petri nisem vedela, da imaš tako majhno razliko v letih?! No, če bom kaj v dvomih, bom kar tebe vprašala za nasvet. Si pa dobra, mene že Dominik včasih tako izčrpa, da si trenutno ne predstavljam še enega takega razgrajača, ampak saj bo. Pravijo, da če je prvi zahteven, drugi ne more bit in obratno. Ker če bo tako kot pri Dominiku, potem si bom mogla vsaj enkrat na mesec vzet počitnice in it nekam naspat. Moj_moj se spomniš, ko sem pred kratkim napisala, da je Dominik prespal celo noč? No to se je zmotil, sicer 4X, ampak vseeno. Zdaj četrto noč zaspi okrog desetih, zbudi se najmanj dvakrat in ob pol sedmih smo auf. Tako da ja, bom čvekala s tabo sred noči, itak sem že začela z nočnim lulanjem L_P ti pa v akcijo, ko bom jaz v porodnišnici Ti bom za kompas Sem ti tudi pisala privat glede cimre, pa mi nisi nič odogovorila, upam da si dobila sporočilo. Emamair a vi boste še naročali?!?! Uf dobra si, a ne pomisliš da bodo spet dvojčki? Ma ti si RES ena pogumnica, mene bi kr kap, priznam. Sicer pa imam itak strah, da bosta zdej dva Ker pri obeh nosečnostih sta bila dvojčka, prva se ni obdržala, pri drugi se je pa samo DOminik. Zgleda da sem bolj občutljive sorte Ampak tko je, če imam že 4.noč za samo na noč cca 5 ur spanja, se mi začne kmalu fuzlat! Tako da upam,srčno upam, da naš kmalu začne bolj normalno spat, ker me bo drugače konec od utrujenosti. joj kaj ko bi še zase napovedala narejeno ,maturo? pa Niko sprogramirala tako da bi se lažje učila. no napredek je že to da sem si v spletni knjigarni naročila še eno knjigo ker zdej hočem pa vsaj s tri narest No danes pa še prijavo pošljem in gasa za knjige. Drugače pa nevem če sem vam povedala da sva sprejete v vrtec ki je bližje nam ne glede na to da sva bili sprva na 53 čakalnem mestu Kar groza me je ker se 12.11 noro bliža niti me ni tok strah vrtca bolj me je strah če bom dobila službo No upamda me vzamejo nazaj tja kjer sva z Niko skupaj delale skoraj do poroda No grem kavo spit pol pa na pošto in to greva z vozičkom ker ni vroče
|